Toewijding aan het innerlijke werk om vreugde van bloeiend leven

Kortgeleden vroeg ik je om me 3 woorden te geven om te beschrijven wat een bloeiend leven voor je is. Dit zijn de populairste woorden die verschijnen. Hoe je dat dan bereikt? Toewijding aan het innerlijke werk.

Gedijen is … Kracht, Energie, Vrede, Mededogen, Eigenliefde, Vreugde, Geloof, Onbevreesdheid, Vrijheid, Tevredenheid, Overvloed, Veiligheid, Genade, Plezier, Grenzen, Empowerment en Heelheid. En ik ben het daar helemaal mee eens.

Toewijding aan het innerlijke werk

De wonderen en vreugde van bloeien in je leven na herstel van narcistisch misbruik zijn dat we ons hebben toegewijd aan ons innerlijke werk, het loslaten en opwaarts veranderen van onze eerdere trauma’s en onderbewuste pijnlijke programma’s. We hebben er gezonde en bekrachtigde programma’s van gemaakt.

Dit wordt een prachtige, aan zichzelf toegewijde levensstijl vol zelfliefde en naastenliefde. In deze bloeiende manier van leven willen we ontwikkeling, uitbreiding en vrijheid.

We zijn gestopt met proberen om de miljarden andere mensen in de wereld te beleren, lezingen te geven en gedrag voor te schrijven. Bovendien zijn we gestopt te navigeren, te pleasen of te repareren en te veranderen. Integendeel we focussen ons op toewijding aan het innerlijke werk.

Toewijding aan het innerlijke werk
klik voor meer info op de foto

In plaats daarvan werken we aan de enige persoon die we zelf kunnen veranderen.

Door toewijding aan het innerlijke werk kunnen we breken met mede-afhankelijke patronen die perfect passen bij narcisten in een giftige relatie met hen. Ik hou daarvan als bloeiers vol gezonde zelfliefde lopen door het doen van toewijding aan het innerlijke werk. Zo hebben ze overschot voor solidariteit zonder dat ze hengelen naar complimenten of goedkeuring.

Ze creëren een andere manier van zijn, voelen, denken en leven voor onszelf. Maar ook voor onze kinderen, onze wereld, onze mensen en onze toekomstige generaties. Dit schept echt een realiteit zonder misbruik.

Veel liefde voor je, mooie, krachtige bloeier (in wording).

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig advertentievrij en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

alleteksten op narcisme.blog over het innerlijke kind

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees