E-readers en e-books vind je bij bol.com!

Zonder extra kosten narcisme.blog steunen!

Je kunt deze blog ook zonder extra kosten voor jezelf steunen door je bol.com online shoppingtrips van e-books en e-readers te beginnen met mijn affiliate-link-bolcom foto aan te klikken op narcisme.blog.

Natuurlijk ook door mijn posts leuk te vinden en te delen op sociale media.

Deze blog bestaat dankzij de steun van lezers, en ik waardeer elk stukje steun. Dank u.

E-readers en E-books!

Alle ebooks zoeken

Een gemiddelde e-reader biedt ruimte voor ongeveer 3.000 ebooks en weegt maar rond de 200 gram. Sommige e-readers zijn voorzien van schermverlichting voor gemakkelijk lezen in het donker.

Het energiezuinige E-ink-scherm maakt het mogelijk om ook in de zon te lezen. Met een opgeladen accu kun je 1 tot 2 maanden lezen, dat is veel langer dan met een tablet of smartphone.

Digitaal lezen is overal en altijd lezen zonder zware boeken mee te hoeven nemen. Op een e-reader heb je ruimte voor ruim 2.000 ebooks zodat je altijd je hele bibliotheek bij de hand hebt. Het leesgenot van e-books is gelijk aan papieren boeken en biedt meerdere mogelijkheden.

Vrijwel alle nieuwe titels worden ook als e-book uitgegeven en steeds meer klassiekers worden gedigitaliseerd. Je koopt al een e-book voor minder dan 10 euro of lees onbeperkt met het Kobo Plus ebook-abonnement voor €9,99 per maand. Probeer Kobo Plus 30 dagen gratis.

Onder de e-books kun je kiezen uit meer dan 2 miljoen ebooks, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Na aankoop open je onze ebooks binnen enkele seconden op je Kobo e-reader of in de gratis mobiele app. Je eerst ebook kun je de eerste derdig dagen gratis bekijken en lezen om te zien hoe het werkt.

Onder de e-books vind je Nederlandstalige boeken, literatuur en romans , trilles en spannende boeken, Engelstalige boeken, kinderboeken, biografieën en waargebeurde verhalen, fantasy en sciencefiction, geschiedenisboeken en kookboeken, young adult boeken, vrije tijd en hobby boeken, persoonlijke ontwikkelingsboeken, e,books over lichaam en gezondheid, e-books over religie, spiritualiteit en filosofie enz

Boek E-boek DVD CD over narcisme veerkracht transformatie en trauma. Deel 1

Interessant boek over narcisme voorstellen

Boek E-boek DVD CD over narcisme veerkracht transformatie trauma.

Bruikbare suggesties over loslaten van de narcist.

Alles voor de mooie jij vind je bij bol.com

Alles voor je baby vind je bij bol.com


Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees