Boek E-boek DVD CD over narcisme veerkracht transformatie en trauma. Deel 1

Door E-books over narcisme te lezen zal je de praktische hulpmiddelen vinden die nodig zijn om deze destructieve relaties te identificeren, te beschermen en helpen je te genezen.

Hieronder vind je een overzicht van E-boeken over narcisme en ander studiemateriaal om meer te weten te komen over narcisme.

Tevens vind je ook in verschillende boeken hoe je daarmee om kunt gaan.  Maar ook hoe je je herstel kunt bevorderen door veerkracht, meditatie, spiritualiteit, yoga enz.

Alle vormen van narcistische relaties kun je er in terug vinden. Veel boeken bevatten ervaringsverhalen en tips van mede-slachtoffers. Klik op de link van de titel van het boek voor meer informatie.

 

999 vragen aan jezelf 999 vragen aan jezelf.

 

 

 

Voor Dummies - Cognitieve gedragstherapie op het werk voor dummies Voor Dummies – Cognitieve gedragstherapie op het werk voor dummies.

''Waarom gaat het altijd over jou?'' Omgaan met narcisme en egocentrisme bij anderen Waarom gaat het altijd over jou? Omgaan met narcisme en egocentrisme bij anderen.

Destructieve relaties op de schop EBOOK Tooltip psychopathie herkennen en hanteren Destructieve relaties op de schop. EBOOK.  Psychopathie herkennen en hanteren.

zorgen voor jezelf ik ben geweldig of toch niet over gezond problematish narcisme Zorgen voor jezelf. Ik ben geweldig! of toch niet? Over gezond en problematisch narcisme.

Rouwkost een inspirerend rouwkadoboek Rouwkost : een inspirerend rouw-kadoboek.

Veerkracht Opbloeien in tijden van tegenslag en verlies Veerkracht: Opbloeien in tijden van tegenslag en verlies.

Geweld en veerkracht in gezinnen over posities, professionals en preventie van overdracht Geweld en veerkracht in gezinnen. Over posities, professionals en preventie van overdracht.

Als rennen geen zin meer heeft een aangrijpend en inspirerend verhaal over optimisme, veerkracht en liefde Als rennen geen zin meer heeft een aangrijpend. Een inspirerend verhaal over optimisme, veerkracht en liefde.

Meer slow, minder stress Versterk je mentale veerkracht in vier stappen Meer slow, minder stress. Versterk je mentale veerkracht in vier stappen.

Optimisme - Hoop - Veerkracht - Zelfvertrouwen Optimisme – Hoop – Veerkracht – Zelf-vertrouwen.

Manisch-depressief gids voor patiënten, familie en hulpverleners Manisch-depressief.  Gids voor patiënten, familie en hulpverleners.

Leven met een borderliner een praktische gids-tweede editie Leven met een borderliner. Een praktische gids.

Hij/zij was de liefste...maar ook de ergste... Hij/zij was de liefste maar ook de ergste.

Het Borderliner Werkboek Praktische Strategieen Voor Het Omgaan Met Iemand Met Een Borderline-Persoonlijkheidsstoornis  Het Borderliner Werkboek. Praktische Strategieën Voor Het Omgaan Met Iemand Met Een Borderline-Persoonlijkheidstoornis.

Omgaan met moeilijke mensen naar een professionele aanpak Omgaan met moeilijke mensen naar een professionele aanpak.

Beter omgaan met moeilijke mensen De verschillende toxische types die ons het leven zuur kunnen maken en hoe je jezelf tegen hen kunt beschermen Beter omgaan met moeilijke mensen De verschillende toxische types die ons het leven zuur kunnen maken en hoe je jezelf tegen hen kunt beschermen.

Zo ben ik nu eenmaal - Herziene 13e druk lastpakken, angsthazen en buitenbeentjes Zo ben ik nu eenmaal. Herziene 13 e druk lastpakken,

 

 

 

Conflicthantering en onderhandelen effectief handelen bij conflicten en tegenstellingen Conflicthantering en onderhandelen.

 

 

 

Obsessive-Compulsive Personality Disorder: Understanding the Overly Rigid, Controlling Person Obsessive-Compulsive Personality Disorder: Understanding the Overly Rigid, Controlling Person.

 

 

Gelukkig ben ik niet de enige maak van schaamte en kwetsbaarheid je kracht Gelukkig ben ik niet de enige maak van schaamte en kwetsbaarheid je kracht.

De moed van imperfectie Laat gaan wie je denkt te moeten zijn De moed van imperfectie Laat gaan wie je denkt te moeten zijn.

Op de tweesprong van moeten en willen wat doe je en wat wil je écht? Op de tweesprong van moeten en willen wat doe je en wat wil je écht?

