Spoel je negatieve energie weg Boeddha +video

Spoel je negatieve energie weg Boeddha +video

Kenmerken van negatieve energie:

 • Onrustig zijn.
 • Gemakkelijk boos worden.
 • Gefrustreerd zijn.
 • Geen controle over jouw lichaamsbewegingen.
 • Depressief zijn.
 • Verdrietig zijn zonder reden.
 • Dingen doen waarvan je niet begrijpt waarom je ze doet.
 • Opmerkingen maken die in feite niet bij je passen en je niet wilt maken, maar toch zegt.
 • Zwaar gevoel.
 • Pijn zonder reden.
 • Druk op je hoofd, nek of rug.
 • Kramp in je maag, lever of buik.

Ervaar jij één van bovenstaande kenmerken? Dan kan je best iedere avond voor het slapen gaan een douche nemen, zodat je de negatieve energie kunt wegspoelen.

De narcist is de levendigste leraar die je laat zien dat je niet machteloos bent tegen negativiteit.

Je kunt je eigen energie scheppen waardoor de negativiteit geen invloed kan hebben.

Een van de krachtigste redenen waarom je een narcist in je leven hebt getrokken is, omdat je de menselijke illusie zou doorbreken.  Immers de illusie van de menselijke ervaring is dat we krachtig zijn in het doen van zaken.

Bovendien denken we dat we in tijden van emotionele pijn en angst door deze ervaring te bestrijden we iets veranderen.  ‘iets te doen’ zou onze uiterlijke ervaring kunnen veranderen.

We zoeken dan om manieren te vinden om onze emotionele pijn en angst te verminderen. Dit is een totale illusie. Meestal maken we geen goede keuzes in deze staten.

Innerlijke vrede herstellen eerste stap.

Ook zijn we niet effectief in ons handelen. Als we ons zo angstig en gescheiden voelen van het leven dat we vergeten dat we verbonden zijn met alles dan is de innerlijke vrede herstellen de eerste stap om de positieve energie terug te verkrijgen.

Immers het leven reageert op onze vibratie. We zijn onbegrensd. Het leven in onze ervaring reageert op onze vibratie in combinaties en mogelijkheden.  We kunnen ons dit niet eens voorstellen.

Wanneer we denken dat we gescheiden zijn en dat we het zijn tegen alle uiterlijke omstandigheden zonder ondersteuning, worden we heel ‘klein’. Dan bereiken we heel ‘kleine’ (als aanwezig) goede resultaten.

Als je stilstaat, geobsedeerd bent paniek of angst hebt over de narcist in je leven krijgt de narcist energie. Deze energie krijgt hij ongeacht welk onderwerp. Hij wordt aangemoedigd om precies de resultaten terug te gooien van je angst en pijn. Daarom is het belangrijk om creatief te blijven.

Luister daarom naar inspirerende muziek. Doe je meditatie of ademhalingsoefeningen wat de omstandigheden ook zijn.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

alle artikelen over traumaherstel op narcisme.blog

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees