Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en
innerlijke kind bevrijden

Wat te doen met je innerlijke kind en je ego? Deel 3 +video

Wat doet je ego met jou?

Je ego is de kracht die ervoor zorgt dat je in het leven verschijnt met “verdedigingen” die er echter voor zorgen dat je je vasthoudt aan en aangetrokken wordt door tot alles wat je niet wilt ervaren. Daarom is het zo belangrijk om je innerlijke kind te bevrijden.

Je ego zorgt ervoor dat dezelfde dingen waarvan je probeert jezelf te beschermen, steeds weer opnieuw in je leven worden aangetrokken. De enige manier om dat te voorkomen is de schuld te geven aan “de buitenkant”en je ogen te sluiten.

Door nog meer los te koppelen van het leven probeer je te ontsnappen aan de pijn van je innerlijke kwetsuur met nog meer pijnlijke verdedigingen van angst, schaamte en schuld.

De absolute formule is dit: hoe meer onbewaakte wonden je hebt, hoe meer je ego geactiveerd is.

Mensen met de grootste ego’s zijn de mensen met de meest verstoten innerlijke verwonding.

Welke stem is wat?

Hoe weten we wat die pijn is? Is het ons innerlijk kind dat om hulp roept, of is het een ego geestenverhaal?

Ik ontvang vaak e-mails van mensen die in de greep zijn van problemen met ego gedachten – ik weet altijd wanneer ze dat zijn, gewoon door de eerste twee regels te lezen.

Hier is een voorbeeld van één van deze e-mails:

Hallo,

Ik kan het niet meer aan. Vanavond noemde hij me een dikke koe. Heb ik hem niet duizend keer gezegd dat hij niet zo tegen me moest praten, maar hij houdt nooit op.

Ik sprak met zijn moeder over hoe hij me behandelde en ze vertelde me dat ik het probleem was in het huwelijk vanwege de manier waarop ik hem behandel.

Daarbij heb ik het gevoel dat ik mijn verstand verlies. Vorige week misbruikte hij niet alleen mijn zoon.  Hij vertelde mijn zoon ook dat ik degene was die hem neersloeg en mijn zoon niet steunde, en mijn zoon gelooft hem …. “

Wat kun je daarmee doen met dit triestig verhaal?

Over het algemeen krijg ik niet eens zo veel e-mails te lezen omdat het mij niet dient en het ook niet de persoon dient – omdat dit een peptideverslaving en ernstig slachtofferschap (ego) op zijn slechtst is – het is machteloosheid – en het is kilometers verwijderd van de echte oplossing.

In welke mindset is dit verhaal geschreven?

Vroeger probeerde ik hiermee te redeneren – ik probeerde het slachtofferschap logischerwijs met antwoorden te bestrijden. Na het ontdekken van de ware genezingsprocessen besefte ik hoe ongelooflijk tevergeefs het is om het zelfs maar te proberen. Ik zal precies uitleggen waarom.

Wanneer een niet-genezen wond wordt verdedigd door de egogeest – werken de hersenen alleen binnen het bereik van de getraumatiseerde peptiden. Het brein volgt altijd het lichaam.

Dus ik probeer het brein aan te pakken om een ​​verschuiving in het lichaam uit de peptideverslaving te krijgen. Het is feitelijk onmogelijk ….

Laten we deze dame Bianca noemen. Wat ik ook tegen haar zeg, het zou geen enkel verschil uitmaken als ik dit op denkniveau zou behandelen, ook al had mijn logische reactie alle wijsheid van de Dalai Lama – omdat Bianca niets anders dan een trauma kan horen of begrijpen.

Haar brein bevindt zich in de bèta-herhalingsgolf op hoog niveau dat is vechten, vluchten en overleven. Toegang tot vrede, wijsheid, oplossingen en verbindingen met de wonderen en ondersteuning van het leven is volledig afgebroken – dat deel van haar hersenen is niet beschikbaar op dat moment.

Bianca is op de ruwe en rafelige rand, losgekoppeld van haar innerlijke kind en eventuele oplossingen.

Ik kan haar niet helpen. NIETS kan haar daar helpen. Haar egogeest heeft haar helemaal naar zich toe waar het haar wil gijzeld in de pijn en daardoor kan ze NIET naar de ware oplossingen gaan. Ik kan alleen luisteren.

Dit was mijn e-mailantwoord aan Bianca:

“Hallo Bianca, ik weet dat je diep pijn hebt. Op deze manier krijg je geen antwoorden of oplossingen – door je er druk over te maken, of probeer je erover te krijgen om ermee om te gaan of probeer ik ervoor te zorgen dat ik je daarbij aansluit.

Je staat precies op de rand van het kunnen loslaten van iets heel jongs en pijnlijks dat je hele leven negatief heeft beïnvloed. De opluchting zal ongelooflijk zijn als je dat eenmaal doet, en dat pijnlijke patroon kan voor altijd weg zijn als je doet wat Ik zeg dat je moet te doen.

Onthoud wat het schadelijkst is, creëert de grootste verlichting en groei wanneer het wordt verplaatst. Deze heeft je enorm geactiveerd – dus het zal ongelooflijk zijn.

ALLES wat je hoeft te doen is – neem ‘Wat veroorzaakt pijn bij je?’ in het herstelprogramma van Melanie (NARP), laat je er diep inzinken, volg het proces en verander het ….

Doe dit zoveel keer als je moet doen totdat je de pijn tot minstens één op de tien hebt. Kom dan bij mij terug om te vertellen wat je hebt ontdekt. ​

Dit was Bianca’s e-mail twee dagen later ….

“Beste,

De afgelopen twee dagen heb ik zes transformaties gedaan. Het was zo enorm. Ik kan het niet geloven. Wat opkwam, was wat er gebeurde toen mijn vader ons verliet en mijn moeder, waarvan je weet dat een narcist zich op mijn leeftijd omdraait, en tegen me zei: “Hij zou ons nooit verlaten hebben als je niet zo’n lelijk, slecht meisje was ….’

Ik kan je niet vertellen hoe vrij ik me nu voel. Toen ik terug verbonden was met liefde en goedkeuring van de hogere bron in de laatste shift, was verlichting niet te beschrijven.

Ik heb hier nu geen pijn meer. Ik kan nu zo duidelijk zien hoe mijn hele leven iedereen mij tot zondebok heb aangetrokken en gespeeld. Niet alleen in mijn huwelijk. Ook op zoveel gebieden in mijn leven. Ten eerste, ik voel me hier vrij van.  Ik ben nu zoveel meer los van hem. Bovendien ga ik deze week een huurhuis vinden. Ik ga weg.

Ik kan je niet genoeg bedanken, ik weet dat ik aan het genezen ben. Eindelijk weet ik dat ik beter word. Ik weet snel dat ik vrij zal zijn. Bedankt wat je me voor me hebt duidelijk gemaakt. Woorden kunnen niet beschrijven hoe dankbaar ik ben voor deze reis.

Wat was er gebeurd?

De simpele waarheid is dit – in de kwetsuren veroorzaakte Bianca’s egogeest meer van de wond en veroorzaakte dat ze opdook op manieren die de wond irriteerden.

Als het slachtoffer van haar wond in de realiteit kon ze alleen en zou het alleen maar resultaten van meer victimisatie creëren en dan zou ze hem de schuld geven en proberen hem te dwingen de pijn van haar wonden te stoppen.

Dit is wat ons ego doet.  Het ziet er naar uit dat de buitenwereld meer genereert met de boodschapper van de pijn, en weigert de boodschap te krijgen.

De waarheid is dat we het verschil tussen het Innerlijke Kind en de egostem niet kennen, maar niet als we naar ons Innerlijk Kind gaan en ons ego omzeilen. Als we naar ons Innerlijke Kind gaan en als we bereid zijn om te luisteren, dan krijgen we de waarheid.

Dus hoe doen we dat naar ons innerlijk kind gaan om het te bevrijden?

We weigeren om verhalen te bedenken en we nemen onze aandacht in ons lichaam om ons te openen voor ons Innerlijk Kind.

Dit is de eenvoudige formule – je ego zit in je hoofd en je Innerlijke Kind zit in je.

Dit is de krachtigste verklaring en oriëntatie in het leven om het ego te omzeilen en rechtstreeks naar je Innerlijke Kind te gaan.

“Die trigger of samenhangend gevoel van emotionele pijn is een niet-genezen deel in mij.”

Je bent meteen gericht naar binnen.

Bovendien heeft je ego geen invloed als je dat doet.

Je ego kan je niet van je lichaam wegslepen, kan niet beginnen met het verloochenen van jou of iemand anders. Het kan geen gedachten bedenken over schaamte, schuld en onwaardigheid tegenover jezelf of iemand anders.

Met andere woorden, je ego kan geen pijnlijke afleiding creëren, of de trigger gebruiken om te escaleren en meer pijn te creëren.

Op innerlijke onderzoeksfocus om je innerlijke kind te bevrijden.

Wanneer je nu echt georiënteerd raakt in je eigen evolutie – ver verwijderd van ego oordeel en het slaan van jezelf of anderen –  ga je over op fascinatie en interne onderzoeksfocus.

En het is vreugdevol – omdat je de resultaten voldoende hebt geleefd om dit te realiseren.

Elke keer dat je Innerlijke Kind je roept …

Die roep is hoe het pijnlijke onbewuste bewust wordt en …

Dan ga je naar de wond.

Je vindt de wond, laat het los en opent de ruimte.

Je verbindt die ruimte met Bron / Leven / God over dat onderwerp.

Dan ontvang je ongelooflijke opluchting van de vorige pijn en vreugdevolle expansie als vervanging.

Dan heb je net uitgebreid naar meer verbinding met Een-zijn, en de Bron stroomt door je heen om te bloeien, te voeden en uit te breiden.

Bovendien heb je zojuist meer van dat uitgestrekt naar de realiteit dat van invloed is op alles waarmee je contact hebt.

Je ego is net naar de stoep getrapt.

De duisternis kan niet overleven in verblindend licht …

In feite breng je elke keer dat je gewonde delen van jezelf transformeert meer en meer licht binnen.

Ja, dat klopt – je ego lost op.

Nu kan er natuurlijk een actie in het echte leven zijn. Dus hoe weet je of je handelt vanuit een gezonde innerlijke houding of een gewonde ego verdediging?

Eenvoudig … benader niets in je leven vanuit een positie van angst of pijn – want als je dat doet, is het altijd een gewond centrum waar je ego mee speelt.

Als je opereert vanuit kalme, vredige emoties dan heb je een solide gevoel van eigenwaarde over dit onderwerp.

Je zult gezond spreken, eer jezelf en verpak je identiteit niet in het hebben van specifieke resultaten.

Als gevolg hiervan ben je verbonden met Bron / Leven / God, ben je authentiek aan het bronnen en is heel Leven gepositioneerd (samen met jou) om je meer van jezelf te geven – namelijk welbevinden en vastheid.

Je connectie met Super bewustzijn geeft je gratis toegang tot de juiste ideeën, de juiste mensen en de toevallige synchroniciteiten die wat jij bent ondersteunen.

Het is een totale illusie dat doen resultaten oplevert.

Het is jouw wezen dat dat wel doet.

De ware oplossing van Bianca is voor iedereen hetzelfde – absoluut.

Stop met kijken naar “wat er gebeurt” door het ego, en ga in plaats daarvan naar “Waarom gebeurt dit?”  Ga naar de wond naar binnen en laat hem los ….

Narcisten zijn NIET de genezers van onze wonden – zij zijn de boodschappers van de kwetsuren.

Je bent je eigen redder …

Dus hoe ziet persoonlijke evolutie eruit?

Het ziet eruit als een gezond, open, stralend Innerlijk Kind dat bevrijd is van de innerlijke wonden, volledig verbonden is met de Bron en vervuld wordt van licht en dat dan uit te breiden naar de realiteit.

Het ziet eruit als een wezen dat zich realiseert hoe het energieke spel van het leven echt werkt. Het begrijpt hoe het onbewuste bewust wordt. Eveneens hoe ‘pijn’ onze grootste bevrijder van het licht is – als we ervoor kiezen.

Hoe ziet de evolutie van onze wereld eruit?

Één persoon tegelijk kan dat doen …

Dat betekent natuurlijk jezelf ….

Omdat jij de enige persoon bent die kan.

Ik hoop dat dit heeft geholpen enig licht te werpen op dit lastige onderwerp! Laat jouw vragen en opmerkingen achterin de commentaren sectie. Ik doe mijn best om ze allemaal te beantwoorden.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Lees meer

Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees