Jouw lieve innerlijke kleine, jonge voornaam. (Transformatie actie) (taak)

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie. Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/406298

 

Lieve ….. (jouw voornaam),

 

Het enige wat je innerlijke kind tekort kwam was onvoorwaardelijke liefde.

 

Al de rest zijn details. Als je als ouder nu en dan zomaar, zonder enige bedoeling, zonder enige tegenprestatie, zonder enige aanleiding, je kind een knuffel kunt geven, of ‘s morgens als je kind opstaat zeggen “ik zie je graag, hoe boos ik ook soms ben, dan komt alles goed”.

 

Bij jou komt dat ook goed.

 

Je hebt gewoon iemand nodig die ‘s morgens dat tegen je zegt. Jouw lieve voornaam “ik zie je graag, wat je ook doet, en kan dan wel boos zijn soms op wat je doet, maar lieve “jouw voornaam” ik zie je toch zo graag. Ik wil liefst altijd bij jou zijn, maar dat kan niet, want dat zou ik jou verstikken.

Je moet nog zoveel zelf ontdekken enz.

 

de lange strijd van het autistische kind
 
Helaas er is niemand die dat zal zeggen waarschijnlijk. Behalve jijzelf.

 

Maar ik weet wel iemand die dat kan zeggen, als ik het haar verplicht om te doen. Misschien gaat ze luisteren. Of moet ik zeggen, ja, je bent het me verplicht na al die tijd dat we elkaar kennen. Na al die video’s hier op onze website en na al die statussen op Facebook.

 

Als je dat nu niet doet, kunnen we nog eeuwig over hetzelfde praten.

 

Jij gaat dat nu zeggen tegen jezelf.

Jij gaat dat zelfs 50 keer opschrijven en me de bewijzen van tonen totdat je je er comfortabel bij voelt.

Je hoeft geen grijs te kennen. Je hoeft alleen maar wit licht te sturen naar je innerlijke kind die zo verlangt naar onvoorwaardelijke liefde.

Je kunt tegen dat deel dat bang is, niet het deel dat boos wordt dat afhankelijke baby’tje praten; en ik weet er zal een ander deel zeggen, lieve voornaam … je gaat dat toch niet doen, omdat die Vlaming dat zegt. Je kent hem niet eens, hij is geen psycholoog, geen therapeut, geen coach.

 

hoe ga je er mee om en zelfliefde ontwikkelen

 

Je zult van dat deel nog 1000 den reden horen om dat niet te doen.

 

Allemaal excuses die je al die tijd houden waar je bent gebleven. Bovendien dat deel zegt dan je kunt het niet.  Dat deel zegt dan vertrouw dat niet. Dat deel zegt je doet al gek genoeg. Dat deel zegt dat is te simpel. Ten laatste dat deel zegt dat is te gek.

De gedachte alleen al dat je durft in te gaan tegen die stem die altijd denkt, en denkt, ik word daar zo moe van. Een andere keer misschien, ik ben zo moe van steeds op hetzelfde te denken. Daar gaat je kans.

 

Maar echt er is, maar één iets heel simpel dat je moet doen, compleet van uit je onvoorwaardelijke liefde.

 

Focus op je onvoorwaardelijke liefde zonder de stem van je moeder, zonder de gedachten van je vader, alleen uit jouw onvoorwaardelijke moederliefde tegen dat kleine lieve volmaakte, prachtige baby’tje te praten, tot haar  kleine baby voornaam naar je lacht. Kun je eens proberen zonder oordeel te zijn?

 

Maar eerst ga je op je blote voeten, net als toen je een baby’tje was.

 

Je gaat gewoon naar de plaats in je lichaam waar het nu het meest pijn doet.  Je stelt je voor dat dat de plaats is waar de kleine voornaam verscholen zit.

Vervolgens ga je praten tegen dat baby’tje dat je ooit was. Daarna streel je dat lieve kindje. Je ademt rustig en je accepteert de pijn en daardoor zal er meer ruimte komen.

Dan laat je dat vol stromen met jouw onvoorwaardelijke liefde.

 

Je laat die pijnlijke plaats vol stromen met onvoorwaardelijke liefde, terwijl je rustig ademt en door rustig te ademen komt er snel zoals bij de meeste mensen ruimte.

En je zend maar een lieve glimlach vanuit je innerlijke hart, zelfs al moet je daarvoor je ogen sluiten.   Je doet dat rustig tot dat er zich nog meer ruimte opent. Zie je jouw lieve kleine zelf naar jou terug glimlachen?

Jouw voorstelling van onvoorwaardelijke liefde kan wit licht zijn, Jezus, God, Universum, een bron ….

 

Dan zou ik willen dat je dat regelmatig doet.

 

Telkens als je jouw overweldigd voelt.  Maar je kunt het ook preventief doen om pijn te voorkomen. Ook als je weet dat er negativiteit op jou zal afkomen. Telkens in de morgen, in je bed, net als je wakker wordt, wanneer niemand weet dat je wakker bent. Niemand gaat je storen.

cover boek verbroken contact tussen ouder en kind

Je moet dat doen “lieve voornaam”. Je moet dat doen voor dat kleine baby’tje dat je zo lang in jou verwaarloosd hebt, omdat je niet verder komt dan de schuld geven aan een ander.

Waaraan ze ook schuld hebben, maar je weet dat jij alleen dat nu kan oplossen.

 

Als dat belachelijk is, en als je geen tijd heb, dan doe je net tegenover dat deel als je moeder of een andere narcistische persoon die je had dienen te verzorgen.

Dan ben je in veroordeel modus. Dat ga je toch niet doen? Ik wil dat je in onvoorwaardelijke liefde modus gaat.  Nu, ga je eindelijk eens vol overgave tegen die pijnplaats praten op de meest lieve manier dat je je kunt inbeelden.

Totdat je innerlijke kind de voeding, de warmte, de melk, de geborgenheid, de zachtheid, de tederheid, de complete aandacht krijgt dat het zo nodig heeft.

Narcisten hebben een handicap voor een liefdevolle relatie. Jij toch niet? Hoe gaat een ander je beter behandelen dat dat jij jezelf behandelt. Dus, doe het nu maar dat verwaarloosde kind in jou de aandacht geven dat het altijd heeft verdiend. Misschien had je dat liever niet gedaan, maar doe het nu maar.

Er is meer dan hoop. Heb dan toch eens wat empathie met jezelf? Ga je nu eens luisteren naar je kleine jonge kind in plaats van naar je ego! Zal jouw hart het winnen van je ego?

Weet het ons te zeggen in de commentaar sectie met eventuele suggesties.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

 

 

Geef een reactie, vraag of antwoord.