Categorieën
groeitaak radicale vergiffenis Recent video zelfgenezing

Geef je radicale vergeving aan jezelf voor je relatie met een narcist? video

Hoe moeilijk is het om jezelf radicale vergeving te geven na narcistisch misbruik en hoe doe je dat?

Welkom op deze video op narcisme.blog over radicale vergeving. Weet je wat ik denk dat het moeilijkste is om te proberen onszelf te vergeven na een narcistische relatie?

https://videos.files.wordpress.com/R0jDab1q/kun-je-jezelf-radicale-vergeving-bieden-dat-je-een-relatie-begon-met-een-narcist.mp4
@narcismeHelp

Ok, dus laat me je rechtstreeks naar radicale zelfvergeving leiden!

Het is het moeilijkst om de enige persoon in ons leven te vergeven die dit zelf het meest nodig heeft.

Volgens Colin Tipping komt dit doordat ons idee van vergeving een slachtoffer en een dader vereist, wat onmogelijk is als we beide rollen tegelijkertijd spelen. Toch stelt Tipping’s Radical Forgiveness-methode ons in staat om op een veel dieper niveau te genezen.

Met radicale zelfvergeving presenteert hij een definitief handboek voor het verkrijgen van vrijheid van overmatig zelfoordeel en zelf gemaakte, beperkende overtuigingen.

Lezers zullen bewezen technieken leren van de wereldberoemde workshops van Tipping, waaronder:

Werken met onze meervoudige zelf ‘hoe te ontdekken welk deel van jouw beslissingen neemt en wie de schuld geeft’.

De “Drie letteroefening” om giftige gevoelens te zuiveren en het inherente geschenk in elke ervaring te vinden. Richtlijnen voor het toepassen van zelfvergeving op geldkwesties, gewichtsverlies, gezondheidsproblemen en meer.

Wat is ‘radicaal’ aan Colin Tipping’s benadering van vergeving?

“Het gaat er niet om onszelf een nieuw verhaal te vertellen over iets wat is gebeurd”, zegt hij. “Het gaat om het maken van een diepgaande verschuiving op spiritueel niveau.”

Met Radical Self-Forgiveness brengt hij lezers een methode om onze diepste interne wonden op te lossen en transformatie uit te nodigen die ons leven onmiddellijk kan veranderen.

Uittreksel: Het Tao van zelfvergeving!

Om radicale zelfvergeving te verklaren, helpt het om het terug te verwijzen naar radicale vergeving, terwijl we beide vergelijken met conventionele vergeving.

Spirituele intelligentie.

Allereerst, zoals al opgemerkt, is het grote verschil tussen conventionele vergeving en radicale zelfvergeving en radicale vergeving dat deze ‘radicale’ versies niet een beroep doen op ons eigen menselijke zelf of ego, maar op ons hogere “Ik ben Zelf” via onze Spirituele intelligentie.

Dat is wat ze zo snel, gemakkelijk en effectief maakt. In tegenstelling tot conventionele vergeving, vereisen de “Radical” – versies geen vaardigheid of speciale vaardigheid. Iedereen kan ze doen, zelfs als hij of zij totaal sceptisch is werken “ze” nog steeds.

Je hoeft niet eens te geloven in het centrale idee dat er geen ongelukken gebeuren en dat onze ziel de omstandigheden van ons leven heeft gecreëerd voor onze spirituele groei. en dat er echt geen fouten in het leven zijn.

Het enige wat Radicale Vergeving vereist is de bereidheid om op zijn minst open te staan ​​voor die mogelijkheid.

Aangezien ze energetisch werken op het niveau van bewustzijn dat samenhangend is met ons Hogere Zelf, zijn zowel Radicale Vergeving als Radicale Zelfvergeving nodig. Ze opereren buiten de parameters van tijd en ruimte.

Hierdoor zijn de resultaten onmiddellijk. Afstand is geen factor in termen van het energetische effect dat het zou kunnen hebben op alle betrokken mensen, noch voor de situatie die de aanvankelijke onrust veroorzaakte.

Ten tweede is er is geen inherent conflict tussen de noodzaak om te veroordelen en het verlangen om te vergeven. Vanuit spiritueel perspectief is er niets verkeerds gebeurd en er niets te vergeven valt.

Radicale Vergeving bevrijdt iemand van het slachtofferbewustzijn.

Vanuit een spiritueel perspectief zijn er geen slachtoffers en daders – ‘alleen leraren en studenten.

Ten derde is er een bewezen stapsgewijze methodologie die inherent is aan Radicale Vergeving die afwezig is in traditionele vergeving.

Het biedt hulpmiddelen die iedereen de kans geven om een of meer Radicale Zelfvergevingsprocessen te doorlopen – altijd, overal en om welke reden dan ook.

De tools zijn eenvoudig en vereisen geen training of speciale vaardigheid. Iemands intellect is perifeer bij het proces betrokken, maar daadwerkelijke vergeving vindt niet plaats in dat deel van de geest.

Met Radicale Zelfvergeving wordt de beoefening afgehandeld door onze Spirituele Intelligentie, het deel van ons dat de waarheid kent van wie we zijn en direct verbonden is met Universele Intelligentie.

Als Universele Intelligentie God voor jou betekent, dan is het een andere manier om te zeggen … “zoals de meeste religies doen” “dat niet wij het zijn die vergeven, maar God.”

In die zin zou je ook kunnen zeggen dat de instrumenten van Radicale Zelfvergeving een bijzondere vorm van seculier gebed zijn.

Tegelijkertijd werken ze echter net zo goed voor atheïsten en secularisten, omdat er niemand is zonder spirituele intelligentie. Iedereen heeft dat geestesvermogen in dezelfde mate.

Met Radical Forgiveness is de beslissing om los te laten. Het schuldgevoel, schaamte of wrok wil je loslaten. Je wilt medeleven voelen met jezelf en anderen, en alle andere dingen die mensen zeggen dat je zou moeten doen, is niet van jou (je ego).

@narcismeHelp

5 fasen Tools

Het gebeurt automatisch wanneer je de tools gebruikt, die je allemaal door vijf fasen leiden. Of je het werk nu doet als slachtoffer (Radical Forgiveness) of als dader (Radical Self-Forgiveness) dat speelt geen rol:

1. Het verhaal vertellen (als dader)

2. De gevoelens voelen (schuld en schaamte)

3. Het verhaal instorten (gepast of niet?)

4. Het verhaal opnieuw formuleren (de perfectie zien)

5. De verschuiving integreren (fysieke actie)

De eerste drie fasen zullen bekend zijn bij degenen die traditionele zelfvergeving, maar het zijn de laatste twee die het unieke karakter van radicale zelfvergeving markeren.

Ze komen voort uit een ander wereldbeeld en maken in feite Radicale Vergeving meer dan louter vergeving, zelf of anderszins; het te ervaren is om de wereld anders te zien en je open te stellen voor een geheel nieuwe manier om naar het leven te kijken.

Als kennis macht is, zelfkennis is wijsheid.

Dus nadat we enkele van de problemen hebben opgelost met conventionele vergeving en een korte schets hebben gegeven van Radicale Vergeving, zullen we nu de aard en structuur van het menselijke zelf dieper onderzoeken. Op die manier kunnen we met meer begrip en wijsheid reageren op de uitdagingen die op ons pad komen.

Dit menselijke zelf van ons is tenslotte het zelf dat ons meeneemt op deze spirituele reis die we leven noemen.

Ik verzeker je dat je radicale vergeving niet zult missen, want daar draait de bloeimethode helemaal om!

Podcast Colin Tipping

Je kunt vandaag al verlichting krijgen door je aan te melden voor een gratis cursus, inclusief een uitnodiging voor een healing workshop met Melanie Tonia Evans, en nog veel meer. De link vind je in het menu.

En als je meer video’s wilt zien, zorg er dan voor dat je een gratis abonnement neemt. Je kunt je ook abonneren op ons YouTube kanaal zodat je een melding krijgt zodra elke nieuwe video wordt uitgebracht.

Dus tot de volgende keer. Blijf glimlachen, blijf genezen en blijf werken aan je innerlijke zelf, want er is niets anders te doen.

Wat vergeving na narcistische mishandeling voor jou kan doen

Glossary in English: Diagnostic terms, narcissistic behavior terms, abuse tactics, roles of people, mindcontrol terms, effects of abuse, terms for healing

Gratis bronnen narcisme – traumaherstel

Hoe doe je het werk voor zelfgenezing: boek Dr Nicole Lepera video

Radicale vergeving om te genezen van de narcistische mishandeling

Forgiveness Step 12: Ending or Renewing the Relationship

Wanneer is radicale acceptatie in uw relatie de volgende stap?

Radicale acceptatie van de narcistische persoon.

Zelfvergeving na een gewelddadige relatie duurt lang.

2 reacties op “Geef je radicale vergeving aan jezelf voor je relatie met een narcist? video”

Ik ben talloze keren teruggegaan naar de narcist. Hemel en aarde heb ik bewogen om bij hem weg te blijven. Nu heb ik enkele weken terug het contact opnieuw verbroken en hem overal geblokkeerd. Ook wederzijdse vrienden die niet doorhebben hoe hij in elkaar zit heb ik geblokkeerd. Ik wil er helemaal niets meer mee te maken hebben maar momenteel ga ik door een hel. Schuldgevoel, schaamte, gevoelens van spijt en zelfs nog steeds de gedachte dat hij bij zijn huidige vriendin misschien een beter mens wordt!!!

Ik voel met je mee veraducatteeuw , ik zit ongeveer in dezelfde situatie.Niemand zou mij geloven want hij deed toch alles voor mij.Ik was met mijn gat in de boter gevallen en dat dacht ik zelf ook, ik wachtte op de genadeklap omdat ik al een relatie met een narcist had gehad die ook zo begonnen was maar na een tijdje toch anders werd doordat niks goed aan mij was, volgens hem.Die relatie heeft rond de 4 jaar geduurd als in een knipperlicht relatie tot ik er een burn out aan overhield en meneer niks meer liet horen en ik er ook geen behoefte meer aan had.NU 3 jaar later leerde ik deze man kennen, knappe kerel en een lieve normale man dacht ik, beide nt toe aan een relatie maar enkel vriendschap, na 3 maanden bekende hij al sinds dag 1 verliefd op mij te zijn maar dat was ik toen nog niet, dat kwam na een kus waarna ik toch wel mijn twijfels had maar het wilde proberen.Na een paar weken vond ik het toch niks en maakte het uit en toen begon het spel.Vooral hatelijk doen , oke kan erin komen dat het niet leuk is als het nt wederzijds is en dat het pijn doet , ik blokkeerde hem toen omdat ik niet gediend was van zijn uitspraken , na een 14 tal dagen deblokkeerde ik hem en had ik dat maar nooit gedaan want we probeerde weer en het ging goed zolang ik maar niet teveel tegen hem inging want dan werd meneer weer hatelijk en hij ging zelfs zover dat hij berichten stuurde………wachtte tot ik online kwam om ze vervolgens te wissen zodat ik geen bewijs had en hij mij kon zwart maken als gestoord zijnde want hij zou zoiets nooit doen en ik werd maar door 1 iemand gelooft omdat ze erbij was toen hij dit deed.Ook had hij het nodig om met verschillende vrouwen contacten te houden, op zich niks mis mee maar hij deed er geheimzinnig over en dan wordt je natuurlijk paranoia want dan had hij toch iets te verbergen?

Met momenten kan ik er heel verdrietig van worden want zij gaan gewoon verder met hun leven en wij blijven gebroken achter.Hoe kun je nog ooit iemand vertrouwen want het staat niet op hun hoofd geschreven dat ze narcistisch zijn .Ook al komen er nieuwe vrouwen in hun leven, ik denk dat ze dezelfde weg opgaan als ze met ons deden en kan ik enkel maar zeggen dat ik nu al compassie met deze dames heb.

Ik wens je veel geluk en je bent niet alleen!!!

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren