Contact met narcisme.blog

Vul alsjeblief uw gegevens in voor contact met narcisme.blog.

De cognitieve dissonantie van twee botsende ideeën dat is één idee dat de narcist onze zielsverwant en de andere onze ex als een harteloze onderdrukker ligt aan de basis van enorme verwarring.  De verwarring blijft over nadat de relatie uit elkaar valt.

Veel mensen die ik spreek, uiten een houding van ongeloof. Hoe kon zij of hij al deze dingen hebben gedaan? Ik dacht dat ze van me hielden! Sommigen twijfelen en geven op. Contact met VKoN kan u authentieke zelf verstevigen tegen de trauma binding en de verslavende reactie.

Het is tijd om al dat duistere werk te verwijderen om de gezondheid en helderheid te herstellen.

Een van de beste dingen die je kunt doen, is het te uiten, er over spreken en — of over praten. Een dagboek over wat er is gebeurd aanleggen is heel belangrijk.  Praat met een vertrouwde vriend die het ‘snapt’.  Neem contact op met een therapeut of een coach.

Neem contact op met VKoN, narcisme.blog, Annemie Persyn-Declercq, Johan Persyn als ervaringsdeskundige of gewoon om je te steunen. Word lid van een steungroep om contact te maken met anderen die zich kunnen vinden in jouw ervaring.

Het externaliseren en er over praten zal helpen om chaotische, verwarde gedachten op hun plaats te zetten en zo een schijn van orde te herstellen. Het zal jezelf uit het puin helpen verwijderen.

Andere vormen van externalisering omvatten beweging, zoals dansen, diepe ademhaling, lichaamstraining zoals yoga, zweten, een massage krijgen. Dit alles is nuttig bij het metaboliseren van de giftige chemicaliën die zijn gegenereerd tijdens de devaluatie- en weggooi periode van de relatie.

Waarom contact met VKoN — Narcisme.blog?

Ik hoor vaak de gefrustreerde kreet in mijn gesprekken met slachtoffers dat niemand hen begreep. Ik voelde me op dezelfde manier toen ik herstelde van emotionele mishandeling door een narcistische of borderline psychopaat.

Als je probeert mensen te vertellen die geen ervaring hebben met een narcist, zullen ze ofwel je ervaring ontkennen. Meestal vertellen ze je dat je overdrijft. Sommigen kijken alsof jij gek bent.

Ze hebben geen ervaring van te leven met een narcist.

Het is niet hun schuld die ze dat niet begrijpen. En dan zul je je alleen voelen, depressief. Je begint af te vragen of je echt gek wordt. “Misschien heeft mijn ex gelijk, misschien ben ik het echt.” Ook dat is een reden om met een ervaringsdeskundige te praten en contact op te nemen met ons.

Het alternatief is contact met ons op Facebook of Messenger of Skype. id = jo030256.

Vrij overleg, een vrijblijvend gesprek, een vrienden gesprek  waar ik luister naar Facebook-vrienden die psychologisch en emotioneel misbruikt zijn door bedekte narcisten en klassieke grandiose narcisten en soms gematigde narcisten Sommige vinden VKoN ook via sociale media of rechtstreeks via Google Search.

Mensen die getrouwd zijn met een narcist of gescheiden van narcistische personages verliezen veel contacten. Ook volwassen kinderen van narcistische ouders, narcistische broers en zussen die hebben en narcistische stief- familie kunnen in een isolement verkeren. Om dit te doorbreken kun je een gesprek beginnen met ons.

Door PTSS hebben slachtoffers nog maar weinig mensen die ze vertrouwen. De narcist kan een smaadcampagne opgezet hebben.  Daardoor kan jij als slachtoffer bang geworden zijn. Dan is het echt tijd dat je contact neemt met iemand die naar je luistert en je pijn herkent.

Ik werk samen met mijn Facebook-vrienden om hen te helpen met specifieke strategieën en succesvolle helende praktijken. Ik gebruik mijn expertise, empathie en ervaring om jou te helpen.

Door naar jou te luisteren kunnen we de diepe problemen ontdekken die jou kunnen helpen om je op weg te zetten naar volledig herstel en te transformeren psychologisch, emotioneel en spiritueel. De eerste stappen zetten is belangrijk.

Voor psychotherapie verwijst VKoN door naar mensen met ervaring in dit domein wanneer mogelijk.

Johan is geen psychiater, psycholoog of therapeut.

We hebben wel ervaring met narcisme.

Voor alle medische problemen wilt u uw arts te raadplegen.

We zijn ervaringsdeskundigen over narcisme.

Om een afspraak te plannen, neem dan contact met mij op via het contact formulier of stuur me een persoonlijk bericht op Facebook.

Je kunt je beslissingen die je neemt om meer kennis te hebben over narcisme en over jezelf als co-dependent “accountable” maken bij iemand die je echt vertrouwt.

We danken je om regelmatig onze artikelen te liken, sharen of commentaar te geven.

Disclaimer

We zijn verrukt als je Contact opneemt.

De beste manier om contact op te nemen is door te schrijven naar persynjohan@gmail.com

We lezen elk bericht en doen ons best om binnen 48 uren te reageren. Als het gaat om service, zijn we obsessief. Dus als u niets van ons hoort, betekent dit dat we uw notitie niet hebben ontvangen, dus stuur het alstublieft opnieuw.

Heb je een ‘iets’ voor Johan? Waar kan je die naartoe sturen? Hoewel we dankbaar zijn voor je vrijgevigheid, houden we van zo min mogelijk spullen maar niet als ze uitdrukkelijk werden gevraagd op Facebook om iemand te helpen.

Handgeschreven kaarten en notities worden zeer op prijs gesteld en ja, we lezen ze allemaal, maar we accepteren geen fysieke geschenken of producten.

Liefs xx

 

Annemie Persyn-Declercq & Johan Persyn.

PS: Schrijf hier in voor de nieuwsbrief en krijg het gratis 21-daagse programma: Leren leven met narcisme.

Bekijk hier het nieuwe herstelprogramma van Melanie Tonia Evans.

 

Deel uw gedachten met ons om waarde toe te voegen.