E-readers en e-books vind je bij bol.com!

Zonder extra kosten narcisme.blog steunen!

Je kunt deze blog ook zonder extra kosten voor jezelf steunen door je bol.com online shoppingtrips van e-books en e-readers te beginnen met mijn affiliate-link-bolcom foto aan te klikken op narcisme.blog.

Natuurlijk ook door mijn posts leuk te vinden en te delen op sociale media.

Deze blog bestaat dankzij de steun van lezers, en ik waardeer elk stukje steun. Dank u.

E-readers en E-books!

Een gemiddelde e-reader biedt ruimte voor ongeveer 3.000 ebooks en weegt maar rond de 200 gram. Sommige e-readers zijn voorzien van schermverlichting voor gemakkelijk lezen in het donker.

Het energiezuinige E-ink-scherm maakt het mogelijk om ook in de zon te lezen. Met een opgeladen accu kun je 1 tot 2 maanden lezen, dat is veel langer dan met een tablet of smartphone.

Digitaal lezen is overal en altijd lezen zonder zware boeken mee te hoeven nemen. Op een e-reader heb je ruimte voor ruim 2.000 ebooks zodat je altijd je hele bibliotheek bij de hand hebt. Het leesgenot van e-books is gelijk aan papieren boeken en biedt meerdere mogelijkheden.

Vrijwel alle nieuwe titels worden ook als e-book uitgegeven en steeds meer klassiekers worden gedigitaliseerd. Je koopt al een e-book voor minder dan 10 euro of lees onbeperkt met het Kobo Plus ebook-abonnement voor €9,99 per maand. Probeer Kobo Plus 30 dagen gratis.

Onder de e-books kun je kiezen uit meer dan 2 miljoen ebooks, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Na aankoop open je onze ebooks binnen enkele seconden op je Kobo e-reader of in de gratis mobiele app. Je eerst ebook kun je de eerste derdig dagen gratis bekijken en lezen om te zien hoe het werkt.

Onder de e-books vind je Nederlandstalige boeken, literatuur en romans , trilles en spannende boeken, Engelstalige boeken, kinderboeken, biografieën en waargebeurde verhalen, fantasy en sciencefiction, geschiedenisboeken en kookboeken, young adult boeken, vrije tijd en hobby boeken, persoonlijke ontwikkelingsboeken, e,books over lichaam en gezondheid, e-books over religie, spiritualiteit en filosofie enz

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie is in het bezit van een Bachelor diploma in Orthopedagogie dat ze heeft behaald aan de Hogeschool Gent. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama, armoede consulent en orthopedagoge. Ze werkt 33 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe!