Categorieën
video zelfzorg

Niet weten wat waardig zijn betekent en hoe je dat bereikt. video

Eén van de ergste dingen over narcistisch misbruikt worden is hoe waardeloos het je doet voelen.

Ik weet dat zo velen van jullie, net zoals ik vroeger me compleet waardeloos voelde. Ik geloofde dat ik gevangen zat, dat er geen uitweg was en dat het nooit beter zou worden dan dat het was.

https://videos.files.wordpress.com/X48tB5Yi/hoe_bereik_je_waardig_zijn.mp4
@narcismeHelp

In al deze machteloosheid is een diepe wanhoop, en een niet weten hoe je een leven creëert waar je je volledig waardig voelt.

Narcistisch misbruik is een volledige aanval op jouw vermogen om jezelf te waarderen.

Het is een aanval op je geest (spirit) en macht om oplossingen te vinden. Bovendien is het een aanval op je kracht, en wel zo dat je niet in staat bent om je voor te bereiden, te plannen en de middelen te verzamelen om je persoonlijke bevrijding van het misbruik uit te voeren.

Toch wil je iets weten dat echt belangrijk is …

Misschien, heel misschien, is weten wat jouw waarde is en jouw rechten zijn en wat jouw macht is altijd verwarrend, onbereikbaar of zelfs angstaanjagend geweest voor je.

Velen van jullie, net als ik, zijn zo druk bezig geweest om te overleven en doelen te bereiken in je leven, dat je niet eens hebt geweten wat waardig zijn, betekent.

Je weet niet hoe je jezelf echt kunt aanvaarden, eren en goedkeuren.

Het was pas toen ik intensief werkte aan het herstel van narcistisch misbruik dat ik besefte hoe ik mijn waardigheid weggaf aan andere mensen, ironisch genoeg om te proberen me waardig te voelen.

Ik had altijd geloofd dat de meningen en ideeën van andere mensen belangrijker waren dan de mijne, en als ik het met hen eens was, dan zou ik worden opgenomen en geliefd.

Ik stond vroeger toe dat andere mensen me vertelden wat ik moest denken, voelen en doen om te proberen hen gelukkig te houden zodat ze me zouden accepteren.

Bovendien was ik geprogrammeerd en geconditioneerd (opgevoed) om te geloven dat dit de manier was waarop relaties en de wereld werkten!

Natuurlijk, dit eindigde vreselijk voor mij; verbonden met mensen die mijn waarde helemaal niet erkenden.

Nu, weet ik een veel grotere waarheid … dat mijn “waardigheid” nooit vertrouwd op wat andere mensen dachten van mij.

Het was altijd bepaald door wat ik van mezelf dacht.

Want hoe ik me voelde over mezelf, onafhankelijk van andermans visie over me, zou bepalen hoe ik mijn eigen zelfstandigheid toonde. Hoe ik me over mezelf voelde bepaalde of ik persoonlijke macht toonde of bepaalde ik tegen angst zou ingaan. Hoe ik over mezelf dacht bepaalde of ik me authentiek zou uitdrukken volgens mijn eigen waarheid.

Mijn vrijheid begon toen ik verschrikkelijke mensen achter me liet die niet mijn beste belangen op het oog hadden.

Ik had niet langer “iets” van hen nodig om me geheel en gezond te voelen.

Ik was in staat om het trauma los te laten in mijn lichaam dat me aan hen gebonden had gehouden, zodat ik mezelf kon vullen met liefde, genade, macht en waarheid in plaats van het trauma. (wit licht in NARP)

Geen macht meer weggeven

Toen begreep ik volledig de machteloosheid van het Valse Zelf van de narcisten, die alleen konden opereren in mijn leven als ik mijn macht weggaf en niet mijn eigen waarde wist.

Vandaag vier ik met jullie het leven in waarheid en gezondheid van mijn eigen bestaan, en het verbinden met andere Ware Zelven die het leven en de liefde met me willen vieren.

Dit wens ik, met heel mijn hart, ook voor je. Een leven vol liefde en waarheid. Als dit is wat je wilt, met heel je hart, dan kan ik niet wachten om je te helpen. Dit is één van de redenen waarom ik ’s morgens opsta met een glimlach.

Wees gerust, er komen veel meer middelen in de Supportgroep VKoN om je te helpen uw waardigheid te claimen en te genezen tot een niveau waar misbruik of giftige mensen niet langer van invloed op je zijn.

Blijf de voordelen halen van alle informatie in de artikelen van narcisme.blog.

Zorg ervoor dat je verbonden bent met onze Facebook (Ecoaching)- en Instagram-pagina (@persynjohan) voor meer dagelijkse inzichten en helende tools. Links vind je hier.

Ik weet dat velen van jullie, werken aan jullie reis naar bevrijding en ook anderen willen helpen hun ware waardigheid te vinden.

Dank jullie voor jullie inbreng en reacties. Getuigen van je vorderingen is belangrijk voor ons allemaal en ondersteunen ons allemaal. Elke stukje steun is belangrijk.

Hoe je hogere kracht gebruiken voor herstel narcistisch misbruik?

Laat geen andere mensen je eigenwaarde bepalen!

De relatie met jezelf is de belangrijkste communicatie

Alle artikels over narcisme in Knack!

over zelfzorg

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren