Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en
de werking van de narcistische persoonlijkheid

Wat te doen om geen angst meer te hebben voor de narcist?

Wanneer je meer hebt geleerd over narcisme, is het belangrijkste richtlijn om vooruitgang te boeken om geen angst meer te hebben voor de narcist.

Immers narcisten kunnen je alleen claimen als je angst voor hen hebt. Je angst voedt ze met kracht.

Verschillende boeken, gesprekken, andere verhalen van mensen in de groepen, meditatie, zelfhulp technieken, therapeuten, coachingsprogramma’s kunnen je helpen om je angst te overwinnen.

Angst voor de narcist zijn de figuratieve kogels die ze in hun wapen laden om jou neer te schieten.

Wanneer we worden getriggerd door de angst voor wat de narcist doet, reageren we en proberen we de narcist bloot te leggen en doen we een verwoed beroep op anderen om ons te helpen.

Toch willen mensen niet meedoen. Ze sluiten deuren in ons gezicht, luisteren niet, maken zich niet druk en keren zich zelfs tegen ons.

En je bent geschokt om te zien hoe de narcist het allemaal verdraait door je tot de verkeerde en gekke te maken. Dit kan ertoe leiden dat je de geloofwaardigheid verliest, soms zelfs bij  je kinderen.

Daarom is op elk gebied van ons leven, liefde, werkplek, rechtbank, welke situatie dan ook, het innerlijke werk aan onszelf alles, zodat we kunnen verschijnen in onze kracht, de innerlijke soliditeit en waarheid hebben.

Dus, we gaan gewoon verder met de regel: ‘Echt waar? NEE dat was niet de waarheid. Dit is het eigenlijk.

geen angst meer te hebben voor de narcist.
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren
Wie ervoor kiest om de waarheid te geloven, is echt niet het probleem.

De kwestie is dat we het weten. Immers we kunnen ons hoofd naar voren houden, vrij voelen, oplossen en duidelijk maken dat wie en wat de narcist is, NIET onze realiteit is. En dan de juiste stap zetten.

Dan zullen we versteld staan ​​van hoe de rest van het leven volgt.

De deal is altijd dit: goede mensen hebben goede mensen in hun leven.

Zodra we pathologische mensen achterlaten en hun giftigheid in ons zuiveren, stoppen we ons ziek te voelen.

We worden beter, en dat geldt ook voor ons leven.

Terwijl het leven van de narcist altijd beladen zal zijn met verstoring, pijn en stoppen / starten.

Dat verandert niet.

Mensen beginnen de waarheid te zien.

Veel mensen vertrouwen de narcist toch niet, ze krijgen zelfs vanaf het begin een slechte vibe van hem of haar.

Hoeveel mensen in je leven hebben je dat verteld nadat je de relatie met de narcist hebt beëindigd, of zelfs tijdens de relatie met hen?

Het leven is echt niet zo geweldig voor de narcist.

Hoe meer je bouwt en je leven creëert vanuit een authentieke ruimte, hoe meer hun leugens en straffen over jou uit elkaar vallen. Weet dat dit waar is.

Maar om dit te doen, moeten we ons naar binnen keren en alles wat in ons wordt geactiveerd confronteren en helen, waardoor we geobsedeerd, in paniek raken, overdreven reageren en onze kracht weggeven.

Er zijn veel overlevers in onze gemeenschap die op zo veel gebieden van hun leven blootgesteld werden en gewonnen hebben tegen narcisten.

Als gevolg van het gebruik van de aanbevelingen die je vindt op narcisme.blog om zich van hun interne triggers te bevrijden, zodat ze formidabel en naar waarheid in hun kracht kunnen verschijnen.

Zoals altijd kijk ik ernaar uit om hieronder op uw vragen en opmerkingen te reageren.

Wat ga je doen om weerstand aan narcisme te bieden en om geen angst meer te hebben voor de narcist.

De eerste stap is door deze blog te volgen zodat je een melding krijgt zodra een nieuwe video, audio of artikel wordt uitgebracht.

Blijf glimlachen, werken aan je genezing . Er gaat niets anders voor het ontwikkelen van jouw veerkracht.

Je hebt gaven, talenten en vaardigheden, en ook minder aangename tot zeer traumatische met narcisten & narcisme.  We beschouwen het als onze taak om je te helpen deze te delen met de wereld.  Je helpen actie te ondernemen na misbruik door een narcist zal je in de gezonde zone brengen.

Dat kan zijn door je te doen stappen nemen naar hulpverlening. Misschien raad ik je aan om uit je isolement te treden.  Wellicht dien je je zelfliefde verder te ontwikkelen door creatief te zijn. De spanning in je lichaam kan je verminderen door mindfulness, meditatie, osteopathie, acupunctuur enz.

Het kan belangrijk zijn dat je in beweging komt door sport of fitness. Bovendien blijft het enorm belangrijk om op je voeding te letten zodat je niet verzwakt. Een volledige check-up bij de huisarts kan belangrijk zijn gezien je enkele gezondheidsrisico’s kan lopen.

Herhaling van traumatische situaties wil je vermijden door bewustwording, engagement in een gemeenschap (online & offline) zodat je nieuwe vertrouwvolle contacten vindt die kunnen uitgroeien tot vriendschap.

Herhaaldelijk lezen van een tekst kan namelijk helpen om de boodschap verder te laten inzinken. Herhaling is immers de bakermat van de kennis aan je vingertoppen om klaar te worden om toegepast te worden nadat je er over hebt gemediteerd en je eigen mening hebt gevormd.

Het is belangrijk dat je deze blog volgt om regelmatig op de hoogte gebracht te worden. Het is als je blijft kloppen op dezelfde nagel dat je resultaat krijgt. Daarom plaats ik ook regelmatig nieuwe onderwerpen. Deze site volgen doe je door je beste email in te vullen op de site-bar rechts.

Je kunt ook toetreden tot één van de Facebook groepen bestemt om je verder te ondersteunen om geen angst meer te hebben voor de narcist.

Support voor volwassen kinderen van narcisten.

Aanvullende informatie in kleinere statussen dan de eerder langere artikels hier op deze site vind je op mijn Facebook pagina’s.

Zonder actie te ondernemen na misbruik door een narcist wordt je geenszins bewust van wat je overkomt. Je voelt je leeg, overweldigt, je energie lijkt verdwenen. Helaas de weg terug is niet gemakkelijk zonder de nodige steun en kennis.

Maar geen paniek, je hoeft immers het wiel niet uit te vinden. Narcisme kent een zeer lange geschiedenis. En vaak vind je in je omgeving iemand die het ook meegemaakt heeft als je het durft te uiten.

Anders vind je ook mij op sociale media en anderen die zorgen voor bewustmaking. Die kun je ook liken en sharen zonder daarvoor bevriend te zijn.

Ecoaching

Nadat je hebt gekeken, hoor ik graag van je.

Welke tekst zou u het meeste helpen en waarom?

Als je enkele gedachten niet akkoord gaat of andere suggesties hebt en aanvullingen – laat het me weten! Een getuigenis is altijd zeer welkom, omdat ze ook de ogen opent van anderen.

Deel zoveel mogelijk details in de onderstaande opmerkingen. Vergeet niet dat honderden ongelooflijke zielen hier elke week komen voor inzicht en inspiratie. Uw verhaal is misschien precies wat iemand anders nodig heeft om een grote doorbraak te krijgen.

Belangrijk: deel uw ideeën rechtstreeks in de opmerkingen. Links naar andere berichten, video’s, etc. kunnen worden verwijderd.

Bedankt voor het lezen, bekijken en delen van uw gedachten want actie te ondernemen na misbruik door een narcist is heel belangrijk. Immers alles blijft hetzelfde is alleen maar een kleine waarheid, het zal slechter worden als je niets onderneemt.

Ik hoop dat de aflevering van vandaag JOU inspireert om je gaven te blijven delen, ondanks de kritiek.

Zoekfunctie in narcisme.blog.

Als je nog meer wilt weten over een bepaalde onderwerp gebruik dan de zoekfunctie door een keyword in te vullen eventueel verschillende woorden met een + teken verbonden, en dan te zien of je relevantie, nieuwe of oudere posten wenst te bekijken.

Ook heb ik enkele artikels waar de verschillende begrippen die het mogelijk maken om narcisme te begrijpen uitgelegd staan.

Zoeken op verschillende lange artikels kunt u bijvoorbeeld in Chrome door naar de werkbalk van Chrome te gaan en op Find te zoeken. Op die manier dient dit je om actie te ondernemen na misbruik door een narcist door specifieke termen te vinden die alleen maar op dat moment voor jou van belang zijn.

In kleine stappen help je je immers vooruit. Dan verschijnt er een vak waar je uw zoekwoord voor die pagina kunt in tikken. Je bent bijvoorbeeld op zoek naar “EMDR” in de boekenlijst dan typ je daar “EMDR” in. Emdr is een soort therapie die bedoeld is om trauma’s te verwerken.

Meer bewustwording en kennis aan je vingertoppen om geen angst meer te hebben voor de narcist.

Begrippen van A tot G.

Begrippenlijst narcisme van S.

Links naar begrippenlijst in de context van narcisme.

Begrippen van T – Z.

Begrippen van O – R.

Maak hier een keuze uit boeken – E-book – cd – dvd om geen angst meer te hebben voor de narcist.

Een aanvullende service.

Boeken narcisme veerkracht transformatie en trauma.

Links naar Boeken veerkracht transformatie.

Films over persoonlijkheidsstoornissen.


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees