Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Vergeef je jezelf keer op keer omdat je je eigen beste vriend bent?

Dat is wat genezing eigenlijk is. Vergeef je jezelf? Het kost je geen cent. Vergeef je jezelf want dat is liefde. Genezing is liefde. Al het liefdevolle helende werk om te doen, om de lagen van conditionering en verharding te verwijderen en om ons meer te verbinden met onze kern, onze essentie, van oneindige en onvoorwaardelijke liefde.

Trauma heeft ons veel aanpassingen achtergelaten die we hebben toegepast, maar eigenlijk niet meer toepasselijk zijn. Vergeef je jezelf voor wie je bent geworden om te overleven? Voor de manieren waarop je jezelf en anderen pijn deed?

Je zou dit kunnen gebruiken voor EFT-affirmaties!

“Ik vergeef mezelf keer op keer. Ik ben mijn eigen beste vriend.”

Vergeving van jezelf is de ware test van volwassenheid.

Zoals ik mijn partner vertelde. We zijn niet perfect. We zullen fouten maken en daarom zouden we moeten leren onszelf te vergeven. Dat we onszelf altijd zullen vergeven, betekent niet dat we fouten moeten blijven maken. Vergeef je jezelf met het hand op het hart en voel het zelf.

Vergeef je jezelf
Leren jezelf te vergeven met groeitaken!

Waarom vergeef je jezelf niet, want het is de gouden sleutel tot zelftevredenheid en welzijn.

Dit is de geboorte en instandhouding van innerlijke vreugde. Je hoeft je waarde niet te bewijzen. Het is er en is er altijd geweest. In mijn definitie is eigenwaarde de waarde die je hebt omdat je jezelf bent. Daarin zijn we niet beter of slechter dan elkaar. Je waarde bestaat altijd, ongeacht je inkomen, vakanties, relatiestatus, aantal vrienden, religieuze of politieke geaardheid of taille.

Waarom is het belangrijk om dit te herkennen? Door je eigen waarde te erkennen, kun je de onvermijdelijke stormen die zich in het leven voordoen, trotseren. Daardoor kun je de goede tijden waarderen en ervan genieten. Bewustzijn van inherente eigenwaarde benadrukt ook onze onderlinge verbondenheid en gedeelde menselijkheid.

Dit bewustzijn kan helpen om een ​​meelevend perspectief te ontwikkelen.” geschreven door Kimberly Miller, Psy. D. Als je jezelf naar waarde schat is het ook gemakkelijk en evident om jezelf te vergeven.

Het gevoel van schaamte sluipt er altijd weer in. Onszelf vergeven moet vaak een constante en consistente handeling zijn.

We hebben zoveel besteed aan het beschamen van onszelf dat het nodig is om die vergeving keer op keer en in verschillende niveaus van onze groei te doen. Geef niet op, ik beloof je dat je het kunt en dat als je je eraan houdt, je die schaamte langzaam zult zien verdwijnen. Wees gemakkelijk voor jezelf en weet dat je niet de enige bent met die gevoelens. Mag ik vragen, wat voor dingen heb je geprobeerd om je jezelf te vergeven? En wat leek te helpen?

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.590 andere abonnees