Stockholm syndroom: De hypnotiserende narcist(e) heeft geen liefde. Deel 3

Stockholm syndroom: De hypnotiserende narcist(e) heeft geen liefde. Deel 3

Kunnen we het zo laten dat de narcist(e) er blijft mee wegkomen met verkrachting onder hypnotische technieken?

Ik houd er niet van om me te concentreren op de daders, waardoor ze alle aandacht en macht krijgen over de situatie, maar het punt is, laten we ze er mee wegkomen of niet? Of lijden we aan het stockholm syndroom?

Als ze dat kunnen blijven doen heeft hen dat nog meer macht. Dan zijn er nog meer slachtoffers. Zij moeten worden opgeroepen.

Het publiek moet worden opgevoed over de gevaren van het gebruik van hypnose door narcisten. Ze weten niet eens wanneer zij het zien of horen.

De wereld, in het algemeen, biedt de narcist(e) excuses aan in plaats van in weerstand te gaan.

Oh,  vrouwen zijn gewoon zo, ze zijn zoals ze zijn de politici.  Dat zijn gewoon mannen, mannen zijn zo, en dat gebeurt in gezinnen dat is nu eenmaal zo en altijd geweest.

NEE! U hebt geen excuses voor de psycho klootzakken. Stop het bestendigen van emotioneel en verbaal geweld.

Er zullen niet nog meer slachtoffers zijn als de dader gevat wordt. Gezinnen bedekken verkrachting zelfs ook kerken bedekken het.

Vrienden bedekken het. Misbruik is misbruik. Dierenmishandeling, menselijke misbruik, verbaal misbruik, lichamelijke mishandeling.

Ik sta tegen geweld zelfs in zijn meest subtiele vormen.

Is dit iets wat je hebt ervaren in je leven?

U kunt er een levenslang trauma aan overhouden, een verwoest leven.

Ben je iemand die nog steeds probeert te overleven na een leven van misbruik door een narcist(e)?

Ja zelfs op middelbare leeftijd kun je je leven heropbouwen. Je kunt de prooi geweest zijn van meerdere narcisten, dit maakt allemaal niets uit om zich te verenigen met gelijkgestemde mensen.

Het Stockholm syndroom.

De oorspronkelijke situatie van het Stockholm syndroom gebeurde in Stockholm, Zweden, en ja het was in een bank. Dat is hoe het zijn naam kreeg. Het is een groot deel van het inzicht van hoe een co-dependent omgaat met een narcist(e).

foto cover boek Stockholm Syndrome
Klik op de afbeelding voor meer info!

Bovendien is het zeer nuttig om jezelf te onderwijzen over het Stockholm syndroom. Het is geweldig voor u om te leren over deze gedachteprocessen en concepten. Het geeft je een nieuw perspectief om om te gaan met dit soort situaties met narcisten.

Je moet uzelf ontwikkelen over de verschillende types van een narcist(e) en hoe en waarom zij hypnose gebruiken.

De onderbreking van een gesprekspatroon is een brutale methode niet om een rustig, vriendelijk, intelligent gesprek te voeren, maar om u te domineren.

Zelfs wanneer je vertelt aan je ex om te stoppen met contact te leggen, vraagt hij om een tijdje te mogen verblijven bij u.  Hij zegt niet klaar te zijn om u te laten gaan. Dit verlengt verblijf zou hem de tijd kunnen geven om u te hypnotiseren.

Och kan hij ook fluisteren: we kunnen vrienden blijven als je maar stopt met die zever.

Je moet blijven proberen om erachter te komen wat er met de narcistische communicatiestrategieën gaande is.

Ze zijn demonen volgens de meeste slachtoffers. Daarbij willen ze in je geest komen. Je gaat ervoor zorgen dat ze je geest niet kunnen infiltreren.

De werkelijkheid is dat als je contact hebt ze door je gevoeligheid en de patronen van afhankelijkheid die er al zijn, ze via jouw spiegelneuronen hoe dan ook een effect hebben op je systeem.

Met stockholm syndroom willen ze macht en controle over wat je bent en hebt.

Het feit is dat ze je kunnen uitzuigen tot dat je droog bent.

Dit betekent geld. Ze hebben altijd een verborgen agenda.  De narcist(e) wil zijn programma’s in uw hoofd krijgen om te verkrijgen wat ze willen en je levend zien pijn lijden.

Hun missie is uw dood.

Je hebt niets meer te zeggen tegen hen.

Word een gelukkig mens en glimlach. Klaar.

Ik bid hen weg uit mijn leven.

Ik zeg de naam Jezus, en ze lopen weg.

Het zijn lafaards.

Ik gaf hen elke kans op geluk die ze nooit meer zullen krijgen.

We zijn zoet en zorgzaam.

We zijn daarom diegenen die kunnen bedrogen worden en blootgesteld aan de narcist(e).

Kijk naar manieren om u te deprogrammeren van het Stockholm Syndroom.

Bestudeer de narcist(e) zoals de narcist(e) jou bestudeert.

Versterk uw kennis over de hele app op hun spelletjes en hulpmiddelen.

Kijk op Facebook en neem deel aan een steungroep om het misbruik dat ze je aandeden te keren.

De clustergroep B groeit, en inderdaad de narcisten hebben eigenlijk niets.

Helemaal geen liefde. Het is één groot spel om u te vernietigen dat tot een permanente schade kan leiden.

Kan ik een antwoord krijgen op de vraag of je ooit een relatie gehad hebt met een hypnotiserende narcist(e)?

Als je dat wenst en uzelf er door geen gevaar loopt, laat ons iets daarover weten in de commentaar sectie hieronder.

Dat is een geweldige manier om elkaar te helpen in deze gemeenschap. Maar als u verkiest dat te delen met mij persoonlijk kan je dat als je me bevriendt op Facebook en een persoonlijk bericht stuurt.

Ik ga dan in op al je vragen. Het is geen therapie of coaching sessie,  gewoon luisteren naar je verhaal en zien of we daar klaarheid kunnen in krijgen.

Ook als je genoten hebt van deze inhoud, en u wilt voorkomen dat deze narcistische personen je leven gaan domineren, dan zorgen we er voor dat je goede vrienden gaat maken. Zet dan de stap om mijn Facebookpagina te liken. Alle links vind je in het menu.

We zullen jou een ton aan verbazingwekkende middelen aanreiken die u zullen helpen u door elke fase van herstel van misbruik door een narcist(e)  kunnen helpen. Iedereen wenst uiteindelijk te bouwen aan een warme gezellige thuis.

Gelieve mij niet te contacteren als je geen inlevingsvermogen hebt.

Dit artikel is niet bedoeld om te diagnosticeren of een gids te zijn voor zelfdiagnoses.

Het enige doel van dit artikel is strikt voor leerzame doeleinden. Mijn doel is om de lezer  te laten nadenken om schadelijke individuen beter te vermijden.

De standpunten narcisme.blog zijn niet noodzakelijkerwijs die van wetenschappelijk America en Europa.

Als u dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden, vergeet dan niet om te reageren, commentaar te geven en te delen.

Ik hoop dat dit artikel echt helpt en als je stevig en echt stabiel wilt worden om contact te maken met je gezonde, ware en goddelijke zelf, wil ik je graag helpen een oplossing te vinden voor je problemen met narcisme. En de eerste stap is door je aan te melden voor mijn gratis 21-daagse programma om om te gaan met narcisme.

hypnose, stockholm syndroom
Vind hier zelfgenezingstechnieken bij trauma!

Narcisten kunnen je psyche lezen.

Het zijn kameleons die alles zullen zijn wat ze nodig hebben om narcistische levering van je te krijgen.

Daarom hoop ik dat je begrijpt dat je volheid, eigenliefde en respect en grenzen alles betekenen voor jou. Dit gaat over je innerlijke heling en ontwikkeling.

Want als je het innerlijke werk niet hebt gedaan — ook al herken je enkele van deze dingen – dan zou je tegen jezelf kunnen zeggen ‘ik laat het gewoon even los voordat ik iets zeg’ of ‘ik weet het niet zeker of hij of zij echt narcistisch doet  — ik zal ze wat meer tijd geven om te beslissen ‘of andere excuses maken.

Tegen die tijd is het veel te laat. Je zou verslaafd kunnen zijn en klaar zijn voor meer narcistische misbruik in je leven.

Zou het niet gewoon veel beter zijn om een ​​gemachtigde, gezonde persoon te zijn?

Ik wil je graag helpen dit te bereiken — want  veel vrouwen en mannen, evenals ikzelf, tot op vandaag in vertrouwen en waarheid kunnen genezen van de narcistische kwetsuren… dus in staat om geweldige gezonde mensen te ontmoeten!

Wil je me vertellen wat je van deze boeken vindt als je dit bekijkt?

Reeks kinderopvang - Koester het kind in jezelf werken met kinderen volgens Alice Miller en Eric Berne
Koester het kind in jezelf werken met kinderen volgens Alice Miller en Eric Berne.
Leerboek transactionele analyse
Leerboek transactionele analyse.
Zelfkennis in ballingschap de verdringing van de kindertijd, tot welke prijs ?
Zelfkennis in ballingschap.  De verdringing van de kindertijd, tot welke prijs?

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees