Boek E-boek CD’s en DVD’s onze aanvullende service.

Digitale outreaching prioritair in narcisme  blog.

Gedurende het laatste jaar heb ik enkele mensen geholpen die een relatie hadden met een narcist door er een gesprek mee te voeren meestal digitaal. Dit was geen aanvullende service van narcisme blog maar prioritair zowel voor mijn eigen proces als voor de ontwikkeling van mijn digitale outreaching.
Via de vragen die ik stelde in mijn chatgesprekken kwam er klaarheid bij mezelf en bij hen over hun situatie.
Dat was een kleine stap op weg naar een narcistisch vrij leven.
In die periode heb ik geen programma’s verkocht die zouden kunnen helpen voor de genezing van die persoon. Talrijke mensen heb ik wel doorverwezen naar therapeuten.
 
Ik neem graag zelf het heft in handen en koos om boeken, e-book, Cd’s en Dvd’s te promoten die in verband staan met de teksten die ik schrijf als een aanvullende service narcisme blog.

Aanvullende service narcisme blog.

 
Aan de ene kant is dit een aanvullende service van narcisme blog want mensen vragen om boeken te lezen over een bepaald onderwerp.
Eveneens is mensen aanzetten om een boek te lezen over narcisme, een groter commitment dan een lezing van een blog. Daar ontvang ik wel een vergoeding voor.
 
Ik ben er wel van overtuigd dat enkele van mijn blogs een omzetting in een e-book verdienen, omdat ze diep in gaan op het probleem. Maar dat is werk voor later.
 
In dit laatste jaar heb ik ook de tientallen vragen beantwoord op een zo goed mogelijke manier en dus verschillende honderden uren gechat en e-mails verstuurd.
Soms vroegen vrienden mij wel of ik geen workshops had. Ook of ze mij konden ontmoeten. Zelfs als ik een programma had. Maar dat heb ik bewust niet en de redenen daarvoor vind je verder als je aandachtig leest.

We willen een gemeenschap creëren, zodat het lid zijn hiervan de moeite waard is te onderzoeken.

U kunt persoonlijke en privéberichten creëren die u helpen om meer betrokkenheid van groepsleden te krijgen. Dit is de plek waar wij je extra waarde geven. Je krijgt directe toegang tot elkaar.

Dit is een forum waar je strategieën kunt delen met andere leden en een open gesprek hebben om persoonlijk te groeien, uit het moeras.

Annemie Declercq coacht individuen en teams die persoonlijke en sociale doelen, vaardigheden, veerkracht of hun talenten willen ontdekken om uit de armoede te komen en terug een plaats te veroveren op de arbeidsmarkt.

Zij stelt mensen en groepen in staat om zelf persoonlijk sociaal leiderschap, drive, motivatie en mindfulness te bekrachtigen.

Dit is een GRATIS coaching met e-mail, skype, blog, vlog, chatsessies via Messenger en livesessies van ons beiden.

Ik hou zelf ook de vinger aan de pols van slachtoffers. Daarnaast proberen wij onze eigen narcistische vlooien weg te werken.

Bovendien proberen wij met vallen en opstaan in ons eigen leven toe te passen wat wij aanbevelen.

Het verleden kunnen we immers niet veranderen, wel de invloed ervan op het nu en de toekomst.

Dankzij alle steun die wij ontvangen kunnen we ons leven verder in balans houden. Maar ook uw inzichten helpen ons meer inzicht te verwerven in traumaverwerking en groeien in zelfliefde.

Deze constructieve verbindingen met onze vrienden helpen ons persoonlijk en sociaal te groeien naar de beste persoon die we kunnen worden. Vanzelfsprekend beslissen wijzelf wie we toelaten tot onze vriendenkring en forum.

Heb je opmerkingen, suggesties of vragen over mijn werkwijze laat het me weten in de commentaren.

Veel liefde,

 

Annemie Persyn Declercq

Orthopedagoge

Waarom heb je dit narcistisch misbruik meegemaakt?

Wat schrijven van inhoud over narcisme blog voor mij betekent?

De relatie met de narcist voelde in het begin als de grootste liefde van hun leven.

NARP Herstelprogramma voor narcistisch misbruik.

Hoe je angst doen stoppen, zodat je een nieuw begin kunt maken?

Techniek om je beter te voelen. deel 1

Kun je jezelf radicale vergeving bieden dat je een relatie begon met een narcist?

Wat er gebeurt als je niet systematisch werkt aan je zelfliefde tekort?

Laat een reactie, vraag of antwoord achter.