Is de narcist in grote liefde met zijn nieuwe partner?

Is de narcist in grote liefde met zijn nieuwe partner?

Ben je volledig van slag door de schijnbare omwenteling die de narcist heeft gemaakt met de nieuwe voorraad (zijn of haar nieuwe partner), waardoor je zo diep in een depressie bent geraakt dat je nauwelijks de dag door kunt komen?

Van de vele angsten waarmee men afgedankte partners van de narcist confronteert, is de zielsverpletterende overtuiging dat de narcist beter voor de nieuwe partner zal zijn – en diep in liefde met haar of hem mogelijk de pijnlijkste opvatting.⁠⁠

Ondanks wetende dat de narcist een pathologische leugenaar (en consequent instabiel) is, zijn afgedankte slachtoffers vaak 100% zeker dat de narcist op wonderbaarlijke manier is begonnen met te veranderen ​​voor de nieuwste lieverd.⁠ ⁠

Het is een wonder! De narcist is veranderd door de nieuwe partner! 

Hun gewonde voormalige voorraad ziet het op Facebook en Instagram. Zij hoort het van de narcist zelf. Hun gedeelde vriendenkring informeert haar dat de narcist nog nooit zo gelukkig is geweest sinds zijn relatie met de nieuwe partner.

De vrienden en familie van de narcist kunnen hun eigen ogen nauwelijks geloven, en zelfs de buren lopen met open mond rond, zich afvragend wat het is met de nieuwe partner van de narcist dat haar of zijn goddelijke tussenkomst de sluwe manieren van de narcist heeft veranderd.

Als ze zo drastisch zijn veranderd voor de nieuwe partner, dan… ⁠

…dan moet het betekenen dat er iets mis was met jou. Hun voormalige partner, toch? En misschien dwong dit de narcist om ergens anders liefde te vinden? En omdat de liefde van de nieuwe minnaar zo hemels is en de diepte van hun toewijding zo onthutsend, houdt de narcist meer van zijn nieuw aanbod.⁠

narcist nieuwe partner
Vind hier meer informatie over herstel

Ze zijn echt veranderd en houden ze meer van de nieuwe partner dan ze ooit van jou hadden kunnen houden?⁠

Mis. Narcisten veranderen nooit voor hun nieuwe partners. Ooit.⁠

Waar je getuige van bent, is het stadium van liefdesbombardementen. Zodra dat voorbij is, dwingt de narcist de nieuwe voorraad om een ​​overtuigende show op te voeren, zodat de narcist zijn pathologische agenda kan voortzetten om jou te laten geloven dat jij de reden was dat ieders leven in een hel veranderde.

Trap er niet in. De nieuwe voorraad zal uiteindelijk de waarheid leren kennen. En ze zullen de langzame val van het voetstuk ervaren als de narcist hen devalueert en hun eeuwige zoektocht naar nieuw aanbod voortzet.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

narcistisch misbruik herstelprogramma

Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees