Vecht tegen de krachten van het kwaad.

Wat zijn de krachten van het kwaad?

Ikbesloot om één van mijn  gereedschappen tegen narcisme  ‘Bestrijd de krachten van het kwaad‘ te noemen, mede omdat het een kick-ass naam is, maar er is meer aan de hand dan dat.Vecht tegen de krachten van het kwaad.

Kijk, of je het nu weet of niet, er zijn krachten aan het werk die tegen u zijn, die je tegenhouden om het soort succes te bereiken en het geluk te verdienen die je wilt.

Sommige van deze krachten komen van binnen uit, als zelf-twijfel en angst, maar de meeste van de krachten zitten diep in het systeem waarin we allemaal leven  – afleiding en lawaai dat ontworpen is om te voorkomen dat u de levensstijl creeërt die u wilt.

We zitten dan ook dikwijls gevangen daar de spiegelneuronen die deze levensstijl, gevoelens en gedragingen als patronen in onze hersenen creeëren.

Door wat we zien en horen in de verschillende media en in gesprekken met anderen.

Een deel van dat lawaai wordt gecreeërd door de scholen en de media in berichten die u verteld worden zodat u voldoet en gehoorzaamt en om je te doen geloven dat je het niet kunt maken zonder hen …

Een beetje van dat kwaad komt ook van familie en vrienden. Velen van hen hebben ten onrechte al die valse begrippen aanvaard en eigen gemaakt. Ze denken eerlijk gezegd dat ze je helpen door te proberen om u te overtuigen van hun valse overtuigingen over wat mogelijk is …

En een deel ervan komt uit een heleboel van die “goeroes” die u proberen hun “magische” methoden te verkopen en glimmende objecten – gewoon zodat ze kunnen rijk blijven!

Dat zijn de “krachten van het kwaad” waar ik het over heb.

Ik werd moe van het zien van hoe die ‘kwade krachten ” als waardevol werden beschouwd, terwijl de kleine man worstelde …

Die zelf-beperkende overtuigingen; de zogenaamde vrienden die denken dat ze je helpen; Die grote goeroes op hun zeep dozen, grijpen met handen geld uit de zakken van de gewone mensen die gewoon op zoek zijn naar een antwoord.Vecht tegen de krachten van het kwaad.

Dus besloot ik  om een oplossing te zoeken voor dit probleem en die oplossing te geven aan iemand die echt wil slagen in zijn leven. Uiteraard zegt iedereen dat ze die oplossing gevonden hebben.  Gezien in mijn netwerk tientallen van deze experts aanwezig zijn was het niet moeilijk om de essentie daarvan in het beste formaat te gieten.

… Een eenvoudig systeem dat iedereen kan volgen om potentieel meer geluk te brengen aan jezelf door er ook te zijn voor een ander in de verhouding 51%/ 49%. Meer geluk in je leven dan dat je ooit tevoren gedacht hebt.

Dat besluit was aanleiding tot een idee dat veranderd is in dit bizarre fenomeen genaamd  ‘Bestrijd de krachten van het kwaad’ categorie. Waar je ook een aantal persoonlijke teksten zult vinden over mijn spiritualiteit.

Persoonlijke teksten over mijn spiritualiteitsbeleving.

Immers de grootste aanval die de narcist op je leven doet, is op het verlies van je zingeving. De innerlijke band met het grotere en ook het isolement.

Teksten rond narcisme en autoritarisme, die verband houden met de solidariteit in de maatschappij. Teksten rond transformatie en motivatie kunnen ook een spirituele waarde hebben.

Maar ik bekijk mijn beleving niet als een godsdienst.  Jij bent hetzelf die het moet doen, samen met de wetenschap. Soms tegen beter weten in.  In alle geval tegen de leugens van de narcisten en hun handlangers.  Als ik dan verwijs in sommige teksten naar de bijbel zal je zien dat het net over dat verzet gaat.

Vecht tegen de krachten van het kwaad. narcist narciste narcistisch narcisme

Teksten die je kunt vinden wanneer je zoekt op transformatie.

Maar de voornaamste is natuurlijk verbinding zoeken en in de eerste plaats met een professionele psycholoog.

Het eindigde met een vreemd effect op de meerderheid van de mensen hierover met mij spraken.

  • Ze willen het ook doen..
  • En het maakte de mensen die ze het lieten zien door mijn teksten en foto’s te dlen dat ze er ook meer wilden over lezen.

Mensen uit alle geledingen van de samenleving hebben zich niet in staat bevonden om de macht van deze 2 ‘Mesmer Effect’ vragen te weerstaan die deel uitmaken van dit eenvoudige systeem.

Hier vindt u die vragen die je hebt om te vragen als u wilt dat iemand contact met u legt zonder hen ooit het gevoel te geven dat er aan hen iets wordt opgedrongen.

Zoals wat is eigenlijk je droom?  Waaruit put jij je hoop?

Waarom zou jij in de komende maanden veel kunnen bereiken?

Als het waarom vragen zijn, dan zijn ze toekomst gericht, niet een analyse van het verleden.  En anders zijn het Hoe vragen?  Hoe voel jij je nu? Hoe vind je onze vriendschapt?

Het is het geheim van de kunst om “contact te leggen zonder te pushen.

Het is het vuile werk. Dat de meeste niet meer willen doen.

Ze posten verschillende items in de sociale media, maar hebben zelf nog nooit een commentaar gegeven op een post van één van hun vrienden.

Zij willen deel uitmaken van een netwerk dat een doel heeft, waar ze ook in potentie meer kunnen vinden dan ze zoeken dan ergens anders.

Een psycholoog met ervaring, een ervaring met de rechtspraak, met de zogenaamde hulpverlening tijdens oudervervreemding.

En zij begonnen dit door te geven, en de mensenaan wie ze mijn teksten doorgaven deden dat opnieuw.

Door dat door te geven komen deze teksten en ervaringen in de handen van  gewone mensen die ze echt nodig hebben. En de coolste deel is, dat langs deze weg, alles wat door gegeven wordt, heeft veel meer mensen geholpen om meer te bereiken dan ze ergens anders zouden kunnen.

Ik vind dat ook wel cool, toch?

Wat zijn jouw ervaringen met contact leggen in het wereldje dat ouderverstoting, narcisme, sociopathie bestrijdt?

Laat het me weten in de commentaren hieronder.

Schrijf je in want dat is iets voor jou.

Johan Persyn

Ben je het eens of oneens? Ik antwoord je graag.

Lees meer

Het probleem met Voor Altijd

Ben je verstrikt in het liefdesbombardement?

Jij bent goed genoeg!

Waarom we samen de narcist kunnen stoppen.

Hoe de narcist bedriegt?

Loslaten ik pieker als ik niet tegenwoordig ben

Deel uw gedachten met ons want samen kunnen we opzettelijk de wereld verrijken door waarde aan elkaar toe te voegen.