Wat ga je doen om weerstand aan narcisme te bieden op een efficiënte manier?

Wat ga je doen om weerstand aan narcisme te bieden op een efficiënte manier?

Ik geloof dat de problemen met de narcist heel nauw met elkaar verweven zijn.

Zoveel van onze eigenliefde en waarde gaat over het genezen van onze welvaartsopvatting en opvattingen over schaarste in het algemeen.

Evenals ons vermogen om de moeilijke gesprekken te hebben kan ons parten spelen om de juiste afstand van de narcist te nemen.,

In het bijzonder is ons zelfbeeld en hoe we onszelf eren van belang om ongevoelig te blijven voor de narcistische kritiek.

Zowel gezonde financiële grenzen en intacte verdiensten hebben zijn van groot belang om niet verstrikt te worden in de netten van de narcist.

Mijn genezingsbronnen die je vindt in mijn teksten zijn holistisch. Naast het doorverwijzen naar therapeuten en hulpverlening heb je alle mogelijkheden om te gebruiken waaruit zelfhulp bestaat om je geestelijke gezondheid te versterken.

Ze behandelen al onze geloofsopvattingen om onze interne breuken te genezen, ons te bevrijden en ons welzijn te scheppen.

Of je nu al die kennis over narcisme opdoet, zodat je het weet als je het een volgende keer nodig hebt, of om te vermijden dat je het nooit meer overkomt weet zeker dat het je zult helpen. Het feit dat je dit artikel leest betekent dat je gaat leren hoe weerstand te bieden aan narcisme op een efficiënte manier.

Wat ga je doen om weerstand aan narcisme te bieden dat je zal helpen de verschrikkelijke verwoesting door de narcist aangericht te overwinnen?

De eerste stap is door deze blog te volgen, zodat je een melding krijgt zodra een nieuwe video, audio of artikel wordt uitgebracht.

Blijf glimlachen, werken aan je genezing. Er gaat niets anders voor het ontwikkelen van je veerkracht.

Je hebt gaven, talenten en vaardigheden, en ook minder aangename tot traumatische met narcisten & narcisme.  We beschouwen het als onze taak om je te helpen deze te delen met de wereld.  Je helpen actie te ondernemen na misbruik door een narcist zal je in de gezonde zone brengen.

Dat kan zijn door je te doen stappen nemen naar hulpverlening. Ik raad je aan om uit je isolement te treden.  Wellicht dien je je zelfliefde verder te ontwikkelen door creatief te zijn. De spanning in je lichaam kan je verminderen door mindfulness, meditatie, osteopathie, acupunctuur enz.

Het kan belangrijk zijn dat je in beweging komt door sport of fitness.

Ook blijft het enorm belangrijk om op je voeding te letten, zodat je niet verzwakt. Een volledige check-up bij de huisarts kan belangrijk zijn gezien je enkele gezondheidsrisico’s kan lopen.

Herhaling van traumatische situaties wil je vermijden door bewustwording, engagement in een gemeenschap (online & offline), zodat je nieuwe vertrouwvolle contacten vindt die kunnen uitgroeien tot vriendschap.

Het is belangrijk dat je deze blog volgt om regelmatig op de hoogte gebracht te worden. Het is als je blijft kloppen op dezelfde nagel dat je resultaat krijgt. Daarom plaats ik ook regelmatig nieuwe onderwerpen. Deze site volgen doe je door je beste email in te vullen op de site-bar rechts neem een gratis abonnement.

Je kunt ook toetreden tot één van de Facebook groepen bestemt om je verder te ondersteunen.

Ondersteuning voor volwassen kinderen van narcisten.

En/of mij bevrienden of Facebook, zodat we elkaar beter leren kennen om een vertrouwensrelatie op te bouwen. Alle links in het menu!

Aanvullende informatie in kleinere statussen dan de eerder langere artikels hier op deze site vind je op mijn Facebook pagina’s.

Zonder actie te ondernemen na misbruik zoals scheiden van een narcist word je zeker niet bewust van wat je overkomt. Je voelt je leeg, overweldigt, je energie lijkt verdwenen. Helaas de weg terug is niet gemakkelijk zonder de nodige steun en kennis.

Maar geen paniek, je hoeft immers het wiel niet uit te vinden. Narcisme kent een zeer lange geschiedenis. En vaak vind je in je omgeving iemand die het ook meegemaakt heeft als je het durft te uiten.

Anders vind je ook mij op sociale media en anderen die zorgen voor bewustmaking. Die kun je ook liken en sharen zonder daarvoor bevriend te zijn.

Nadat je hebt gekeken, hoor ik graag van je.

Welke tekst zou u het meeste helpen en waarom?

Als je enkele gedachten niet akkoord gaat of andere suggesties hebt en aanvullingen – laat het me weten! Een getuigenis is altijd zeer welkom, omdat ze ook de ogen opent van anderen.

Deel zoveel mogelijk details in de onderstaande opmerkingen. Vergeet niet dat honderden ongelooflijke zielen hier elke week komen voor inzicht en inspiratie. Uw verhaal is misschien precies wat iemand anders nodig heeft om een grote doorbraak te krijgen.

Belangrijk: deel uw ideeën rechtstreeks in de opmerkingen. Links naar andere berichten, video’s, etc. kunnen worden verwijderd.

Bedankt voor het lezen, bekijken en delen van uw gedachten want actie te ondernemen na misbruik door een narcist is belangrijk. Alles blijft hetzelfde is alleen maar een kleine waarheid, het zal slechter worden als je niets onderneemt.

Ik hoop dat de aflevering van vandaag je inspireert om je gaven te blijven delen, ondanks de kritiek.

U kunt ook via het contactformulier uw ideeën melden, zonder dat ze openbaar komen eventueel voor uw eigen veiligheid.

Zoekfunctie in narcisme.blog.

Als je nog meer wilt weten over een bepaalde onderwerp gebruik dan de zoekfunctie door een keyword in te vullen eventueel verschillende woorden met een + teken verbonden, en dan te zien of je relevantie, nieuwe of oudere posten wenst te bekijken.

Ook heb ik enkele artikels waar de verschillende begrippen die het mogelijk maken om narcisme te begrijpen uitgelegd staan.

Zoeken op verschillende lange artikels kunt u bijvoorbeeld in Chrome door naar de werkbalk van Chrome te gaan en op Find te zoeken. Op die manier dient dit je om actie te ondernemen na misbruik door een narcist door specifieke termen te vinden die alleen op dat moment voor jou van belang zijn.

cover boek Casusboek EMDR

In kleine stappen help je je immers vooruit. Dan verschijnt er een vak waar je uw zoekwoord voor die pagina kunt in tikken.

Je bent bijvoorbeeld op zoek naar “EMDR” in de boekenlijst dan typ je daar “EMDR” in. Emdr is een soort therapie die bedoeld is om trauma’s te verwerken.

Meer bewustwording en kennis aan je vingertoppen.

Begrippen van A tot G.

Begrippenlijst narcisme van S.

Links naar begrippenlijst in de context van narcisme.

Hoe krijg je het meest uit je toekomstige zelfdagboeken?

Begrippen van T – Z.

Begrippen van O – R.

Maak hier een keuze uit boeken – EBOOK – cd – dvd als je je wilt verdiepen om actie te ondernemen na misbruik door een narcist.

Een aanvullende service.

Boeken narcisme veerkracht transformatie en trauma.

Links naar Boeken veerkracht transformatie.

Een nieuwe gewoonte installeren om jezelf te bekrachtigen. video

Hoe ga je vooruitgang boeken als slachtoffer van een narcist?

Boeken van Iris. Het verdwenen zelf.

Films over persoonlijkheidsstoornissen.


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees