Neem een abonnement op deze artikels en video’s

excuses verantwoordelijkheid,vrouwelijke narcisten, meditatie verschuiving

Ik hoop zo dat onze video’s of artikels zullen helpen. Nu, als je weet dat het tijd is om te groeien, sta op en word krachtig. Ik ben hier om je te helpen. Laten we dit samen laten gebeuren. Neem een gratis abonnement zowel op onze blogs als op onze video’s.

foto cover book You can trive after narcissistic abuse
Klik op de foto voor meer informatie!

e-book

Het enige dat je hoeft te doen om te beginnen, is naar mijn categorie groeitaak te gaan. En er dagelijks consistent aan te werken een babystapje uit te voeren dat je vindt als je een artikel leest.

En als je meer van mijn video’s wilt zien,  meld je dan aan, voor een abonnement als je onderschrijft zodat je een melding krijgt zodra elke nieuwe wordt vrijgegeven.  

En als je een artikel of video goed vond, klik dan op ‘Vind ik leuk’. Deel het ook met je contacten en groepen, zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden. Als je ons nog niet volgt dan vergeet niet dit nu te doen.

e-book

cover boek als je wereld instort
Klik op de foto voor meer info!

Klikt deze informatie over narcisten of toxische personen met jou? Ben je enthousiast over het persoonlijk groeien en deze nieuwe kracht aan te nemen om een ​​narcist te bestrijden die je pest of onderuithaalt?

Ik hoor dit graag in opmerkingen en vragen hieronder.

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie is in het bezit van een Bachelor diploma in Orthopedagogie dat ze heeft behaald aan de Hogeschool Gent. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama, armoede consulent en orthopedagoge. Ze werkt 33 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe!