Kun je jezelf radicale vergeving bieden dat je een relatie begon met een narcist?

Hoe moeilijk is het om jezelf radicale vergeving te geven na narcistisch misbruik en hoe doe je dat?

 

Welkom op deze video op narcisme.blog.
Weet je wat ik denk dat het moeilijkste is om te proberen onszelf te vergeven na een narcistische relatie?

 

 

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie. Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/417501

 

Ok, dus laat me je rechtstreeks naar radicale zelfvergeving leiden!

Door je in te schrijven op mijn gratis bronnen, (nieuwsbrief en programma) zie onderaan deze pagina.

Ik beloof dat je radicale vergeving niet zult missen, want daar draait de bloeien methode helemaal om!

Je kunt vandaag al verlichting krijgen door je aan te melden voor mijn gratis cursus, inclusief een uitnodiging voor een healing workshop met Melanie Tonia Evans, en nog veel meer.

En als je meer video’s wilt zien, zorg er dan voor dat je die leuk vindt en inschrijft, zodat je een melding krijgt zodra elke nieuwe video wordt uitgebracht.

Dus tot de volgende keer. Blijf glimlachen, blijf genezen en blijf werken aan je innerlijke zelf, want er is niets anders te doen.

 

Hoe ons terug verbinden met onszelf? De lichaam-ziel connectie. Deel 1

 

Een duidelijk pad om narcistisch misbruik te veranderen.

 

Wat heeft het trauma in de kindertijd met narcisme te maken?

 

Wat er gebeurt als je niet systematisch werkt aan je zelf-liefde tekort?

 

Wat zijn de 5 illusies van ik ben een slachtoffer of slachtofferschap? Deel 1

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd. Hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon speelt geen rol. Zelfs als ze nog steeds in je leven zijn ben je welkom.

Klik voor meer info

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten. Hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik.

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Ik heb gezien dat Melanie ook een aantal spannende bonussen heeft voor u ook! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Annemie Persyn Declercq

Bekijk nu de Engelstalige ontwikkelingsprogramma’s van  Melanie het nieuwe herstelprogramma, het Quantum Healing Starter Pack,  The Empowered Self Course   en het Transforming Family of Origin Wounds-programma.

2 Feedbacks on “Kun je jezelf radicale vergeving bieden dat je een relatie begon met een narcist?”

  1. Ik ben talloze keren teruggegaan naar de narcist. Hemel en aarde heb ik bewogen om bij hem weg te blijven. Nu heb ik enkele weken terug het contact opnieuw verbroken en hem overal geblokkeerd. Ook wederzijdse vrienden die niet doorhebben hoe hij in elkaar zit heb ik geblokkeerd. Ik wil er helemaal niets meer mee te maken hebben maar momenteel ga ik door een hel. Schuldgevoel, schaamte, gevoelens van spijt en zelfs nog steeds de gedachte dat hij bij zijn huidige vriendin misschien een beter mens wordt!!!

  2. Ik voel met je mee veraducatteeuw , ik zit ongeveer in dezelfde situatie.Niemand zou mij geloven want hij deed toch alles voor mij.Ik was met mijn gat in de boter gevallen en dat dacht ik zelf ook, ik wachtte op de genadeklap omdat ik al een relatie met een narcist had gehad die ook zo begonnen was maar na een tijdje toch anders werd doordat niks goed aan mij was, volgens hem.Die relatie heeft rond de 4 jaar geduurd als in een knipperlicht relatie tot ik er een burn out aan overhield en meneer niks meer liet horen en ik er ook geen behoefte meer aan had.NU 3 jaar later leerde ik deze man kennen, knappe kerel en een lieve normale man dacht ik, beide nt toe aan een relatie maar enkel vriendschap, na 3 maanden bekende hij al sinds dag 1 verliefd op mij te zijn maar dat was ik toen nog niet, dat kwam na een kus waarna ik toch wel mijn twijfels had maar het wilde proberen.Na een paar weken vond ik het toch niks en maakte het uit en toen begon het spel.Vooral hatelijk doen , oke kan erin komen dat het niet leuk is als het nt wederzijds is en dat het pijn doet , ik blokkeerde hem toen omdat ik niet gediend was van zijn uitspraken , na een 14 tal dagen deblokkeerde ik hem en had ik dat maar nooit gedaan want we probeerde weer en het ging goed zolang ik maar niet teveel tegen hem inging want dan werd meneer weer hatelijk en hij ging zelfs zover dat hij berichten stuurde………wachtte tot ik online kwam om ze vervolgens te wissen zodat ik geen bewijs had en hij mij kon zwart maken als gestoord zijnde want hij zou zoiets nooit doen en ik werd maar door 1 iemand gelooft omdat ze erbij was toen hij dit deed.Ook had hij het nodig om met verschillende vrouwen contacten te houden, op zich niks mis mee maar hij deed er geheimzinnig over en dan wordt je natuurlijk paranoia want dan had hij toch iets te verbergen?

    Met momenten kan ik er heel verdrietig van worden want zij gaan gewoon verder met hun leven en wij blijven gebroken achter.Hoe kun je nog ooit iemand vertrouwen want het staat niet op hun hoofd geschreven dat ze narcistisch zijn .Ook al komen er nieuwe vrouwen in hun leven, ik denk dat ze dezelfde weg opgaan als ze met ons deden en kan ik enkel maar zeggen dat ik nu al compassie met deze dames heb.

    Ik wens je veel geluk en je bent niet alleen!!!

Geef een reactie, vraag of antwoord.