Betekenis van schrijven van inhoud “narcisme.blog” voor mij

In alle eerlijkheid, schrijven van inhoud voor narcisme blog is niet eenvoudig. Ik leer vaak iets nieuws, en het kan deprimerend zijn hoe indringend narcisme en narcistische mishandeling zijn. Ik word soms beu om te schrijven van inhoud voor narcisme blog, zoals sommige lezers me ook zeggen dat ze het lezen moeilijk vinden. Het is geen entertainment.

Beste lezer,

Het is een zeer emotioneel uitputtend onderwerp en kan triggers zijn voor mijn C-PTSD. Veranderen en kijken in de spiegel is niet gemakkelijk.

Ik moet de tijd nemen om opzettelijk te weigeren me erop te concentreren om me niet te laten meeslepen in de deprimerende negativiteit die narcisme is.

Dat gezegd hebbende, ik ben niet van plan binnenkort te stoppen met schrijven van inhoud over narcisme.

Om te beginnen geloof ik dat “God” wil dat ik over dit onderwerp schrijf. Immers narcisme zie je meer en meer opduiken. Navenant zijn de leiders van de samenleving ook meer narcistisch geworden. Wil je op één of andere manier je omgeving veranderen dan begin je best bij jezelf.

Ik  heb  de mogelijkheid gekregen om behoorlijk veel over narcisme te schrijven en ook te begrijpen. Niet dat ik alles over het onderwerp weet – ik denk niet dat iemand dat doet –, maar ik weet veel. Mijn persoonlijke ervaringen hebben me veel geleerd, evenals dingen die ik heb gelezen.

Misschien ben ik sinds begin 2017 in het echt actief met het schrijven van inhoud voor narcisme.blog.

Waarschijnlijk heb ik ook nog veel lezers van mijn vorige website waar ook enkele teksten gepubliceerd werden rond narcisme.

Wist je dat ik 7 tot 10 uur per dag spendeer aan werken om mijn droom waar te maken: alles schrijven, creëren en verspreiden wat je hier ziet.

Maar ons werk gaat niet alleen over het schrijven van inhoud  voor narcisme blog om u te helpen groeien als slachtoffer van narcisme.   Narcisme. blog vereist ook veel dingen achter de schermen die je waarschijnlijk wel weet.

Tussen marketing, serveronderhoud, programmeren, reageren op opmerkingen en e-mails, foto’s maken, facebook-groepen beheren, afbeeldingen van sociale media maken, onze beveiliging up-to-date houden, technische ondersteuning bieden, op de hoogte blijven van psychologisch en wetenschappelijk onderzoek, bewerken, werken aan nieuwe inhoud,

Daarnaast is er ook nog het oplossen van bugs en fouten. Dus is het verbeteren en vele andere technische dingen … het draaien van narcisme.blog toch soms emotioneel, psychologisch en financieel uitputtend.

De kosten om een website te doen draaien.

Op die manier geef ik elke maand honderden euro’s uit aan noodzakelijkheden om te schrijven van inhoud over  narcisme blog.

Domeinnaam

Onderzoeksboeken / materialen

Email provider

Veiligheid

Leveringsnetwerken

Website aangepaste functies

Planners voor sociale media

Ontwerptools en — services

plugins

Optimalisatieprogramma’s

SSL-certificaten

Hosting (servers en cloudruimte)

Bovendien geef ik geld uit om deze website te ondersteunen en te onderhouden. 

Alleen op die  manier kunt u genieten van de inhoud en bronnen die we gratis schrijven.

Narcisme.blog is mijn verlangen en mijn geschenk aan de wereld.

Met uw financiering kan ik deze website blijven gebruiken en de komende jaren liefde, mededogen, kennis en hoop verspreiden over de hele wereld.

Als je schrijft over je ervaringen met narcistische mishandeling, weet dan dat het niet gemakkelijk zal zijn, maar het is het waard! Ik raad dit trouwens aan hier.

Vergeet niet dat als je ervoor kiest om erover te schrijven, narcisme een vreselijk negatief onderwerp is.

Je moet de negativiteit met positief tegengaan, zodat je in balans blijft.

Geniet van dingen die je vaak leuk vindt, zoals een favoriete hobby en creativiteit.

Doe leuke dingen voor jezelf om jezelf te belonen na het schrijven. Zelfs een kort artikel als deze kan soms verrassend aftappend zijn — beloon jezelf voor het uitdragen van de moeite.

Maak tijd waar u botweg weigert na te denken over NPD of iets anders dat daarmee samenhangt.

Bewust op iets anders focussen.

Nog iets anders. Als je ervoor kiest om een ​​artikel online te schrijven, schrijf dan eerst en stel de tijd voor publicatie in.

Op die manier kun je, als je je geïnspireerd voelt, meerdere posts tegelijk schrijven, of als je je niet geïnspireerder voelt, kun je even pauze nemen.

Je website of sociale media zal ze getimed posten.

Ik heb nogal wat posts klaar om te gaan — meer dan 3 maanden in de toekomst. Voel je niet slecht voor het nemen van frequente pauzes. Het is goed voor je geestelijke gezondheid!

schrijven van inhoud over narcisme
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Als je ervoor kiest om een ​​boek te schrijven, wees dan gewaarschuwd dat is veel uitdagender dan schrijven online.

Blogberichten zijn meestal kort, waardoor ze gemakkelijker te verwerken zijn.

Het schrijven van een volledig boek is echter anders. De kans is groot dat je  uiteindelijk vaak al zittend zult schrijven, laat ‘s avonds, waardoor je uitgeput raakt. Wat beweging tijdens het schrijven is belangrijk.

Je bent misschien van plan om maar een half uur te schrijven, maar uiteindelijk breng je je middag door voor de computer. Vertrouw me op deze. Ik ben daar geweest, ik heb dat gedaan!

Het schrijven van een boek over narcisme, vooral als het gaat om je persoonlijke ervaringen, is een emotionele achtbaan. Dus als je overweegt te schrijven over narcisme, raad ik je dringend aan erover te bidden.

Vraag God of dit de route is die Hij wil dat je neemt, hoe Hij wil dat je schrijft (blog, boeken, enz.) En zo ja, om jou in staat te stellen dit te doen. Vraag om kracht, moed en wijsheid, want je hebt ze alle drie en nog veel meer nodig.

Als je troost of steun hebt gevonden in mijn werk, overweeg dan om je online dingen die je koopt via Bol.com  te doen door te klikken op mijn publiciteit om deze website draaiende te houden, zodat we door kunnen gaan met het koesteren van de bewuste ontwikkeling van de mensheid.

Bijna was ik het vergeten: Je kunt ook rechtstreeks doneren via paypal zie de  zijbalk, zodat ik kan verder schrijven van inhoud over narcisme blog.

Geef jezelf ook krediet voor hoe je omgaat met deze moeilijke en soms onmogelijke narcist.

Met diepe dankbaarheid en liefde,

Familie Persyn Declercq

Wanneer iemand me bedankt, omdat ik ze iets heb geleerd waar ze naar op zoek waren, is het ongelooflijk lonend. Het is ook lonend om mensen te laten weten dat ze niet alleen zijn.

Omdat narcistische mishandeling zijn slachtoffers zo alleen laat voelen, is leren dat het niet zo is, echt een groot probleem!

Er is niets mooiers dan te weten dat je hebt geholpen iemands leven te verbeteren. Dat alleen al maakt het allemaal de moeite waard.

Bewustzijn beoefenen en je bewustzijn vergroten! video

Zelfliefde: Hoe van jezelf houden?

Groeitaken voor traumaherstel

Onze gevoelens zijn niet ons zelf

Hoe gezond is je relatie met sociale media? video

Hoe krijg je het meest uit je toekomstige zelfdagboeken?

Schrijven van een therapeutisch dagboek zal zelfgenezend werken.

Elke dag genezen en aan onze dagelijkse behoeften voldoen!

Groeitaak om los te komen aan je verslaving aan de narcist

Trauma en traumazorg in Europa

Waarom we een vals gevoel van veiligheid creëren?


door

Tags:

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees