Categorieën
Recent Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist video

Rouwen na misbruik in een relatie met een psychopaat. Deel 1 video

de totale vernietiging van het zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfliefde bij het slachtoffer van narcistisch misbruik.

De traditionele 5 stadia van rouw om een psychopaat: Ontkenning, boosheid, onderhandelen, depressie en aanvaarding.

Je zult ongetwijfeld deze 5 stadia voelen van rouwen na misbruik op een bepaald moment tijdens het herstellen van de narcistische relatie met een psychopaat.

Maar het verliezen van een psychopaat is niet hetzelfde als het verlies van een vriend / familielid; het is niet zoals het verliezen van een regelmatige, liefdevolle partner.

Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Hier zijn de gewijzigde stadia van verdriet van een relatie met een psychopaat:

De totale vernietiging van het zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfliefde van het slachtoffer van narcistisch misbruik.

Het verlies van de narcistische psychopaat in je leven voelt aan als een alles verterende verwoesting. Absolute schok en ongeloof. Gevoelens van totale leegte, zelfmoordgedachten en het heel zwaar hebben om triviale taken uit te voeren. Je hormonen gaan cold turkey uit een chemische verslaving. Bovendien zul je je lelijk en afgevoerd voelen. Je lichaam zal fysiek verslechteren.

Als je je foto’s bekijkt voor en na zul je gruwelijk verschieten.

Sommige mensen verdubbelden in gewicht in een periode van 1 jaar. Je libido zal oscilleren tussen verlangen naar hem en de ellende van het denken over wat je niet meer hebt. Psychologisch ben je volledig kwetsbaar, bij het minste begin je te schreien. Je bent je echter niet bewust dat je een slachtoffer bent van misbruik.

In tegendeel je denkt dat je een egoïstisch slecht persoon bent. Daarom voel je je zo slecht in plaats van te begrijpen waar dit gevoel vandaan komt. Je gelooft oprecht dat je dit verdriet verdient. Dat je waardeloos bent. Je bent niemand zonder hem. (denk je, zegt je ego)

Je bent jaloers, gek, behoeftige, aanhankelijk, alles is je schuld. En je vraagt je steeds af wat je hebt verkeerd gedaan, en op het antwoord waarom je dit overkomt, geef je jezelf de schuld.

De ontkenning van het narcistisch misbruik door het slachtoffer als fase in het rouwen na misbruik.

De ontkenning begint meestal wanneer de psychopaat begint met zwaaien hoe gelukkig hij nu is met zijn “happy” leven, doordat je hem tegenkomt, of de berichten leest in de sociale media. Je ziet hem ervandoor gaan met zijn nieuwe aanwinst.

Over haar vertelt hij de wereld hoe onberispelijk zijn leven is geworden. Dit moet je ontdekken via sociale media.

In werkelijkheid ben je niet eens boos over de nieuwe aanwinst van de narcist.  Je hebt waarschijnlijk geen idee hoe lang de ontrouw al aan de hand was gedurende jullie relatie.

Intussen voel je gewoon de behoefte om te bewijzen dat je zo goed en hip bent als de psychopaat, want dan zal hij je misschien terug willen. Met dit in je hoofd verander je van baan en van vrienden. In het algemeen haal je uit naar iedereen behalve naar de psychopaat. Bovendien ga je drinken en ga je feesten. Je hebt hersenloze seks met vreemden.

https://videos.files.wordpress.com/DQBVTS3s/is_jouw_relatie_gebaseerd_op_angst.mp4

Dit is de reden waarom je grote inspanningen doet om jezelf en hem ervan te overtuigen dat je goed bent.

Het is alsof je heel impulsief bent geworden. Je blaast het geld er door. Aan te nemen valt dat je waanvoorstellingen over de terugkeer van je ideale relatie hebt. Misschien heb je zelf geprobeerd om de exacte dynamiek te vinden met een andere man zoals je had met de psychopaat.

Dat antwoorden is wel erg frustrerend, omdat je seksleven niet zo goed te krijgen is of omdat de flirt te weinig aandacht voor je heeft. Je bent namelijk verslaafd aan “lovebombing” – het sprookje van de beginfase van een relatie met een narcist. Laat me weten of je vragen hebt.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Rouwen om het narcistische masker- Schok. Angst. Woede.

Wat met rouw van pleegouders?

Wat ik heb geleerd van rouwverwerking als pleegouder? Video

Ontkenning van misbruik: Wat je niet moet doen als slachtoffer van een narcist?

meer info

3 reacties op “Rouwen na misbruik in een relatie met een psychopaat. Deel 1 video”

Net zoals niet iedere ‘huis-, tuin- en keukenpsychopaat hetzelfde is, is ook niet ieder slachtoffer hetzelfde. Een aantal van deze stadia herken ik, na 16 jaar in een zeer vernielende psychopathische relatie, echt niet.
Ik denk dat het belangrijk is de individuele verschillen en reacties te benadrukken.

Hoe kan ik weten of mijn nex een psychopaat was of niet? Hij is in ieder geval een verborgen narcist, dat staat vast. Vraag is of hij zich wreken wil?

Hey Christiane, Als hij een lange reeks wraakplegingen heeft in het verleden, dan zal hij dat ook pogen in de toekomst. Je kunt je er wel op voorbereiden. Emotioneel en fysiek. U kunt ook gaan voor een contactverbod in uw omgeving. Hartelijke groet Johan

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren