Negeren van een narcist is nodig anders is jouw macht weg.

Negeren van een narcist is nodig anders is jouw macht weg.

Een narcist negeren is van noodzakelijk belang.

Het is een vaardigheid die je leven zal redden. Negeren van een narcist is zo’n belangrijke vaardigheid. Er is geen moment dat het negeren van een narcist belangrijker is dan wanneer een narcist je probeert te straffen. Narcisten ontvangen graag je reactie. En zodra ze dat doen, geeft u de macht weg. Dit is hoe narcisten ‘gedijen’.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

Conclusie.

Nadat je verslaafd bent geraakt aan een narcist waar je elkaar in de gaten houdt, ze confronteert met hun gedrag en ze uw hele ziel en leven door elkaar halen, zal de narcist loslaten.

Negeren van een narcist voelt in het begin volkomen contra-intuïtief aan.

Toch beloof ik je dat wanneer je dit doet in combinatie met het genezen van je innerlijke wezen, het losmaken en scheppen van je leven het natuurlijkste, gezonde ding is dat je ooit in je leven hebt gedaan. Dit creëert een gezond sjabloon voor u, over hoe u uw leven kunt leiden op manieren die u enorm kunnen dienen.

Zoals het je missie maken om je innerlijke wereld te beheersen door het negeren van een narcist dan kun je je uiterlijke wereld te zien transformeren. Ik kan je niet genoeg vertellen wat een opluchting het is om te stoppen met proberen alles buiten ons te beheersen zoals narcisten, familieleden enz.

negeren van een narcist
Conflict begint met verbaal geweld door een narcist dl1

Wat buiten ons is is niet alleen te groot om te beheersen, het is ook onmogelijk.

In plaats daarvan is de verandering aanbrengen die alles verandert namelijk  aan je eigen binnenkant werken. Narcisten zijn het toppunt van onbeheersbaarheid!! Ze zijn onvoorspelbaar. Daarom dat we ons deze zelf-bekrachtigende les hebben geleerd van hen om aan heelheid te werken. Dat het negeren van een narcist noodzakelijk is.

Ik wil graag in contact komen met jou en uw opmerkingen en vragen over dit onderwerp beantwoorden. Plaats ze hieronder! Contactmogelijkheden vind je ook in het menu.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

over zelfliefde

Geplaatst

in

,

door

Reacties

4 reacties op “Negeren van een narcist is nodig anders is jouw macht weg.”

 1. Marian avatar
  Marian

  Klopt narcist negeren is de beste oplossing. Maar hoe ga je hiermee om 1. als je kinderen hebt.En je weet dat hij beslissingen neemt die heel schadelijk zijn voor de ontwikkeling van je kind.

  2 financiële zaken moeten worden afgehandeld en je weet dat hij geld verzwijgt.

 2. johanpersyn avatar

  beste Marian, Zie tekst over parallel ouderschap en grey rock methode, die je vindt met de zoekfunctie. Maar het belangrijkste is eerst en vooral je eigenwaarde goed krijgen, zodat de narcist je niet meer kan triggeren, dat is de enigste manier om een gezond model te zijn voor je kinderen en je obsessie met de narcist los te laten en je kinderen weten in balans te houden en je te concentreren om je eigen behoeften en hun behoeften. Kinderen spiegelen evenzeer jouw gedragingen als deze van de “narcist”. Jouw zelf uit de radeloosheid, waanhoop krijgen door te steunen op jouw intuïtie en niet op jouw ego of de triggering van buitenaf is dus het eerste om beslissingen te nemen die consequent, volwassen en stabiel zijn. Liefs Johan

 3. Dya avatar
  Dya

  Ik zit samen met mijn zusjes in de meest bizarre situatie die je maar bedenken kunt, en wij willen heel graag weten wat u zou doen in onze situatie.
  Onze moeder, waarvan ik denk dat zij narcistische karakter eigenschappen heeft en haar nu 3e man ook en zij versterken dat bij elkaar. Ik altijd het zwarte schaap ben geweest.. eenmaal ik een eigen mening en eigen wil begon te vertonen. Aangezien ik niet bang ben om verweer te geven en erg veel met haar in gevecht ben geweest. Tot aan het huis ben uit gezet door haar in het verleden, en zij andere wijs maakte dat ik was weg gelopen.
  Zo heb ik zoveel meer nare dingen al mee gemaakt met haar, wat ik u besparen zal dit te vertellen.

  Wij zitten nu in een situatie waarin wij onze bijna 90 jarige oma moeten beschermen voor de meest bizarre spelletjes die zij momenteel speelt.
  Mijn opa is sinds vorige maand overleden, hij regelde alles voor mijn oma en zij woonde toen nog altijd samen. mijn oma met beginnende dementie, (is nu ineens categorie 5 geworden) is door mijn moeder 4 dagen na de uitvaart van mijn opa naar een eerste de beste verpleeghuis gebracht. Mijn moeder heeft meerdere spullen van haar inboedel verkocht, de auto van mijn opa onteigend en vlak na de uitvaart al op haar naam gezet. Dit terwijl mijn oma nog leeft. Zij doet alsof mijn oma gek is en zelf niks kan en heeft haar nergens bij betrokken. Alles op haar eigen manier gedaan zonder rekening te houden met mijn oma”s gevoel.
  Er schijnt een codicil te zijn, maar ook dat laat mijn moeder ons niet zien terwijl wij vaak hierom vragen. Want ik ben er heilig van overtuigd dat er niet in staat dat mijn moeder die auto krijgt. Dit is een nieuwe auto met een waarde rond de 15000 euro. Mijn moeder moet dat dan toch kopen of verkopen en het geld is van mijn oma dan toch? Nu wilt mijn moeder en haar man, ook nog eens hun eigen auto gaan verkopen volgende maand. Tevens net als mijn oma’s bankafschriften, niemand anders behalve mijn moeder weet wat er met het geld van oma gebeurt. Ook heeft ze stiekem geprobeerd de notaris bij mijn oma te laten komen, om volmacht te laten ondertekenen. Omdat mijn zusje en ik bij oma op bezoek waren en wij werden weg gestuurd door verpleging, omdat ze een afspraak met notaris bleek te hebben…zijn wij hier op deze wijze achter gekomen. Dit heeft mijn oma niet ondertekend, zij wilt absoluut niet dat mijn moeder dit doet omdat ze het ook totaal niet vertrouwd. Als ik en mijn zusje niet in hadden gegrepen, was dit wel gebeurt.
  Toen begrepen we gelijk waarom mijn moeder geen 2e contact persoon op had gegeven… en zij als enige dit is van mijn oma voor dat verpleeghuis.
  Het is allemaal zeer vreemd dat alles zo stiekem gaat en wij kleinkinderen van de wijs worden gebracht met dingen die niet kloppen. We weten niet eens wie de notaris is, terwijl wij ook in dat codicil staan. Mijn oma heeft veel onrust hierdoor, en ook haar wordt niks uitgelegd of verteld. Wat kunnen wij als kleinkinderen met spoed doen voor mijn oma?
  We hebben inmiddels mijn moeder geZegt, we verbreken het contact..laat ons maar eerst de bewijsstukken zien waaruit jouw onschuld te zien is zwart wit op papier! Iemand die onschuldig is, zou gelijk komen…zo denken wij.
  Inplaats daarvan doet ze geen moeite om voor ons te vechten en speelt liever de vermoedde onschuld voor de buitenwereld.
  Voor ons is en blijft dit moeilijk.. is er een bepaalde soort hulp hiervoor die ons kan ondersteunen hierin.

  Ik ben al gelijk naar de maatschappelijke afdeling gaan contacten, daar Mn verhaal gedaan. Maar het voelt zowat alsof we totaal niet serieus genomen worden en mijn moeder iedereen daar al ingepakt heeft.
  Hoe moeten wij als volwassen kinderen van haar hier nog mee om kunnen en moeten gaan, met zo’n moeder.
  Het lijkt wel alsof ze ervan geniet dat ze macht over mijn oma heeft. Juridisch hier tegen wat doen, duurt allemaal lang… en vergt veel geduld.

  Veel liefs Dya.

 4. EK avatar
  EK

  @Dya: daar is niets aan te doen. En: choose your battles. Je oma zal niet lang te leven hebben en/of door dementie het niet meer bewust zijn. Wat wil je bereiken door een juridische strijd aan te gaan? Geld/erfenis van je opa en oma? Kosten wegen niet op tegen de baten. Je moeder kickt op strijd, dus een juridisch gevecht geeft haar alleen maar meer kracht. En jouw leven komt door de hele situatie stil te staan en gaat beheerst worden door de negativiteit. Neem je verlies. Dan maar niet het geld hebben. Laat je moeder al het geld maar nemen. Laat ze er maar in stikken. Stop met strijden, discussie, je recht/gelijk willen halen. Het is het niet waard. Al zou je juridisch winnen, je moeder krijgt daardoor alleen maar meer woede en reden om je nog meer kapot te willen maken. Je rust, geluk en fysieke en mentale gezondheid is veel meer waard dan al het geld van de hele wereld. Waarom laat je je moeder weten dat je contact wil verbreken? Onbewust stille hoop dat ze de moeder wordt die je graag had willen hebben? Kinderen van narcisten doen vaak aan ‘wensdenken’. Maar dat is niet de realiteit; je moeder is zoals ze is en gaat nooit veranderen. Verbreek het contact volledig met haar. Als je goed contact had/hebt met je oma; geniet gewoon nog van de tijd die je met haar hebt. Ga bij oma op bezoek, zonder dat je moeder weet dat je gaat. Als je moeder er is, ga je meteen rechts omkeert. Drink met je oma een bakkie koffie, vraag aan haar verhalen te vertellen over vroeger, hou t positief, geniet.

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees