De krachten van het kwaad: het systeem, de menselijke conditie! +video

De krachten van het kwaad: het systeem, de menselijke conditie! +video

Wat zijn de krachten van het kwaad?

We besloten om één van onze gereedschappen tegen narcisme ‘Bestrijd de krachten van het kwaad‘ te noemen, mee omdat het een kick-ass naam is, maar er is meer aan de hand dan dat.

Kijk, of je het nu weet of niet, er zijn krachten aan het werk die tegen je zijn. Het zijn krachten die je tegenhouden om het soort succes te bereiken en het geluk te verdienen die je wilt.

Sommige van deze krachten komen van binnen uit, als zelftwijfel en angst. Echter, de meeste van de krachten zitten diep in het systeem waarin we allemaal leven. Het is de afleiding en lawaai dat ontworpen is om te voorkomen dat je de levensstijl maakt die je wilt.

We zitten dan ook dikwijls gevangen daar de spiegelneuronen die deze levensstijl, gevoelens en gedragingen als patronen in onze hersenen scheppen.

Door wat we zien en horen in de verschillende media en in gesprekken met anderen.

Een deel van dat lawaai wordt gemaakt door de scholen en de media in berichten die je verteld worden, zodat je voldoet en gehoorzaamt. Ook om je te doen geloven dat je het niet kunt maken zonder het.

Een beetje van dat kwaad komt ook van familie en vrienden. Velen van hen hebben ten onrechte al die valse begrippen aanvaard en zich eigen gemaakt. Ze denken eerlijk gezegd dat ze je helpen door te proberen om je te overtuigen van hun valse overtuigingen over wat mogelijk is.

En een deel ervan komt uit veel van die “goeroes” die proberen hun “magische” methoden te verkopen en glimmende objecten gewoon, zodat ze kunnen rijk blijven!

Dat zijn de “krachten van het kwaad” waar ik het over heb.

Ik werd moe van het zien van hoe die kwade krachten als waardevol werden beschouwd, terwijl de kleine man worstelde.

Die zelfbeperkende overtuigingen; de zogenaamde vrienden die denken dat ze je helpen. Die grote goeroes op hun zeep dozen, grijpen met handen geld uit de zakken van de gewone mensen die gewoon op zoek zijn naar een antwoord.

Dus besloot ik om een oplossing te zoeken voor dit probleem en die oplossing te geven aan iemand die echt wil slagen in zijn leven. Uiteraard zegt iedereen dat ze die oplossing gevonden hebben.

Gezien in mijn netwerk tientallen van deze experts aanwezig zijn was het niet moeilijk om de essentie daarvan in het beste formaat te gieten.

Een eenvoudig systeem dat iedereen kan volgen om potentieel meer geluk te brengen aan jezelf door er ook te zijn voor een ander in de verhouding 51% / 49%. Meer geluk in je leven dan dat je ooit tevoren gedacht hebt.

Dat besluit was aanleiding tot een idee dat veranderd is in dit bizarre fenomeen genaamd  ‘Bestrijd de krachten van het kwaad’ categorie. Waar je ook enkele persoonlijke teksten zult vinden over mijn spiritualiteit.

Persoonlijke teksten over mijn spiritualiteitsbeleving.

De grootste aanval die de narcist op je leven doet, is op het verlies van je zingeving. De innerlijke band met het grotere en ook het isolement. Teksten rond narcisme en autoritarisme, die verband houden met de solidariteit in de maatschappij. Teksten rond transformatie en motivatie kunnen ook een spirituele waarde hebben.

Maar ik bekijk mijn beleving niet als een godsdienst.  Je bent het zelf die het moet doen, samen met de wetenschap, tegen beter weten in.  In alle geval tegen de leugens van de narcisten en hun handlangers.  Als ik dan verwijs in sommige teksten naar de bijbel zul je je zien dat het net over dat verzet gaat.

Teksten die je kunt vinden wanneer je zoekt op transformatie.

Maar het voornaamste is natuurlijk verbinding zoeken. In de eerste plaats met een professionele psycholoog en met mensen die zelf werken aan hun herstel van trauma’s en verwondingen.

Het eindigde met een vreemd effect op de meerderheid van de mensen die hierover met mij spraken.

  • Ze willen het ook doen.
  • En het maakte de mensen die ze het lieten zien door mijn teksten en foto’s te zien dat ze er ook meer wilden over lezen.

Mensen uit alle geledingen van de samenleving hebben zich niet in staat bevonden om de macht van deze 2 ‘Mesmer Effect’ vragen te weerstaan die deel uitmaken van dit eenvoudige systeem.

Hier vind je die vragen die je hebt om te vragen als je wilt dat iemand contact met je legt zonder hen ooit het gevoel te geven dat er aan hen iets wordt opgedrongen.

Zoals wat is eigenlijk je droom?  Waaruit put je je hoop? Waarom zou je in de komende maanden veel kunnen bereiken en groeien in je herstel?

Als het waaromvragen zijn, dan zijn ze toekomst gericht, niet een analyse van het verleden.  En anders zijn het Hoe vragen?  Hoe voel je je nu? Hoe vind je onze vriendschap?

Het is het geheim van de kunst om contact te leggen zonder te pushen.

Het is het vuile werk. Dat de meeste niet meer willen doen. Ze posten verschillende onderwerpen in de sociale media, maar hebben zelf nog nooit een commentaar gegeven op een post van één van hun vrienden.

Ze willen deel uitmaken van een netwerk dat een doel heeft, waar ze ook in potentie meer kunnen vinden dan ze zoeken dan ergens anders. Een psycholoog met ervaring, een ervaring met de rechtspraak, met de zogenaamde hulpverlening tijdens oudervervreemding.

En ze begonnen dit door te geven, en de mensen aan wie ze mijn teksten doorgaven deden dat opnieuw.

Door dat door te geven komen deze teksten en ervaringen in de handen van gewone mensen die ze echt nodig hebben. En het coolste deel is dat langs deze weg, alles wat door gegeven wordt, heeft veel meer mensen geholpen om meer te bereiken dan ze ergens anders zouden kunnen.

Ik vind dat ook wel cool, toch? Wat zijn je ervaringen met contact leggen in het wereldje dat ouderverstoting, narcisme, sociopathie bestrijdt? Laat het me weten in de commentaren hieronder. Schrijf je in want dat is iets voor je. Ben je het eens of oneens? Ik antwoord je graag.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer