Contact met narcisme.blog

 

Vul alsjeblief uw gegevens in voor contact met narcisme.blog.

 

De cognitieve dissonantie van twee botsende ideeën dat is één idee dat de narcist onze zielsverwant en de andere onze ex als een harteloze onderdrukker ligt aan de basis van enorme verwarring.  De verwarring blijft over nadat de relatie uit elkaar valt.

Veel mensen die ik spreek, uiten een houding van ongeloof. Hoe kon zij of hij al deze dingen hebben gedaan? Ik dacht dat ze van me hielden! Sommigen twijfelen en geven op. Contact met VKoN kan u authentieke zelf verstevigen tegen de trauma binding en de verslavende reactie.

 

Het is tijd om al dat duistere werk te verwijderen om de gezondheid en helderheid te herstellen.

 

Een van de beste dingen die je kunt doen, is het te uiten, er over spreken en — of over praten. Een dagboek over wat er is gebeurd aanleggen is heel belangrijk.  Praat met een vertrouwde vriend die het ‘snapt’.  Neem contact op met een therapeut of een coach.

Neem contact op met VKoN, narcisme.blog, Annemie Persyn-Declercq als orthopedagoge en als ervaringsdeskundige of gewoon om je te steunen. Word lid van een steungroep om contact te maken met anderen die zich kunnen vinden in jouw ervaring.

Het externaliseren en er over praten zal helpen om chaotische, verwarde gedachten op hun plaats te zetten en zo een schijn van orde te herstellen. Het zal jezelf uit het puin helpen verwijderen.

Andere vormen van externalisering omvatten beweging, zoals dansen, diepe ademhaling, lichaamstraining zoals yoga, zweten, een massage krijgen. Dit alles is nuttig bij het metaboliseren van de giftige chemicaliën die zijn gemaakt tijdens de devaluatie en weggooi periode van de relatie.

 

Waarom contact met VKoN — Narcisme.blog?

 

Ik hoor vaak de gefrustreerde kreet in mijn gesprekken met slachtoffers dat niemand hen begreep. Ik voelde me op dezelfde manier toen ik herstelde van emotionele mishandeling door een narcistische of borderline psychopaat.

Als je probeert mensen te vertellen die geen ervaring hebben met een narcist, zullen ze ofwel je ervaring ontkennen. Meestal vertellen ze je dat je overdrijft. Sommigen kijken alsof jij gek bent.

 

Ze hebben geen ervaring van te leven met een narcist.

 

Het is niet hun schuld die ze dat niet begrijpen. En dan zul je je alleen voelen, depressief. Je begint af te vragen of je echt gek wordt. “Misschien heeft mijn ex gelijk, misschien ben ik het echt.” Ook dat is een reden om met een ervaringsdeskundige te praten en contact op te nemen met ons.

Vrij overleg, een vrijblijvend gesprek, een vrienden gesprek  waar ik luister naar Facebookvrienden die psychologisch en emotioneel misbruikt zijn door bedekte narcistenklassieke grandioze narcisten en soms gematigde narcisten Sommige vinden VKoN ook via sociale media of rechtstreeks via Google Search.

Mensen die getrouwd zijn met een narcist of gescheiden van narcistische personages verliezen veel contacten.

Ook volwassen kinderen van narcistische ouders, narcistische broers en zussen die hebben en narcistische Stief familie kunnen in een isolement verkeren. Om dit te doorbreken kun je een gesprek beginnen met ons.

Door PTSS hebben slachtoffers nog maar weinig mensen die ze vertrouwen. De narcist kan een smaadcampagne opgezet hebben.  Daardoor kan jij als slachtoffer bang geworden zijn. Dan is het echt tijd dat je contact neemt met iemand die naar je luistert en je pijn herkent.

Ik werk samen met mijn Facebookvrienden om hen te helpen met specifieke strategieën en succesvolle helende praktijken. Ik gebruik mijn expertise, empathie en ervaring om jou te helpen.

Door naar jou te luisteren kunnen we de diepe problemen ontdekken die jou kunnen helpen om je op weg te zetten naar volledig herstel en te transformeren psychologisch, emotioneel en spiritueel. De eerste stappen zetten is belangrijk.

 

Voor psychotherapie verwijst VKoN door naar mensen met ervaring in dit domein wanneer mogelijk.

 

Annemie is geen psychiater, psycholoog of therapeut, maar wel orthopedagoge.

We hebben wel ervaring met narcisme.

Voor alle medische problemen wilt u uw arts te raadplegen.

We zijn ervaringsdeskundigen over narcisme.

Om een afspraak te plannen, neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur me een persoonlijk bericht op Facebook.

Je kunt je beslissingen die je neemt om meer kennis te hebben over narcisme en over jezelf als co-dependent “accountable” maken bij iemand die je echt vertrouwt.

We danken je om regelmatig onze artikelen te liken, sharen of commentaar te geven.

 

Disclaimer

 

We zijn verrukt als je Contact opneemt.

 

De beste manier om contact op te nemen is door te schrijven naar mie.declercq@gmail.com

We lezen elk bericht en doen ons best om binnen 48 uren te reageren. Als het gaat om service, zijn we obsessief. Dus als u niets van ons hoort, betekent dit dat we uw notitie niet hebben ontvangen, dus stuur het alstublieft opnieuw.

Heb je een ‘iets’ voor ons? Waar kan je die naartoe sturen? Hoewel we dankbaar zijn voor je vrijgevigheid, houden we van zo min mogelijk spullen, maar niet als ze uitdrukkelijk werden gevraagd op Facebook om iemand te helpen.

Handgeschreven kaarten en notities worden zeer op prijs gesteld en ja, we lezen ze allemaal, maar we accepteren geen fysieke geschenken of producten.

 

 

Kun je jezelf radicale vergeving bieden dat je een relatie begon met een narcist?

 

Huilen met slachtoffers van narcisme die huilen.

 

Nieuwsgierigheid ontwikkelen zonder te veroordelen.

 

Wat is de werkwijze volgens narcisme.blog om de meeste resultaten te hebben?

 

Wat als het toch waar was?

 

De uitdaging van co-ouderschap met een narcist. Deel 4

 

Typische uitspraken die je van een narcist kunt horen.

 

Complexe post traumatische stress  stoornis.

 

Zal karma werken bij een narcist?

 

Hoe word je een wijs en geheeld zelf na trauma?

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd. Hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon speelt geen rol. Zelfs als ze nog steeds in je leven zijn ben je welkom.

Klik voor meer info

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten. Hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik.

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Ik heb gezien dat Melanie ook een aantal spannende bonussen heeft voor u ook! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een implicatie dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Annemie Persyn Declercq

Geef een reactie, vraag of antwoord.