De schaamte voorbij. Een persoonlijke geschiedenis een persoonlijke geschiedenis De schaamte voorbij. Een persoonlijke geschiedenis een persoonlijke geschiedenis.

Ben ik nou gek? De invloed van de narcistische ouder op het kind - narcisme De invloed van de narcistische ouder op het kind Ben ik nou gek? De invloed van de narcistische ouder op het kind – narcisme.

''Waarom gaat het altijd over jou?'' Omgaan met narcisme en egocentrisme bij anderen Waarom gaat het altijd over jou? Omgaan met narcisme en egocentrisme bij anderen.

Handboek bipolaire stoornissen / druk 1 Handboek bipolaire stoornissen / druk 1.

 

 

 

Handboek voor Asperger-vrouwen Over het maken van verstandige keuzes   Handboek voor Asperger-vrouwen Over het maken van verstandige keuzes.

Gezonde keuzes, simpel gemaakt veeg 80% van de chronische ziekten van tafel Gezonde keuzes, simpel gemaakt.  Veeg 80% van de chronische ziekten van tafel.

Gun jezelf rust (luisterboek) luisterboek - stap uit de drukte en creeer ontspanning Gun jezelf rust (luisterboek) luisterboek – stap uit de drukte en creëer ontspanning.

Overprikkeling & Alter MajorOverprikkeling & Alter Major kiezen en koers houden kiezen en koers houden.

Kijk uit naar enkele van de relatief recent gepubliceerde boeken over narcisme.

elementarire deeltjes narcismeElementaire Deeltjes – Narcisme.

Leef je eigen leven Leef je eigen leven.

Psychologie en PS 1 - Narcisme te lijf onbalans tussen denken en voelen bij het pathologisch narcisme; een neuro-psychosociale benadering Psychologie en PS 1 – Narcisme te lijf onbalans tussen denken en voelen bij het pathologisch narcisme. Een neuro-psychosociale benadering.

Trauma voor het leven.

Uit het web een roman over narcisme Uit het web een roman over narcisme.

Het miskende kind in onszelf Het miskende kind in onszelf.

 

 

 

Wij - zij gaat de wereld aan narcisme ten onder? Wij – zij gaat de wereld aan narcisme ten onder?

Het drama van het begaafde kind een studie over het narcisme   Het drama van het begaafde kind. Een studie over het narcisme.

Sigmund weet wel raad met narcisten en wat ook zo bijzonder aan mij is... Sigmund weet wel raad met narcisten en wat ook zo bijzonder aan mij is…

 

 

Eikels en teven ouderverstoting   Eikels en teven. Over ouderverstoting.

Kaat wil niet meer op bezoek het ouderverstotingssyndroom   Kaat wil niet meer op bezoek.  Het ouderverstotingssyndroom.

Ik wil mama en papa, allebei! over echtscheiding, verwerking, loyaliteit en hulpverlening Ik wil mama en papa, allebei! over echtscheiding, verwerking, loyaliteit en hulpverlening.

 Schei eens uit verhalen van volwassenen met gescheiden oudersSchei eens uit verhalen van volwassenen met gescheiden ouders.

Parental Alienation Syndrome and Me EBOOK Tooltip One Father’S Story and Poems  Parental Alienation Syndrome and Me. EBOOK . One Father’S Story and Poems.

Behandeling van hechtingsproblemen Behandeling van hechtingsproblemen.

Afscheid zonder begrafenis Over rouwen voor de dood; Over narcisme en schizofrenie Afscheid zonder begrafenis. Over rouwen voor de dood. Over narcisme en schizofrenie.

NARCISME DE ONTKENNING VAN HET WARE ZELF De ontkenning van het ware zelf NARCISME De ontkenning van het ware zelf.

Mindfulness zo doe je dat   Mindfulness zo doe je dat.

Music For Mindfulness   Music For Mindfulness.

Het beslissende moment hoe je net het verschil kunt maken   Het beslissende moment.

 

Werkboek klinische schematherapie   Werkboek klinische schematherapie.

Jij bent een badass Twijfel niet langer aan jezelf en start een fantastisch nieuw leven Twijfel niet langer aan jezelf en start een fantastische nieuw leven.

   Verlamd van angst.  Herstellen na seksueel misbruik.verlamd van agnst herstellen na seksueel misbruik

Vroeger en verder / deel Werkboek stabilisatiecursus na misbruik of mishandeling Vroeger en verder / Deel Werkboek stabilisatiecursus na misbruik of mishandeling.

Omgaan met traumagerelateerde dissociatie vaardigheidstraining voor patienten en hun therapeuten Omgaan met traumagerelateerde dissociatie vaardigheidstraining voor patiënten en hun therapeuten.

   Behandeling van traumagerelateerde dissociatie een praktische integratieve benadering.behandeling van trauma gerelateerde dissociatie

Traumasporen het herstel van lichaam, brein en geest na overweldigende ervaringen Traumasporen: het herstel van lichaam, brein en geest na overweldigende ervaringen.

https://www.bol.com/nl/p/zelfvertrouwen-kun-je-oefenen/1001004011856784/?Referrer=ADVNLPPceff0900cdbf929700c6834c59000053616&utm_source=53616&utm_medium=Affiliates&utm_campaign=CPS&utm_content=txl  Zelfvertrouwen kun je oefenen.

Hoogsensitiviteit @ work de weg naar minder stress, een betere focus en meer zelfvertrouwen Hoogsensitiviteit @ work : de weg naar minder stress, een betere focus en meer zelfvertrouwen.

#MeToo over seks, macht en verandering #MeToo over seks, macht en verandering.

metoo In therapie Metoo In therapie.

Verlamd van angst herstellen na seksueel misbruik.

Echo's van trauma slachtoffers als daders, daders als slachtoffers Echo’s van trauma slachtoffers als daders, daders als slachtoffers.

Trauma en persoonlijkheidsproblematiek Trauma en persoonlijkheidsproblematiek.

Complex trauma diagnostiek en behandeling   Complex trauma diagnostiek en behandeling.

Hier zijn een aantal boeken over narcisme die ik bijzonder inzichtelijk en goed geschreven vind.

In het bijzonder zijn ze nuttig voor degenen die met narcisten leven of ermee werken.

Narcisme psychoanalytische beschouwingen   Narcisme psychoanalytische beschouwingen.

 

 Mama ik mis je EBOOK Tooltip het waargebeurde verhaal van een klein meisje dat wanhopig graag naar  Mama ik mis je. E-BOOK.  Het waargebeurde verhaal van een klein meisje dat wanhopig graag naar huis wil.

The power of the heart laat je hart je gids zijn   The power of the heart. Laat je hart je gids zijn.

De tijger ontwaakt traumabehandeling met lichaamsgerichte therapie De tijger ontwaakt. Traumabehandeling met lichaamsgerichte therapie.

TRE Trauma- en spanningsreducerende oefeningen TRE Trauma- en spanningsreducerende oefeningen.

Bevrijding van trauma, angst en onmacht Op weg naar gezonde autonomie en liefde, nieuwe inzichten in het werken met opstellingen Bevrijding van trauma, angst en onmacht. Op weg naar gezonde autonomie en liefde, nieuwe inzichten in het werken met opstellingen.

Moeiteloos jezelf zijn ontwaken in een nieuw bewustzijnsperspectief Moeiteloos jezelf zijn. Ontwaken in een nieuw bewustzijnsperspectief.

Liefde is altijd het antwoord een praktische leidraad voor de ontwakende mens Liefde is altijd het antwoord. Een praktische leidraad voor de ontwakende mens.

Oorspronkelijk licht ontwaken met kundalini-yoga - Met bijna 2 uur mantramuziek en recitatie door Snatam Kaur Oorspronkelijk licht ontwaken met kundalini-yoga – Met bijna 2 uur.

Het Universum staat achter je van angst naar vertrouwen   Het Universum staat achter je. Van angst naar vertrouwen.

Verwacht wonderen veertig dagen van subtiele verschuivingen voor een radicale verandering en oneindig geluk  Verwacht wonderen veertig dagen van subtiele verschuivingen voor een radicale verandering en oneindig geluk.

Met Vertrouwen In De Toekomst   Met Vertrouwen In De Toekomst.

Stap voor stap je angst overwinnen werkboek Cognitieve gedragstherapie Stap voor stap je angst overwinnen. Werkboek Cognitieve gedragstherapie.

 Angst beheersen met mindfulness hoe aandacht en compassie je kunnen bevrijden van angst en paniekAngst beheersen met mindfulness hoe aandacht en compassie je kunnen bevrijden van angst en paniek.

 

 

 

Achter gesloten deuren het perfecte huwelijk of de perfecte leugen? Achter gesloten deuren het perfecte huwelijk of de perfecte leugen?

Star Wars Episode 8: The Last Jedi   Star Wars Episode 8: The Last Jedi.

Steps Of Mindfulness Steps Of Mindfulness.

Goed of slecht ik ben de dochter van een seriemoordenaar... Goed of slecht ik ben de dochter van een seriemoordenaar…

 

 

Gentle teaching PM-reeks – Gentle teaching een weg van hoop voor mensen met bijzondere kwetsbaarheden.

Beyond Gentle Teaching A Nonaversive Approach to Helping Those in Need   Beyond Gentle Teaching A Nonaversive Approach to Helping Those in Need.

Gentle Teaching A Philosophy of Life for a Culture of Peace   Gentle Teaching. A Philosophy of Life for a Culture of Peace.

  The Gentle Weapon EBOOK Tooltip Prayers for Everyday and Not-So-Everyday Moments—Timeless Wisdom from the Teachings of the Hasidic Master, Rebbe Nachman of Breslov  The Gentle Weapon. EBOOK. Prayers for Everyday and Not-So-Everyday. Moments—Timeless Wisdom from the Teachings of the Hasidic Master, Rebbe Nachman of Breslov.

Geloof dat morgen beter zal worden.

   Destructieve relaties op de schop. Psychopathie herkennen en hanteren.Destructieve relaties op de schop EBOOK Tooltip psychopathie herkennen en hanteren

Het narcistisch ideaal Opvoeden in een tijd van zelfverheerlijking Het narcistisch ideaal . Opvoeden in een tijd van zelfverheerlijking.

 Co-parenting with a Toxic Ex EBOOK Tooltip What to Do When Your Ex-Spouse Tries to Turn the Kids Against YouCo-parenting with a Toxic Ex EBOOK.  What to Do When Your Ex-Spouse Tries to Turn the Kids Against You.

Co-Parenting When Your Ex Won't: A How-To Guide to Changing the Co-Parenting Relationship EBOOK Co-Parenting When Your Ex Won’t : A How-To Guide to Changing the Co-Parenting Relationship.

Diagnose van de moderne filosoof. Waarom filosofen gek zijn.

Praktijkboek persoonlijkheidsstoornissen DSM-5, diagnostiek, cognitieve gedragstherapie en therapeutische relatie Praktijkboek persoonlijkheidsstoornissen: DSM-5, diagnostiek, cognitieve gedragstherapie en therapeutische relatie.

Schematherapie bij borderline-persoonlijkheidsstoornis Schematherapie bij borderline-persoonlijkheidsstoornis.

Schematherapie in de klinische praktijk een complete gids voor individuele, groeps- en geïntegreerde behandeling met schemamodi Schematherapie in de klinische praktijk. Een complete gids voor individuele, groeps- en geïntegreerde behandeling met schemamodi.

Mijn lichaam, mijn trauma, mijn ik Mijn lichaam, mijn trauma, mijn ik. De impact van psychotrauma op fysieke gezondheid – Een identiteit-georiënteerde psychotraumatheorie en -therapie.

Trauma en geheugen hoe brein en lichaam traumatische ervaringen levend houden Trauma en geheugen hoe brein en lichaam traumatische ervaringen levend houden.

Psychomotorische therapie in de praktijk ervaringsgericht behandelen door vaktherapeuten Psychomotorische therapie in de praktijk. Ervaringsgericht behandelen door vaktherapeuten.

  Psychomotorische therapie : lichaams- en bewegingsgerichte interventies in de GGZ.Psychomotorische therapie lichaams- en bewegingsgerichte interventies in de GGZ

Themata uit de psychomotorische therapie Boek 22 Themata uit de psychomotorische therapie. Boek 22.

EMDR EBOOK Tooltip de meest effectieve traumatherapie   EMDR E-BOOK. De meest effectieve traumatherapie.

Casusboek EMDR   Casusboek EMDR. EBOOK.

  EMDR. EBOOK. De meest effectieve traumatherapie.EMDR EBOOK Tooltip de meest effectieve traumatherapie

   Casusboek EMDR. EBOOK.Casusboek EMDR

Praktijkboek EMDR casusconceptualisatie en specifieke doelgroepen Praktijkboek EMDR. Casusconceptualisatie en specifieke doelgroepen.

Vraagbaak EMDR oplossingen en tips voor emdr-behandelingen Vraagbaak EMDR. Oplossingen en tips voor emdr-behandelingen.

Handboek EMDR een geprotocolleerde behandelmethode voor de gevolgen van psychotr Handboek EMDR. Een geprotocolleerde behandelmethode voor de gevolgen van psychotrauma.

Je verleden voorbij je leven opnieuw in handen met de zelfhulptechnieken uit de emdr-therapie  Je verleden voorbij. Je leven opnieuw in handen met de zelfhulptechnieken uit de emdr-therapie.

Getting Past Your Past Take Control of Your Life With Self-Help Techniques from EMDR Therapy Getting Past Your Past. Take Control of Your Life With Self-Help Techniques from EMDR Therapy.

De EMDR-revolutie, verander je leven herinnering na herinnering verander je leven herinnering na herinnering : een gids voor cliëntenijn YouTube-kanaal en natuurlijk mijn chatsessies op Messenger.

 

 

Deel uw gedachten met ons want samen kunnen we opzettelijk de wereld verrijken door waarde bij elkaar toe te voegen.