Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en
negeer de oproep van de narcist

Negeer de oproep van de narcist!

Beantwoord de oproep van de narcist niet. Net als je je eindelijk beter voelt en je begint hoopvol te worden want je denkt steeds minder aan de narcist komt de oproep of sms van de narcist. Geef geen antwoord op de oproep van de narcist, negeer de oproep van de narcist.

Geef er geen antwoord op.

Reageer niet.

Ze willen zien of ze nog steeds controle over je hebben.

Bovendien willen ze je weer in huis halen.

Ze zijn niet veranderd. Ze zullen je niet beter behandelen en dat is niet om de juiste redenen. Daarom negeer de oproep van de narcist.

Het leidt alleen maar tot meer pijn.

Negeer het.

negeer oproep narcist
Hoe doe je het werk om te bloeien?

Een narcist zal je nog harder achtervolgen

Dat komt doordat narcisten het niet kunnen verdragen om te verliezen. Het is te pijnlijk voor hun opgeblazen ego! En kijk uit, dames, want narcisten zijn vaak moeilijk te weerstaan, althans in het begin. Ze zullen je naar binnen lokken met charme, geschenken, complimenten, beloften – maar zodra ze krijgen wat ze willen (in dit geval jij), gaat het allemaal weg.

Dus als je verleid wordt tot een relatie met een narcist en je op een gegeven moment probeert te breken door hem te negeren, zet je dan schrap voor zijn boze, vervelende sms-berichten. Of hij kan je helemaal blokkeren. In tegenstelling tot een ‘normale’ partner, zal een narcist niet proberen om uit te reiken om erachter te komen waarom je hem negeert, omdat hij niet om je gevoelens geeft. Het gaat echt om hem.

Tot slot

Het maakt niet uit of de narcist in je leven in staat is om “onmenselijke” te zijn, je weet dat de elementen in de relatie NIET goed zijn en ze NIET normaal zijn.

Ik hoop dat je begrijpt dat hoe meer je reageert op het ongeordende gedrag, hoe meer kracht, energie en levenskracht je weggeeft.

Besef dit – en daar gaat het om!

De voeding van jouw energie krijgen, omdat een narcist geen energie uit zijn eigen emotionele levenskracht kan genereren.

Ze MOETEN parasieten zijn en zich voeden met andere mensen.

Dat is voor hen waar ELKE relatie ECHT over gaat.

De enige manier om deze mensen te “treffen” is door je volledig los te maken en te genezen. De grootste belediging voor een narcist is: “Jij bent niet langer mijn realiteit.”

Als dit je heeft geholpen wakker te worden voor wat er werkelijk aan de hand is, dan is het tijd voor je om deze nachtmerrie te verlaten en te genezen. Ik kan niet genoeg het Engelstalige Narcistische Misbruik Herstelprogramma (NARP) aanbevelen om te bekijken.

Je hebt veel mensen horen praten over de verbazingwekkende resultaten die ze hebben gehad op NARP, dit komt omdat het de emotionele band met een narcist krachtig en snel verbreekt. Door NARP ga je terug in de bestuurdersstoel van “jezelf” landen, zodat je je ziel, gezond verstand en leven terugkrijgt.

Zoals altijd kijk ik erg uit naar uw opmerkingen en vragen hieronder.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees