Persoonlijke groei van 3 maanden weg in 30 minuiten.

 

 

Tijdverspilling door Stofzuigen met de narcist.

 

Ik kreeg kortgeleden nog van een vrouw die wanhopig verliefd was op een narcistische ex, hoe het haar speet dat ze hem had binnen gelaten in haar huis en na een 2 tal uur terug aan het vrijen waren.

Hij koos ervoor om haar te laten vallen als een steen 3 maand voordien. Hij had niets meer laten horen van hem. Behalve een week voordien dat ze moest voorzichtig zijn met het gladde weer.

projectie Een bijzonder concert met composities als stapstenen in een overkoepelende verhaallijn uitgedacht door componist Joris Blanckaert. Het moment waarop de kaarten reeds zijn geschud maar nog niet gedeeld. Het is de stilte voor de storm. Het naïeve optimisme in de warme werken van Elgar en Barber maken plaats voor bewustwording bij Blanckaert (nieuw werk van eigen hand) en uiteindelijk uitgepuurde berusting bij Pärt.

Geen woord over haar of zijn kinderen. Hij had zijn dochter contact verbod opgelegd.

Toch was het zo moeilijk geweest om te beseffen dat zijn liefde een leugen was voor de beste maanden van haar leven?

Weet je dat de narcist niet eens zoveel om ons gaf?

Ik en de kinderen waren een handig spel, gemakkelijk te verwijderen, eenvoudig te wissen?

Dat hij in die drie laatste maanden zich geen zorgen maakte of ze leefde of stierf.

Ja, het is moeilijk om stil te staan bij die feiten.

Het is zelfs moeilijk om over dit onderwerp te schrijven. Hoewel het net dat is wat je moet doen, terwijl je probeert ontspannen te blijven en de kwetsuur te genezen. Dat kun je leren met QHT.

Dat ze toch nog even die illusie wou door seks met hem.

Ze zei dat alle groei die ze de afgelopen maanden had doorgemaakt in 30 minuten weggewist was.

 

 

Waar is die tijd in mijn leven?

 

Gelukkig begrijp je dat stofzuigen, niet zoals de narcist of een buitenstaander, want je hebt het zelf meegemaakt.

Daarom zullen we blijven schrijven, met of zonder donaties, soms persoonlijk soms meer uit ervaringen van anderen.

 

Belangrijke juridische informatie over online inkomsten. narcisme.blog VKoN Solidariteit met slachtoffers van narcist(e)

Dagelijks worden vrouwen en kinderen schade toegebracht door narcistische vaders of narcistische partners.

 

We zullen schrijven, zodat minder vrouwen die fysiek, seksueel en emotioneel geweld moeten ondergaan, doordat ze sterk zijn en geen narcist toelaten in hun leven. En de narcist er meteen uitschoppen als ze hem betrappen op leugens en bedrog.

Daarom ga je aan jezelf moeten werken en je psychische weerbaarheid vergroten.

Blijf werken aan jezelf beste vriend, en weet gewoon, hoe diep de trauma’s ook lopen, op een dag zul je je losmaken en aan  de andere kant komen.

Je kunt toetreden tot het internationale NARP-forum voor ondersteuning wanneer dat nodig is? (Engelstalige) en gebruik maken van de transformatie methode van Melanie Tonia Evans door hier te onderschrijven. Dan krijg je directe toegang tot een video waarin de 4 dingen worden uitgelegd die alles wat Melanie wist over herstel veranderde dingen waar zelfs psychologen, counselors of steungroepen niet over spraken.

2 e-boeken met de nodige eerste stappen die u moet nemen om uw herstel te starten.

Toegang tot een online seminar voor online transformatie van mishandeling, waarbij u Melanie’s genezingsmethode uit eerste hand zult ervaren.

Het Engelstalige zelfgenezingsprogramma dat ik het beste vind je hier.

Weet dat u dit niet alleen hoeft te doen — wij zijn er voor u.

 

emotionele afhankelijkheid loslaten cover boek

 

verslaafd aan liefde

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

 

Geef een reactie, vraag of antwoord.