Misschien wil je nog meer weten over opvoeden van kinderen met een narcist.

 

Co-parenting with a Toxic Ex. E-Boek. What to Do When Your Ex-Spouse Tries to Turn the Kids Against You. Paperback.
co-parenting with a toxic ex

vertaling: opvoeden van kinderen met een narcist: Co-ouderschap met een giftige ex.  Wat te doen wanneer je ex-echtgenoot probeert de kinderen tegen je te keren. Paperback.

Er is geen twijfel over mogelijk: uw kinderen zijn het belangrijkste in uw leven. Maar als u een rommelige scheiding hebt doorgemaakt, kan uw relatie met uw kinderen gespannen raken als u te maken krijgt met een giftige ex.

Je ex kan je met een slechte mond voor de kinderen aanklagen, je ervan beschuldigen een slechte ouder te zijn en je zelfs proberen te vervangen in het leven van de kinderen met een nieuwe partner.

Als gevolg hiervan kunnen uw kinderen in de war raken, in conflict komen, boos, angstig of depressief zijn – en u voelt zich misschien machteloos.

In co-ouderschap met een toxische ex, biedt een landelijk erkende ouderschapsexpert je een positieve opvoedingsaanpak voor het omgaan met een vijandige ex-partner.

Je zult leren om de meest voorkomende fouten van co-ouderschap te voorkomen.

Hoe ga je het ouderlijk vervreemding-syndroom vermijden? Je leert effectieve technieken om met je kinderen te praten op een manier die een open en eerlijke reactie bevordert.

Bovendien leert u hoe u uw kinderen kunt beschermen tegen pijnlijke loyaliteitsconflicten tussen u en uw ex-partner. Echtscheiding is vaak pijnlijk, vooral als je ex gewoonlijk probeert je relatie met je kinderen te ondermijnen.

Maar met de juiste hulpmiddelen kunt u uw kinderen beschermen en uw relatie met hen sterker dan ooit maken. Dit boek kan je laten zien hoe.

Raising the Kid You Love with the Ex You Hate. E-boek. Hardcover.

foto cover raising the kid

Het kind opvoeden waar je van houdt met de ex die je haat.

Jij en je voormalige vrouw / man worstelen om burgerlijk tegenover elkaar te zijn.  Je erkent dat de conflicten schadelijk kunnen zijn voor je kind. Dr. Farber, een klinisch kinderpsycholoog die al meer dan 30 jaar in de praktijk is, weet waar je mee te maken hebt.

Hij schrijft medelevend en inzichtelijk over de praktische, uitvoerbare stappen die je kunt nemen om te voorkomen dat je verschillen met je ex de beste moeder of de beste vader die je kunt zijn, in de weg staat.

 

“How To Love Your Kids More Than You Hate Your Ex.” E-boek. Hardcover.

foto cover boek how to love your kid

Het leven eindigt niet bij een scheiding. Terwijl je begint met het oppakken van de stukjes en het werk om verder te gaan met je leven, kan het gemakkelijk zijn om te vergeten dat je kinderen alles doormaken wat je bent.

Ze moeten worden getoond dat ze hun ouders niet verliezen. Jij kunt ze tonen dat ze nog steeds geliefd zijn.

Hoe je je kinderen liefhebt, meer dan dat je een hekel hebt aan je ex, zul je je laten zien hoe je boven je eigen ontberingen uit kunt stijgen.

narcisme.blog jij moet je omgeving opvoeden om jou te behandelen zoals jij dat wenst

Je kunt je aandacht houden op alle prachtige dingen die nog in je leven zijn ook tijdens en na een echtscheiding.

Daar is om  te beginnen een van de belangrijkste – jouw kinderen.

Onderwerpen behandelen van ondersteuning voor kinderen tot het delen van voogdij, omgaan met tieners en nieuwe romances. Voor u en uw ex. Hoe u uw kinderen liefhebt meer dan dat u uw ex haat, is een waardevolle hulpbron en een broodnodige troost tijdens wat het meest kan zijn moeilijke en moeilijke ervaring in je leven.

Geschreven in de stem van een zorgzame vriend met nuttig advies en af ​​en toe een beetje stoere liefde, “How to Love Your Kids More than You Hate Your Ex” bevat zowel de informatie als de ondersteuning die u nodig hebt om uw gedachten af ​​te houden van uw scheiding en op uw kinderen .

Een gids voor het overleven van echtscheiding.

Hoe door een scheiding sterker worden als een gezin. Wanneer kunnen ouders en kinderen beiden profiteren van de eenvoudige wijsheid en oprechte kracht die dit boekje bevat.

  • Hoe hou je van je kinderen meer dan dat je je ex haat, inclusief:
  • Inspirerende citaten en woorden van wijsheid
  • Bewegende poëzie over liefde en verlies
  • Tips om met je kinderen te praten na een scheiding. Welke grenzen je moet instellen voor je ex.  En nog veel meer

Dit boek is leuk, informatief en bevrijdend. Hoe je van je kinderen kunt houden meer dan dat je een hekel hebt aan je ex. Dit is een gids voor ouders die op zoek zijn naar antwoorden na een scheiding. Maar dit is ook een gids voor hun kinderen.

Zoekend om te helpen omgaan met het moeilijke emotionele proces van echtscheiding. Hoe de voorrang geven om hun kinderen lief te hebben. Hoe om te genieten van je kinderen meer dan dat je je ex haat. Het is meer dan een boek. Het is een manier voorwaarts gaan.

 

Ze geven je een gevoel van eigenwaarde alsof je achterlijk bent. Deel 1

 

Triangulatie van de narcist in sociale media om jou te vernietigen.

 

Wat kun je doen tegen obsessief ex-syndroom misbruik?

 

Co-Parenting met een Narcistische ex  

 

Contact met mijn ex-narciste is schade voor u

 

Hoe ga je de kinderen terugwinnen van een narcist? video

 

Schade die de Obsessief Ex-Syndroom misbruiker aanricht. Deel 2

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd. Hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon speelt geen rol. Zelfs als ze nog steeds in je leven zijn ben je welkom.

Klik voor meer info

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten. Hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik.

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Ik heb gezien dat Melanie ook een aantal spannende bonussen heeft voor u ook! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Annemie Persyn Declercq

Kantoor en school

Geef een reactie, vraag of antwoord.