Negeren van een narcist is nodig anders is uw macht weg.

Een narcist negeren is van noodzakelijk belang.

Het is een vaardigheid die je leven zal redden. Negeren van een narcist is zo’n belangrijke vaardigheid.

Er is geen moment dat het negeren van een narcist belangrijker is dan wanneer een narcist je probeert te straffen.

Narcisten ontvangen graag je reactie.

En zodra ze dat doen, geeft u de macht weg.

Dit is hoe narcisten ‘gedijen’.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie. Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/433680

Conclusie.

Nadat je verslaafd bent geraakt aan een narcist waar je elkaar in de gaten houdt, ze confronteert met hun gedrag en ze uw hele ziel en leven door elkaar halen, zal de narcist loslaten.

Negeren van een narcist voelt in het begin volkomen contra-intuïtief aan.

Toch beloof ik je dat wanneer je dit doet in combinatie met het genezen van je innerlijke wezen, het losmaken en scheppen van je leven het meest natuurlijke, gezonde ding is dat je ooit in je leven hebt gedaan.

Dit creëert een gezond sjabloon voor u, over hoe u uw leven kunt leiden op manieren die u enorm kunnen dienen.

Zoals het je missie maken om je innerlijke wereld te beheersen door het negeren van een narcist DAN kun je je uiterlijke wereld te zien transformeren.

Ik kan je niet genoeg vertellen wat een opluchting het is om te stoppen met proberen alles buiten ons te beheersen zoals narcisten, familieleden enz.

Wat buiten ons is is niet alleen te groot om te beheersen, het is ook onmogelijk.

In plaats daarvan is de verandering aanbrengen die alles verandert namelijk  aan je eigen binnenkant werken.

Narcisten zijn het toppunt van onbeheersbaarheid!! Ze zijn onvoorspelbaar.

Daarom dat we ons deze zelf-bekrachtigende les hebben geleerd van hen om aan heelheid te werken. Dat het negeren van een narcist noodzakelijk is.

Ik wil graag in contact komen met jou en uw opmerkingen en vragen over dit onderwerp beantwoorden. Plaats ze hieronder!

Lees Meer Kijk meer.

Gezonde zelfliefde. Waarom het nodig is en hoe je het kunt beoefenen.

De kracht van zelfliefde Met de Selfin Way in 11 stappen (weer) van jezelf houden.

(Ik) Hou van Mij van afhankelijkheidsrelaties en zelfhaat naar waarachtige liefde voor jezelf en de ander

Ik hou van mij. De helende kracht van zelf-compassie

In dit heldere, met grote intensiteit geschreven boek laat Annemarie Postma zien wat zelfcompassie is.

Ze laat je zien hoe een gebrek aan zelf-compassie je afhoudt van persoonlijke groei.

Dat beperkt je in je mogelijkheden en hoe ingrijpend meer begrip en liefde voor jezelf je leven kan veranderen.

Een zeer persoonlijk, eerlijk verslag van de auteur die als elfjarig meisje plotseling in een rolstoel belandde en zich na jaren van interne revalidatie een weg terugvocht naar het normale leven.

Ze studeerde rechten, werd het eerste professionele fotomodel in Europa met een zichtbare handicap, trouwde met de liefde van haar leven, schreef inmiddels menig bestseller over persoonlijke groei en spiritualiteit en wordt wereldwijd gelezen.

Een aangrijpend boek met inzichten die voor iedereen en openbaring zou kunnen zijn.

Van internationaal bestsellerauteur Annemarie Postma. Persoonlijk en herkenbaar geschreven. Geheel herziene versie van de gelijknamige bestseller uit 1996 ‘Helder en authentiek verslag van een zoektocht naar herwonnen eigenwaarde’.

Hou van jezelf. Doorbreek je oude denkpatronen en vind het ware geluk in jezelf.

Een inspirerende handleiding om het ware geluk te vinden in jezelf.
Kunt u in alle eerlijkheid zeggen ‘ik houd van mezelf’?

Of is dit soort liefde door allerlei ongelukkige gebeurtenissen niet meer mogelijk? Van jezelf houden, is toegeven: Ik ben de enige die de pijn die ik voel kan stoppen. Het is me om het even hoe het tot nu toe was: ik ben geen slachtoffer.

Ik heb de kracht om mijn leven te veranderen, ook al voel ik me op dit moment zwak, hulpeloos en gekwetst.

Het hoeft niet altijd zo te blijven. Ik neem mijn verdriet serieus, verdring mijn gevoelens en problemen niet. Ik luister naar de taal van mijn lichaam.

Ik bepaal mijn eigen grenzen, benut de kracht van de gedachte en hoef anderen niet dwangmatig te controleren. Ik dwarsboom mezelf niet langer en heb geleerd: ‘wat ik denk, voel en doe telt. Ik ben belangrijk’.

Gone Girl DVD

Op de dag dat ze vijf jaar samen zijn geeft Nick Dunne zijn charmante vrouw, Amy, als vermist op. Wanneer de plotselinge verdwijning van zijn vrouw ongelooflijk veel aandacht van de media krijgt, wijzen alle bewijzen naar Nick zelf.

Onder druk van de groeiende media-aandacht begint het positieve beeld dat iedereen van zijn huwelijk had, te verwateren.

Zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag zorgen ervoor dat iedereen zich hetzelfde begint af te vragen: Heeft Nick Dunne zijn eigen vrouw vermoord?

Mommie Dearest DVD

Dit is het ongehoorde en controversiële verhaal van de legendarische filmster Joan Crawford (Dunaway) en haar strijd met de dubbele rol van verblekende filmster en getergde moeder.

De Crawford uit het openbare leven had een sterke wil en glamour. Ze was bewonderenswaardig, maar “Mommie Dearest” onthult de privé persoon Crawford. Je ziet de vrouw die wanhopig probeerde moeder te zijn. Een vrouw die als ongehuwde haar kinderen adopteerde. Ze probeerde te overleven in de vernietigende filmindustrie.

De passie, de afmattende druk, en haar afschuwelijke neergang in het alcoholisme en kindermishandeling worden treffend – en onvergetelijk – uitgebeeld in deze film.

The Intern & The Devil Wears Prada.

Intern: Robert De Niro speelt Ben Whittaker, een 70 jaar oude weduwnaar die de kans krijgt om als stagiair aan de slag te gaan bij een online fashion start-up.

Aan het hoofd: de ambitieuze oprichtster Jules Ostin, gespeeld door Anne Hathaway. Het is een botsing van generaties, maar de twee blijken goed op elkaar te kunnen bouwen en langzaam maar zeker ontstaat er een hechte vriendschap.

Devil wears Prada: Als assistente van de gevreesde en veeleisende moderedactrice Miranda Priestley heeft Andy Sachs een baan waar ‘een miljoen vrouwen een moord voor zouden doen’.

Helaas blijkt deze baan als Miranda’s voetveeg voor Andy minder hemels dan gedacht.

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

klik op de foto voor meer info

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Share
Leave a Comment

View Comments

 • Klopt narcist negeren is de beste oplossing. Maar hoe ga je hiermee om 1. als je kinderen hebt.En je weet dat hij beslissingen neemt die heel schadelijk zijn voor de ontwikkeling van je kind.

  2 financiële zaken moeten worden afgehandeld en je weet dat hij geld verzwijgt.

  • beste Marian, Zie tekst over parallel ouderschap en grey rock methode, die je vindt met de zoekfunctie. Maar het belangrijkste is eerst en vooral je eigenwaarde goed krijgen, zodat de narcist je niet meer kan triggeren, dat is de enigste manier om een gezond model te zijn voor je kinderen en je obsessie met de narcist los te laten en je kinderen weten in balans te houden en je te concentreren om je eigen behoeften en hun behoeften. Kinderen spiegelen evenzeer jouw gedragingen als deze van de "narcist". Jouw zelf uit de radeloosheid, waanhoop krijgen door te steunen op jouw intuïtie en niet op jouw ego of de triggering van buitenaf is dus het eerste om beslissingen te nemen die consequent, volwassen en stabiel zijn. Liefs Johan

 • Ik zit samen met mijn zusjes in de meest bizarre situatie die je maar bedenken kunt, en wij willen heel graag weten wat u zou doen in onze situatie.
  Onze moeder, waarvan ik denk dat zij narcistische karakter eigenschappen heeft en haar nu 3e man ook en zij versterken dat bij elkaar. Ik altijd het zwarte schaap ben geweest.. eenmaal ik een eigen mening en eigen wil begon te vertonen. Aangezien ik niet bang ben om verweer te geven en erg veel met haar in gevecht ben geweest. Tot aan het huis ben uit gezet door haar in het verleden, en zij andere wijs maakte dat ik was weg gelopen.
  Zo heb ik zoveel meer nare dingen al mee gemaakt met haar, wat ik u besparen zal dit te vertellen.

  Wij zitten nu in een situatie waarin wij onze bijna 90 jarige oma moeten beschermen voor de meest bizarre spelletjes die zij momenteel speelt.
  Mijn opa is sinds vorige maand overleden, hij regelde alles voor mijn oma en zij woonde toen nog altijd samen. mijn oma met beginnende dementie, (is nu ineens categorie 5 geworden) is door mijn moeder 4 dagen na de uitvaart van mijn opa naar een eerste de beste verpleeghuis gebracht. Mijn moeder heeft meerdere spullen van haar inboedel verkocht, de auto van mijn opa onteigend en vlak na de uitvaart al op haar naam gezet. Dit terwijl mijn oma nog leeft. Zij doet alsof mijn oma gek is en zelf niks kan en heeft haar nergens bij betrokken. Alles op haar eigen manier gedaan zonder rekening te houden met mijn oma”s gevoel.
  Er schijnt een codicil te zijn, maar ook dat laat mijn moeder ons niet zien terwijl wij vaak hierom vragen. Want ik ben er heilig van overtuigd dat er niet in staat dat mijn moeder die auto krijgt. Dit is een nieuwe auto met een waarde rond de 15000 euro. Mijn moeder moet dat dan toch kopen of verkopen en het geld is van mijn oma dan toch? Nu wilt mijn moeder en haar man, ook nog eens hun eigen auto gaan verkopen volgende maand. Tevens net als mijn oma’s bankafschriften, niemand anders behalve mijn moeder weet wat er met het geld van oma gebeurt. Ook heeft ze stiekem geprobeerd de notaris bij mijn oma te laten komen, om volmacht te laten ondertekenen. Omdat mijn zusje en ik bij oma op bezoek waren en wij werden weg gestuurd door verpleging, omdat ze een afspraak met notaris bleek te hebben...zijn wij hier op deze wijze achter gekomen. Dit heeft mijn oma niet ondertekend, zij wilt absoluut niet dat mijn moeder dit doet omdat ze het ook totaal niet vertrouwd. Als ik en mijn zusje niet in hadden gegrepen, was dit wel gebeurt.
  Toen begrepen we gelijk waarom mijn moeder geen 2e contact persoon op had gegeven... en zij als enige dit is van mijn oma voor dat verpleeghuis.
  Het is allemaal zeer vreemd dat alles zo stiekem gaat en wij kleinkinderen van de wijs worden gebracht met dingen die niet kloppen. We weten niet eens wie de notaris is, terwijl wij ook in dat codicil staan. Mijn oma heeft veel onrust hierdoor, en ook haar wordt niks uitgelegd of verteld. Wat kunnen wij als kleinkinderen met spoed doen voor mijn oma?
  We hebben inmiddels mijn moeder geZegt, we verbreken het contact..laat ons maar eerst de bewijsstukken zien waaruit jouw onschuld te zien is zwart wit op papier! Iemand die onschuldig is, zou gelijk komen...zo denken wij.
  Inplaats daarvan doet ze geen moeite om voor ons te vechten en speelt liever de vermoedde onschuld voor de buitenwereld.
  Voor ons is en blijft dit moeilijk.. is er een bepaalde soort hulp hiervoor die ons kan ondersteunen hierin.

  Ik ben al gelijk naar de maatschappelijke afdeling gaan contacten, daar Mn verhaal gedaan. Maar het voelt zowat alsof we totaal niet serieus genomen worden en mijn moeder iedereen daar al ingepakt heeft.
  Hoe moeten wij als volwassen kinderen van haar hier nog mee om kunnen en moeten gaan, met zo’n moeder.
  Het lijkt wel alsof ze ervan geniet dat ze macht over mijn oma heeft. Juridisch hier tegen wat doen, duurt allemaal lang... en vergt veel geduld.

  Veel liefs Dya.

 • @Dya: daar is niets aan te doen. En: choose your battles. Je oma zal niet lang te leven hebben en/of door dementie het niet meer bewust zijn. Wat wil je bereiken door een juridische strijd aan te gaan? Geld/erfenis van je opa en oma? Kosten wegen niet op tegen de baten. Je moeder kickt op strijd, dus een juridisch gevecht geeft haar alleen maar meer kracht. En jouw leven komt door de hele situatie stil te staan en gaat beheerst worden door de negativiteit. Neem je verlies. Dan maar niet het geld hebben. Laat je moeder al het geld maar nemen. Laat ze er maar in stikken. Stop met strijden, discussie, je recht/gelijk willen halen. Het is het niet waard. Al zou je juridisch winnen, je moeder krijgt daardoor alleen maar meer woede en reden om je nog meer kapot te willen maken. Je rust, geluk en fysieke en mentale gezondheid is veel meer waard dan al het geld van de hele wereld. Waarom laat je je moeder weten dat je contact wil verbreken? Onbewust stille hoop dat ze de moeder wordt die je graag had willen hebben? Kinderen van narcisten doen vaak aan ‘wensdenken’. Maar dat is niet de realiteit; je moeder is zoals ze is en gaat nooit veranderen. Verbreek het contact volledig met haar. Als je goed contact had/hebt met je oma; geniet gewoon nog van de tijd die je met haar hebt. Ga bij oma op bezoek, zonder dat je moeder weet dat je gaat. Als je moeder er is, ga je meteen rechts omkeert. Drink met je oma een bakkie koffie, vraag aan haar verhalen te vertellen over vroeger, hou t positief, geniet.

Recent Posts

 • afkicken van de narcist
 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Programma voor omgaan met narcisme
 • Recent
 • Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist
 • Waarom werd ik door de narcist zo behandeld?

Kun je voor jezelf zorgen (zelf)partner? (groeitaak)

Ik weet dat je denkt dat narcisten je machteloos maken, ze laten je getraumatiseerd, verslagen en machteloos achter. Maar dit hoeft… Read More

 • Nederland België Nederlandstalig
 • persoonlijke ontwikkeling
 • Recent

Vooruit naar actualisatie en manifestatie na misbruik.

'Misschien gaat de reis er niet zozeer om dat je iets wordt. Misschien gaat het erom dat je niet alles… Read More

 • Begrippen Narcisme
 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • persoonlijke ontwikkeling
 • Recent
 • Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist
 • werktuigen voor veerkracht weerbaarheid hulpeloosheid

Herstellen narcistisch financieel misbruik: hoe doe je dat? (groeitaak)

Ik geloof echt dat narcistisch financieel misbruik één van de meest ondragelijke en moeilijke dingen is om van te herstellen.… Read More

%%footer%%