Categorieën
gemeenschapsvorming groeitaak Recent Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist

Vriendschapstip die heel belangrijk is: luister en stel vragen

Hoe vaker je ja zegt, hoe meer uitnodigingen je krijgt van mensen om nog meer dingen samen te beleven. Het uitproberen van nieuwe activiteiten en nieuw voedsel is de beste manier om nieuw vriendschappen aan te knopen. te ervaren. Als ze ook nieuwe vrienschappen zoeken, zullen ze net zo nerveus zijn als jij en zullen ze je erg dankbaar zijn dat je de eerste stap hebt gezet. Dat is een goede reden om elke vriendschapstip die volgt goed te overwegen.

Waar wil je het liefst naar toe, maar ben je nog nooit geweest? • Wat is je favoriete boek? • Hoe zouden je vrienden jou beschrijven? • Wat is je favoriete bezigheid? Praat niet de hele tijd over jezelf – mensen zullen je saai vinden en denken dat je niet in hen geïnteresseerd bent.

Hierna volgen vriendschapstips waardoor je vriendschappen kunt normaliseren en gezond maken.

1ste vriendschapstip: Door beweging terugkeren naar je lichaam:

sporten, wandelen, samen yoga doen.

2de vriendschapstip: Nieuwe dingen leren door naar podcasts te luisteren, documentaires te kijken of samen te lezen.

3de vriendschapstip: Vrijwilligerswerk doen, geven of een online community creëren die anderen van dienst is.

4de vriendschapstip: Dingen doen die geen geld kosten of weinig kosten, zodat jullie allebei financieel kunnen besparen of elkaar niet onder druk kunnen zetten.

5de vriendschapstip: Elkaar vieren, elkaar optillen, de evolutie eren die je mentaal, emotioneel en spiritueel doormaakt.

6de vriendschapstip: Samen koken van een voedzame maaltijd.

7de vriendschapstip: Praten over dromen, je visie en impact maken op de wereld.

Aan de realiteit ontsnappen met vriendschapsrelatie

Toen ik in de twintig was, besefte ik dat de meeste tijd die ik met vrienden doorbracht, was om aan de realiteit te ontsnappen.

Ik socialiseerde op manieren die te maken hadden met drinken, veel geld uitgeven dat ik niet had, en praten over dingen die niet in dienst waren van mijn hoogste zelf, zoals roddelen of klagen. Dit wordt als “normaal” gezien.

Toen ik besloot dat ik emotioneel gezond wilde worden, had ik grenzen aan hoe ik mijn tijd doorbracht. En met wie ik het doorbracht. Ik was me bewust van de energie die ik in mijn relaties bracht en hoe ik me voelde nadat ik tijd met mensen had doorgebracht.

Een grote reden dat ik een zelfgenezers op Facebookgroepen heb opgericht, was dat ik een ruimte wilde voor gelijkgestemde mensen die bewuster wilden zijn om samen te komen. De link vind je in het menu. Ik weet hoe isolerend het kan voelen als je bepaalde dingen niet meer met anderen wilt doen en je afvraagt ​​of je wel vrienden over hebt.

Mentale welzijn met reflectie en geen zondebokmechanisme

Het is geen probleem om even te willen ontsnappen aan de grote dingen om rond te hangen met vrienden die gewoon het leven en al het andere op pauze willen zetten en over de kleine dingen willen praten.
Het is erg belangrijk om bij zulke mensen te zijn, niet alleen om vooruitgang te boeken in het leven, maar ook voor je mentale welzijn als iedereen kan akkoord gaan rond het principe: het met elkaar eenszijn dat je het niet moet eenszijn en niemand uit te sluiten.

Heb je relaties kunnen vinden waarin je deze dingen doet? Laat het ons weten in de commentaren.

#helen #healing #mindbody #trauma #spiritualiteit #groei #zelfgenezer

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren