Mentale gezondheid daar kun je dagelijks ook zelf aan werken

We hebben veel meer invloed op ons eigen mentale welzijn dan ons is verteld.

Elke dag kunnen we keuzes maken om te creëren wie we willen worden en om onze mentale gezondheid te versterken.

Enkele manieren om mentaal welzijn te creëren:

  • Grenzen stellen, je grenzen respecteren, “nee” zeggen tegen dingen die wrok veroorzaken
  • Houd elke dag een kleine belofte aan jezelf
  • Oefen meditatie + diepe buikademhaling
  • Gebruik: the future self journal (link in bio)
  • Beweeg je lichaam elke dag op de manier die voor jou het beste voelt
  • Maak contact met gelijkgestemde mensen / creëer een community
  • Pak uw darmgezondheid / microbioom aan
  • Word je bewust van onopgelost trauma + het gedrag/de patronen die het in je volwassen leven heeft gecreëerd
  • Eer het innerlijke kind: creëer, speel, doe iets speciaal voor jou
  • Oefen egowerk: word je bewust van je ego + de verhalen die het creëert rond je levenservaring waardoor je je vertrouwde verleden blijft herhalen

Vergeet niet dat de hersenen gedurende het hele leven kunnen veranderen. Nieuwe neurale paden kunnen worden gecreëerd met consistente oefening. Onze genen liggen niet vast, ze reageren op de omgeving om ons heen. Het lichaam/zenuwstelsel kan genezen.

Hoe creëer je mentaal welzijn in jouw leven? Laat het ons weten in de commentaren.

mentale gezondheid
@zelfzorgHelp

Suggestie

Absoluut, er zullen sommigen van jullie zijn met een narcist waarvan je weet dat je ze moet verlaten omdat de dingen zo slecht worden en je gewoon niet kunt blijven volhouden en door deze cycli gaan.

En misschien word je weggegooid en misschien ben je een tijdje gescheiden geweest en heb je het gevoel dat je gaat sterven. Ik wil dat voor je normaliseren omdat het mogelijk is. Ik ben er doorheen gegaan.

Toen ik door narcist nummer één ging, dacht ik dat ik dood zou gaan. Met narcist nummer twee had ik toegang tot de diepe innerlijke processen die ik met je ga delen. En ik moest nog veel genezen, maar ik was uit die paniek en dat gevoel alsof ik dood zou gaan en de diepe wanhoop en depressie en angst. Daar was ik klaar mee.

Er zijn twee manieren waarop ik je kan helpen om mentale gezondheid te bereiken.

De eerste is Melanie’s gratis 16-daagse cursus (ENG), die je allerlei soorten bewustzijn, ontrafeling en veel gezond verstand en duidelijkheid over dit alles kan geven. Er zijn ook de Nederlandstalige groeitaken en werktuigen te vinden in het menu.

En als je er klaar voor bent om er gewoon in te duiken omdat je genoeg hebt gehad, je weet dat je eruit moet, en je bent klaar om het trauma eruit te halen en je ziel, leven en gezond verstand terug te krijgen, dan kan ik’ NARP (ENG) niet genoeg aanbevelen.

De genezingen met de Quanta Freedom Healing, opwaardering die je doormaakt met NARP, door de eenvoudige stappen te volgen, zo zijn ik en zoveel anderen heel snel uit de pijn en de angst overgegaan naar de kracht, helderheid en moed om vooruit te blijven lopen en ons ware leven te creëren. Het is de krachtigste manier die ik ken om dat te doen.

Ik hoop dat dit je heeft geholpen om je te ondersteunen en je de moed en de kracht te geven om nu je beste leven ooit te creëren. We hebben allemaal zoveel meegemaakt, dus ik hoop echt dat dit helpt.

En als NARP-leden of Thrive- leden heb je zoveel extra steun van deze community, zodat we je allemaal kunnen helpen om mentale gezondheid te bereiken. Ok. Ik kijk uit naar uw opmerkingen en uw onderstaande vragen. Vergeet ook niet om onze kanalen te delen met mensen die door de strijd en het trauma gaan van het eindigen met een narcist en om mentale gezondheid te bereiken.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees