Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Bloeien na narcistisch misbruik – dit is jouw moment deel 1 +video

Ik ben zo blij om terug te zijn, maar ook om me voor te bereiden op een volgend jaar van ongelooflijke heling en doorbraak, zodat we kunnen bloeien na narcistisch misbruik.

We hopen dat je een heerlijke vakantie hebt gehad en dat je weer op je werk bent of niet.  We hopen dat je je optimistisch voelt voor wat dit jaar kan brengen.

Je laten inspireren voor een ommekeer is belangrijk.

Ongeacht of je nog steeds in de greep bent van pijn en misbruik en ontevreden relaties, ongeacht wie die persoon in je leven is, of als je die persoon achter je hebt gelaten en al florerend bent, wil ik je inspireren met deze audio.

Ik zou echt willen denken dat als je nog niet hebt doorgebroken naar betere gevoelens en relaties en je doelen kunt bereiken, dat 2019 je dat in grote hoeveelheid kan bieden.

De tijden waarin we leven, worden heel krachtig en opwindend als we weten hoe ze te navigeren, en op dit moment hebben we de gelegenheid om onze beste beentje voor te zetten.

bloeien na narcistisch misbruik
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

We kunnen vaarwel zeggen tegen alle rommel tegen alles dat we niet langer willen in ons leven.

We weten allemaal dat nieuwe jaren allemaal over nieuwe intenties en een nieuw begin gaan, maar dit gaat over meer dan dat alleen. Hoe meer ik leer over bloeien en  gezonde zelfliefde kom ik dat het besef dat onze groei ligt in het loslaten van de dingen waaraan wij zijn gehecht en die ons echter niet van dienst zijn.

Waarom is dit zo essentieel?

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

naar deel 2

Basisconcept om te bloeien na narcisme! video Deel 3

knop meer info

Reacties

2 reacties op “Bloeien na narcistisch misbruik – dit is jouw moment deel 1 +video”

  1. T. Huisman avatar
    T. Huisman

    Lichaam en ziel weer in verbinding. Na jaren komen er nog beelden boven terwijl het lang geleden is geweest.

  2. johanpersyn avatar

    Hallo, bedankt voor je bericht.Je hebt zeker verschrikkelijke zaken meegemaakt,en de weg om lichaam en ziel terug te verbinden is zeker ook de moeite waard. Het is dat of de eenzaamheid. Soms dienen we terug te gaan naar onze kindertijd. Weinigen van ons hebben een jeugd gehad met ouders die in die verbinding van lichaam en ziel een voorbeeld waren. Dikwijls waren ze ook getraumatiseerd en waren ze in overlevingsmodus. Maar elke stapje vooruit dat jij zet maakt dat je meer licht bent voor een ander. Ik hoop dat we bij narcisme.blog kunnen zorgen dat je een mindere zware tijd tegemoet gaat. Liefs xx Johan

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees