Meer glinsterende tips nodig?

Meer glinsterende tips nodig?

Wil je hulp bij het vinden van sprankjes in je eigen leven? Hier zijn enkele tactieken die het proberen waard zijn.
Ga naar buiten of kijk uit het raam om te zien welke verrassingen de natuur vandaag in petto heeft. Denk na over wat je kunt horen, zien, ruiken of aanraken met je handen of voeten. Is het een uitgestrekte lucht en dikke wolken? Een sorbetkleurige zonsondergang? Een rustgevend briesje? Knapperige bladeren op de grond? Ochtenddauw die nog niet is afgebrand? Een geurige tuin?
Let extra goed op wanneer je schattige huisdier komt knuffelen zonder dat je ze overhaalt met iets lekkers.

Zet wat muziek op, dans alsof niemand kijkt en creëer een klein moment van vreugde, ook al duurt het maar voor het refrein.

Kijk door oude foto’s die je altijd een warm en goed gevoel geven.
Probeer een nieuw voedingsmiddel en denk na over de textuur, smaak en wat er lekker aan is.
Begin een bewust gesprek met iemand van wie je houdt. Kijk dan of je in het moment kunt blijven en bedenk wat je aan hen waardeert en hoe hun gezichtsuitdrukkingen je een verbonden en op je gemak laten voelen.

Let op het kunstwerk of de fotografie in je huis, op je werk of wanneer je een kantoorafspraak hebt en overweeg of de beelden een belangrijke emotie bij je oproepen.

Zet je favoriete podcast harder en concentreer je op de toon van de stem van de gastheer en wat je kalmeert of waardoor je je comfortabel en op je gemak voelt.
Houd vast aan het warme, verbonden gevoel dat je zou kunnen krijgen als een vreemde naar je glimlacht als je hem passeert.

Luister naar het gepassioneerde geluid van je eigen stem terwijl je meezingt met je favoriete nummer.

Ga mensen kijken en verdiep je in de unieke stijl van een vreemde, de manier waarop ze hun uiterlijk samenstellen, en kijk of je geïnspireerd bent om iets nieuws te proberen.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Zoals altijd laat me weten in de commentaren wat je denkt, wat je voelt en wat je ervaart terwijl je deze blog leest. Ik hou er aan van te zeggen dat ik je graag zie en ik hoop dat je goed voor jezelf zorgt, voor je geliefden en voor je innerlijk kind. Ik hoor hopelijk snel van je terug.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. Delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like. Dank je!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

alle artikels rond grenzen trekken