Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Waaruit bestaat het groeisysteem voor traumaherstel misbruik? +video

Het groeisysteem voor traumaherstel na narcistisch misbruik bevat een geleide meditatie met als doel te ontdekken waar in je lichaam er zich trauma bevond, en dit uit je lichaam te verschuiven en op die plaats licht te laten brengen.

Al na de eerste keer dat ik die geleide meditatie deed had ik een doorbraak.

Ik begreep dat ik door 1 uur per dag deze geleide meditatie te volgen na verloop van tijd alle pijn die ik gedurende al die jaren had opgeslagen in mijn lichaam kon verschuiven.

Bovendien kon ik daar licht in brengen.

Want ik besefte dat ik steeds weer nieuwe lagen zou ontdekken zoals bij het afpellen van een ajuin, waardoor ik diep in mijn onderbewustzijn kon dringen.

Uiteindelijk zal de pijn die ik van generatie op generatie meedraag en de geboortepijn van mijn vroeg- geboorte verminderen of verdwijnen.

Het enig wat ik dan moest doen was die meditatie volgen en wat noties maken daarover.

Door de e-mail die ik kreeg leerde ik ook het belang van de andere vijf punten: dagboek, dagelijkse agenda, voedingssysteem, stretching systeem, creatie van een persoonlijk verhaal.

Ik leerde ontdekken dat ik beslissingen kon nemen om te veranderen als ik het verhaal van Melanie las en van andere personen hoorde of zag die hersteld waren van narcistisch misbruik.

En dat ik door toepassing van hun zelfgenezingtips ikzelf volledig herstelde.

Daardoor kon ik een inspirerende werkelijkheid maken die ook weer tot een nieuw verhaal kon leiden.

Dus om meer mensen te helpen veranderen moest ik mijn verhaal brengen en hen de genezingstips geven die me hadden geholpen en ze wel of niet in contact brengen met de personen die me hadden geïnspireerd.

En de mogelijkheid bieden om die producten (boeken, dvd’s, programma’s, training en events, workshop en groepen) te kopen.

Alle links vind je in het menu.

Hoe ik in contact zou kunnen met andere mensen die geholpen wilden worden na narcistisch misbruik, liet ik aan Johan over.

In het begin deed Johan dat met een blog, later met sociale media erbij en video.

Het was ook voor hem veel leren om dit te krijgen tot wat het nu is, maar dit hielp hem ook om emotioneel te groeien en verder te helen van zijn kwetsuren.

We schrijven ook allebei graag.

Uiteindelijk schrijf je een artikel, maak je een beeld, maak je een tweet of een status.

Je bezoekers krijgen de mogelijkheid op een link of een banner te drukken die hen brengt naar wat ze willen, net zoals dat bij mij gebeurde.

Wat ik vooral geleerd heb uit mijn falende situatie is dat het pijnlijk is iemand te geven wat ze niet willen, en iets te willen wat ze niet kunnen geven.

Als ze niet willen wat je hebt, of niet willen wie je bent wordt de relatie moeilijk.

Het is echter gemakkelijk om een relatie te beginnen met iemand die de middelen heeft die je wilt, en waarvan je de middelen hebt die ze willen, relatievaardigheden, volwassenheid, aantrekking, onafhankelijkheid, respect en onvoorwaardelijke liefde.

Het is echter niet mogelijk als die persoon een zware persoonlijkheidsstoornis heeft, of seksueel niet verenigbaar zijn.

Zo ook is het moeilijk om steun te krijgen voor je project als je niet geeft wat die persoon verlangt.

Het is daarom zo belangrijk om precies dat te schrijven wat mensen willen lezen die op het punt staan om een beslissing te nemen om te veranderen.

Mensen die de groeitaken nu willen doen en die klaar staan om naar het menu te gaan om daarop te klikken.

Johan noemt dat doel marketing.

Je richt je tot mensen die klaar staan om te veranderen door zelfgenezing.

Er zijn veel mensen met trauma’s, maar online zelfgenezing is niet voor iedereen.

We verwijzen dan ook graag door als dat blijkt nodig te zijn of wat ons contact uiteindelijk zoekt..

Niemand hoeft zich op één of andere manier verplicht te voelen.

Het zijn vooral mensen die willen veranderen als ze de persoon vinden die echt actief wil luisteren en zich aangesproken voelen door onze 5 zelfgenezingtips en de voorbeelden hoe ze in verschillende situaties met een narcist kunnen tot resultaten leiden.

Ze lezen of bekijken een status, een bericht, een korte video.

Daarna komen deze mensen uiteindelijk op een video of een artikel terecht als deze die je nu bekijkt, waar ze een beslissing kunnen nemen om hard te werken aan hun herstel met de middelen die ze hebben.

Eerst kon ik niet geloven hoe gemakkelijk het was om zoveel mensen te bereiken, en we zijn nog maar juist gestart.

Dit brengt ons tot het besef hoeveel mensen er nu getroffen worden door trauma’s en de gevolgen van de coronacrisis en de klimaatcrisis zijn nog maar net zichtbaar.

In de laatste decennia is onze samenleving zo ver afgedwaald van samenleven.

Narcistische ondernemingen, leiders en organisaties komen naar voor om de cultuur te domineren.

Ze worden gevolgd door een massa gefrustreerde mensen. 

Dat leidde tot verzwakking van fysieke en geestelijke gezondheid o.a. door de besparingen in die sector.

Daartegenover staat als je mensen grondig uitlegt wat ze met dit 5 puntensysteem met zelfgenezingtips kunnen doen, je een enorme positieve invloed hebt.

Het schrijven van die 1546 artikels, maken van die 309 video’s en opzetten van dat online systeem was tijdrovend.

Nu is er ook genoeg om te delen om in de beweging tegen narcisme en voor samenleven in te zetten door iedereen die daar niet goed in is.

Het enige wat je moet doen om de resultaten te bekomen in je herstel is beginnen met het toepassen en je verhaal vertellen om door te geven wat je hebt gekregen op de manier zoals jij verkiest.

Hier heb je de teksten, video’s, trainingsprogramma’s en groeitaken en al wat je hoeft te doen is dit toepassen, je verhaal zoveel mogelijk te vertellen online en offline en je ervaring met de 5 genezingstips verder te verspreiden.

groeisysteem voor traumaherstel
@narcismeHelp

Hoeveel waarde heeft dat voor je?

Een boek kost al snel 30 euro, een therapiesessie 55 euro, een coaching sessie 40 euro, 1 uur werk van een advocaat 60 euro. Je kunt hier van onze ervaringen leren, onze studie en onze online gemeenschap VKoN op voorwaarde dat  je aan enkele voorwaarden voldoet – volledig GRATIS.

En je kunt ons succes met herstel voor jezelf overdoen.

Je mag ons natuurlijk wel steunen wat trouwens empathisch is, maar ik kan je niet verplichten het innerlijke werk te doen.

Ik weet één ding over je, omdat je nog steeds leest en kijkt dat je snel herstel wilt van je trauma.

Je wilt de emotionele pijn verlichten en je bent een mooie empathische ziel.

En je wilt die groeitaken gebruiken en je ervaringen doorgeven.

Trouwens binnenkort vragen je nieuwe vrienden hoe en waarom je zo stralend bent.

Niemand kan de waarde van mijn verandering, je verandering inschatten. 10.000 euro, 5.000 euro, 1.000 euro of 500 euro.

Alleen je kunt dat!

Daarom geen prijzen voor onze groeitaken, ondanks dat sommigen dit hebben gekopieerd en er geld voor hebben gevraagd.

Niet empathisch, niet waar!

En dan herinnerde ik me hoe ik 7 jaar in de miserie zat, hoe ik werkte.

‘S Avonds ook nog 3 kinderen opvoeden was zwaar.

Ik deed het huishouden  en daar bovenop  kreeg ik van mijn familie nog de volle laag aan tegenkanting.

Hoe ik me daardoor niemand voelde.

Hoe ze probeerde me als ouder te vervreemden en uit te sluiten uit de familie!

Ik herinner me hoe ik boos werd. 

En als ik begon met schrijven in mijn dagboek veranderde mijn leven.

Ik herinner me het gevoel dat ik kreeg toen ik die e-mail kreeg van Melanie. Ik herinner me de boosheid over al de leugens die de familie van de narcist mijn kinderen vertelde. Boosheid ook omdat niemand me vertelde wat narcistisch misbruik, een narcistische moeder, broer of zus is, wat vliegende apen zijn.

Alle begrippen die je bewust maken van narcisme bestaan al een tijdje. Boosheid ook omdat herstel simpel is, maar hard werken en dat weinigen je geloven, laat staan je steunen. Veel middelen heb je trouwens niet.

Boosheid ook om dat de narcist het slachtoffer speelt in de rechtszaal en meestal wel de middelen heeft en geen moeite heeft met alle oneerlijke praktijken.

Daarom denk ik dat het belangrijk is dat er iemand is voor hen die geen stem hebben, wiens haar uitvalt, wie er alleen voor staat, wie volop verraden werd en misbruikt door diegene waar ik mijn liefde heb aangegeven.

Laten we tonen aan alle narcisten en narcistische organisaties dat empathen kunnen groeien.

Empathen kunnen herstellen van het narcistisch misbruik met dit 5 punten groeisysteem en in hun kracht kunnen staan en dit GRATIS! Laten we het weggeven en vragen om een vrijwillige bijdrage voor wie het kan! Bovendien kunnen we een beweging stichten van zelfgenezers vandaag.

Laten we iedereen die kennis gratis geven vandaag, zodat iedereen zich dit kan permitteren volledig op vrijwillige basis met donaties of onrechtstreeks met affiliatie commissies om uit de kosten te komen. (bijvoorbeeld via bol.com)

Laten we mensen met emotionele pijn helpen die pijn te verlichten met dit 5 puntensystemen met groeitaken. Laten we de zelfgenezers dit zonder risico gratis weggeven. Ook de Engelstalige programma’s zijn “risk free and money back garanteed”.

Je kunt dus zoveel als je wilt alle materiaal raadplegen op “narcisme.blog” volledig gratis. Als iemand geen donatie wilt doen dan stellen we ook geen vragen. We komen je ook niet smeken om ons te steunen.

Het enige wat we vragen is ons te verwittigen als je een vermoeden hebt dat iemand zware narcistische tendenzen heeft of zo’n gedrag vertoont vanuit onze groep ons te verwittigen. En wees er zeker van dat als je ons een p.m. of sms stuurt dat we zo snel mogelijk reageren.

traumaherstel van narcistisch misbruik
@narcismeHelp

Omdat we willen dat je het herstel krijgt dat je al zolang verdient.

Dit is wat je krijgt: groeitaken, de mogelijkheden uw ervaringen met ons te delen, een veilige gesloten gemeenschap VKoN, + 1500 artikels en + 300 video’s, mogelijkheid om te publiceren op onze website als je gebied uitwisselbaar is met narcismeHelp.

GRATIS!

Nadat je de kwaliteit van ons 5 systeem hebt ondervonden mag je het materiaal hergebruiken om de beweging van zelfgenezers te doen groeien in je omgeving.

Omdat we weten dat een video en artikel als dit overtuigend werkt.

En omdat we weten dat als iemand die 75 groeitaken doet ze flink op weg zijn naar herstel.

Je kunt onder bepaalde voorwaarden toetreden tot VKoN zolang dat je dat verkiest, de prijs daarvan kan niet berekend worden.

Je kunt ook een abonnement nemen of de WordPress app downloaden op je mobile en ons volgen. We houden ons ook op de hoogte van nieuwe research rond narcisme en geven u regelmatig daarvan een update. In het bijzonder scholen we ons verder bij in trauma herstel.

Het aantal mensen dat door geweld, armoede, klimaatcrisis zullen getraumatiseerd worden is verschrikkelijk groot.

Vrijwilligerswerk en een beweging stichten van zelfgenezers is een noodzaak.

Blijf niet aan de kant staan. Het is nu de tijd om te beslissen. Ik wil je een belangrijke vraag stellen: Is het nu je tijd om te beslissen voor je? Laat het ons weten in de commentaren. We gaan echter niet stoppen, want in feite zijn we nog maar net begonnen.

Beslis dat het nu tijd is voor je herstel. Beslis dat je alles zal doen voor je herstel omdat je het kunt. Onderneem actie en bouw op met babystapjes. Doe het innerlijk werk dagelijks. Vertel het aan anderen die zelfgenezingtips nodig hebben.

In alle geval als je nu geen actie onderneemt zal er niets veranderen. En je zult het resultaat ondervinden dat je altijd al hebt gehad. Maar misschien ben je wel boos, wil je veranderen zoals ik, want je bent het beu dat anderen de narcist als een slachtoffer zien. Diep van binnen weet je dat je niet aan de kant zal blijven staan.

Begin nu met je groeitaken!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.588 andere abonnees