Categorieën
groeitaak Nederland België Nederlandstalig Recent Steun narcisme.blog Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist

Neem een abonnement op deze artikels en video’s

Ik hoop zo dat onze video’s of artikels zullen helpen. Nu, als je weet dat het tijd is om te groeien, sta op en word krachtig. Ik ben hier om je te helpen. Laten we dit samen laten gebeuren. Neem een gratis abonnement zowel op onze blogs als op onze video’s.

Klik op de foto voor meer informatie!

e-book

Het enige dat je hoeft te doen om te beginnen, is naar mijn categorie groeitaak te gaan. En er dagelijks consistent aan te werken een babystapje uit te voeren dat je vindt als je een artikel leest.

En als je meer van mijn video’s wilt zien,  meld je dan aan, voor een abonnement als je onderschrijft zodat je een melding krijgt zodra elke nieuwe wordt vrijgegeven.  

En als je een artikel of video goed vond, klik dan op ‘Vind ik leuk’. Deel het ook met je contacten en groepen, zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden. Als je ons nog niet volgt dan vergeet niet dit nu te doen.

e-book

Klik op de foto voor meer info!

Klikt deze informatie over narcisten of toxische personen met jou? Ben je enthousiast over het persoonlijk groeien en deze nieuwe kracht aan te nemen om een ​​narcist te bestrijden die je pest of onderuithaalt?

Ik hoor dit graag in opmerkingen en vragen hieronder.

Door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie.
Ze werkt al vele jaren om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente.
Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren.
Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder, pleegmoeder, en plusmama van 2. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik, ouderverstoting en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren