Alles wat psychopaten over zichzelf niet zullen vertellen. +video

Alles wat psychopaten over zichzelf niet zullen vertellen. +video

Rode vlag voor narcisme.

Thuis zijn ze anders dan in het openbaar. Ze behandelen je ook zo mooi voor je familie en vrienden, maar behandelen je heel anders als je alleen bent. Wat psychopaten over zichzelf niet zullen vertellen dat ze nep-persona’s voor mensen opzetten, daarom zijn mensen geschokt, of geloven ze je niet altijd, als je probeert weg te breken en je waarheid te zeggen.

Ze zijn erg goed in het charmeren van mensen en mensen laten denken dat ze veel betere mensen zijn dan ze eigenlijk zijn. Ze zijn de belichaming van de wolf in schaapskleren.

Niet iedereen is capabel tot liefde en liefhebben.

Het is een moeilijke les maar het is de waarheid. Sommige mensen missen de empathie en het mededogen die nodig zijn om vruchtbare en liefdevolle uitwisselingen met andere mensen te hebben.

Zonder een geweten is het onmogelijk om echt van iemand te houden.Je moet om hen, hun gevoelens en welzijn kunnen geven om echt van ze te houden.

Helaas is niet iedereen zo.

Dat is een harde les voor velen, maar in de wereld waarin we leven, is het belangrijk dat we dat weten, zodat we onszelf en onze gezinnen beter kunnen beschermen.

Soms ontkennen we deze realiteit liever, omdat het een te pijnlijk besef is, maar als we het niet ontkennen, verdwijnt het niet en blijven veel mensen kwetsbaar.

Voordat ze relaties of uitwisselingen met pathologische mensen hadden meegemaakt, wisten veel slachtoffers niet eens dat mensen zoals deze bestonden.

Helaas moeten we die realiteit omarmen, het op scholen onderwijzen en mensen waarschuwen.Gezien wat deze mensen kunnen, is dit niet langer een optie, maar echt een noodzaak.

Ik hoor zoveel vreselijke verhalen, zoveel mensen worden vernietigd.

Waarom leren we onze kinderen niet over narcistische mensen?

We leren hen op hun hoede te zijn voor vreemden, maar soms is het niet alleen een vreemdeling, maar ook onze familie, vrienden of andere belangrijke personen.

Mensen zouden de wolf in schaapskleren moeten kennen, omdat er zoveel zijn. Ze zeggen dat de statistiek laag is. Maar ik ben het daar niet mee eens. Ik denk dat er meer zijn dan de statistieken zeggen, veel meer. Maar niet als we een betere manier vinden. Bewustzijn moet worden verspreid en we moeten onszelf en elkaar beschermen. Veel liefde en wees alsjeblieft veilig. Ken je de rode vlaggen en heb stevige grenzen?

Wanneer je volledig geïnformeerd raakt over narcistisch misbruik, wanneer je begint met het genezingsproces, zullen de narcistische individuen geen mysterie meer zijn.

Ze zijn een mooi leerboek, ze lijken allemaal op elkaar en hebben de neiging om vergelijkbare patronen te herhalen.

We weten dat alles wat ze doen een egocentrische agenda heeft. Het heeft allemaal een reden en een doel, en het wordt meestal rond hun behoeften gemaakt.

Ze zijn altijd aan het manipuleren, omdat dit de manier is om aan hun behoeften te voldoen, hun hele leven lang.Velen vertrouwen niemand, omdat ze niet te vertrouwen zijn.

Ze hebben een bepaalde manier van functioneren in de wereld die je zult leren herkennen wanneer je het ziet. Tenminste voor het grootste deel.
(geheime narcisten zijn moeilijker te detecteren) Maar het is belangrijk dat je geneest. Er is veel trauma in deze relaties en trauma blijft in het lichaam en verdwijnt niet zomaar.

Slachtoffers van narcistisch misbruik zijn doordrongen van een diep verdriet.

In de buurt zijn van mensen met weinig of geen empathie is een constante strijd voor validatie. Sterk genoeg zijn om het martelende emotionele en mentale misbruik te weerstaan ​​is een voortdurende strijd.

Het kennen van de meest eenvoudige erkenning of blijk van genegenheid en respect is zo’n last voor hen, is moeilijk te absorberen. Het is alsof ze je haten in plaats van van je te houden.

Vriendelijk zijn voor narcisten, vooral vriendelijk voor jou, lijkt voor hen net zo vreemd te zijn als het spreken van een andere taal. Dat is een reden waarom overlevenden van narcistische misbruik zo verdrietig zijn.

De voortdurende deprivatie draagt ​​bij, zo niet veroorzaakt constante gevoelens van onwaardigheid en doet slachtoffers zich afvragen of ze lief zijn. Dit misbruik reikt diep in de psyche van mensen en wekt hun ergste angsten en onzekerheden.

Zijn we liefde waardig?

Zijn we lief?Is er van nature iets mis met ons? Hoe irrationeel dit ook lijkt, als je diep in het misbruik zit, ben je verloren en weet je niet meer wat goed of echt is.

Psychologische misbruikers krijgen langzaam en methodisch controle over hun doelwit.

Een van de eerste indicatoren van misbruik is wanneer een doelwit niet langer het gevoel heeft dat ze onafhankelijke beslissingen kunnen nemen. Als een overlevende wegvalt en begint te genezen van het misbruik, zal hij of zij aha-momenten hebben van hoe gecontroleerd ze ooit waren.

Deze momenten komen vaak door alledaagse beslissingen, zoals wat te dragen, wat te eten of wat te kopen. De vrijheid om deze basisbeslissingen te nemen, zonder angst voor kritiek, helpt de overlevende om duidelijk het niveau van controle te zien dat zich heeft voorgedaan.

Dit kunnen bitterzoete momenten zijn. Overlevenden helpen hun eigen herstel wanneer ze hun groei kunnen vieren en niet toestaan dat schaamte hen overwint.

Vroege verwittigingstekenen van een pathologische persoon.

 1. snel bewegende relatie.
 2. Overweldigend attent.
 3. Claimt een soulmate connectie.
 4. Overlappende relaties.
 5. Heeft hulp en / of medelijden nodig.
 6. Geschiedenis van mislukte relaties.
 7. Weinig verband met hun verleden.
 8. Gebrek aan nostalgie.
 9. Weinig persoonlijke bezittingen.
 10. Inconsistente details van het verleden.
 11. Financieel onverantwoord.
 12. Geen persoonlijke verantwoordelijkheid.
 13. Doelwit begint buiten hun normen te handelen.

Het opbreken van een relatie met een Narcistische sociopaat.

Het gaat niet alleen om verlatenheid.
niet alleen om afwijzing.
Het gaat niet alleen om het verliezen van iemand van wie je houdt. Bovendien gaat het niet alleen om het verliezen van een toekomst.
Het gaat over bedrogen worden, tegen gelogen, gestolen en belasterd.
over het verliezen van je huis, je levensonderhoud, je kinderen, je reputatie, je verbinding met vrienden, familie, gemeenschap.
om verlies van onschuld.
Het gaat over iemand die heimelijk probeert je te vernietigen.

Psychopathische verhaaltjes.

Psychopaten geven gecamoufleerde aanwijzingen voor hun doelen.
Deze “verhaaltjes” komen in drie vormen:

projecties op anderen, waarheidsgetrouwe opmerkingen en uitspraken die precies het tegenovergestelde van de waarheid zijn.

1. Projectie: alle psychopaten projecteren hun eigen gedrag op anderen.

Ze praten over hoe andere mensen vals spelen, liegen of anderen pijn doen, alsof ze een hekel hebben aan dergelijk gedrag. Terwijl beschrijven ze zichzelf in feite. Ze projecteren de negativiteit ook rechtstreeks op hun doelen, die vervolgens aan zichzelf twijfelen en het gevoel hebben dat ze gek worden.

2. De waarheid:

Targets kunnen opmerkingen horen als: “Je hoort niet bij me te zijn.” of “Ik heb nog nooit een goede relatie gehad.” of “Ik wilde iemand pijn doen.”

3. Psychopaten zetten deze verklaringen om in medelijden.

Ze voelen zich stiekem gerechtigd om iemand uit te buiten die zich niet realiseert dat de verklaringen echt zijn.

4. Het tegenovergestelde van de waarheid:

psychopaten liegen zo zelfverzekerd dat ze in staat zijn om doelen te overtuigen dat ze nooit zullen liegen of valsspelen. Ze belijden hun eeuwige liefde en beloven hun zielsverwanten nooit te kwetsen.

Kenmerken van psychopaten.

 1. Agressief en sluw.
 2. Volledige afwezigheid van geweten en empathie.
 3. Zeer bedreven in het manipuleren van anderen.
 4. Bereidheid om immoreel, crimineel gedrag te vertonen.
 5. Bereidheid om te nemen wat ze willen en doen wat ze willen, ongeacht wie zich bezeert of onrecht heeft aangedaan.
 6. Misleidend vermogen om uiterlijk goedaardig te zijn.
 7. Misleidend vermogen om zich volgens oppervlakkig charmante manieren te gedragen om puur egoïstische motieven te verbergen.
 8. Bereidheid om intimidaties en geweld te gebruiken om anderen te beheersen om hun eigen behoeften te bevredigen.
 9. Bereidheid om opzettelijk de fundamentele inherente mensenrechten van anderen te schenden.
 10. Volledige afwezigheid van enig gevoel van schuld of spijt vanwege de schade die hun acties anderen hebben berokkend.
 11. Rationalisatie van hun eigen immorele gedrag.
 12. Zal proberen iemand anders de schuld te geven voor zijn eigen gedrag.
 13. Ontkenning – zal hun eigen wangedrag ronduit ontkennen.
 14. Volledige minachting voor de gevoelens en verlangens van hun medemensen.
 15. Pathologisch liegen – zal alles zeggen zonder zich zorgen te maken over de waarheid om hun eigen verborgen agenda’s te bevorderen.
 16. Vermogen om normale menselijke emoties en empathie te veinzen.
 17. Vertekend beeld van de gevolgen van hun acties.
 18. Totaal verzuim om enige verantwoordelijkheid voor hun eigen maatschappelijk onverantwoordelijke manieren te accepteren.
 19. Sterke overtuiging dat zij nooit voor het gerecht zullen worden gebracht wegens hun crimineel gedrag.

Royale vleierij.

Als je zojuist iemand hebt ontmoet die je overweldigt met lof, aandacht en bezorgdheid, wees dan voorzichtig. Wees vooral voorzichtig als je eenzaam bent en op zoek bent naar liefde – oplichters weten precies wat ze moeten spelen.

Referenties zijn overdreven en gefabriceerd.

Een oplichter kan zichzelf bewijzen door gedetailleerde cv’s of referenties voor vrijwilligerswerk. Als je verdacht bent, controleer dan hun referenties.

Ze bouwen je vertrouwen op.

Oplichters zullen in het begin soms hun verplichtingen nakomen, zodat je ze kunt vertrouwen. (denk je)
Ze betalen de eerste leningen terug of lijken onbaatzuchtig andere mensen te helpen.
Hun doel is ervoor te zorgen dat je je voorzichtigheid laat vallen.

Het verhaal klopt niet helemaal.

Het verhaal van de oplichter kan kleine inconsistenties of onverklaarbare losse eindjes hebben. Als je vragen stelt, geeft de psychopaat een duidelijke uitleg – die misschien ook niet klopt. Of hij of zij zal het probleem omzeilen door u te beschuldigen van paranoia of wantrouwen.

“Ik heb nu een antwoord nodig.”

Een crisis moet worden afgewend, een kans zal verdwijnen – wat de reden ook is, een oplichter wil meteen een antwoord. Als je tijd hebt om na te denken, onderzoek te doen of advies te vragen, realiseer je je misschien dat het plan van de woordenkunstenaar een list is. De oplichter wil je geld voordat je erachter komt.

Intense oogcontact.

Als mensen met elkaar praten, kijken ze elkaar meestal in de ogen en kijken ze vervolgens even weg. Sociopathische oplichters vertonen vaak een roofzuchtige blik – niet knipperend, gefixeerd en emotieloos. Het is geen teken van empathie – het is een poging om controle uit te oefenen.

Isolatie.

Con artiesten zullen je langzaam en subtiel scheiden van mensen die hun plannen in twijfel trekken. Narcisten kunnen telefoontjes van je vrienden onderscheppen. Ze kunnen weigeren om met je familie om te gaan. Ze zullen je vertellen: “Jij en ik tegen de wereld, schat” Binnenkort ben je alleen met hen, gevangen in hun net.

Deel zoveel mogelijk details over jouw ervaring met narcisme en vooral over jouw inspanningen voor herstel als je kunt in de commentaren.

Per dag komen hier meer dan 1000 mooie zielen langs voor inzicht en inspiratie om oa. aan hun kinderen de opvoeding te geven die ze nodig hebben ondanks de narcist.

Jouw verhaal is misschien precies wat iemand nodig heeft om dingen vanuit een nieuw perspectief te bekijken.

Belangrijk: deel uw gedachten en ideeën rechtstreeks in de reacties. Links naar andere berichten, video’s, enz. kunnen worden verwijderd.

Heel erg bedankt voor het luisteren, lezen en kijken, delen en aanmoedigen van deze gemeenschap met je eigen unieke stem.

Blijf je droom najagen, want de wereld heeft echt dat speciale geschenk nodig dat alleen jij hebt.

Als deze status bij je resoneert en je weet dat het tijd is om de chaos te stoppen, de mentale marteling te beëindigen en je leven te helen, dan zou ik graag willen dat je je naar onze gesloten Facebookgroep VKoN gaat waar je met gelijkgezinden elkaar kunt ondersteunen door de werkwijze te volgen die je op onze website vindt om te herstellen van narcistisch misbruik. Alle links vind je in het menu.

Als je klaar bent om dieper te gaan en je leven nu te veranderen, bied NARP (Engelstalig) een breed scala aan effectieve middelen en technieken om te beschermen tegen giftige mensen.

Je hebt ook de mogelijkheid voor online therapie (Engelstalig)

Ik ben enthousiast om met jou de psychologische hulpmiddelen te delen die ik en anderen hebben gebruikt om te genezen van narcistisch misbruik. Deze vind je door de zoekfunctie te gebruiken op onze site.

Het genezen van je leven gebeurt stap per stap.

Respectvol van mening verschillen

Terwijl ik dit artikel schrijf, weet ik dat niet iedereen die dit leest het met mij eens is. Ik respecteer dat. Maar de laatste paar jaar van mijn leven is zeer gericht om ervoor te zorgen dat mensen die kwetsbaar zijn daadwerkelijk de informatie die ze nodig hebben krijgen om hen te helpen een deel van hun macht terug te nemen en om kwetsbare mensen te beschermen.

Dus nogmaals ik respecteer dat velen van jullie misschien een verschil van mening hebben en dat is absoluut prima. Zij kunnen hun ideeën daarover uitwisselen als dat met respect wordt gedaan, want dat is de enige manier waarop we gaan samenleven in dit land, in deze wereld.

Ik zie een gemeenschappelijke menselijkheid en ik zie in ieder mens gedeelde strijd en gedeelde pijn, maar we moeten de systemen ontmantelen die mensen systemisch onderdrukken en mensen bevoorrechten ten opzichte van anderen.

Ik ben bereid om dit uit te houden want ik denk dat iedereen en overal, kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen een beter uitzicht op een meer vreedzame en rechtvaardige wereld verdienen.

Ik hoop dat narcisme.blog je een dieper en waarheidsgetrouwer beeld heeft gegeven van wat er werkelijk aan de hand is.

Dat de interne narcist je natuurlijk alle redenen zal geven dat je jezelf saboteert.

Het wil niet dat je naar binnen keert om het trauma los te laten dat het voedsel is dat het in je laat doordringen en werken. Ik hoop dat je begrijpt waarom deze interne parasiet niet wil dat je geneest.

Waar het op neerkomt, is dat wanneer je begrijpt wat er echt aan de hand is met onze hele menselijke conditie, je echt kunt genezen. Weet dat dit komt door het trauma dat vastzit in ons lichaam dat de menselijke ervaring is geweest, die de manier heeft gegenereerd waarop we voelen en denken. Dat het ons ego voedt en geactiveerd houdt, en ons vasthoudt.

Het houdt ons eigenlijk gescheiden van de ware grootsheid van wie we werkelijk zijn geboren.

Je ego zal je elke reden geven waarom je het in je leven nodig hebt. Denk hierover na. Het is niet anders dan een tabaksverslaving. Je ego overtuigt je ervan dat je niet zonder kunt als je gestrest bent, terwijl het je kapot maakt.

Het is hetzelfde als een narcist die je zal vertellen dat je afhankelijk bent van hen. Je kunt niet zonder hen leven. Zonder hen ben je niets, terwijl ze je tot niets reduceren door in hun leven te zijn. Ik beloof je, je interne narcist is precies hetzelfde. Het is een bedrieger. Boven is het niet wie je werkelijk bent.

Het is de duisternis hier op aarde die we hier allemaal onder ogen moeten zien, vasthouden, opladen, loslaten en vervangen door het licht, zodat we ons geboorterecht van de hemel op aarde kunnen waarmaken. We kunnen dit niet alleen voor onszelf, maar voor onze dierbaren, voor het collectief, en voor deze hele planeet.

Kortom, het is hier nu tijd om onze Zielen, ons leven terug te nemen.

We kunnen zijn wie we zijn en de Bron door ons heen laten stromen.

Als je je daaraan verbindt, zul je geen misbruik in je leven hebben van binnenuit of van buitenaf. Je kunt voorbij het misbruik van jezelf evolueren, wat echte vrijheid is.

Ik hoop dat dit voor u begrijpelijk is geweest. Ik kijk erg uit naar een gesprek hierover. Misschien wil je dit een paar keer herlezen. En ik hoop dat de verschuivingen die ik je heb gegeven, mensen die met NARP werken, je echt een boost kunnen geven in je versterking. Die groeitaken kunnen je terug naar huis bij jezelf transformeren zonder de bedrieger, zonder het ego.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees