Persoonlijke groei van 3 maanden weg in 30 minuiten.

 

 

Tijdverspilling door Stofzuigen met de narcist.

 

Ik kreeg kortgeleden nog van een vrouw die wanhopig verliefd was op een narcistische ex, hoe het haar speet dat ze hem had binnen gelaten in haar huis en na een 2 tal uur terug aan het vrijen waren.

Hij koos ervoor om haar te laten vallen als een steen 3 maand voordien. Hij had niets meer laten horen van hem. Behalve een week voordien dat ze moest voorzichtig zijn met het gladde weer.

projectie Een bijzonder concert met composities als stapstenen in een overkoepelende verhaallijn uitgedacht door componist Joris Blanckaert. Het moment waarop de kaarten reeds zijn geschud maar nog niet gedeeld. Het is de stilte voor de storm. Het naïeve optimisme in de warme werken van Elgar en Barber maken plaats voor bewustwording bij Blanckaert (nieuw werk van eigen hand) en uiteindelijk uitgepuurde berusting bij Pärt.

Geen woord over haar of zijn kinderen. Hij had zijn dochter contact verbod opgelegd.

Toch was het zo moeilijk geweest om te beseffen dat zijn liefde een leugen was voor de beste maanden van haar leven?

Weet je dat de narcist niet eens zoveel om ons gaf?

Ik en de kinderen waren een handig spel, gemakkelijk te verwijderen, eenvoudig te wissen?

Dat hij in die drie laatste maanden zich geen zorgen maakte of ze leefde of stierf.

Ja, het is moeilijk om stil te staan bij die feiten.

Het is zelfs moeilijk om over dit onderwerp te schrijven. Hoewel het net dat is wat je moet doen, terwijl je probeert ontspannen te blijven en de kwetsuur te genezen. Dat kun je leren met QHT.

Dat ze toch nog even die illusie wou door seks met hem.

Ze zei dat alle groei die ze de afgelopen maanden had doorgemaakt in 30 minuten weggewist was.

 

 

Waar is die tijd in mijn leven?

 

Gelukkig begrijp je dat stofzuigen, niet zoals de narcist of een buitenstaander, want je hebt het zelf meegemaakt.

Daarom zullen we blijven schrijven, met of zonder donaties, soms persoonlijk soms meer uit ervaringen van anderen.

 

Belangrijke juridische informatie over online inkomsten. narcisme.blog VKoN Solidariteit met slachtoffers van narcist(e)

Dagelijks worden vrouwen en kinderen schade toegebracht door narcistische vaders of narcistische partners.

 

We zullen schrijven, zodat minder vrouwen die fysiek, seksueel en emotioneel geweld moeten ondergaan, doordat ze sterk zijn en geen narcist toelaten in hun leven. En de narcist er meteen uitschoppen als ze hem betrappen op leugens en bedrog.

Daarom ga je aan jezelf moeten werken en je psychische weerbaarheid vergroten.

Blijf werken aan jezelf beste vriend, en weet gewoon, hoe diep de trauma’s ook lopen, op een dag zul je je losmaken en aan  de andere kant komen.

Je kunt toetreden tot het internationale NARP-forum voor ondersteuning wanneer dat nodig is? (Engelstalige) en gebruik maken van de transformatie methode van Melanie Tonia Evans door hier te onderschrijven. Dan krijg je directe toegang tot een video waarin de 4 dingen worden uitgelegd die alles wat Melanie wist over herstel veranderde dingen waar zelfs psychologen, counselors of steungroepen niet over spraken.

2 e-boeken met de nodige eerste stappen die u moet nemen om uw herstel te starten.

Toegang tot een online seminar voor online transformatie van mishandeling, waarbij u Melanie’s genezingsmethode uit eerste hand zult ervaren.

Het Engelstalige zelfgenezingsprogramma dat ik het beste vind je hier.

Weet dat u dit niet alleen hoeft te doen — wij zijn er voor u.

 

emotionele afhankelijkheid loslaten cover boek

 

verslaafd aan liefde

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Ik wil je gewoon laten weten dat dit je laatste kans is om met ons mee te doen aan de eendaagse interactieve workshop You Can Thrive After Narcissistic Abuse dit weekend.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Klik voor meer info

Als je “narcistische” relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan dit hele dag “healing event”.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

Wanneer je nu inschrijft krijg je bovendien de “50 Traits of a Narcissist Checklist” zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een implicatie dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Annemie Persyn Declercq

 

Geef een reactie, vraag of antwoord.