Contact met narcisme.blog

Vul alstublieft uw gegevens in voor contact met narcisme.blog

De cognitieve dissonantie van twee botsende ideeën – één idee de narcist(e) als onze zielsverwant en de andere onze ex als een harteloze onderdrukker – ligt aan de basis van enorme verwarring.  De verwarring blijft over nadat de relatie uit elkaar valt.

Veel mensen die ik spreek, uiten een houding van ongeloof. Hoe kon zij of hij al deze dingen hebben gedaan? Ik dacht dat ze van me hielden! Sommigen twijfelen en geven op. Contact met VKoN kan u autenthieke zelf verstevigen tegen de trauma binding en de verslavende reactie.

Het is tijd om al dat duistere werk te verwijderen om de gezondheid en helderheid te herstellen.

Een van de beste dingen die je kunt doen, is het te uiten, er over spreken en/of over praten. Een dagboek over wat er is gebeurd.  Praat met een vertrouwde vriend die het ‘snapt’.  Neem contact op met een therapeut of een coach.

Neem contact op met VKoN, narcisme.blog, Annemie Persyn-Declercq , Johan Persyn als ervaringsdeskundige of gewoon om je te steunen. Word lid van een steungroep om contact te maken met anderen die zich kunnen vinden in jouw ervaring.

Het externaliseren zal helpen om chaotische, verwarde gedachten op hun plaats te zetten en zo een schijn van orde te herstellen. Het zal jezelf uit het puin helpen verwijderen.

Andere vormen van externalisering omvatten beweging, zoals dansen, diepe ademhaling, lichaamstraining zoals yoga, zweten, een massage krijgen. Dit alles is nuttig bij het metaboliseren van de giftige chemicaliën die zijn gegenereerd tijdens de devaluatie- en weggooifasen van de relatie.

Waarom contact met VKoN?contact met VKoN

Ik hoor vaak de gefrustreerde kreet in mijn gesprekken met slachtoffers, dat niemand hen begreep. Ik voelde me op dezelfde manier toen ik herstelde van emotionele mishandeling door een narcist(e)ische / borderline psychopaat.

Als je probeert mensen te vertellen die GEEN ERVARING hebben met een narcist(e), zullen ze ofwel je ervaring ontkennen, je vertellen dat je overdrijft of kijken alsof jij gek bent .

Ze hebben geen ervaring van te leven met een narcist(e), het is niet hun schuld die ze dat niet begrijpen. En dan zul je je alleen voelen, depressief en je beginnen af te vragen of je ECHT gek wordt. “Misschien heeft mijn ex gelijk, misschien ben ik het echt …” Ook dat is een reden om met een ervaringsdeskundige te praten en contact te nemen met VKoN.

Het alternatief is contact met VKoN op Facebook / Messenger of Skype. id = jo030256.

Vrij overleg, een vrijblijvend gesprek, een vrienden gesprek  waar ik luister naar Facebook-vrienden die psychologisch en emotioneel misbruikt zijn door bedekte narcissen en klassieke grandiose narcist(e)en. Sommige vinden VKoN ook via sociale media of rechtstreeks via Google Search.

Mensen die getrouwd zijn met een narcist(e) of gescheiden van narcist(e)ische personages verliezen veel contacten. Ook volwassen kinderen van narcist(e)ische ouders, narcist(e)ische broers en zussen die hebben en narcist(e)ische stief- familie kunnen in een isolement verkeren.

Door PTSS hebben slachtoffers nog maar weinig mensen die ze vertrouwen. De narcist(e) kan een smaadcampagne opgezet hebben.  Daardoor kan jij als slachtoffer bang geworden zijn. Dan is het hoogtijd dat je contact neemt met iemand die naar je luistert en je pijn herkent.

Ik werk samen met mijn Facebook-vrienden om hen te helpen met specifieke strategieën en succesvolle helende praktijken. Ik gebruik mijn expertise, empathie en ervaring om jou te helpen. Door naar jou te luisteren kunnen we de diepe problemen ontdekken die jou kunnen helpen om volledig te herstellen en te transformeren – psychologisch, emotioneel en spiritueel.

Voor psychotherapie verwijst VKoN door naar mensen met ervaring in dit domein.

Want ik ben geen psychiater, psycholoog of therapeut.

Ik heb wel ervaring met narcisme.

Voor alle medische problemen gelieve uw arts te raadplegen.

Ik ben ervaringsdeskundige inzake narcisme.

Om een afspraak te plannen, neem dan contact met mij op via het contact formulier of stuur me een persoonlijk bericht op Facebook.

Voor meer diepgaande informatie ga naar mijn website

Je kunt je beslissingen die je neemt om meer kennis te hebben over narcisme en over jezelf als co-dependent “accountable” maken bij iemand die je echt vertrouwt.

Ik dank je om regelmatig mijn artikelen te liken, sharen of commentaar te geven.

Disclaimer

 

We zijn verrukt als je Contact opneemt

De beste manier om contact op te nemen is door te schrijven naar persynjohan@gmail.com

We lezen elk bericht en doen ons best om binnen 48 uren te reageren. Als het gaat om service, zijn we obsessief. Dus als u niets van ons hoort, betekent dit dat we uw notitie niet hebben ontvangen, dus stuur het alstublieft opnieuw.

Heb je een zoen voor Johan? Waar kan je die naartoe sturen? Hoewel we dankbaar zijn voor je vrijgevigheid, houden we van zo min mogelijk spullen tenzij ze uitdrukkelijk werden gevraagd op Facebook om iemand te helpen.

Handgeschreven kaarten en notities worden zeer op prijs gesteld (en ja, we lezen ze allemaal), maar we accepteren geen fysieke geschenken of producten

Annemie Persyn-Declercq & Johan Persyn

Aanverwante artikelen over contact met VKoN

U helpen waar u ook bent om u beter te voelen?

Zou hypnose kunnen helpen?

19 bewezen manieren om je psychische weerbaarheid te herscheppen.

Moet ik eerst geestelijk voor mezelf zorgen en dan voor een ander?

De weg van zelfcompassie van kwetsbaarheid naar veerkracht

Geen pijn geen angst geen leven de veerkracht voorbij

No One Left to Lie to The Triangulations of William Jefferson Clinton

Veerkracht – een ongeluk zit in een klein hoekje, geluk in de rest!

Verlaten leven in een wereld van narcisme

Afscheid zonder begrafenis Over rouwen voor de dood; Over narcisme en schizofrenie

Mindfulness Med. Stress Relief

Laat ik haar nog eens kwetsen

 

Advertisements

Dank je om creatief te zijn in uw reactie!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.