Categorieën
Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist video

Bloeien na narcistisch misbruik – dit is jouw moment deel 1 video

Ik ben zo blij om terug te zijn, maar ook om me voor te bereiden op een volgend jaar van ongelooflijke heling en doorbraak, zodat we kunnen bloeien na narcistisch misbruik.

We hopen dat je een heerlijke vakantie hebt gehad en dat je weer op je werk bent of niet.  We hopen dat je je optimistisch voelt voor wat dit jaar kan brengen.

https://videos.files.wordpress.com/IesXBRj4/uw_jaar_om_te_bloeien_na_narcistisch_misbruik.mp4

Je laten inspireren voor een ommekeer is belangrijk.

Ongeacht of je nog steeds in de greep bent van pijn en misbruik en ontevreden relaties, ongeacht wie die persoon in je leven is, of als je die persoon achter je hebt gelaten en al florerend bent, wil ik je inspireren met deze audio.

Ik zou echt willen denken dat als je nog niet hebt doorgebroken naar betere gevoelens en relaties en je doelen kunt bereiken, dat 2019 je dat in grote hoeveelheid kan bieden.

De tijden waarin we leven, worden heel krachtig en opwindend als we weten hoe ze te navigeren, en op dit moment hebben we de gelegenheid om onze beste beentje voor te zetten.

We kunnen vaarwel zeggen tegen alle rommel tegen alles dat we niet langer willen in ons leven.

We weten allemaal dat nieuwe jaren allemaal over nieuwe intenties en een nieuw begin gaan, maar dit gaat over meer dan dat alleen. Hoe meer ik leer over bloeien en  gezonde zelfliefde kom ik dat het besef dat onze groei ligt in het loslaten van de dingen waaraan wij zijn gehecht en die ons echter niet van dienst zijn.

Waarom is dit zo essentieel?

naar deel 2

Basisconcept om te bloeien na narcisme! video Deel 3

Waarom we een vals gevoel van veiligheid creëren?

Evolutie weg van narcisme is maatschappelijk nodig.

De bevriezingstrauma response en kruiperigheid! video

Kruimels zijn wat je krijgt als je ten einde raad bent.

2 reacties op “Bloeien na narcistisch misbruik – dit is jouw moment deel 1 video”

Lichaam en ziel weer in verbinding. Na jaren komen er nog beelden boven terwijl het lang geleden is geweest.

Hallo, bedankt voor je bericht.Je hebt zeker verschrikkelijke zaken meegemaakt,en de weg om lichaam en ziel terug te verbinden is zeker ook de moeite waard. Het is dat of de eenzaamheid. Soms dienen we terug te gaan naar onze kindertijd. Weinigen van ons hebben een jeugd gehad met ouders die in die verbinding van lichaam en ziel een voorbeeld waren. Dikwijls waren ze ook getraumatiseerd en waren ze in overlevingsmodus. Maar elke stapje vooruit dat jij zet maakt dat je meer licht bent voor een ander. Ik hoop dat we bij narcisme.blog kunnen zorgen dat je een mindere zware tijd tegemoet gaat. Liefs xx Johan

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren