Bloeien na narcistisch misbruik – dit is uw moment

 

 

Ik ben zo blij om terug te zijn, maar ook om me voor te bereiden op een volgend jaar van ongelooflijke heling en doorbraak, zodat we kunnen bloeien na narcistisch misbruik.

We hopen dat je een heerlijke vakantie hebt gehad en dat je weer op je werk bent of niet.  We hopen dat je je optimistisch voelt voor wat dit jaar kan brengen.

Je laten inspireren voor een ommekeer is belangrijk.

 

Ongeacht of je nog steeds in de greep bent van pijn en misbruik en ontevreden relaties, ongeacht wie die persoon in je leven is, of als je die persoon achter je hebt gelaten en al florerend bent, wil ik je inspireren met deze audio.

Ik zou echt willen denken dat als je nog niet hebt doorgebroken naar betere gevoelens en relaties en je doelen kunt bereiken, dat 2019 je dat in grote hoeveelheid kan bieden.

De tijden waarin we leven, worden heel krachtig en opwindend als we weten hoe ze te navigeren, en op dit moment hebben we de gelegenheid om onze beste beentje voor te zetten. We kunnen vaarwel zeggen tegen alle rommel tegen alles dat we niet langer willen in ons leven.

We weten allemaal dat nieuwe jaren allemaal over nieuwe intenties en een nieuw begin gaan, maar dit gaat over meer dan dat alleen. Hoe meer ik leer over bloeien en  gezonde zelfliefde kom ik dat het besef dat onze groei ligt in het loslaten van de dingen waaraan wij zijn gehecht en die ons echter niet van dienst zijn.

Waarom is dit zo essentieel?

 

Omdat de energie van ‘verandering’ de ruimte moet hebben om binnen te komen en te grijpen.

 

Je kunt geen nieuwe Ferrari parkeren waar de garage wordt geblokkeerd door een roestig oud wrak. Onze oude gewoontes, manieren van zijn, spijt, ongenezen en onafgemaakte zaken houden ons alleen verstopt en verward in ‘meer van hetzelfde’.

Om een ​​geactualiseerde mens te zijn die open staat  voor het ervaren van onze grootste expansie en potentieel, vereist dat veel moed. Het vereist het eren van ons Innerlijk Wezen en zijn waarheid. Stop met jezelf  te verkopen voor de mentale constructies en egoïstische verlangens waar onze persoonlijkheid koppig aan vasthoudt.

Doe doelgericht werk wat duidelijk ongemakkelijk is voor ons vertrouwde Oude Zelf op te lossen, dat vaak vastzit in oude pijnlijke overtuigingen, patronen, relaties en gewoonten. En het krachtigste dat we kunnen doen om dat te bereiken is door niet naar buiten te kijken en te vergelijken maar  naar binnen te gaan.

Iets ongelooflijk krachtig gebeurt wanneer we dit doen en zeggen: “Ik verbind me nu om de delen van mezelf die in oude patronen vastzitten te helen en te veranderen, zodat ik vrij kan gaan om nieuwe en aangenamere werkelijkheden te genereren.”

 

Wat heb je nodig om los te laten?

 

Nu is de volgende vraag die we ons kunnen stellen: “Wat heb ik nodig om mijn pijn los te laten om te veranderen?” En om je 2019 krachtig te laten beginnen, is mijn suggestie om jezelf dit precies af te vragen.

Mijn suggestie is om even te gaan zitten met een dagboek en een pen. Kun je deze volgende vraag opschrijven: “Wat heb ik nodig om los te laten om te gaan leven als mijn Hoogste en Ware Zelf?”

Wees dan heel eerlijk tegen jezelf en vermeld wat er je te binnenschiet. We kennen altijd het antwoord, ook al willen we dat misschien niet.

 

narcisme.blog Er is geen verkeerde beslissing

 

Is het rommel en twijfelachtige relaties die je zwaar belasten?

 

Ik kan dit niet genoeg als beginpunt voorstellen. Weet je hoeveel verse energie je in je leven kunt laten door al je oude rommel en dingen waar je geen doel meer voor hebt vrij te geven?

Zijn het verslavingen die je gebruikt om zelfgenezing toe te passen, in plaats van je emoties te verwerken en te helen tot voltooiing?

Is het buitensporig tijdrovend om te verdoven, zoals tv of sociale media?

Zijn het herhaalpatronen in je leven dat je nog steeds leeft, in de hoop dat iemand of iets deze keer zal veranderen?

Is het aanhoudende en pijnlijke emotionele bagage?

Zit je vast met pijnlijke mensen en situaties die je schade berokkenen?

 

Probeert je iets te zijn en te doen dat niet is wie je echt bent?

Het is de moeite waard om je tijd met deze lijst te nemen, want door je bewust te maken, schud je jezelf uit de trance en begin je deze fundamentele waarheden te begrijpen: ‘Als er niets verandert, verandert er niets’ en ‘moet ik de verandering worden die ik wil leven om het te ervaren. ‘

De volgende stap om je nieuwe krachtige en gezonde 2019 te genereren, is begrijpen dat wanneer we loslaten, er een leegte is.  Dat is een duidelijk ongemak dat je eerst zal voelen als het oude zelf en het oude leven wegvloeien en  het nieuwe zelf en het nieuwe leven begint te verschijnen.

 

We moeten voorbereid zijn om er te zijn en deze tijd door te komen, want dat is waar onze Ware Sterkte geactiveerd is.

 

Het is tijdens deze tijd van loslaten dat we ongelooflijke kansen krijgen om te stoppen onszelf af te leiden van het echte innerlijke werk dat de basis legt van ons hele leven.

Het is hier dat we ons echt gaan liefhebben en ondersteunen en innerlijke helende routines aannemen die ons in staat stellen los te laten en te beginnen los te komen van ons vorige trauma, en daardoor onszelf te helen tot heelheid.

 

beslissen om door te zetten

 

Wees je bewust dat je ego en persoonlijkheid dit met al zijn kracht zullen weerstaan.

 

Je ego wil logisch bewijs en kan niet geloven in een nieuwe toekomst die hij nog niet heeft ervaren. Daarom moeten we onze kracht in onze wezens, onze lichamen, ons weten brengen, waar onze ware scheppingskracht wordt geactiveerd.

Het is confronterend werk. Het is ongemakkelijk en absoluut pijnlijk, maar in plaats van weg te rennen van de pijnlijke aspecten van onszelf en ons leven die ons niet dienen, die ons achtervolgen en opjagen en ons leven saboteren, kunnen we ze eindelijk ontmoeten, vasthouden en loslaten.

Dan hebben we de gouden sleutel om trajecten van het leven in te voeren waar we voor die tijd nooit toegang toe hadden.

bloeien na narcistisch misbruik

Het is deze tijd van het zijn in ‘de leegte’ die mensen als ‘depressie’ en zelfs ‘mislukking’ beschouwen.

 

Het is gek hoe we geloven dat het vasthouden aan de oude manieren en het leven beter is dan niets.

Maar toch is het wanneer we het dek opruimen en de moed hebben om bij onszelf te zijn zonder wat de maatschappij als acceptabel mag beschouwen, en gewoon trouw te zijn aan onze waarden en Innerlijk in plaats van ons vast te klampen aan uiterlijke rekwisieten, dat de wonderen zich in ons leven beginnen te ontvouwen.

We vinden ook de vrede, veiligheid, liefde en echte achting die alleen echt oprecht van binnenuit ontstaat. We dachten dat we het leven en anderen moesten overwinnen, maar we moesten altijd onszelf overwinnen, wat inhoudt dat we onze dichte innerlijke delen loslaten die vastzitten in pijnlijke trauma’s en overtuigingen en het licht brengen naar waar deze waren.

Dit was alleen mogelijk wanneer we stopten met zelf-vermijden en zelf-in de steek laten wat er echt gaande was in ons.

 

We hebben niet langer ‘tijd’ om niet met ons diepste zelf te zijn.

 

De tijd racet nu en versnelt. Elk jaar gaat het sneller en sneller. Er zijn energetische redenen waarom dit gebeurt, maar dat is niet de discussie voor vandaag. Waar het gesprek over gaat is hoe we de meest geactualiseerde wezens kunnen zijn op de meest directe, krachtige en snelste manieren.

We hebben letterlijk geen tijd om vast te blijven zitten. Alleen zo scheuren we ons uit elkaar, omdat de energetische frequentie waar we nu allemaal in leven, dit niet ondersteunt.

 

verlos ons van het emotioneel misbruik door narcisten

 

Hier is het complete simpele antwoord – beslis met heel je hart wat je wilt, en laat dan alles los dat daar weerstand tegen biedt.

 

Pas dan op met wat je zegt tegen jezelf en werk aan wat dat is. Ondersteun jezelf met innerlijke genezing terwijl de oude orde uitvalt en de nieuwe orde doorbreekt.

Als je dit doet, zal je je leven onbeschrijflijk veranderen op manieren en tijdframes die als magie lijken. Dat is hoe krachtige tijd en energie nu beweegt.

Laat me je een eenvoudig voorbeeld geven dat je op elk gebied van je leven kunt toepassen om door te breken naar je meest ongelooflijke jaar van bloeien.

Waarom? Omdat deze formule oude programma’s afbreekt en nieuwe in hun plaats implementeert.

Oké, dit begint bij …

 

Stap 1: Noem je pijnlijke herhalingspatroon.

 

Een voorbeeld kan zijn: ‘Mensen waarderen mij niet en behandelen me niet met respect’. Andere meer specifieke patronen kunnen zijn: ‘Het beheersen van relaties’ ‘Liefdeloze relaties’ ‘Onrechtmatige relaties.’

betekenis van bloeien, bloeien na narcistisch misbruik

Stap 2: Identificeer wat u wilt ervaren als he wenst te bloeien na narcistisch misbruik.

 

Maak een lijst van wat je wilt en nodig hebt om gewaardeerd en gerespecteerd te worden en hoe ‘gezond’ je eruit zou zien. Misschien moet je hier wat onderzoek naar doen om duidelijk te worden.

 

Stap 3: Ruim de gebieden in je leven op die je niet waardeert en die jezelf niet respecteert.

 

Absoluut dit betreft zelfzorg, gezond eten en bewegen van je lichaam, jezelf eren met dingen zoals lichaamsbeweging, en het oefenen van gezonde zelfbeheersing en ondersteuning. Dit omvat ook stoppen met ‘geven om te krijgen’, niet ‘nee’ kunnen zeggen, en geloven dat als je andere mensen niet toestaat je slecht te behandelen, ze je zullen afwijzen en je niet geliefd zult worden.

 

Stap 4: spreek uw grenzen uit over wat u nodig hebt om vooruit te komen met mensen die uw waarheid niet eren – duidelijk en eerlijk en direct.

 

Heb geen gehechtheid aan het resultaat. Je eert de Schepping van je hele leven. Dat is van het grootste belang. Wees bereid om alles te verliezen om alles te krijgen.

 

hoe ga je er mee om en zelfliefde ontwikkelen

 

Stap 5: Stel JOUW waarheid hiervan vast.

 

Als sommige personen jouw beslissingen niet begrijpen, jouw gevoelens niet als echt beschouwen of niet als team willen werken, maakt dat niet uit, want EINDELIJK krijg je het. Nu is het tijd om deze persoon en situatie los te laten, ongeacht hoeveel dat pijn doet, en begin de generatieve bron te zijn van wat het is dat je wel in je leven wilt.

 

Stap 6: Vooruitkijkend, bent u vastbesloten om een ​​bron van liefde en respect voor uzelf te zijn om te kunnen bloeien na narcistisch misbruik.

 

Je bent eerlijk over wat je nodig hebt van mensen, je bent bereid om direct en eerlijk moeilijke gesprekken te hebben. Als mensen niet over de middelen beschikken om zich aan te passen op het niveau waar je van houdt en jezelf en anderen te respecteren, laat het los en blijf een leven genereren en creëren met degenen die dat wel doen.

Ik beloof je dat wanneer je dit goed aanpakt, ze absoluut bestaan! Je leven zal zich vullen met gezonde vrienden, medewerkers, collega’s en intieme levensreizigers.

Hoewel het onderwerp van populair belang is , is narcisme eigenlijk een complex persoonlijkheidskenmerk

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje!

 

Ik houd van onze gesloten support groep op Facebook : volwassen kinderen van narcisten en deel graag mijn deel van mijn groei, bewustzijn en uitbreidingen met jullie.

Ik ben zeer verheugd om dit jaar diep met jullie samen te werken met mijn teksten en sociale mediakanalen zoals Pinterest/zelfliefde en Instagram/persynjohan  en Facebook/ Ecoaching . Natuurlijk werken we verder aan een systeem voor verandering en voor wie basis kennis van de Engelse taal heeft kan gebruik maken van het Narcissistic Abuse Recovery Program (NARP) van Melanie.

Dus laten we ons allemaal verenigen om te helen, door te breken en te bloeien en het beste leven voor onszelf, onze geliefden en onze wereld mogelijk te maken.

 

narcisme.blog Ik kan elke dag gezondere beslissingen nemen

 

Ik kan niet wachten helpen om je te zien bloeien na narcistisch misbruik.

 

En ik zou graag van je willen horen wat je bedoelingen en doelen voor 2019 zijn en wat je moet loslaten om ze te bereiken.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Klik voor meer info

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”.

Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

2 Feedbacks on “Bloeien na narcistisch misbruik – dit is uw moment”

  1. Lichaam en ziel weer in verbinding. Na jaren komen er nog beelden boven terwijl het lang geleden is geweest.

  2. Hallo, bedankt voor je bericht.Je hebt zeker verschrikkelijke zaken meegemaakt,en de weg om lichaam en ziel terug te verbinden is zeker ook de moeite waard. Het is dat of de eenzaamheid. Soms dienen we terug te gaan naar onze kindertijd. Weinigen van ons hebben een jeugd gehad met ouders die in die verbinding van lichaam en ziel een voorbeeld waren. Dikwijls waren ze ook getraumatiseerd en waren ze in overlevingsmodus. Maar elke stapje vooruit dat jij zet maakt dat je meer licht bent voor een ander. Ik hoop dat we bij narcisme.blog kunnen zorgen dat je een mindere zware tijd tegemoet gaat. Liefs xx Johan

Geef een reactie, vraag of antwoord.