Innerlijke proces traumaherstel voor het verdrijven van de narcist +audio +video

Het innerlijk proces starten met de bloeimethode.

Welkom op dit artikel van narcisme.blog. Ik ben zo blij dat ik deze informatie met je kan delen om verder te werken om het meeste resultaat te krijgen wanneer je werkt aan uw trauma, zelfgenezing en het innerlijk proces voor het verdrijven van de narcist.

Deze video kan een begin voor je zijn, maar het is een belangrijk begin.

Ik kan niet genoeg accentueren hoe belangrijk het is om zo snel mogelijk te beginnen met je zelfgenezing van trauma. Onmiddellijk als je start met je zelfgenezing kan ik je een belangrijke suggestie doen om je te helpen om zo diep mogelijk een zelfpartner te worden volgens de bloeimethode.

Dat je altijd en overal een klein notitieboekje bij je hebt.

Wanneer je je bewust wordt van een emotionele trigger in je die veel invloed heeft of een emotionele trigger die het begin is van obsessieve gedachten waaraan je constant aan herinnerd wordt, maak er een notitie van. Maak dan een afspraak met jezelf om naar je innerlijke zelf terug te gaan, door een uitspraak te doen.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

Ik wil je vragen dat wanneer je zo’n trigger voelt, je dit opschrijft en stel je zelf dan een belangrijke vraag.

Je kunt dan zoiets zeggen als schatje of kameraad of welke toon ook dat je wenst te gebruiken.

Ik zegen en ik accepteer dit gevoel als waardevol.

Vraag dan over wat dat gevoel gaat.

Dat zal je echt helpen om een connectie te leggen met jezelf.

Zie dan wat er in je geest aan informatie naar boven komt, wat er je aan woorden of beelden gegeven wordt.

En als er geen speciale informatie naar boven komt, schrijf dan de tijd op wanneer dat gebeurde. Waar was je toen en wat was je aan het doen?

En dan kan je tot jezelf zeggen: innerlijke zelf ik hou van je en ik zal zo vroeg mogelijk terug komen bij je om je te helpen om dit te genezen.

Dan zal je vanzelfsprekend het genezingswerk doen dat je vindt in de “werkwijze” met hypnotische beeld meditatie.

Of in het Engels bij NARP (Quantum Freedom Healing het volledige programma) of in een Nederlandstalige video.

Wat je zult ontdekken is dat je zenuwachtigheid, paniekaanvallen zullen verminderen. Je innerlijke zelf weet dat je daar bent en dat je regelmatig naar binnen keert om je comfort, troost, ondersteuning, liefde en genezing te geven.

Want in feite heeft al die tijd je innerlijke zelf (dat gekwetste deel) geschreeuwd naar je om je aandacht en liefde.

Vanaf het begin van je zelfgenezing wil ik je laten begrijpen wat het innerlijke werk is dat we doen met NARP  of met de bloeien methode om te kunnen omgaan met de narcist, te kunnen loslaten van de narcist, en ervoor te zorgen dat we herstellen van het trauma dat we in de omgang hebben opgelopen.

Het is jezelf bevrijden van trauma.

Het is elke emotionele trigger die hard toeslaat, speciaal aan het begin als je beslist om te willen genezen van je traumatische gevoelens.

Wanneer je vordert met je innerlijke werk met de bloeimethode, dan zal dat je in staat stellen om andere triggers te begrijpen en zal je kunnen de module kiezen in het Engelstalige NARP-programma om dat genezingswerk te kunnen doen.

Maar weet dat het belangrijkste is het dagelijks toepassen, wanneer nodig van de werkwijze volgens de NARP-methode en visie in kleine stappen.

Je moet genezen en herstellen wat nu je pijn veroorzaakt.

Je kunt veel leren uit verschillende van ons artikels, maar in het Engelstalige Narp programma vind je de methode door Melanie zelf gegeven. Dat is dan ook de reden dat we Narp aanraden aan ieder die de Engelse taal begrijpt.

In die video die we maken werken we meer met beelden dan met stem, de eerste versie daarvan is klaar. We proberen dieper werk te leveren dan gewoon met een artikel en daarom noemen we het ook quantum healing. We proberen het trauma zelf te bereiken waar het zich bevindt in sommige van je cellen en het traumatische te verlichten en te vervangen in je DNA.

Daardoor gaat je machteloze staat veranderen en ga je naar welzijn.

En het licht zend je verlichting wanneer we te maken hebben met harde triggers. Het is klaar dat quantum healing freedom de bedoeling is om je moeilijkste trauma’s te genezen die je nu voelt. Het betreft deze triggers die zo veel problemen veroorzaken voor je systeem dat je moeilijk kunt eten, slapen en functioneren.

