Wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring! Deel 2 +video

Wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring! Deel 2 +video

Het doel van deze genezingen is om een ​​geïntegreerd mannelijk / vrouwelijk wezen te worden.

Onze moederenergie is het vermogen om onszelf onvoorwaardelijk lief te hebben, te accepteren, te voeden, te ondersteunen en te kalmeren. Het is het deel van ons dat bloeit met creativiteit, inspiratie, liefde, intuïtie. Dat deel heeft> verbinding met het energetische veld van het leven dat beïnvloed wordt door de wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring.

Deze energie stelt ons in staat onze waarde en capaciteiten te kennen om te groeien en uit te voeren. Bovendien helpt deze energie te scheppen in de fysieke wereld.

Onze vader-energie stelt ons in staat om ons zelfverzekerd en moedig te voelen.

Wanneer we in staat zijn om onze waarde te verkrijgen via ons hart, weten we dat we in staat zijn om onze eigen voedende en bloeiende te co-creëren. Dan zijn we vrij om te verankeren in overtuigingen dat we het verdienden, capaciteiten hebben en vertrouwen om ons uit te breiden naar ons ware doel, missies en leven.

Door onze mannelijke en vrouwelijke delen in elkaar te passen, kunnen we een volledig functionerend wezen worden. Dan werken we op onze hoogste capaciteiten, dan kunnen we onze grootste liefde en vreugde schenken en ontvangen.

Deze cursus is perfect voor je als je wilt!

 • Adresseer en genees je wonden veroorzaakt door een narcistische ouder of familielid.
 • Laat je negatieve overtuigingssystemen en patronen los die je hebt verkregen van niet-narcistische familieleden.
 • Verander de patronen die je in je jeugd hebben ingebracht en die je hebben voorbereid op narcistische relaties tussen volwassenen.
 • Herstel je relatie met familieleden en maak sterkere relaties met gezonde mensen in je leven.
 • Doorbreek het familiepatroon en familiemisbruik voor toekomstige generaties.
 • Dit heeft een diepe en gezonde invloed op de toekomst van je kinderen en hun toekomstige generaties.

Wat zal deze cursus voor het transformeren van wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring voor je doen?

 • Hiermee kun je je familie van herkomstwonden lokaliseren en direct bereiken.
 • TFOOW stel je in staat om elke pijn of wond los te laten, die je nog steeds vasthoudt vanuit jouw familie en opvoeding, hoe diep of pijnlijk ook.
 • Geeft prachtige kansen om de relaties met jouw niet-narcistische familieleden en andere mensen in je leven te transformeren.
 • Vul je met de liefde en zelfacceptatie die je in je jeugd hebt gemist.
 • Hiermee kun je een compleet wezen van gezonde mannelijke en vrouwelijke energie worden. Daardoor kunnen jouw niet-genezen wonden op authentieke manier genezen in plaats van onbewuste en ongezonde keuzes te blijven maken.

Deze cursus is een compleet systeem voor het genezen van kinderwonden.

De bedoeling van Melanie met deze cursus was om een ​​systeem te vinden om verwondingen te lokaliseren. Dit niet alleen van moeders en vaders, maar ook van invloedrijke of gezaghebbende figuren die je als kind hebt ervaren.

Dit omvat iedereen waarvan je onderbewustzijn nog steeds pijnlijke overtuigingen en emotionele energie vasthoudt – zoals een grootouder, broer of zus, leraar, familielid, buurman, etc.

Melanie heeft dit allemaal samengevoegd, als het exacte proces dat ik gebruikte om mijn jeugdwonden te verschuiven. Deze cursus heeft sindsdien bewezen ook ongelooflijke resultaten aan anderen te verlenen.

De cursus bevat een informatieboekje waarin de genezing van je familie van herkomstwonden wordt uitgelegd.

Ook inbegrepen is een instructieboekje met stapsgewijze instructies voor het vinden en identificeren van jouw onderbewuste programmering.

Dan begint het echte werk met de twee krachtige Quanta Freedom Healing Mp3’s (één voor vrouwelijke en mannelijke energie) die je onderbewuste programmering richten op, vrijgeven en opwaarderen naar goddelijke vrouwelijke en mannelijke energie.

Quanta Freedom Healing – Transforming Female Energy!

 • Hiermee kun je de wonden loslaten en genezen die je heeft opgelopen door je vrouwelijke familieleden en vorige generaties.
 • Geef je een diep gevoel van liefde en waardering, waardoor je jezelf en anderen onvoorwaardelijke liefde en zelfacceptatie kunt geven.
 • Geef je goddelijke vrouwelijke energie die je emotionele wonden verzorgt, verzorgt en geneest.
 • Hiermee kun je via je hart expansie maken voor jezelf, het “Field of Life” en alle andere wezens.
 • Hiermee kun je meer liefhebbende, oprechte en verzorgende vrouwen in je leven aantrekken.

Quanta Freedom Healing – Veranderen van de mannelijke energie.

 • Hiermee kun je de wonden loslaten en genezen die je heeft opgelopen door je mannelijke familieleden en vorige generaties.
 • Dat geeft je een sterk gevoel van zelfvertrouwen, waardoor je vol vertrouwen je doelen kunt bereiken.
 • Het biedt je goddelijke mannelijke energie, waardoor je assertiever en authentieker kunt zijn.
 • Hiermee kun je meer authentieke, ondersteunende en liefdevolle mannen in je leven aantrekken.

Wat mensen zeggen over de cursus “Family of Origin” dat zorgt voor de transformatie van wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring:

“Ik ben opgegroeid met een moeder die erg mede-afhankelijk was en ik heb veel van haar eigenschappen aangetrokken. Het was zowel mijn moeders als mijn plicht om daar te zijn voor mijn vader en tegemoet te komen aan zijn behoeften.”

Mijn behoeften werden van minder belang geacht. Dit zette me aan het patroon om de behoeften van anderen, vooral mannen boven die van mij te stellen.

Bovendien vermeed ik ten koste van alles de boot te doen schommelen.

Ik zou niet terug durven spreken of tegen de regels van mijn vader ingaan. Elke keer dat ik iets voor mezelf deed, had ik het gevoel dat ik iets verkeerd deed.

Deze dynamiek zorgde ervoor dat ik misbruik meemaakte in twee langdurige relaties, evenals seksueel misbruik door een baas toen ik 18 jaar was en in een ander land woonde.

De nawerkingen, vooral agorafobie en depressie, werden door mijn familie gezien als dat ik niet genoeg voor anderen deed of ongehoorzaam was. Ik wilde graag iets doen aan het vrijgeven van mijn mede-afhankelijke eigenschappen. Dan zou kon ik stoppen met het patroon van misbruik in mijn leven te leven.

Pijn en woede loslaten!

Sinds het begin van mijn training, 6 weken geleden met Melanie’s Transforming Family of Origine Healings, heb ik minder contact met mijn familie van herkomst. Ik heb veel pijn en woede kunnen loslaten.

Bovendien heb ik nu het gevoel dat ik vrede in mezelf heb gesloten met de vrouwelijke / mannelijke energieën die ik van mijn familie heb gemist. Ik voel me meer één met mezelf. De goddelijke vrouwelijke en mannelijke genezingen van Melanie zijn nu mijn genezingen.

Ze omvatten alles wat ik nodig heb bij genezing.

Ik kan niet alleen werken aan mijn familie van herkomstwonden. Bovendien heb ik ook ontdekt dat ik kan beginnen met elk patroon dat ik in mijn leven wil loslaten. De genezingen brengen me terug naar vroegere familiewonden van mijn voorouders. Het verschuivingsproces ruimt bagage op uit vorige levensjaren. “

Kate uit Nieuw-Zeeland.

“Met Melanie’s Transforming Family of Origin Wounds Course was ik in staat om alle problemen aan het licht te brengen en op te lossen die deel uitmaakten van mijn familiale<. Bovendien kon ik ook de voorouderlijke programmering die de pijn trok die ik in mijn leven ervoer verschuiven.”

Ik was in staat om enkele interessante ontdekkingen te doen, vooral tijdens het werken met de mannelijke energie module.

En door dit fenomenale genezingsprogramma, was ik in staat om de mannelijke en vrouwelijke energieën terug te winnen die ik in mijn leven had gemist toen ik opgroeide.

Hoewel ik net ben begonnen met het oplossen> van de problemen met mijn familie van herkomst, heb ik gemerkt dat mijn leven al een opleving heeft doorgemaakt. Ik ben bezig mijn “misbruik” huwelijk op te lossen. Nu kijk ik uit naar een nieuw en fantastisch leven voor mezelf!

Bovendien bewandel ik nieuwe paden en ga naar plaatsen waar ik nog nooit eerder ben geweest! Ik kan dit genezingsprogramma voor het transformeren van wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring of één van Melanie’s zelfgenezingsprogramma niet genoeg aanbevelen! Alle zelfgenezingsprogramma van Melanie zijn krachtpatsers! “

Neringa, VS.

“De programma’s voor het transformeren van wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring van Melanie hebben me de kracht gegeven die ik nodig had om te stoppen met praten met mijn tante en oom, en beide neven.

Ik wist dat ik dit lang moest doen, maar de” klik “gebeurde eindelijk en ik deed het echt! Dat was ongeveer 8 maanden geleden, en in het begin was het buitengewoon pijnlijk, maar het wordt steeds beter.

Toen ik hoorde over Melanie’s Transforming Family of Origin Wonden-cursus, wist ik dat dit de volgende stap was in het veranderen en echte vooruitgang boeken in mijn leven.

Het narcistische misbruikherstelprogramma bracht me bewustheid en vrijheid van een individu, maar de goddelijke mannelijke en vrouwelijke genezingen veranderen mijn hele leven. Ik doe al enkele weken de Healings en ik weet dat ik ze moet blijven doen.

Angst loslaten.

Bovendien heb ik verschuivingen in bewustzijn ontvangen die me in staat stellen om de angst los te laten die ik had over mijn relaties. Ik ben nu in staat om de oude relaties binnen mijn familie van herkomst los te laten.

Daarbij sta ik nu meer open voor mensen in mijn leven die me willen helpen. Ook kan ik gemakkelijker hun hulp accepteren. Bovendien streef ik nu actief naar nieuwe, authentieke relaties.

Ik kijk nu uit naar de rest van mijn leven, in plaats van er bang voor te zijn. Bovendien weet ik ook dat volledige genezing kan als ik ervoor werk.”

Sasha, VS.

“De Transforming Family of Origine Wounds” programma heeft me enorm geholpen! Enkele weken geleden deed ik in totaal zes sessies van Goddelijke mannelijke en Goddelijke vrouwelijk energie Mp3’s gedurende twee zaterdagen. Het gevolg van die 6 sessies was dat ik meteen de resultaten voelde.

Ik was al een tijdje in therapie en hoewel ik aan het verbeteren was, kon ik nog steeds niet af van de negatieve emoties die verband hielden met mijn relatie met mijn narcistische vader en mijn emotioneel instabiele opvoeding.

wonden oorspronkelijke familie kenniskring
Nog meer tools in @zelfzorgHelp!

Ik kon niet uit met mannen omdat ik geen vertrouwen had. Nu, na die sessies was er een ongelooflijke verschuiving in me, waardoor ik aspecten van mijn leven vanuit een ander perspectief zag!

De obsessie verdween. Ik begon meer in contact te komen met mijn emoties en gevoelens. Ook werd ik beter in staat om mijn gevoelens te beheersen. En mijn interacties met mannen veranderden ook radicaal. In plaats van bang en teruggetrokken te zijn voor mannen, werd ik ontspannen en zelfverzekerd!

En niet alleen dat: ik ga nu al een maand met een man uit! Ik voel me op mijn gemak bij hem en kan op een volledig normale manier praten, zonder dat negatieve emoties in de weg zitten, zonder angst om te worden neergezet, beledigd of vernederd.

Vroeger had ik iemand aangetrokken die erg op mijn vader leek: emotioneel niet beschikbaar was en pestte; nu heb ik iemand aangetrokken die emotioneel gezond is.”

Berta B., VK

“Na het voltooien van de NARP-cursus en het grote voordeel en de onmiddellijke verlichting te hebben gekregen, wist ik dat ik wilde doorgaan met de TFOOW-cursus te werken. Ik ben me al lang bewust van mijn jeugdwonden, maar ik vond het moeilijk om los te laten sommige van de problemen die ik heb, vooral met mijn moeder.

Dit werk is diepgaand, effectief en helend, en ik merkte een onmiddellijke verbetering op in mijn relatie met mijn moeder. De relatie is veel harmonischer tussen ons. Ik merk dat er veel minder kosten voor mij zijn in onze interacties, en ik ben veel minder reactief.

Wanneer er iets naar boven komt, kan ik het genezen. Ik raad deze cursus ten zeerste aan als een effectief hulpmiddel voor iedereen die de empowerende reis wil maken om verantwoordelijkheid te nemen voor hun genezing, maar niet noodzakelijkerwijs weet hoe het moet.

Dit is echt zielswerk. De voordelen gingen niet alleen naar mij, maar ook naar mijn moeder en mijn dochters. Ik ben er erg dankbaar voor en voor hoe het werk van Melanie Tonia Evans me heeft geholpen. “

Sophie P., VK

“Door mijn laatste narcistische ervaring, realiseerde ik me dat de patronen die ik herhaalde verband hielden met het misbruik dat ik in de kindertijd had meegemaakt.

Maar toch, voordat ik volledig uit de verf kwam van narcistisch misbruik en codependentie, wist ik niet dat wat ik had ervaren tijdens het opgroeien abnormaal was. Ook wist ik niet hoe mijn opvoeding invloed had op mijn volwassen leven.

Door verschillende relatie-ervaringen met psychopaten, sociopaten en narcisten, realiseerde ik me dat mijn moeder een persoonlijkheidsstoornis heeft en dat mijn vader codependent is.

Eerst Narp dan TFOOW!

Na het voltooien van het NARP-programma, wat een godsgeschenk was en letterlijk mijn leven redde, kocht ik het TFOOW-programma (transformeren van wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring). Ik kan niet genoeg de waarde beklemtonen van dit programma. De kosten zijn volledig niet synchroon met de ongelooflijke waarde.

Ik moet zeggen, als je problemen hebt uit de kindertijd, is er geen excuus om het niet te kopen! Mijn kijk en emotioneel welzijn zijn aanzienlijk verbeterd.

Ik was al vele jaren in de traditionele therapie. Nu kan ik zeggen dat ik eerlijk gezegd het gevoel heb dat ik nooit in contact zou zijn gekomen met de problemen, noch de diepe emotionele wonden zou hebben genezen en losgelaten zonder dit programma.

Ik ben Melanie voor altijd dankbaar dat ze zichzelf heeft genezen en haar eigen authentieke pad heeft gevolgd om het bewustzijn van haar geliefden en de mijne te helpen veranderen! Dank je uit de grond van mijn hart! “

Tami Verenigde Staten

VOLLEDIGE GELD TERUG GARANTIE.

De “Transforming Family of Origin Wounds”-cursus wordt ondersteund door een belofte dat als je geen ongelooflijke en echte levensveranderende resultaten ontvangt binnen 30 dagen na het doorlopen van de cursus, je geld wordt terugbetaald, geen vragen en zeker geen harde gevoelens.

Dat betekent dat je de volledige 30 dagen hebt om de cursus zonder risico te proberen!

Het enige wat je hoeft te doen is binnen 30 dagen een e-mail te sturen naar support@melanietoniaevans.com om jouw volledige geld-terug-terugbetaling te ontvangen.

Heb je nog vragen?

Ik antwoord ze graag.

Je kunt lid worden van online forums over ouderverstoting en met iedereen klagen over je situatie.

Daardoor kun je je eventueel sterker voelen samen. Door activiteiten samen te doen die het bewustzijn rond ouderverstoting, co-ouderschap en persoonlijkheidsstoornissen en opvoeding vergroten. Die activiteiten doen dan een beetje hoop ontstaan dat de maatschappelijke opvattingen zullen veranderen. Hoop ontstaat dat het maatschappelijk debat daarrond begint. Eventueel zullen politici wetsvoorstellen indienen, die al dan niet het halfrond halen.

Of eventueel een of ander onderzoek opstart om één of andere stelling wetenschappelijk te onderbouwen. Of schept eventueel een rechter in een bepaalde situatie een precedent door rekening te houden met het belang van het kind. Het is een lang proces, van meestal tientallen jaren.

Er zit veiligheid in cijfers en maatschappelijk onderzoek? 

Als je kunt aantonen hoeveel ouders na scheiding geen contact meer hebben met hun kinderen? Hoeveel alimentatiegeld betaalt men en hoeveel daar naar het kind van gaat? Als je dan genoeg lawaai maakt over je bevindingen, zal iemand van de journalisten zeker luisteren? Dan haalt dat het nieuws, komt het nu en dan in de krant of in een tijdschrift.

Maar gaat het je nu helpen? Gaat het nu je kinderen helpen?

Ik snap het, we hebben allemaal hoop nodig. 

Help, op dit moment zijn het allemaal mensen die vasthouden aan een beetje hoop! Aan een kleine kans dat het sneller gaat dan verwacht. Hoop is zeker belangrijk. Netwerk vorming is zeer belangrijk, net als kennis.

Hoop lost niet al je angst op als er voor de zoveelste keer een brief van de rechtbank in de brievenbus komt.

Men slaat de hoop in het gezicht omdat er nog een hoorzitting nodig is voordat je je kinderen kunt zien. Of je hoeft nog een bemiddeling, of een bezoekruimte waar beide partijen het over eens geraken te vinden. En brengt men dan de kinderen? Of zijn ze thuis zijn als je ze komt afhalen en niet plotseling op vakantie vertrokken?

Hoop betaalt de rekeningen niet als je ex er alles aan doet om je failliet te laten gaan.

Je hebt een zekerder ding nodig dan “hoop”! Een positieve realistisch instelling is een absolute voorwaarde, maar niet alleen de resultaatgerichte oplossing.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees