Wat schrijven van inhoud over narcisme.blog voor mij betekent?

In alle eerlijkheid, schrijven van inhoud voor narcisme blog is niet eenvoudig. Ik leer vaak iets nieuws, en het kan deprimerend zijn hoe indringend narcisme en narcistische mishandeling zijn. Ik word soms beu om te schrijven van inhoud voor narcisme blog, zoals sommige lezers me ook zeggen dat ze het lezen moeilijk vinden. Het is geen entertainment.

Beste lezer,

Het is een zeer emotioneel uitputtend onderwerp en kan triggers zijn voor mijn C-PTSD. Veranderen en kijken in de spiegel is niet gemakkelijk.

Ik moet de tijd nemen om opzettelijk te weigeren me erop te concentreren om me niet te laten meeslepen in de deprimerende negativiteit die narcisme is.

Dat gezegd hebbende, ik ben niet van plan binnenkort te stoppen met schrijven van inhoud over narcisme.

Om te beginnen geloof ik dat “God” wil dat ik over dit onderwerp schrijf. Immers narcisme zie je meer en meer opduiken. Navenant zijn de leiders van de samenleving ook meer narcistisch geworden. Wil je op één of andere manier je omgeving veranderen dan begin je best bij jezelf.

Ik  heb  de mogelijkheid gekregen om behoorlijk veel over narcisme te schrijven en ook te begrijpen. Niet dat ik alles over het onderwerp weet – ik denk niet dat iemand dat doet –, maar ik weet veel. Mijn persoonlijke ervaringen hebben me veel geleerd, evenals dingen die ik heb gelezen.

 

Misschien ben ik sinds begin 2017 in het echt actief met het schrijven van inhoud voor narcisme.blog.

 

Waarschijnlijk heb ik ook nog veel lezers van mijn vorige website waar ook enkele teksten gepubliceerd werden rond narcisme.

Wist je dat ik 7 tot 10 uur per dag spendeer aan werken om mijn droom waar te maken: alles schrijven, creëren en verspreiden wat je hier ziet.

Maar ons werk gaat niet alleen over het schrijven van inhoud  voor narcisme blog om u te helpen groeien als slachtoffer van narcisme.   Narcisme. blog vereist ook veel dingen achter de schermen die je waarschijnlijk wel weet.

Tussen marketing, serveronderhoud, programmeren, reageren op opmerkingen en e-mails, foto’s maken, facebook-groepen beheren, afbeeldingen van sociale media maken, onze beveiliging up-to-date houden, technische ondersteuning bieden, op de hoogte blijven van psychologisch en wetenschappelijk onderzoek, bewerken, werken aan nieuwe inhoud,

Daarnaast is er ook nog het oplossen van bugs en fouten. Dus is het verbeteren en vele andere technische dingen … het draaien van narcisme.blog toch soms emotioneel, psychologisch en financieel uitputtend.

De kosten om een website te doen draaien.

Op die manier geef ik elke maand honderden euro’s uit aan noodzakelijkheden om te schrijven van inhoud over  narcisme blog.

Domeinnaam

Onderzoeksboeken / materialen

Email provider

Veiligheid

Leveringsnetwerken

Website aangepaste functies

Planners voor sociale media

Ontwerptools en — services

plugins

Optimalisatieprogramma’s

SSL-certificaten

Hosting (servers en cloudruimte)

 

Bovendien geef ik geld uit om deze website te ondersteunen en te onderhouden. 

 

Alleen op die  manier kunt u genieten van de inhoud en bronnen die we gratis schrijven.

 

Narcisme.blog is mijn verlangen en mijn geschenk aan de wereld.

 

Met uw financiering kan ik deze website blijven gebruiken en de komende jaren liefde, mededogen, kennis en hoop verspreiden over de hele wereld.

Als je schrijft over je ervaringen met narcistische mishandeling, weet dan dat het niet gemakkelijk zal zijn, maar het is het waard! Ik raad dit trouwens aan hier.

Vergeet niet dat als je ervoor kiest om erover te schrijven, narcisme een vreselijk negatief onderwerp is.

Je moet de negativiteit met positief tegengaan, zodat je in balans blijft.

Geniet van dingen die je vaak leuk vindt, zoals een favoriete hobby en creativiteit.

Doe leuke dingen voor jezelf om jezelf te belonen na het schrijven. Zelfs een kort artikel als deze kan soms verrassend aftappend zijn — beloon jezelf voor het uitdragen van de moeite.

Maak tijd waar u botweg weigert na te denken over NPD of iets anders dat daarmee samenhangt.

 

Bewust op iets anders focussen.

Nog iets anders. Als je ervoor kiest om een ​​artikel online te schrijven, schrijf dan eerst en stel de tijd voor publicatie in.

Op die manier kun je, als je je geïnspireerd voelt, meerdere posts tegelijk schrijven, of als je je niet geïnspireerder voelt, kun je even pauze nemen.

Je website of sociale media zal ze getimed posten.

Ik heb nogal wat posts klaar om te gaan — meer dan 3 maanden in de toekomst. Voel je niet slecht voor het nemen van frequente pauzes. Het is goed voor je geestelijke gezondheid!

 

Als je ervoor kiest om een ​​boek te schrijven, wees dan gewaarschuwd dat is veel uitdagender dan schrijven online.

Blogberichten zijn meestal kort, waardoor ze gemakkelijker te verwerken zijn.

Het schrijven van een volledig boek is echter anders. De kans is groot dat je  uiteindelijk vaak al zittend zult schrijven, laat ’s avonds, waardoor je uitgeput raakt. Wat beweging tijdens het schrijven is belangrijk.

Je bent misschien van plan om maar een half uur te schrijven, maar uiteindelijk breng je je middag door voor de computer. Vertrouw me op deze. Ik ben daar geweest, ik heb dat gedaan!

Het schrijven van een boek over narcisme, vooral als het gaat om je persoonlijke ervaringen, is een emotionele achtbaan. Dus als je overweegt te schrijven over narcisme, raad ik je dringend aan erover te bidden.

Vraag God of dit de route is die Hij wil dat je neemt, hoe Hij wil dat je schrijft (blog, boeken, enz.) En zo ja, om jou in staat te stellen dit te doen. Vraag om kracht, moed en wijsheid, want je hebt ze alle drie en nog veel meer nodig.

Als je troost of steun hebt gevonden in mijn werk, overweeg dan om je online dingen die je koopt via Bol.com  te doen door te klikken op mijn publiciteit om deze website draaiende te houden, zodat we door kunnen gaan met het koesteren van de bewuste ontwikkeling van de mensheid.

Bijna was ik het vergeten: Je kunt ook rechtstreeks doneren via paypal zie de  zijbalk, zodat ik kan verder schrijven van inhoud over narcisme blog.

Geef jezelf ook krediet voor hoe je omgaat met deze moeilijke en soms onmogelijke narcist.

Met diepe dankbaarheid en liefde,

Familie Persyn Declercq

Wanneer iemand me bedankt, omdat ik ze iets heb geleerd waar ze naar op zoek waren, is het ongelooflijk lonend. Het is ook lonend om mensen te laten weten dat ze niet alleen zijn.

Omdat narcistische mishandeling zijn slachtoffers zo alleen laat voelen, is leren dat het niet zo is, echt een groot probleem!

Er is niets mooiers dan te weten dat je hebt geholpen iemands leven te verbeteren. Dat alleen al maakt het allemaal de moeite waard.

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd. Hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon speelt geen rol. Zelfs als ze nog steeds in je leven zijn ben je welkom.

Klik voor meer info

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten. Hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik.

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Ik heb gezien dat Melanie ook een aantal spannende bonussen heeft voor u ook! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Annemie Persyn Declercq

Computer

Geef een reactie, vraag of antwoord.