Het kan moeilijk zijn om zelfs uit je bed te komen. Het kan moeilijk zijn om je dagelijkse werk te doen. Je kunt je zo getraumatiseerd voelen dat je niemand wil zien of spreken.

Het is waar dat het ontmoeten van en het voorzien in de behoeften van de mensen die we liefhebben een moeilijke taak is, maar het is zo moeilijk dat het bijna onmogelijk is, daar we nauwelijks voor onszelf kunnen zorgen. Dit zijn vreselijke emoties waar je strijd mee voert onafhankelijk of je in staat bent om “geen contact” te onderhouden.

Wat karakteristiek is voor narcistisch misbruik en toxische relaties is dat er geen manier is om het probleem cognitief te begrijpen, of verstandelijk het probleem op te lossen.

En zeker niet te herstellen van die dingen die met ons gebeurd zijn. Deze persoon die verondersteld was van ons te houden en voor ons te zorgen was in staat deze dingen op een gewetenloze manier en wrede manier te doen.

Misschien zijn de afkickverschijnselen van deze relatie zo vreselijk dat het voelt alsof je gaat sterven.

Dit is dikwijls hoe het voelt wanneer je uiteindelijk de ‘geen contact’ regel gaat toepassen. Misschien is het door het overstelpende gevoel van het trauma dat plots binnendringt in je bewustzijn dat je voordien door je overlevingsmodus vermeed en ontkende nu compleet van slag bent.

Misschien word je verder getraumatiseerd door het vernietigende gevoel dat je plots vervangen werd alsof je nooit bestond. Het kan ook dat je professionele of persoonlijke reputatie werd vernietigd door de smaadcampagne.  eventueel ben je veel eigendom of geld verloren door de acties van de narcist.

Ben je ook je kinderen kwijt?

Gewoonlijk achter narcistisch misbruik ben je ook het leven verloren die je dacht van te hebben. Je moet ook bekijken dat wat je dacht wie je liefhad, een volledig ander persoon was/is.

Misschien ben je heel veel verloren van je “zekerheid” en “veiligheid”, misschien van je eigendom of van je bedrijf.

Daarom is het mogelijk dat je niet weet of je kunt doorgaan met wat je aan het doen bent en of je het zal overleven.

Misschien heb je zoveel meegemaakt dat je gezondheid en mogelijkheid van fysiek te herstellen haast onmogelijk is. Misschien heb je het ook moeilijk om te aanvaarden dat mensen waarvan je dacht dat ze te vertrouwen waren, eigenlijk volledig aan de kant van de narcist staan.

Of dat de narcist je eigenlijk nooit graag zag en altijd bezig was met te ondermijnen wat van jou was. Dit is allemaal heel ernstig. Het is dodelijk ernstig.

De mate van onbeschrijfelijke spanning en verdriet kan voelen als onoverkomelijk.

Ik denk dat het moeilijkste om te bereiken is bewustzijn en persoonlijke verantwoordelijkheid van de narcist. Als je overweegt wat je aan vernederingen allemaal hebt meegemaakt, dan ben je toch volgens hem de slechte persoon, en zelfs de vijand, die wordt gedemoniseerd. Hoe kun je verlichting krijgen van iets wat zo ongevoelig is, barbaars en unfair.

Logisch gezien kunnen we geen verlichting krijgen.

Misschien hebben we ook moeite met andere verschrikkelijke gevoelens, die ons constant triggeren. Het zich schuldig voelen of dat we zo’n persoon hebben vertrouwd.

Wat er ook is dat er voor zorgde dat je bent vastgelopen in je wezen, dat je opjaagt, het is echt wat je met onze werkwijze volgens NARP zo snel mogelijk kan genezen en zo dikwijls als mogelijk om je ervan te bevrijden.

innerlijke proces voor het verdrijven van de narcist.
Hoe het ego gezondmaken van co-dependentie?

Het eerste is dat je ego wilt blijven hangen rondom de narcist, het trauma en het misbruik.

Het blijven hangen van je ego is wat je ervan weerhoudt om met onze werkwijze te werken.

Dit overkomt mensen wanneer ze denken of voelen dat ze, ondanks alles wat ze hebben meegemaakt, bij een bepaalde persoon willen blijven hangen omdat ze zichzelf als een slachtoffer beschouwen. Of andere, zoals: “Ik voel me schuldig over mijn aandeel in deze relatie.”, “Ik hou nog van deze persoon.” “Ik moet ervoor zorgen dat ik goed functioneer met deze persoon.” “Om mijn kinderen en mijzelf te beschermen tegen mogelijke toekomstige bedreigingen, moet ik het huidige terrorisme tolereren.”

Maar alsjeblief ik wens dat je zou weten meer dan gelijk wie, dat als je blijft hangen rond een narcist, en trauma je dat op geen enkele manier helpt. Al wat het doet, is onze ziel naar beneden halen, maar ook onze emotionele, mentale en spirituele gezondheid.

Onze fysieke gezondheid zal blijven vernietigd worden.

Het zal ons niet bekrachtigen, noch zal het ons beschermen, en wees er zeker van op geen enkele manier. Al wat het doet, is ons klaar zetten om nog meer trauma te ontvangen zodat het ons zal vernietigen.

Geleide meditaties om te kunnen ontspannen

De quantum freedom healing geeft je resultaat!

Als je onze methode gebruikt om je trauma’s te verwerken en je ware zelf te worden, kun je resultaten bereiken met de bloeimethode, de quantum freedom healing.

Dan ga je starten met je te ontwikkelen tot heel, krachtig, kalm persoon en een leven met een gezonde basis. Bovendien zal je weigeren om deel te nemen, te aanvaarden en vast te zitten in iets wat je niet vooruit helpt. Je kunt ook met deze werkwijze elke fysieke staat als doel stellen om te verbeteren als dat moeilijk te herstellen lijkt.

Zorg ook als je fysieke of psychosomatische klachten hebt dat je je huisarts raadpleegt.

Het schept ruimte om dat welzijn zou kunnen intreden. Er zijn verschillende mensen die niet langer lijden onder mentale, fysieke en zenuwstoornissen condities waarvan men hen vroeger vertelde dat ze er zouden moeten leren meeleven.

Wanneer je begint met het vrijlaten van trauma betekent het dat je meer persoonlijke kracht hebt.

Je begint dan met te kijken en te zorgen voor jezelf. Het gevolg is dat je vorige “schaduw” identiteit dat niet in staat was om zich te engageren en te vertrouwen op zichzelf, het leven en anderen, zal beginnen met zich te herstellen.

Dus zul je terug kunnen eten, slapen en functioneren. Bovendien zul je vaststellen dat de tijd tussen de verschrikkelijke gedachten en de momenten dat je innerlijke vrede voelt langer en sterker worden.

Moeilijk om informatie te krijgen

In het begin van het werken aan je innerlijke zelf is het belangrijk dat je beseft dat je dan erg gespannen en getraumatiseerd bent. Daardoor is het moeilijk dan om tijdens het herstelproces informatie te krijgen over de leeftijd waarop het trauma is ontstaan, of waarover het trauma precies gaat.

Het is volledig OK als je daarover geen informatie krijgt.

Probeer echter je lichaam zo goed mogelijk open te houden, adem en wees bij de emotie van het trauma in je lichaam. Zorg er voor dat je dat doet met je beste capaciteiten zoals op dat moment mogelijk is, en je zult zien dat je de verandering in het trauma zal zien. Het kan zijn dat je na een tijdje wel informatie krijgt, maar in alle geval laat dat je niet stoppen met verder te gaan om je innerlijk trauma te verwerken.

De blokkade tonen

Als je vindt dat je niet het trauma kunt vrijgeven op dat moment, stop het proces. Herbegin ermee en vraag aan je lichaam om dat het “de blokkade” zou tonen dat je niet toelaat om het trauma los te laten. Dan zal een bepaald gedeelte van je lichaam oplichten. Ga naar die plaats en werk exact aan dat punt. Laad die energie op om het vrij te geven voor dat je terug gaat naar datgene wat je het meest pijn doet op dit moment in je lichaam.

innerlijk proces traumaherstel
Heb je een traumabinding met de narcist?

Onze werkwijze is een basiswerkwijze.

Het is heel belangrijk om je compleet te geven aan dat innerlijk proces voor traumaherstel. Je zorgt voor jezelf als je die werkwijze doet wanneer je je getriggerd voelt in plaats van naar je hoofd te gaan. Probeer niet om dit probleem met je denken op te lossen, want dat kan niet lukken.

Je zult nu een andere manier van genezen ontdekken, een ware manier van genezen van trauma dat echt werkt. Want zoals je weet je eruit denken of motivatie filmpjes bekijken hebben alleen maar tijdelijk geholpen.

Het wordt dus veel minder denken, maar wel meer vrijgeven als je begint aan een bloeiend leven.

Vanaf het moment dat je deze werkwijze van NARP uitoefent om je te verlichten van trauma, kom je aan de andere zijde.

Je kunt altijd de bloeien werkwijze toepassen zoals je hier zal doen als je verder gaat met aandacht te lezen en de video die volgt bekijkt.

Je wilt dat doen op elk moment dat je het nodig hebt.

Heb je notitieboekje en pen bij je en je mobiel bij je waar je de NARP-modules op hebt gedownload of de video over hoe je het innerlijk proces doet, bekijkt zoals deze hieronder.

Weet dat als je meer tijd nodig hebt op bepaalde punten of je wordt afgeleid stop dan de video zolang het nodig is.

Zo laten we beginnen met aan ons innerlijk werk en ik wens je een grote doorbraak bij dit innerlijke herstel werk.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

Onze onderbewuste programma’s

Zo. Ik hoop dat je je voordeel blijft doen met deze video, en naar mijn mening is het zo dat als we buitengewoon trauma hebben geleden, werken in onze onderbewuste programma’s vaak het enige werk dat echt werkt.

Ik hoop dat dit je heeft geholpen om te laten zien waarom dat zo is en hoe het werkt. Zo vaak praat ik met mensen over het verschil tussen informatieprocessen en transformationele processen. Tegenwoordig hebben we niet alleen informatie doorgenomen, maar hebben we innerlijke transformatiewerk gedaan, dat is het echte werk om te genezen. Stuur ons uw feedback over je herstel.

Ik zou graag willen weten wat er met je is gebeurd en hoe je je nu voelt, evenals alle vragen die je hebt beantwoorden.

Als je nog meer van je context wil duidelijk maken stuur een e-mail naar mie.declercq@gmail.com. Voeg me toe op facebook als dat mogelijk is en veilig. Word lid van onze gesloten ondersteuningsgroep Supportgroep Volwassen kinderen van narcisten op Facebook. Alle links vind je in het menu. Weet ook dat je ons steunt als je je online aankopen doet bij Bol.com via onze link onderaan deze pagina.

Wanneer je de Engelse taal goed begrijpt, kun je verder werken door alle modules van Narp te gebruiken en coaching krijgen vanuit het Internationale forum. 

Dus tot de volgende keer. Blijf genezen, blijf glimlachen en blijf bloeien, want er is niets anders te doen.

Bekijk ook de hypnotische beeld meditaties als je specifieke moeilijkheden hebt met ontspannen.

Je vindt zowel meer achtergrond in het boek dat je vindt onderaan deze pagina als in ons artikel dat je vindt als je de zoekfunctie gebruikt met “test” met de titel “Hoe narcistisch misbruik snel overkomen. Test!”

Gezien haar programma downloadabel is, kun je gelijk wanneer onafhankelijk van wat je doet dat toepassen zonder verplaatsing gewoon door er naar te luisteren, maar niet terwijl je aan het rijden bent.

Alhoewel ik niet uitsluit dat ik je nog eens zal spreken, ben ik ervan overtuigd dat het regelmatig bekijken van deze video, en het nemen van de tijd om erover na te denken, een grotere invloed zal hebben op je genezingsproces dan je denkt. Dit is wat we hebben vastgesteld.

Als je echt diep zit is 2 uur per dag werken aan je herstel een echte noodzaak.

Het kan enkele maanden duren voor je complete innerlijke vrede hebt want je zult versteld zijn wat er allemaal naar boven komt dat je ontkend had. Namelijk, het trauma zorgt onder andere voor een gedeeltelijk geheugenverlies over de relatie. Het is als het pellen van een ajuin, onder elke laag zit er een nieuwe laag, tot je bij de kern kunt komen.

Het is moeilijk snel te groeien en te transformeren zonder een online programma, maar niet als je begrijpt hoe het werkt. Je vindt de werkwijze in de gelinkte teksten als je zoekt op werkwijze. Je hoeft alleen maar heel veel aan je zelfliefde te werken (link in het menu).

Zeker in de beginperiode is veel verschuivingswerk nodig om je stabiliteit her te verzekeren.

Het is een noodzaak om systematisch te werken aan je zelfliefde tekort, zodat het negatieve in je leven stopt en kan transformeren.
Ik ben gemachtigd om coaching te geven als armoede consulente en als professionele orthopedagoge, maar daarbij werk ik ook nog fulltime. Daarom dat ik je vraag me regelmatig uw vorderingen te sturen op een schaal van o tot 10.

(0=ik voel me superdepressief, 10= ik voel me uitstekend in mijn vel.)

En het aantal keren dat je al deze video volledig hebt bekeken is ook belangrijke informatie voor ons. Vergeet ook niet dat je ons werk op narcisme.blog kunt ondersteunen door al uw aankopen online te doen via de link van bol.com die je onderaan deze pagina vindt. Waarvoor dank.

Vragen, suggesties of commentaar? Ik antwoord graag.

PS. Mocht je somatische klachten hebben of ontwikkelen raadpleeg dan uw huisarts.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

foto omslagboek Je kunt na narcistisch misbruik overleven

ebook    luisterboek

De bloeien methode voor herstel na narcistische mishandeling, hoe werkt dat?

alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma
audio van deze blog op narcisme.blog

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees