Categorieën

Heb je contact nodig met narcisme.blog?

contact formulier voor vrij overleg over psychisch misbruik, narcistische moeder, narcistische vader, narcist, npd, narc, codependentie,cluster b, narcistische echtgenoot, narcopaat

Vul alsjeblief uw gegevens in voor contact met narcisme.blog.

De cognitieve dissonantie van twee botsende ideeën dat de datende narcist (onze zielsverwant)en de andere onze ex (als een harteloze onderdrukker) ligt aan de basis van enorme verwarring.  De verwarring blijft over nadat de relatie uit elkaar valt. Is het echt nodig dat je contact met VKoN neemt om je verhaal te vertellen? Dat kun je op verschillende manieren via het menu, beschrijving in de bio.

Veel mensen die ik spreek, uiten een houding van ongeloof. Hoe kon zij of hij al deze dingen hebben gedaan? Ik dacht dat ze van me hielden! Sommigen twijfelen en geven op. Contact met VKoN kan u authentieke zelf verstevigen tegen de traumabinding en de verslavende reactie.

op paard zittend voor narcisme.blog
de gemeenschap is goud voor mij, en hoewel ik mijn leven volledig heb veranderd, is het geweldig te weten dat ik nog steeds contact kan maken met de groep als dat nodig is. neem contact met VKoN

Het is tijd om al dat duistere werk te verwijderen om de gezondheid en helderheid te herstellen.

Een van de beste dingen die je kunt doen, is het misbruik te uiten, er over spreken en— of over praten. Een dagboek over wat er is gebeurd aanleggen is belangrijk.  Praat met een vertrouwde vriend die het ‘snapt’.  Neem contact op met een therapeut of een coach.

Neem contact op met VKoN, narcisme.blog, Annemie Persyn-Declercq als orthopedagoge en als ervaringsdeskundige of gewoon om je te steunen. Word lid van een steungroep om contact te maken met anderen die zich kunnen vinden in je ervaring.

Het externaliseren en er over praten zal helpen om chaotische, verwarde gedachten op hun plaats te zetten en zo een schijn van orde te herstellen. Het zal jezelf uit het puin helpen verwijderen.

Andere vormen van externalisering omvatten beweging, zoals dansen, diepe ademhaling, lichaamstraining zoals yoga, zweten, een massage krijgen. Dit alles is nuttig bij het metaboliseren van de giftige chemicaliën die zijn gemaakt tijdens de devaluatie en weggooi periode van de relatie.

Waarom contact met VKoN — Narcisme.blog?

Ik hoor vaak de gefrustreerde kreet in mijn gesprekken met slachtoffers dat niemand hen begreep. Ik voelde me op dezelfde manier toen ik herstelde van emotionele mishandeling door een narcistische of borderline psychopaat.

Als je probeert mensen te vertellen die geen ervaring hebben met een narcist, zullen ze ofwel je ervaring ontkennen. Meestal vertellen ze je dat je overdrijft. Sommigen kijken alsof jij gek bent.

man in black holding phone, contact met VKoN
Photo by Snapwire

Ze hebben geen ervaring van te leven met een narcist.

Het is niet hun schuld die ze dat niet begrijpen. En dan zul je je alleen voelen, depressief. Je begint af te vragen of je echt gek wordt. “Heeft mijn ex gelijk? Misschien ben ik het echt.” Ook dat is een reden om met een ervaringsdeskundige te praten en contact op te nemen met ons.

Vrij overleg, een vrijblijvend gesprek, een vrienden gesprek  waar ik luister naar Facebookvrienden die psychologisch en emotioneel misbruikt zijn door bedekte narcistenklassieke grandioze narcisten en gematigde narcisten.  Sommige vinden VKoN ook via sociale media of rechtstreeks via Google Search.

Mensen die getrouwd zijn met een narcist of gescheiden van narcistische personages verliezen veel contacten.

Ook volwassen kinderen van narcistische ouders, narcistische broers en zussen die hebben en narcistische stieffamilie kunnen in een isolement verkeren. Om dit te doorbreken kun je een gesprek beginnen met ons.

Door PTSS hebben slachtoffers nog maar weinig mensen die ze vertrouwen. De narcist kan een smaadcampagne opgezet hebben.  Daardoor kan je als slachtoffer bang geworden zijn. Dan is het echt tijd dat je contact neemt met iemand die naar je luistert en je pijn herkent.

Ik werk samen met mijn Facebookvrienden om hen te helpen met specifieke strategieën en succesvolle helende praktijken. Ik gebruik mijn expertise, empathie en ervaring om jou te helpen.

Door naar jou te luisteren kunnen we de diepe problemen ontdekken die jou kunnen helpen om je op weg te zetten naar volledig herstel en te transformeren psychologisch, emotioneel en spiritueel. De eerste stappen zetten is belangrijk.

Voor psychotherapie verwijst VKoN door naar mensen met ervaring in dit domein wanneer mogelijk.

Annemie is geen psychiater, psycholoog of therapeut, maar wel orthopedagoge. We hebben wel ervaring met narcisme. Voor alle medische problemen wilt u uw arts te raadplegen.

We zijn ervaringsdeskundigen over narcisme.

Om een afspraak te plannen, neem dan contact met me op via het contactformulier of stuur me een persoonlijk bericht op Facebook.

Je kunt je beslissingen die je neemt om meer kennis te hebben over narcisme en over jezelf als co-dependent “accountable” maken bij iemand die je echt vertrouwt.

We danken je om regelmatig onze artikelen te liken, sharen of commentaar te geven.

Disclaimer

portrait of young woman using mobile phone in cafe, contact met VKoN
Photo by Chevanon Photography

We zijn verrukt als je Contact opneemt.

De beste manier om contact op te nemen is door te schrijven naar mie.declercq@gmail.com of jo030256@gmail.com. Je kunt een chatbericht sturen. Zie de mogelijkheden in het menu.

We lezen elk bericht en doen ons best om binnen 48 uren te reageren. Als het gaat om service, zijn we obsessief. Dus als u niets van ons hoort, betekent dit dat we uw notitie niet hebben ontvangen, dus stuur het alstublieft opnieuw. Het is gratis, we vragen geen vrijwillige donatie, maar het mag.

Heb je een ‘iets’ voor ons? Waar kan je die naartoe sturen? Hoewel we dankbaar zijn voor je vrijgevigheid, houden we van zo min mogelijk spullen, maar niet als ze uitdrukkelijk werden gevraagd op Facebook om iemand te helpen.

Handgeschreven kaarten en notities worden zeer op prijs gesteld en ja, we lezen ze allemaal, maar we accepteren geen fysieke geschenken of producten.

Is hij hetzelfde monster achter een beter masker?

Weinig contact alternatief voor geen contact met narcistische moeder. Deel 1

Innerlijke zelf: hoe in contact komen?

Je geluk een bron van verveling voor de narcist.

Kern teksten van narcisme.blog VKoN en vaste pagina’

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren