Wil je nog meer weten over opvoeden van kinderen met een narcist.

Wil je nog meer weten over opvoeden van kinderen met een narcist.

Co-parenting with a Toxic Ex. E-Boek. What to Do When Your Ex-Spouse Tries to Turn the Kids Against You. Paperback.

co-parenting with a toxic ex

vertaling: opvoeden van kinderen met een narcist: Co-ouderschap met een giftige ex.  Wat te doen wanneer je ex-echtgenoot probeert de kinderen tegen je te keren. Paperback.

Er is geen twijfel over mogelijk: uw kinderen zijn het belangrijkste in uw leven. Maar als u een rommelige scheiding hebt doorgemaakt, kan uw relatie met uw kinderen gespannen raken als u te maken krijgt met een giftige ex.

Je ex kan je met een slechte mond voor de kinderen aanklagen, je ervan beschuldigen een slechte ouder te zijn en je zelfs proberen te vervangen in het leven van de kinderen met een nieuwe partner.

Als gevolg hiervan kunnen uw kinderen in de war raken, in conflict komen, boos, angstig of depressief zijn – en u voelt zich misschien machteloos.

In co-ouderschap met een toxische ex, biedt een landelijk erkende ouderschapsexpert je een positieve opvoedingsaanpak voor het omgaan met een vijandige ex-partner.

Je zult leren om de meest voorkomende fouten van co-ouderschap te voorkomen.

Hoe ga je het ouderlijk vervreemding-syndroom vermijden? Je leert effectieve technieken om met je kinderen te praten op een manier die een open en eerlijke reactie bevordert.

Bovendien leert u hoe u uw kinderen kunt beschermen tegen pijnlijke loyaliteitsconflicten tussen u en uw ex-partner. Echtscheiding is vaak pijnlijk, vooral als je ex gewoonlijk probeert je relatie met je kinderen te ondermijnen.

Maar met de juiste hulpmiddelen kunt u uw kinderen beschermen en uw relatie met hen sterker dan ooit maken. Dit boek kan je laten zien hoe.

Raising the Kid You Love with the Ex You Hate. E-boek. Hardcover.

foto cover raising the kid

Het kind opvoeden waar je van houdt met de ex die je haat.

Jij en je voormalige vrouw / man worstelen om burgerlijk tegenover elkaar te zijn.  Je erkent dat de conflicten schadelijk kunnen zijn voor je kind. Dr. Farber, een klinisch kinderpsycholoog die al meer dan 30 jaar in de praktijk is, weet waar je mee te maken hebt.

Hij schrijft medelevend en inzichtelijk over de praktische, uitvoerbare stappen die je kunt nemen om te voorkomen dat je verschillen met je ex de beste moeder of de beste vader die je kunt zijn, in de weg staat.

 

“How To Love Your Kids More Than You Hate Your Ex.” E-boek. Hardcover.

foto cover boek how to love your kid

Het leven eindigt niet bij een scheiding. Terwijl je begint met het oppakken van de stukjes en het werk om verder te gaan met je leven, kan het gemakkelijk zijn om te vergeten dat je kinderen alles doormaken wat je bent.

Ze moeten worden getoond dat ze hun ouders niet verliezen. Jij kunt ze tonen dat ze nog steeds geliefd zijn.

Hoe je je kinderen liefhebt, meer dan dat je een hekel hebt aan je ex, zul je je laten zien hoe je boven je eigen ontberingen uit kunt stijgen.

Je kunt je aandacht houden op alle prachtige dingen die nog in je leven zijn ook tijdens en na een echtscheiding.

Daar is om  te beginnen een van de belangrijkste – jouw kinderen.

Onderwerpen behandelen van ondersteuning voor kinderen tot het delen van voogdij, omgaan met tieners en nieuwe romances. Voor u en uw ex. Hoe u uw kinderen liefhebt meer dan dat u uw ex haat, is een waardevolle hulpbron en een broodnodige troost tijdens wat het meest kan zijn moeilijke en moeilijke ervaring in je leven.

Geschreven in de stem van een zorgzame vriend met nuttig advies en af ​​en toe een beetje stoere liefde, “How to Love Your Kids More than You Hate Your Ex” bevat zowel de informatie als de ondersteuning die u nodig hebt om uw gedachten af ​​te houden van uw scheiding en op uw kinderen .

Een gids voor het overleven van echtscheiding.

Hoe door een scheiding sterker worden als een gezin. Wanneer kunnen ouders en kinderen beiden profiteren van de eenvoudige wijsheid en oprechte kracht die dit boekje bevat.

  • Hoe hou je van je kinderen meer dan dat je je ex haat, inclusief:
  • Inspirerende citaten en woorden van wijsheid
  • Bewegende poëzie over liefde en verlies
  • Tips om met je kinderen te praten na een scheiding. Welke grenzen je moet instellen voor je ex.  En nog veel meer

Dit boek is leuk, informatief en bevrijdend. Hoe je van je kinderen kunt houden meer dan dat je een hekel hebt aan je ex. Dit is een gids voor ouders die op zoek zijn naar antwoorden na een scheiding. Maar dit is ook een gids voor hun kinderen.

Zoekend om te helpen omgaan met het moeilijke emotionele proces van echtscheiding. Hoe de voorrang geven om hun kinderen lief te hebben. Hoe om te genieten van je kinderen meer dan dat je je ex haat. Het is meer dan een boek. Het is een manier voorwaarts gaan.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

artikels over ouderschap