Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Bepaal wat je wilt en niet wat je niet wilt als je trauma wilt genezen!

Als je over huiselijk geweld hebt gelezen, weet dan dat genezing van misbruik net zo moeilijk kan zijn als erin leven.

Je hebt gelezen dat het verlaten van gewelddadige relaties niet gemakkelijk is en ronduit gevaarlijk kan zijn. Je leest over de cyclus van misbruik en het kracht- en controlewiel. U bent ook gaan begrijpen dat u nu denkt dat u wordt misbruikt of dat u zich blijft afvragen of uw partner u misbruikt. Is uw relatie wel gezond? Maar vooral: bepaal wat je wilt.

Verder lezen

Waarom de groeitaken doen?

Bij het doen van de groeitaken kun je leren je emoties te beheersen, de traumaband te leren verbreken, ongezonde aanpassingen te ontmantelen, gehechtheidstrauma’s te helen, te leren hoe ons verleden ons nu beïnvloedt, de cyclus van push-pull te helen, te gedijen met een solide gevoel van eigenliefde.

Je kunt stap voor stap leren de relatie te creëren die je wilt, leren hoe je de overlevingsmodus kunt herkennen, jezelf sterker maken bij waarschuwingen met een rode vlag, traumareacties genezen en vervangen, adaptieve vaardigheden leren, co-afhankelijke aanpassingen genezen.
Je duikt diep in zelfontdekking wanneer je consequent de groeitaken uitvoert. Je begint je doelen te verkennen. Je helpt bij het uitpakken en genezen van traumatische banden, gewelddadige relaties en gehechtheidstrauma’s, terwijl je je op weg helpt naar bloei. in je leven.

Als je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé-Support Groep VKoN.

bepaal wat je wilt
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zonder extra kosten narcisme.blog steunen

Je kunt deze blog ook zonder extra kosten voor jezelf steunen door je bol.com online shoppingtrips te beginnen met mijn affiliate-link-bolcom foto aan te klikken op narcisme.blog.

Natuurlijk ook door mijn posts leuk te vinden en te delen op sociale media. Deze blog bestaat dankzij de steun van lezers, en ik waardeer elk stukje steun. Dank u.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

knop om donatie te geven

Voeg je bij 4.590 andere abonnees