Onze grootste en belangrijkste verbinding is die met onszelf.

Onze grootste en belangrijkste verbinding is die met onszelf.

Het is de enige die we echt kunnen beïnvloeden op de manier die we willen. De verbinding met onszelf is de enige die altijd beschikbaar zal zijn.Dat is de enige verbinding waar we altijd op kunnen vertrouwen. Werken aan deze relatie en deze verbinding met onszelf is daarom belangrijk. Het is tijd en moeite die goed besteed is. De eenzaamheid die vaak wordt gevoeld tijdens genezing, kan worden gezien en gebruikt als een toegangspoort tot het creëren en versterken van deze belangrijkste verbinding.

Giftig is wanneer ze je niet kunnen laten gaan, maar ze kunnen je ook niet goed behandelen.

Angst kan ervoor zorgen dat we terugglijden in oude patronen en situaties die niet altijd gezond zijn, maar comfortabel voelen. Dit is niet waar verandering plaatsvindt. Het kan eng zijn om niet te weten wat de volgende stap is, maar houd het geloof, houd jezelf verantwoordelijk voor voorwaartse beweging. Je baant je een weg.

verbinding met onszelf
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Laat alsjeblieft gewoon de liefde binnen.

Vertel mensen hoe je je voelt en maak je geen zorgen dat je te veel bent. Wees teveel. Geef er te veel om. Laat mensen voor je opdagen. Laat mensen je eraan herinneren dat er goedheid is in deze wereld. Wees kwetsbaar, wees niet bang voor wat je voelt.

Probeer de schoonheid te vinden bij elke inzinking, probeer vooruit te gaan en los te laten; probeer te leren en te geloven in een nieuw begin, ondanks wat je hebt meegemaakt. Kus de gezichten van je vrienden, omhels hun gebroken stukjes weer bij elkaar, lach luid en hoop luid en leef luid en wees zacht voor jezelf, wees zacht voor je genezing.

Connect, connect, connect – met elke gram van wie je bent, met elke centimeter van je hart. Maak contact met de mensen die je een diep gevoel geven. Maak contact met de momenten die tranen in je ogen brengen. Verbind je met de dingen die je handen doen trillen, omarm de dingen die je bewust maken hoeveel geluk je hebt om te leven.

Het spijt me dat je zo onzeker bent over jezelf dat je je constant zorgen moet maken over elke beweging die ik doe.

Wanneer je uit een familiesysteem komt waar mensen je de schuld geven voor het communiceren en proberen jouw problemen op te lossen, ben je geconditioneerd om te denken dat het jouw schuld is.

Wat er met je is gebeurd, was niet jouw schuld.

Het was niet iets waar je om vroeg, het was niet iets wat je verdiende. Wat er met je is gebeurd, was niet eerlijk. Je was slechts bijkomende schade op het oorlogspad van iemand anders, een onschuldige toeschouwer die uit de buurt raakte.

We zijn allemaal getraumatiseerd door het leven, sommigen van ons door grove fouten, anderen door onverwerkte pijn en aan de kant gelaten emoties. Wat de bron ook is, we krijgen allemaal een kaartspel en soms zijn ze geen winnende hand.

Maar wat we niet kunnen vergeten, is dat zelfs als we geen schuld hebben, genezing in de nasleep altijd op ons zal vallen – en in plaats van hierdoor te worden belast, kunnen we het eigenlijk leren zien als een zeldzaam geschenk.

Genezing is onze verantwoordelijkheid, want als dat niet het geval is, wordt een oneerlijke omstandigheid een niet-geleefd leven. Genezing is onze verantwoordelijkheid omdat onverwerkte pijn wordt overgedragen op iedereen om ons heen.

We zullen niet toestaan ​​dat wat iemand anders ons heeft aangedaan, wordt wat we doen aan degenen van wie we houden.

Genezing is onze verantwoordelijkheid:

omdat we dit ene leven hebben, dit ene schot om iets belangrijks te doen.

want als we willen dat ons leven anders is, zal het niet echt veranderen als we wachten tot iemand anders dat doet. Het zal ons alleen afhankelijk en bitter maken.

omdat we de kracht hebben. Genezing is onze verantwoordelijkheid omdat ‘genezing’ eigenlijk niet terugkeert naar hoe en wie we daarvoor waren, het wordt iemand die we nooit zijn geweest – iemand sterker, iemand wijzer, iemand vriendelijker.

Wanneer we genezen, stappen we in de mensen die we altijd al wilden zijn. We zijn niet alleen in staat om de pijn te metaboliseren, we zijn in staat om echte verandering in ons leven, in onze families en in onze gemeenschappen te beïnvloeden.

Je hoeft je nooit schuldig te voelen over het verwijderen van giftige mensen uit je leven.

Het maakt niet uit of iemand een familielid, romantische interesse, werkgever, jeugdvriend of een nieuwe kennis is – je hoeft geen ruimte te maken voor mensen die je pijn bezorgen of je een waardeloos gevoel geven.

Het is één ding als een persoon zijn gedrag bezit en moeite doet om te veranderen. Maar als een persoon je gevoelens negeert, je grenzen negeert en je op een schadelijke manier blijft behandelen, moeten ze gaan.

Je kunt voelen wanneer iemand niet echt met je is. Energie liegt nooit.

Ik ben het soort persoon dat alles voelt en veel te veel.

Je bent altijd één beslissing verwijderd van een totaal ander leven. Laat dat meer dan één overdenken.

Grootste flex is van jezelf houden zoals je zou willen dat ze deden. Wees je eigen upgrade.

Je vindt je waarde niet in een persoon. Je vindt je waarde in jezelf en vindt dan een persoon die jou waard is. Onthoud dat.

Hier is niemand die een perfect leven heeft, persoonlijk of spiritueel – hoe ‘goed’ of ‘sterk’ ze jou (of zichzelf) ook lijken.

Als hun publieke persoonlijkheid je anders doet denken, zijn er drie mogelijkheden:

(1) Ze verbergen deze strijd voor jou (zoals hun recht is).

(2) Je bent zo gefixeerd op de delen van hun leven die je bewondert, dat je hun voor de hand liggende uitdagingen bagatelliseert, negeert of negeert.

(3) Ze verbergen deze strijd voor zichzelf, waardoor het onmogelijk wordt om deze aan jou te openbaren.

Dus ga door. Blijf het moeilijke, pijnlijke emotionele en spirituele werk doen. Er is niets mis met jou. Als je denkt van wel, dan is dat waarschijnlijk een teken dat je op weg naar zelfcorrectie streeft naar een gezond gevoel van zelfredzaamheid. Maar zelfs dat pad is beter betreden in eigenliefde dan zelfverwijt. Maar toch, iets “mis” zien met onszelf is veel beter en gezonder dan in zelfbedrog te leven, hoe volmaakt en heilig het masker dat we ook voor anderen dragen.

Dingen waar iedereen mee om moet gaan:

Geen reactie is een reactie.

Geen risico nemen, is het grootste risico.

Als ze dat echt wilden, zouden ze dat doen.

Als je alleen gelukkig bent, zul je samen gelukkiger zijn.

Veranderd gedrag is de enige echte verontschuldiging.

Als er meer tranen zijn dan glimlachen, ga dan weg. Ook als er meer gevechten zijn dan grappen, ga dan weg. Wanneer het meer pijn doet dan goed voelt, ga dan weg. Ze hebben niet het recht om je te vernietigen, alleen omdat je van ze houdt. En van ze houden betekent niet dat je moet blijven.

Respect voor iemand verliezen is altijd zo raar omdat je de persoon niet haat, je gewoon niet de behoefte voelt om ooit nog een keer met ze te praten of zelfs op dezelfde manier over ze te denken, je bent gewoon klaar.

Een belangrijke les die ik heb geleerd, is dat je niet iedereen kunt plezieren.

Verspil dus geen tijd aan het proberen jezelf te bewijzen aan andere mensen. Goede mensen met een goed hart blijven goed doen, ongeacht wat andere mensen denken. Sommige mensen raken beledigd door uw ervaringen en waarheden omdat ze denken dat alles daarmee verband houdt. Dat is het niet. Dus maak je zorgen over jezelf en stop met projecteren op andere mensen. Dit geldt voor iedereen.

Mensen willen volledige toegang tot je licht, maar willen niet de tijd nemen om je duisternis te begrijpen.

Als je op zoek bent naar innerlijke rust, zul je die niet vinden door op Instagram te bladeren en inspirerende citaten te lezen.

Je moet oorlog voeren met jezelf en jezelf confronteren met je diepste trauma’s, onzekerheden, angsten en twijfels. Zorg ervoor dat je omhoog kijkt naar “schaduwwerk”.

Schaduwwerk is het proces van het verkennen van je innerlijke duisternis of “schaduw zelf”. Schaduwwerk onthult elk deel van jou dat verstoten, onderdrukt en afgewezen is. Het is een van de authentiekste paden naar verlichting.

Misschien geneest u niet omdat u probeert te zijn wie u was vóór het trauma, die persoon bestaat niet meer, omdat er een nieuwe u probeert te worden geboren. Blaas die persoon tot leven.

Trauma verbreekt de verbinding.

Genezing betekent dat we terugkeren naar onszelf, naar onze onbelaste, hele staat. In het genezingsproces moeten we vaak dingen en mensen die ons niet meer dienen of niet meer verenigen met de persoon die we worden, loslaten. Ons netwerk kan afnemen of helemaal wegvallen. Dit kan het gevoel geven dat je alleen of eenzaam bent.

We hebben nog geen contact kunnen maken met mensen die verenigbaar zijn met wie we worden, hoewel de mensen waarmee we contact maakten niet meer goed bij elkaar passen … en daarom ontstaat er een kloof.

Samen met deze afscheiding van verbinding in de buitenwereld is in de eerste plaats ook de afscheiding van de verbinding met ons oude zelf. We hebben oude patronen, overtuigingen, overlevingsmechanismen, gewoonten en gedrag losgelaten, maar we hebben nog niets nieuws kunnen invoeren.

Onze oude identiteit brokkelt af en er is vaak een periode waarin we ons identiteitsloos voelen, omdat we nog geen verbinding met ons nieuwe zelf hebben gevormd. Dit deel van het innerlijke werk wordt vaak ervaren als verwarrend, verbroken, alleen en eenzaam.

Al deze vormen van alleen en eenzaam voelen zijn eigenlijk prachtige edelstenen.

Pijnlijk, maar mooi. Het zijn zachte uitnodigingen om verder naar binnen te gaan en om de verbinding die je met jezelf hebt op te bouwen, te versterken en te verdiepen.

Hoe sterker deze verbinding met jezelf, hoe meer je één bent met jezelf, hoe sterker je uit het trauma zult komen. . Onze grootste en belangrijkste verbinding is die met onszelf. Het is de enige die we echt kunnen beïnvloeden op de manier die we willen. Deze verbinding met onszelf is de enige die altijd beschikbaar zal zijn.

Het is de enige waar we altijd op kunnen vertrouwen en op kunnen vertrouwen.

Werken aan deze relatie en deze verbinding met jezelf is daarom belangrijk. Het is tijd en moeite die goed besteed is.

Ik weet dat je de drang hebt om hun sociale media te stalken, maar om te genezen moet je hen of familieleden niet stalken. Blokkeer ze en het hele gezin als het moet.

Je hoeft je nooit schuldig te voelen over het verwijderen van giftige mensen uit je leven. Het maakt niet uit of iemand een relatieve, romantische interesse, werkgever, jeugdvriend of een nieuwe kennis is – je hoeft geen ruimte te maken voor mensen die je pijn bezorgen of je een waardeloos gevoel geven.

Het is één ding als een persoon zijn gedrag bezit en moeite doet om te veranderen. Maar als een persoon je gevoelens negeert, je grenzen negeert en je op een schadelijke manier blijft behandelen, moeten ze gaan.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Heb je een fout gezien in dit artikel? Laat me het weten! Ik ben je dankbaar!

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees