Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Antwoorden, reacties en respons op narcistische beledigingen.

Ben je het gewoon zo beu dat een narcist je beledigt en wil je deze killer antwoorden in deze blog? Ik ga je die moordende respons geven, zodat wanneer ze je beledigen, je weet wat je moet zeggen. 

Ik wil je helpen om los te komen van de ketenen van narcisten, dus zorg ervoor dat je  je abonneert op deze blog.  Ik heb meer dan 2000 artikelen geschreven over zelfhulp tegen misbruik.

Je wilt jezelf zeker terugwinnen, dus zorg ervoor dat je die informatie bekijkt.  Tons en tonnen informatie voor u daar. Het is zo tijd voor jou om die narcist neer te slaan toch?  Dus ga de narcist nu ontwapenen en krijg je vrije zinnen voor het ontwapenen van narcist, want dat is waar je in staat zult zijn om je kracht terug te krijgen. In deze blog ga ik je die killer comeback geven.  Dus narcistische beledigingen, ja, ze houden ervan om je te beledigen. Als je met een narcist bent, of het nu heimelijk is, of het openlijk is, of het is wie weet op wat voor manier ze je graag beledigen, dat is hun zaak.

Trouwens, het enige wat ik wil dat je weet, is dat als je met een narcist bent, ze zich niet aan je hechtten omdat je zo weinig waarde had.

Nee, nee, nee, nee, nee, nee, ze hechten zich aan je omdat je zoveel waarde hebt. Dat is het hele kleine rookspiegel ding. Dat is het ding dat je moet weten, want ze hechten zich niet aan de blauwe lichten speciaal daar, het spiegelrek ding. Nee, ze willen je dus het glimmende object. Ze willen datgene waardoor ze er goed uitzien. Ze willen het ding dat iedereen wil, maar ze willen het ding waarderen dat veel waarde heeft, omdat dat hen dan een beter gevoel van macht geeft.

Hoe groter je bent, hoe meer ze je kunnen neerhalen, dan geeft dat ze een goed gevoel, dat geeft ze het gevoel dat ze een grote man zijn op de campus. Groot wie?  Dat is wat ze doen, dat is wat daar gebeurt. Dat is het hele ding. Het is net als de tovenaar van de ogen die grote old hoofd, maar het is eigenlijk gewoon dat kleine dingetje. Terug achter het gordijn, dat is wat er echt gebeurt.

Ik geef je nu enkele killer antwoorden op narcistische beledigingen, maar ik wil dat je onthoudt, het is zo belangrijk voor je om de waarheid van de zaak te kennen. 

Dat is de realiteit: dat ze veel banger voor je zijn dan jij voor hen en ze willen gewoon niet dat je dat weet, maar het is waar.   Wanneer ze zeggen: Je bent een stuk onzin of ik was beter af voordat ik je ontmoette of wat het ook is dat ze zeggen, dat is proberen je een slecht gevoel over jezelf te geven.

Hier is wat ik wil dat je in het algemeen doet. Ik wil dat je gewoon begint te denken dat je hun gedrag observeert, bijna alsof je er alleen maar naar kijkt.  Je kijkt er gewoon naar. Het komt niet op je af, je bent als teflon, misschien als een glazen bubbel om je heen. Het raakt je niet echt. Het is letterlijk misschien deze bubbel raken en dan naar beneden komen of iets of teflon dat van je af rolt of als water van een eendenrug of iets beters.

Ik wil dat je eigenlijk begint alsof je alleen maar naar de woorden kijkt. Ze gaan je gewoon vertrouwen, want hoe meer je het kunt depersonaliseren en beseffen dat het slechts woorden zijn die uit iemands mond komen die niets met jou te maken hebben, hoe meer je kunt beginnen te voelen wat hier gebeurt, omdat je moet begrijpen dat wat ze zeggen niets met jou te maken heeft en alles met hen.

De manier waarop mensen andere mensen behandelen is een directe weerspiegeling van de manier waarop ze over zichzelf denken.  

Goed of slecht, het heeft niets met jou te maken.  Dus als iemand zich goed voelt over zichzelf, dan behandelen ze andere mensen goed. Als iemand zich vreselijk voelt over zichzelf en ze behandelen andere mensen vreselijk, dan gaat het altijd over zichzelf.

Het gaat nooit om de ander.  Mensen die zich goed voelen over zichzelf, gaan niet rond om andere mensen slecht te behandelen, dat heeft gewoon geen zin.

Het eerste wat ik wil dat je onthoudt, is om te zeggen; Ik heb geen controle over hoe je over me denkt. Ik heb geen controle over hoe je over me denkt. Je bent welkom om te voelen hoe je je zou willen voelen, maar ik kan dat niet controleren, net zoals je niet kunt controleren hoe de andere zeven miljard mensen op de planeet zich voelen. Ze zijn welkom om te voelen hoe ze zich ook willen voelen. Het heeft niets met jou te maken. Het is niet uw zaak. Zo, je weet dat ze kunnen voelen hoe ze willen voelen, je kan niet controleren dat je ernaar kunt kijken, je kunt het observeren, maar het heeft niets om met jou te doen.

Dus je kunt zeggen dat ik geen controle heb over hoe je je over mij voelt – dat duwt het terug op hen dat is nummer één.

Nummer twee is: Ik hoor wat je zegt of ik hoor je, het is gewoon letterlijk een bevestiging dat ze hebben gesproken, maar je weet dat wanneer iemand zegt dat ik je hoor, ze krijgen het gevoel dat je ze erkent. Mensen willen zich gezien en erkend voelen. Alle mensen willen weten dat ze ertoe doen.  Het tweede boek van Rebecca Zung was onderhandelen alsof je ertoe doet en je weet dat haar materie behandeld hoe te onderhandelen – onderhandelen zoals je ertoe doet, omdat dat de reden is waarom je zo onderhandelt.

Ze noemde dat boek zo, omdat alle mensen het gevoel willen hebben dat ze ertoe doen. Waarover ze spreekt in dat boek was, dat als je niet elke persoon een bepaalde waarde geeft dan zal de onderhandeling niet werken en de reden waarom is, omdat iedereen een bepaalde waarde wil krijgen.

Reacties op narcistische beledigingen

Om het gevoel te hebben dat ze er op de een of andere manier toe doen op deze planeet, maar narcisten willen meer dan dat, omdat ze geen interne waarde hebben. Dus als je zegt dat ik je hoor of ik hoor wat je zegt, dan geef je ze gewoon een soort erkenning. Het brengt die temperatuur gewoon naar beneden en dat is wat je wilt doen, wanneer ze je beledigen, wanneer ze je lokken en je moet erkennen dat dat is wat ze doen. Ze gaan vissen en ze proberen je echt in en als

Je weet dat je dat aas neemt, je krijgt gewoon een grote haak in je mond en je wilt dat niet doen, omdat je weet dat je potentiële processtukken of getuigen dingen als dat je dat niet wilt doen. Dus je zegt gewoon dat je hen hoort.

De volgende is: je kan zeggen dat alles goed komt. Je weet eigenlijk wel dat ze zo overstuur zijn of heel boos zoiets, je wilt gewoon hun temperatuur naar beneden brengen, vooral als ze extreem overstuur zijn. Als ze buitengewoon overstuur zijn of als ze woedend zijn of iets dergelijks, zul je toch geen enkel gesprek met hen kunnen voeren. Je weet hoe ze zijn.  Ze missen zelfbewustzijn, dus je zult sowieso niet in staat zijn om een inhoudelijk gesprek met hen aan te gaan en dus als ze je beledigen.

Niet toelaten dat ze reageren

Het is bijna alsof als je iets duwt, dat alles wat je doet, is terugduwen, en je blijft dit gewoon doen.  Dus alles wat je doet, is dat je de ene kant wegtrekt, door gewoon te zeggen dat alles oké is, je bent goed of je bent oké. Dan kunnen ze niet terugduwen. Dan zouden ze zoiets hebben van wat ze letterlijk gewoon van hun stuk brengt, als je zoiets doet. Nummer twee is: ik hoor wat je zegt of ik hoor je. Het is gewoon letterlijk een erkenning dat ze spraken, maar je weet dat als iemand dat zegt, ik hoor je dat ze het gevoel krijgen dat alle mensen willen voelen dat ze gezien willen worden.

Gehoord en erkend. Alle mensen willen weten dat ze ertoe doen. Rebecca’s Zung tweede boek was “onderhandelen zoals je ertoe doet” en je weet dat “matter” haar acroniem is voor hoe te onderhandelen “onderhandelen zoals je ertoe doet” omdat de reden waarom ze dat boek zo noemde dat was omdat alle mensen het gevoel willen hebben dat ze ertoe doen.

Waar ze in dat boek over sprak, was dat als je niet iedereen met enige waarde laat weglopen, de onderhandeling niet zal werken en de reden waarom ze dat zei was omdat iedereen het gevoel wil hebben dat ze er op de een of andere manier er toe doen op deze planeet, maar narcisten willen veel meer dan dat, omdat ze er   geen intern gevoel van waarde hebben. Zo, indien je zegt: ik hoor je tegen hen of ik hoor wat je zegt, dan gaf je ze gewoon een soort van erkenning.

Ik breng die temperatuur gewoon naar beneden en dat is wat je wilt doen als ze je beledigen. Ze lokken je en je moet erkennen dat dat is wat ze doen. Ze zijn visachtig geworden en ze proberen je binnen te halen en als je dat aas weet te pakken, krijg je eigenlijk een grote haak in je mond en je wilt dat niet doen, omdat je weet dat je weet dat potentiële processtukken of getuigen dingen als dat je dat niet wilt doen, dus zeg je gewoon dat je hen hoort. Ik hoor u.

De volgende is dat je kunt zeggen dat alles goed komt.

Je weet in principe dat ze zo overstuur zijn of ze zijn erg boos, iets als: je wilt gewoon hun temperatuur naar beneden brengen, vooral als ze buitengewoon boos zijn, als ze buitengewoon overstuur zijn of als ze woedend zijn of iets dergelijks, ben je dan niet in staat zijn om elke vorm van gesprek met hen te hebben, toch.

Je weet hoe ze zijn, ze missen zelfbewustzijn. Je zult dus sowieso niet in staat zijn om in een inhoudelijk gesprek met hen te komen en dus als ze je beledigen, is het bijna alsof Iets duwt, als je alleen maar terugduwt, blijf je dit gewoon doen. Dus als je de ene kant wegtrekt, dan kun je gewoon zeggen dat alles oké is, je bent goed, je bent oké, dan zouden ze zijn als wat het letterlijk gewoon van de hand gooit als je zoiets doet.  

De volgende is: ik ben het met je eens, maar wees heel voorzichtig met hoe de rest van die zin eindigt.

Zo, je wilt niet zeggen dat je het eens met hen bent, want dan ben je een dode verrader, ik ben een vreselijke moeder of ik ben verschrikkelijk op het werk of zoiets. Je wilt dat het is alsof ik het ermee eens ben dat je je zo voelt. Ik denk dat we verschillende meningen hebben. Ik denk dat dat jouw mening over mij is of iets dergelijks.

Het ga terug naar hetzelfde uitgangspunt van: je weet dat ik je hoor, maar het is een andere manier van zeggen. Het is een nog meer een erkenning, zodat ze het woord horen dat ze willen horen, maar je bent het niet echt met elkaar eens. Het is een beetje hetzelfde als zeggen dat ik het niet eens ben, maar ah op een iets andere manier. Je weet dat ik het eens ben dat we het waarschijnlijk nooit eens zullen worden. Ik weet dat we allebei recht hebben op een eigen mening.  Je weet dat je iets kunt zeggen dat ook volkomen acceptabel is om te zeggen.

Het volgende wat je kunt zeggen als reactie op narcistische beledigingen is dat je het begrijpt.

Ik begrijp dat, dat is wat je denkt hé.  Een andere die je kunt zeggen is dat dat een interessant perspectief is en dat is een van mijn favoriete zinnen aller tijden. Als je helemaal verbijsterd bent wat sommigen van iemand zeggen of het helemaal niet eens bent met wat ze te zeggen hebben. Zeg maar dat dat een interessant perspectief is. Je bent het absoluut niet eens met wat ze te zeggen hebben, maar je zegt dat dat een interessant perspectief is. Die doet me bijna hardop lachen omdat het zo politiek correct is, maar zo politiek fout tegelijkertijd.

De volgende en een laatste hier wat je kunt antwoorden op narcistische beledigingen:

Laten we ernaar streven om respectvol te zijn in onze gesprekken en als ze niet respectvol kunnen zijn in de gesprekken dan weet je dat je gewoon kunt zeggen ah dan gaan we geen gesprekken voeren. Hier kun je opstaan en vertrekken zodat je gewoon kunt zeggen dat het tijd is om te gaan.

Als je het met dit alles eens bent, ga dan akkoord in de reacties hieronder. Ik denk dat dit is hoe ik verder ga, omdat het tijd is voor jou om zelfrespect te hebben en dus hoe te beginnen met het hebben van wat grenzen en dit is hoe je jezelf ook gaat helen, wat het is zo belangrijk en mogelijk met de groeitaken dat je gaat helen.

Ondersteuning

Een van de andere manieren waarop je moet beginnen te genezen en kunt beginnen met genezen, is door de juiste ondersteuning om je heen te hebben. Dus als je geen toegang hebt tot therapie ga naar het menu. Daar heb je toegang tot bronnen die we al hebben doorgelicht en ik heb een privé-Facebookgroep die je ook kunt openen, dat is VKoN en de volgende video, audio of blog die ik wil dat je bekijkt, vind je bij recent.

Weet hoe je met narcisten moet omgaan als ze je gewoon niet respecteren, wat een beetje de volgende stap is wanneer die moordende comebacks komen, hoe je daarmee om, dat is waar ik je vervolgens ga ontmoeten, maar zorg ervoor dat je je hebt geabonneerd op deze blog.

Het is een belangrijke dag om te beginnen onderhandelen over je beste leven en ik zie je in die volgende blog.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Geplaatst

in

, ,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees