Categorieën
Communicatie met de narcist

Voorbereiding feestdagen en vakanties: je losmaken van de narcist!

Het is weer bijna zover. Vakantietijd! De voorbereiding voor de feestdagen komt in zicht. Een tijd die traditioneel vreugdevol zou moeten zijn.  Een tijd met ook warmte, vrolijkheid en delen met familie en geliefden, met Kerstmis om de hoek.

 Ja, dit jaar is absoluut geen uitdaging geweest, en ik weet dat velen van jullie nu ook met lockdown-beperkingen worden geconfronteerd.

Maar hoe zit het met degenen onder je die te maken hebben met narcisten tijdens hun vakantie?

Ik weet uit eigen ervaring, en ook als resultaat van het helpen ondersteunen van honderden leden uit onze VKoN gemeenschap dat het vakantieseizoen één van de SLECHTSTE tijden is om te proberen door te brengen met narcisten, tenzij je een goede voorbereiding van de feestdagen maakt.

Waarom? Omdat ze over het algemeen ‘hun narcistisch verhaal’ met bepaalde groepen niet kunnen beheersen. Er zijn te veel mensen in de buurt. Anderen stelen de schijnwerpers, gesprekken en de oh zo kostbare aandacht (narcistische voorraad) die ze nodig hebben om zich belangrijk en in controle te voelen.

Narcisten zijn zich er ook pijnlijk van bewust dat ze gewoon niet het vermogen hebben tot echte verbinding, plezier en liefde die wij niet-narcistische mensen hebben. Ze voelen zich vreselijk buitengesloten en drastisch zonder betekenis. Wat betekent dit dat er zal gebeuren? In één woord: een groot drama- meestal pijnlijk.

De narcist zal, omdat hij zich van binnen zo getriggerd en onbeheerst voelt, dingen saboteren.

Als je hun hulp probeert in te roepen voor de voorbereidingen, zullen ze je meestal met opzet in de steek laten. Als je ze buiten de voorbereidingen laat, zullen ze je ervan beschuldigen een vreselijk persoon te zijn. Zelfs vóór de feestdag kan hij of zij een verdwijntruc toepassen om je pijn te doen.

Of ze kunnen je beloven dat je eindelijk samen zult komen in deze speciale tijd van het jaar en je dan op het laatste moment in de steek laten. Als deze persoon op de vakantie – feestdag aanwezig is, is hij niet tevreden totdat hij een ENORME familie-uitbarsting heeft veroorzaakt. Of de narcist dient je op de een of andere manier te belasteren of te vernederen.

Of ze kunnen proberen de bijeenkomst voor iedereen te verpesten, door in een ogenblik weg te stormen of vermist te raken.

Als het om geschenken gaat, kunnen ze kritiek geven, projecteren, op de tribune staan ​​of mokken. Eén ding is zeker: het zal zeer zelden voorkomen dat ze gewoon “aardig” , “beleefd” en “liefdevol” zijn.

Dat is VEEL te veel gevraagd! Dus wat kan je doen als voorbereiding voor de feestdagen?

Mijn eerste suggestie zou zijn om te STOPPEN met de verwachting dat deze persoon fatsoenlijk en “normaal” is. Het gaat gewoon niet gebeuren. Vervolgens zou ik willen voorstellen dat je doet wat altijd het beste is met narcisten. Je los maken van hen.

Ga door met je leven en vreugde zonder deze persoon.

Wanneer ze onvermijdelijk proberen meer drama toe te voegen om jouw aandacht weer op hen te vestigen, ga verder met jouw EIGEN zaken zonder met hen emotioneel betrokken te worden. Ja, de narcist kan boos worden, enorme beledigingen in je gezicht gooien of je zelfs weggooien.

Ga er niet op in en probeer ze het niet uit te leggen, te rechtvaardigen of verantwoording af te leggen – dat zorgt er alleen maar voor dat ze meer moeite doen om je pijn te doen.

Geef deze beer geen eten! Blijf de hele dag afstandelijk, ongeacht wat de narcist probeert te doen, en moedig anderen aan hetzelfde te doen. Doe je best om je energie en anderen in liefde en verbinding te houden. Het is echt de enige manier!

Ik hoop van harte dat dit je kan helpen bij de voorbereiding op de feestdagen!

Ik wil ook de emotionele innerlijke hulp bieden die je geheime wapen kan zijn om je ECHT krachtig los te maken van de narcist. Je hebt al gehoord over Melanie’s NARP-programma. Veel mensen in VKoN hebben erover nagedacht om het eens te proberen.

De tijd voor de vakantieperiode, is een cruciaal moment om te beginnen met genezen met NARP, omdat er veel mensen zijn die zich tijdens vakantieperiodes eindelijk realiseren dat ze genoeg hebben van het gedrag van de narcist.  Het is tijd om de relatie te beëindigen met diegenen die gewoon niet de middelen hebben om aardig, liefdevol of veilig te zijn.

Voorbereiding feestdagen: Pas de narp methode toe om je los te maken als voorbereiding op de feestdagen.

Als jij met toxische personen in je leven te maken hebt, en je begrijpt de Engelse taal kan ik NARP niet genoeg aanbevelen om je te helpen sterk en innerlijk bekrachtigd te worden. Je kunt dit ook door de taken uit de voeren die je vindt door te zoeken naar “narcisme.blog taak”.

Bovendien komt ook met NARP Gold de ongelooflijke 24/7 ondersteuning van het wereldwijde privé NARP Community Forum om je te steunen en je door deze tijd te helpen. We begrijpen het dat het geen gemakkelijke stap is.

Ikzelf en mijn man hebben het allemaal meegemaakt, en we hebben honderden mensen geholpen, met gespecialiseerde helende ondersteuning om aan de andere kant (van drama) uit te komen.

Ik stuur je dit jaar SPECIALE zegeningen met de wens dat dit jaar voor jou anders zal zijn – een tijd waarin je een standpunt inneemt voor je nieuwe jaar en Ware Zelf en Leven.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en je wenst jouw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze privé-Support Group VKoN. Alle links vind je in het menu.

Lees eerst de info voordat jouw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie-expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Opnieuw een narcist in je leven vermijden hoe doe je dat? dl 3

Hoe vermijdt u dat uw feest door giftige mensen wordt kapot gemaakt?

Hoe kunt u uw verstand houden in de toxische feestende familie?

Workshop: Zorgt een misbruiker voor chaos gedurende de feestdagen?

Het narcistische spel van vernederen tijdens vakanties. Deel 1

Slachtofferschap een sterk gevoel gedurende de feestdagen.

Verlof met een narcist : Het narcistische spel van vernederen Dl 2

Naar genezing misbruik door een narcistische moeder.dl2

https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2019/08/bereid-je-voor-op-een-scheiding-van-een-narcist.mp4

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren