Met niets weg lopen ook geen liefde. Waardeert een narcist jou? VKoN

 

 

Het is verwarrend, omdat je soms de zorgzame persoon ervaart waarvan je houdt, wiens gezelschap een plezier is. Daarna echter volgt alleen een gedrag waardoor je je onbelangrijk of ontoereikend voelt.

Een narcist zegt dat hij-zij van je houdt. Toch volgen er geen acties die deze bewering ondersteunen.

de video bevat beelden onder een vergunning: https://app.contentsamurai.com/cc/250230

 

Liefde van een narcist kan dat?

 

Een narcist kan passie tonen in de vroege stadia van het daten. Je afvragen of een narcist van je houdt, is de verkeerde vraag.

Hoewel het verstandig is om de geest van een narcist te begrijpen, zoals Echo in de mythe van Narcissus, richten partners zich teveel op de narcist ten nadele van henzelf.

Vraag jezelf in plaats daarvan af: Word je gewaardeerd door een narcist? Voel je dat de narcist voor je zorgt?  Krijgt u aan uw behoeften voldaan? Zo niet, wat is de invloed hiervan op u en uw gevoel van eigenwaarde en wat kunt u daaraan doen?

 

Teveel liefde gegeven. Te weinig liefde van een narcist.

 

Zelfs toen ik me realiseerde dat ik je niet kon vertrouwen, kon ik mezelf er nog niet van weerhouden om van je te houden en je verder liefde te geven. Zelfs toen ik besefte dat je me niet verdiende, voelde ik nog dat ik je verdiende.

Omdat ik al zoveel van me had gegeven, en zoveel tijd en energie had geïnvesteerd dat het gewoon niet eerlijk leek om met niets weg te kunnen lopen. Behalve een besef dat liefde van een narcist niet bestaat.

 

Vernietiging van de liefde.

 

En wanneer ze je vragen over mij en je merkt dat je terugdenkt aan al onze herinneringen, hoop ik dat je pijn hebt, omdat de waarheid je raakt als een kogel en je merkt dat je antwoordt: “Hij hield van mij meer dan iemand anders in de wereld en ik vernietigde hem.

 

Zonder droom, zonder liefde.

 

Maar op een gegeven moment stopte ik tegen mezelf te zeggen dat ik verdwaald was. Op zoek ben ik, niet verdwaald. Immers zonder droom kun je niet leven. Waarom het oneindig verlangen niet gaande houden? bovendien ben ik op een weg zonder bestemming.

Ik rij gewoon met de hoop dat ik een plaats zal vinden die ik leuk vind. Dan zal  ik blijven. Ik ben niet verdwaald. Ik ben onderweg naar de eeuwigheid. Een vriend wacht daar op mij.

 

Zuur in je hart.

 

Ik ga hier niet over liegen – ja, ik mis jou nog, natuurlijk wel. ja, ik kijk nog naar stukjes van jou in elke vrouw die ik ontmoet. Ik zal dat  altijd doen. Ja, ik hoop nog  dat ik jouw gezicht zal zien elke keer dat er wordt gebeld wordt en ik de deur open.

Maar ik wil jou niet terug. Je hebt me verpest. En hoewel ik van jou hou, weet ik dat je niet goed bent voor me.

Ik hou vandaag van je. Zal ik ook morgen je liefhebben? Ja, ik zal over tien jaar van je houden. Je zult dat verhaal zijn dat ik mijn kinderen geef als ik een ​​hartaanval heb. Ik zal ze vertellen dat het pijn deed in de hel.  Hoe je de ware was.

Ik zal ze zeggen dat er meisjes en jongens waren die zuur in je hart hebben  gemorst.
Ze keken, terwijl je rotte. Ze zeiden je alleen sorry als ze iets nodig hadden. Dat ze je leven in en uit willen gaan, maar niet als je er een eind aan maakt.

 

Ik wilde jouw liefde.

 

Ik zal ze zeggen dat ze sterker moeten zijn dan ik was. Dat het pijn doet om te vertrekken. Dat het alleen maar erger werd om jou zoveel kansen te geven als je wilde.
Jouw lippen, jouw handen, jouw armen, ik wilde jou zoals de oceaan de kust wil, constant reikend en teruglopend.

Zoals de regen wil vallen. De manier waarop de zon wil schijnen zo wilde ik jou.  De manier waarop woorden willen worden gelezen zo wilde ik jou. Tot in het oneindige, tot op het miljoenste niveau, geen hoeveelheid regen kon het vuur dat ik voor jou had doen uitdoven.

 

Ik realiseer me dat je het in het algemeen niet waard was.

 

Er waren een 10-tal momenten met jou dat je me heel gelukkig maakte. Echter, het grootste deel van de tijd heb je me buitengesloten.

 

Dat is waarom ik zweer dat ik zal proberen over je heen te komen.

 

We hadden misschien iets geweldigs. Maar ik denk dat we het nooit zullen weten.
Ik zal nooit de goede tijden vergeten die ik bij je had. Maar ik zal ook nooit vergeten hoe je me meer pijn hebt gedaan dan iemand die ik ooit heb gekend.

Totdat ik besefte hoe zielig ik was om te huilen om iemand die het gewoon niet kon schelen. Je hebt me pijn gedaan. Je hebt me het gevoel gegeven dat ik waardeloos, stom en onbelangrijk was.
Ik liet je naar me toe komen. Sterker nog, ik liet je me controleren. Het leek alsof je alles onder controle had.

 

Maar ik ga eindelijk verder.

 

Hoewel, je hebt me één ding geleerd. Om nooit iemand vast te houden die je niet vasthoudt.
Wat mij betreft, ik weet beter. Waar is de liefde van de narcist? Ik heb gezocht en niet gevonden. Het was een vorm van omgekeerde projectie.

Wat jou betreft, je verloor een persoon die er echt om gaf.
Als je echt verliefd op me was geweest, zou je voor me hebben gevochten. Maar dat deed je niet. Dus dat betekende alleen maar dat ik meer van je hield dan jij van mij.

 

Ik mis de manier waarop je me een speciaal gevoel gaf.

 

Je was een moeiteloos soort van gelukkig persoon althans schijnbaar voor de buitenwereld. Je hebt het nooit echt hoeven te proberen. Het enige wat je moest doen was een klein deel van mij aanraken.

Dan zou ik je overal voelen. Ik voelde zelfs de pijnlijke plaats waar jij niet bij kan.
Ik herinner me nog dat ik je zag vanaf de passagiersstoel met je hoofd achterover gegooid en gelach trilde uit je mond en ik dacht bij mezelf: ‘Ik wil je voor altijd.’

 

Een rivier van zegeningen vinden.

 

Het hebben van overvloed en het kunnen helpen van anderen die minder geluk hebben, is een zegen. We moeten onthouden dat we ons moeten begeven in een rivier van zegeningen.

Je zult je afvragen waarom het zo lang heeft geduurd voor je zo’n rivier kon vinden. Ik was gefocust op het geven van liefde voor een narcist. Ik verbeelde me dat het mogelijk was, gezien de schoonheid van haar charmes, de intrige van haar verhaal, als een achteruit projectie veronderstelde ik dat we zielsgenoten waren.

Omdat het vlak voor je gezicht is als je actie onderneemt. En het is gratis. Keer dagelijks 15 min terug naar deze blog-website en sluit je aan bij onze fijne gemeenschap en je zult die rivier onmiddellijk vinden.

 

Ben je klaar voor Echt bruikbare suggesties?

 

van kwetsuur naar litteken
Van kwetsuur naar litteken Hulpverlening aan kinderen met complex trauma. Paperback.

Hoe doe je het innerlijke proces van loslaten van codependentie aan de narcist? deel 1

 

Hoe doe je het innerlijk proces van loslaten van codependentie aan de narcist? deel 2

 

Wat is de werkwijze volgens narcisme.blog om de meeste resultaten te hebben?

 

Wat er gebeurt als je niet systematisch werkt aan je zelfliefde tekort?

 

Hoe Omgaan met een lieve & gewelddadige narcist?

 

Hoe stevig en gezonde grenzen opbouwen?

 

Hoe kun je emotionele pijn verminderen?

 

Hoe jezelf niet laten verleiden door narcisten?

 

Hoe doe je een bloeiend parallel-ouderschap met een narcist?

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd. Hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon speelt geen rol. Zelfs als ze nog steeds in je leven zijn ben je welkom.

Klik voor meer info

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten. Hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik.

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Ik heb gezien dat Melanie ook een aantal spannende bonussen heeft voor u ook! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Annemie Persyn Declercq