Contact met narcisme.blog

Vul alsjeblief uw gegevens in voor contact met narcisme.blog.

De cognitieve dissonantie van twee botsende ideeën dat de datende narcist (onze zielsverwant )en de andere onze ex (als een harteloze onderdrukker) ligt aan de basis van enorme verwarring.  De verwarring blijft over nadat de relatie uit elkaar valt. Soms is het echt nodig dat je contact met VKoN neemt om je verhaal te vertellen.

Veel mensen die ik spreek, uiten een houding van ongeloof. Hoe kon zij of hij al deze dingen hebben gedaan? Ik dacht dat ze van me hielden! Sommigen twijfelen en geven op. Contact met VKoN kan u authentieke zelf verstevigen tegen de trauma binding en de verslavende reactie.

de gemeenschap is goud voor mij, en hoewel ik mijn leven volledig heb veranderd, is het geweldig te weten dat ik nog steeds contact kan maken met de groep als dat nodig is. neem contact met VKoN

Het is tijd om al dat duistere werk te verwijderen om de gezondheid en helderheid te herstellen.

Een van de beste dingen die je kunt doen, is het te uiten, er over spreken en — of over praten. Een dagboek over wat er is gebeurd aanleggen is heel belangrijk.  Praat met een vertrouwde vriend die het ‘snapt’.  Neem contact op met een therapeut of een coach.

Neem contact op met VKoN, narcisme.blog, Annemie Persyn-Declercq als orthopedagoge en als ervaringsdeskundige of gewoon om je te steunen. Word lid van een steungroep om contact te maken met anderen die zich kunnen vinden in jouw ervaring.

Het externaliseren en er over praten zal helpen om chaotische, verwarde gedachten op hun plaats te zetten en zo een schijn van orde te herstellen. Het zal jezelf uit het puin helpen verwijderen.

Andere vormen van externalisering omvatten beweging, zoals dansen, diepe ademhaling, lichaamstraining zoals yoga, zweten, een massage krijgen. Dit alles is nuttig bij het metaboliseren van de giftige chemicaliën die zijn gemaakt tijdens de devaluatie en weggooi periode van de relatie.

Waarom contact met VKoN — Narcisme.blog?

Ik hoor vaak de gefrustreerde kreet in mijn gesprekken met slachtoffers dat niemand hen begreep. Ik voelde me op dezelfde manier toen ik herstelde van emotionele mishandeling door een narcistische of borderline psychopaat.

Als je probeert mensen te vertellen die geen ervaring hebben met een narcist, zullen ze ofwel je ervaring ontkennen. Meestal vertellen ze je dat je overdrijft. Sommigen kijken alsof jij gek bent.

Photo by Snapwire

Ze hebben geen ervaring van te leven met een narcist.

Het is niet hun schuld die ze dat niet begrijpen. En dan zul je je alleen voelen, depressief. Je begint af te vragen of je echt gek wordt. “Misschien heeft mijn ex gelijk, misschien ben ik het echt.” Ook dat is een reden om met een ervaringsdeskundige te praten en contact op te nemen met ons.

Vrij overleg, een vrijblijvend gesprek, een vrienden gesprek  waar ik luister naar Facebookvrienden die psychologisch en emotioneel misbruikt zijn door bedekte narcistenklassieke grandioze narcisten en soms gematigde narcisten Sommige vinden VKoN ook via sociale media of rechtstreeks via Google Search

Mensen die getrouwd zijn met een narcist of gescheiden van narcistische personages verliezen veel contacten.

Ook volwassen kinderen van narcistische ouders, narcistische broers en zussen die hebben en narcistische Stief familie kunnen in een isolement verkeren. Om dit te doorbreken kun je een gesprek beginnen met ons.

Door PTSS hebben slachtoffers nog maar weinig mensen die ze vertrouwen. De narcist kan een smaadcampagne opgezet hebben.  Daardoor kan jij als slachtoffer bang geworden zijn. Dan is het echt tijd dat je contact neemt met iemand die naar je luistert en je pijn herkent.

Ik werk samen met mijn Facebookvrienden om hen te helpen met specifieke strategieën en succesvolle helende praktijken. Ik gebruik mijn expertise, empathie en ervaring om jou te helpen.

Door naar jou te luisteren kunnen we de diepe problemen ontdekken die jou kunnen helpen om je op weg te zetten naar volledig herstel en te transformeren psychologisch, emotioneel en spiritueel. De eerste stappen zetten is belangrijk.

Voor psychotherapie verwijst VKoN door naar mensen met ervaring in dit domein wanneer mogelijk.

Annemie is geen psychiater, psycholoog of therapeut, maar wel orthopedagoge.

We hebben wel ervaring met narcisme.

Voor alle medische problemen wilt u uw arts te raadplegen.

We zijn ervaringsdeskundigen over narcisme.

Om een afspraak te plannen, neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur me een persoonlijk bericht op Facebook.

Je kunt je beslissingen die je neemt om meer kennis te hebben over narcisme en over jezelf als co-dependent “accountable” maken bij iemand die je echt vertrouwt.

We danken je om regelmatig onze artikelen te liken, sharen of commentaar te geven.

Disclaimer

Photo by Chevanon Photography

We zijn verrukt als je Contact opneemt.

De beste manier om contact op te nemen is door te schrijven naar mie.declercq@gmail.com of jo030256@gmail.com

We lezen elk bericht en doen ons best om binnen 48 uren te reageren. Als het gaat om service, zijn we obsessief. Dus als u niets van ons hoort, betekent dit dat we uw notitie niet hebben ontvangen, dus stuur het alstublieft opnieuw.

Heb je een ‘iets’ voor ons? Waar kan je die naartoe sturen? Hoewel we dankbaar zijn voor je vrijgevigheid, houden we van zo min mogelijk spullen, maar niet als ze uitdrukkelijk werden gevraagd op Facebook om iemand te helpen.

Handgeschreven kaarten en notities worden zeer op prijs gesteld en ja, we lezen ze allemaal, maar we accepteren geen fysieke geschenken of producten.

Als je nog meer van je context wil duidelijk maken stuur een email naar mie.declercq@gmail.com .

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Share
Leave a Comment
%%footer%%