Categorieën
Recent sociale media post

Laat geen andere mensen je eigenwaarde bepalen

De narcist zegt dat we hem of haar kunnen vertrouwen, maar daarna vernietigt hij of zij ons. Hoe leer je daarna te vertrouwen? Je deelde je hoop en dromen, je angsten en je pijn. Je laat jezelf kwetsbaar zijn. En toen gebruikten ze je vertrouwen tegen jou. Het is gemakkelijk om te denken dat je nooit meer zult vertrouwen. Maar eerst ga jezelf je eigenwaarde zelf bepalen, zodat je die niet laat afhangen van iemand anders.

In elk gesprek zoek je naar rode vlaggen. Zelfs jouw naasten lijken opeens gevaarlijk. Je wilt je van iedereen terugtrekken, muren ophangen en de hele wereld vertellen dat ze rotzooien.

Maar dan zit je gewoon thuis, eenzaam en bang. Je WILT vertrouwen. Je wilt weer in iemand of iets geloven, omdat het eigenlijk goed voelt om soms de heerschappij over te dragen.

Om erop te vertrouwen dat iemand jouw rugsteun heeft.

Maar waar begin je als je van binnen zo bang bent om gekwetst te worden en weer in de steek gelaten te worden?

Je begint bij jezelf. En je neemt babystapjes.

Na veel zoeken realiseerde ik me dat de persoon die ik de hele tijd niet echt had vertrouwd, mezelf was. Ik had altijd op anderen vertrouwd om te beslissen wat we deden, waar we gingen eten, hoe ik over mezelf dacht.

Ik liet andere mensen mijn eigen waarde bepalen, omdat ik niet in mezelf geloofde. Misschien doe jij hetzelfde. Misschien heb je bevestiging van anderen gezocht om je goed te voelen.

Een compliment nodig om zeker te zijn van jezelf. Als dat zo is, gaat het niet om het vertrouwen van anderen, maar om jezelf te leren vertrouwen.

Tot slot

Weet dit alstublieft. Wanneer je de delen van jezelf geneest die voorheen niet sterk en duidelijk konden zijn en grenzen konden stellen, negeer je de narcist wat ook de onzin is dat hij bedoelt. Het zal gewoon niet meer jouw realiteit zijn omdat er niets in jou is dat getriggerd wordt om deel te nemen. Het is weg.

Integendeel, je bent gewoon energetisch en emotioneel afgestemd op je waarheid en waarden en al het andere is niet relevant. Dat is echte kracht. Je probeert niet met een narcist te werken. Je probeert ze niet te veranderen of te repareren. Je bent gewoon krachtig uitgelijnd in je waarheid.

Dat is de kracht van het echt kunnen negeren van een narcist. Dat is echte evolutie. Het is zoveel meer dan je er alleen maar voor te verstoppen, het proberen te vermijden en nog steeds getriggerd worden en er nog steeds door geobsedeerd zijn en niet staan in je kracht en waarheid. Ik hoop dat dit heel duidelijk is en dat je het verschil begrijpt.

Kijk hoe dit elk gebied van je leven verbetert. Dit gaat niet alleen over jou en de narcist, dit gaat over je hele leven.

Om je kracht terug te krijgen, beter dan je ooit hebt gehad, net zoals ik, en honderden anderen op een gezonde manier hebben kunnen doen, veel sneller dan je zou denken bekijk dan eens onze groeitaken en de Engelstalige programma’s hier.

Dit is het enige genezingssysteem dat ik ken dat je duurzaam en krachtig van binnenuit naar deze plek brengt. Kijk dus eens naar de links in het menu.

Ik wil je er ook aan herinneren om deze blog leuk te vinden en je erop te abonneren, want dan kun je op de hoogte worden gehouden van al het nieuws dat er aan komt.

Ik kijk zo uit naar uw opmerkingen en uw vragen. Ik hoop dat dit je echt heeft geraakt en dat je deze oproep om op te staan ​​echt hebt begrepen.

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren