Omgaan met ex als dat een narcist is? Kan dat vriendschap met je ex?

Ben je gefrustreerd, omdat je geïsoleerd bent? Heb je alle methoden voor het bouwen van omgaan met ex, om erachter te komen dat geen enkele voor je werkt, omdat de narcist er steeds stokken voor steekt?

Maak je geen zorgen, we zijn er allemaal geweest. Iedereen zegt dat je geweldige vriendelijk tegen anderen moet zijn om vriendschappen te bouwen. En hoewel dat helpt, wat als ik je zou vertellen dat het geen vereiste is.

Ja, vriendschappen opbouwen is moeilijk, maar niet onmogelijk. De vraag is vooral met wie ga je vriendschap opbouwen. Kwaliteit boven hoeveelheid.

Word je onwaardig bevonden? Maar je bent meer dan genoeg!

Laat niet toe dat iemand je het gevoel heeft dat je het niet waard bent geliefd te worden, ook al is het een familielid of een ex.

Sommige personen proberen u te isoleren van je kinderen, familieleden of vrienden, omdat ze je leven willen domineren.

Deze personen kunnen het goed uitleggen. Ze hebben veel te verbergen en ze doen zich charmant voor en in hun manier van doen zijn ze overtuigend. Achter gesloten deuren zijn ze volledig anders dan in het openbaar. Als je ze laat gaan en breekt met hen in je leven, zullen ze bedelen en smeken om je terug te krijgen.

Bovendien kunnen ze ook proberen om je of je kinderen te overtuigen dat ze zullen veranderen.

Of proberen te overtuigen dat ze veranderd zijn of dat ze spijt hebben. Ze smeken om vergeving en als het hen niet lukt om die te krijgen gaan ze inspelen op je christelijk gevoel en menselijkheid.

Ze doen dan alsof je ook niet volmaakt bent, en wel verplicht bent hun je leven door hen te laten dicteren. Ze vergeten wat ze gezegd en gedaan hebben, en al wie ze hebben meegesleurd in hun machtsspelletjes.

Echter, zijn ze niet bereid de schade te herstellen, hun fouten te erkennen. Ze hebben schrik voor hun openbaar imago, omdat ze steeds op zoek zijn naar een prooi, nu ze je verliezen. Ze vragen vergeving aan je, omdat ze niet willen dat het in het openbaar komt.

Maar het is een leugen, ze zullen nooit veranderen, niet tegenover u!

Dit patroon hebben ze tientallen jaren gevolgd.

Het is een truc om je terug in hun ijzige greep te hebben, en verder van je misbruik te maken en hun straf te ontlopen!

Daartoe zijn ze ook bereid je kinderen op te zetten tegen je, gebruik te maken van de zwakheden van je kinderen of familieleden, omdat ze al altijd gezocht hebben naar de zwakheden in anderen.

Ze gaan nog een stap verder in het omgaan met je ex, nu het niet meer achter gesloten deuren lukt. Het leven is te kort en te mooi om jezelf te laten emotioneel, mentaal, fysiek en seksueel te laten misbruiken.

Deze narcistische mensen zijn gevaarlijk!

Hoe langer je contact met hen onderhoudt, hoe moeilijker het is om van hen af te komen. Ze gaan je dagelijks onder druk proberen te zetten met sms- en. En ja, ze gaan dreigen, roepen en schreeuwen.

Als ze dreigen om je te doden … geloof hen. Dat is niet de eerste keer. Je tijd en leven is onvervangbaar.

hoe omgaan met je ex-psychopath,persoonlijke groei, persoonlijke ontwikkeling, life coaching
Klik op de foto voor meer info!

Probeer ze dus niet van dat idee af te brengen dat is tijdverspilling. Wees voorbereid, maak jezelf sterk mentaal en fysiek voor omgaan met ex. Verwittig al de diensten en vrienden die je kunnen beschermen.

Verzamel hun uitspraken want je zult die nodig hebben als er iets gebeurt. Eens je je bewijzen vernietigd maak je het jezelf moeilijk om je te verdedigen. Dat is ook een doel van hun zogenaamde vraag om het met je te regelen.

Gebruik al je energie om jezelf op te bouwen in omgaan met ex en kijk niet om.

Zet jezelf in een andere situatie. Stel dan de vraag met wie ga je vriendschap opbouwen?  Je kunt geen vriendschap geven als je je eigen vriend niet bent. Verhuis, studeer, breek af wat je aan het verleden bindt, ontspan je, ga op avontuur, wees dankbaar voor alles wat je hebt.

Maak een plan om al de schade om te buigen.

omgaan met ex
De juiste groeitaken voor stimulering zelfgenezing bij trauma!

Geen softe psycholoog maar een levensleraar.

Je bent nu een levensleraar, wat je hebt meegemaakt dien je door te geven. En je kunt praten daarover vanuit de realiteit. Als je overwint, heb je veel te bieden aan allen die dit hebben meegemaakt of nog mee zullen maken in het omgaan met ex.

Snij alle communicatie af met zo’n gevaarlijk persoon. Versterk alle aspecten van je leven, ook het financiële. Geef je liefde aan die personen waar je geliefd bent en gewaardeerd om jezelf en waar je met respect wordt behandeld.

Als je bijkomende suggesties, vragen of oplossingen hebt dan hou ik er echt van om die te horen in de commentaren of als het meer persoonlijk is, contacteer me. Alle links vind je in het menu.

Je verdient een beter leven! Je kunt het om de juiste manier omgaan met je ex! Hoe nuttig was het artikel “Omgaan met ex als dat een narcist is?” Deel dit artikel want het kan vrienden van je helpen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

Vriendschap met een vriendin van een narcist is complex.

Nooit geen vriendschap met uw ex-narcist na een scheiding.

Gratis bronnen narcisme – traumaherstel

Hoe doe je het werk voor zelfgenezing: boek Dr Nicole Lepera video

Het roofdier: met de narcistische man geheimen delen.

Vriendschap met vriendin van een narcist is complex. Deel 2a

Je ziekte als geschenk beschouwen of genezen met je handen?

narcistisch misbruik herstelprogramma

Geplaatst

in

, , ,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees