Hoe zal je de krachten van het kwaad bestrijden? Actie dromen.

Ja, we hebben gepredikt dat je je opnieuw moet concentreren, opnieuw en opnieuw.

Je concentreert je constant op jezelf om te herstellen van het misbruik. Je  houding  en mentaliteit zijn jouw verantwoordelijkheid. Ik kan je naar de rivier brengen, maar je moet drinken, je moet zwemmen wil je de krachten van het kwaad overwinnen.

Op het einde ben jij het die het werk doet, wie de beslissing neemt en de toewijding toepast voor jouw herstel.

Jij beslist of je blogs leest, of je reageert, of je chat met me, of je een interessant boek koopt, of je toetreedt tot een steungroep, of je me tot uw vriend maakt.

Jij beslist of je naar een meditatie cursus gaat, yoga volgt, of je naar een therapeut gaat enz.

Mensen vertrouwen me niet en zullen niet met mij beginnen als ik een twijfelaar ben.

Ik moet echt worden.

Ik moet mijn verhaal vertellen.

Dat mijn moeder een depressie had toen ik zes jaar oud was ontketende de krachten van het kwaad. Het ging van warm gezin naar koud.

Het heeft de hele familie beïnvloed .

Het heeft mijzelf onbewust beïnvloed en ik heb mezelf gefascineerd en getroost met houdingen die niet christelijk zijn, niet gezond waren en die mijn leven en deze van mijn significante anderen niet hebben ondersteund.

Ik heb de zonde gecompenseerd met mijn zonde.

Ik volgde de  grootsheid  in mezelf niet.  Het zou zo moeten zijn dat je in staat bent om jarenlang de bergen te beklimmen. Maar opnieuw was ik bang voor veel dingen.

Bovendien was ik was niet blij. Weet je wat  melancholiek is?  Of hoe je problemen aantrekt in je leven?

En op een gegeven moment begon ik opnieuw te lezen en te schrijven.

Ik begon in de spiegel te kijken. Ik heb gezien hoe diep ik gevallen ben.

Ik begon te herinneren hoe het  boek Job mij heeft geholpen in het verleden, hoe  Norman Vincent Peale  me goed advies had gegeven.

En ik wilde een connectie maken met echte mensen en mijn leven opbouwen op een stevige basis.

Hoe kan ik van de melancholieke stem afkomen en vechten voor gerechtigheid en vechten voor vrede en verbonden zijn met mooie mensen op het diepste niveau?

En ik begon te zien dat ik nooit het leven kon krijgen dat ik wilde als ik 12 uur per dag in een sportcentrum werkte en 2 kinderen had. Wellicht namen daardoor de krachten van het kwaad toe.

Nu ben ik dankbaar voor de pijn in mijn rug, de pijn in mijn benen, de trombose omdat ik dood zou kunnen zijn als ik dat signaal niet had gehad.

Om mijn dromen waar te maken, heb ik nodig wat ik nooit heb gehad.

Ik heb een warm huis nodig, een diepe verbinding met mensen. Kan ik moet een model zijn voor mijn kinderen? Dat is niet mogelijk in die bedrijfswereld waarin ik zat. Ik moet van de middenklasse af.

Dat was mijn situatie, die gaat over mij en ik trek daar geen algemene conclusie over.

Vecht tegen de krachten van het Kwaad van binnen. Begin met jou!

Nu ik thuis blijf papa ben, kan ik tijd vrijmaken voor mijn kinderen. Essentieel is dat ik de schade aan mijn gezondheid kan herstellen van het leven dat ik 54 jaar heb geleefd.

Ik kan de liefde en vreugde voelen met mijn vrouw en samenwerken om het verschil te maken in iemand die leeft.

Met een  onafhankelijke website van thuis , en sociale media kan ik nu hebben wat ik wil.

Ik kan praten over wat Jezus heeft gedaan en voor jou doet. Ik kan praten over narcisme. Dat is mijn persoonlijke mening. Ik wil je daar niet van overtuigen, je neemt ervan wat jou juist lijkt op een bepaald moment.

Bovendien  laat je je al dan niet inspireren. En doe je dat niet, ook goed.

We kunnen praten over de grote vredesmaker! En de vervolgden helpen! Maar er hoeft niks, als je dat niet wilt. Ik trouwens ook niet, als ik dat niet wil

Het enigste wat ik wil is zoals ik steeds duidelijk maak.  Ik ben geen psycholoog, therapeut, psychiater of hulpverlener. Dat je dat goed begrijpt.

Bovendien ga ik er vanuit dat je zo eerlijk mogelijk bent tegenover mij, geen bedrog of zelfbedrog, rechtuit, rekeninghoudend dat je wel door de toestand waarin je je bevindt bepaalde zaken kunt vergeten hebben.

Ikzelf zal ook zo eerlijk mogelijk zijn. Als ik me niet gelukkig voel bij een situatie zal ik het u ook onmiddellijk zeggen.

Vanzelfsprekend kan ik je dus ook niet bevestigen op een diagnose, en mijn enige bedoeling is te zoeken met jou naar wegen waardoor jij je beter voelt.

Ik werk niet mee als daar wraak aan te pas komt, nog als het tegen de belangen van kinderen zou indruisen volgens mijn persoonlijke mening.

Als ik vind dat je problemen zo zijn dat je professionele hulp nodig hebt, verwacht ik dan ook dat je een afspraak maakt met professionele hulpverleners.

Dat zijn de enige voorwaarden waaronder ik onze samenwerking zie en anders dien stop te zetten. Voor de rest hoef je niets, behalve als we afspreken aan je afspraak houden.

Wat is de invloed van je connectie met Jezus in je dagelijks leven?

Ik kan me inbeelden dat je geen connectie hebt. Of weinig. Maar lees toch maar eventjes aandachtig verder.

Mijn moeder had een  depressie  sinds ik zes jaar was.

Het duurde lang voordat ik de liefde van Jezus kon accepteren en echt dankbaar voor mijn leven kon zijn. Leven met een depressieve moeder als een klein kind, brengt echt negativiteit in je leven. Daarbij had ik ook nog een handicap aan mijn rug.

Het zien van het licht van Jezus, of empathie voor niet gelovigen,  zijn visie en het implementeren van zijn visie maakt jou en anderen gelukkig. Het gaat allemaal om het hebben van de diepste connectie met anderen.

Kwetsbaarheid maar ook inzicht in narcisme en je eigen authentieke droom vinden en uitvoeren.

Anderen helpen in een netwerk dat is gebouwd om anderen hun geluk te ondersteunen, is het beste wat mij kan overkomen. Omdat ik nu volledig vrij en onafhankelijk ben.

Wie ben ik om anderen te beoordelen?

Als ze me graag beoordelen, ben ik volledig vrij om te reageren.

Wie kan er tegen mij zijn?

Waar concentreer jij je op? Bouw jij je leven op?

Voordat je je op je organisatie richt, of je gezin moet je je concentreren op je overtuigingen, op je mindset, op jezelf en op je zelfbeheersing.

Op uw inzet.

Waar is jouw droom?

Wat is je doel?

Hoe transparant ben jij?

Doe je alsof?

Ben je nep?

Zet je je masker af?

Oh God: ik wil de krachten van het kwaad bestrijden!

Kun je op een dieper niveau verbinden door je verhaal te vertellen, zoals het is? Tegenover mij. Ja, via Messenger bijvoorbeeld.

Heb je ooit in de spiegel gekeken en gezien wat je “mentor” of opvoeders je geleerd heeft en wat je aan het doen bent? Of zie je in dat je opvoeding nooit dat was wat je nodig had?

Voordat je over publiceren, een nieuwe baan of iets anders gaat praten met mij, moet je je concentreren op je overtuigingen, je mindset, je zelfbeheersing.

Wat ook de mechanica en de tactieken die je toepast zijn, als je niet echt bent, zal niemand je vertrouwen.

Ga je ervan uit dat Jezus terug zal komen? Denk je echt dat Gods koninkrijk komt? Denk je dat het belangrijk is dat je eerlijk bent?

Ga je ervan uit dat je in de hemel terug bij je beste vrienden zal zijn? Wat denk je echt?

Zoveel mensen slagen niet, niet omdat ze niet willen slagen.

Ze willen succesvol zijn, maar dat doen ze niet, omdat ze beperkte overtuigingen hebben. Misschien vind je mijn opvattingen te beperkt, dat kan.

Als je succesvol wilt zijn in wat je doet, moet je in je leven enthousiast zijn. Dus enthousiasme brengen.

Ze geloven in hun onderbewustzijn dat ze niet veel successen verdienen. Geloof jij dat je niet veel waard bent?

Als je de vreugde van het evangelie niet voelt, kun je niet evangeliseren. Als je je missie niet voelt, kun je niet gelukkig zijn. Als je geen visie hebt op geluk dan kun je niet gelukkig zijn.

Bewust willen ze het, maar onbewust geloven ze dat ze het niet verdienen.

Bewust geloven ze in Jezus, of hun missie, maar onbewust voelen ze dat het niet mogelijk is.

Ze geloven zelfs dat er economische wetten zijn die boven de liefde van Jezus liggen. Anderen geloven dat de markt alles bepaalt.

Ze denken misschien dat de wet van aantrekking de waarheid is, maar hebben de boeddhistische monniken hun onderdrukking in Tibet aangetrokken?

De grenzen van de wet van aantrekking en de krachten van het kwaad.

Hebben de boeddhistische monniken de doden in Cambodja aangetrokken?

Hebben de Joden de Holocaust aangetrokken?

Maar heeft God zijn dood aan het kruis aangetrokken?

Hebben de christenen Isis aangetrokken?

Nee !

Deel 2

Het is het zondebokmechanisme en de mimesis.

Je hebt de narcist niet aangetrokken.

Dus mijn vriend heeft een beetje vertrouwen in het waarom van je leven. Het waarom van je missie, en meer en meer mensen zullen je vertrouwen, op een dieper niveau contact met je maken, en willen in je team zijn en samenwerken.

Dit is hoe je je leven her op kunt bouwen.

Maar ze saboteren gewoon hun succes, en ze proberen het, en ze doen heel veel dingen, het is net dat plafond. Evenwel kunnen ze dat plafond niet doorbreken of kunnen een bepaald niveau niet doorbreken.Dus komen ze vast te zitten. Ze zetten een stap vooruit en twee achteruit.

Hoe?

 1. doe je dat dingen als werken aan je denkpatroon of zelfbeheersing?
 2. focus je op je overtuigingen?
 3. verschuif je dat?
 4. verander je van mindset?

Ik zeg dit steeds weer opnieuw.

Je resultaten kunnen alleen maar groeien in de mate waarin jij groeit.

Hoe groot is je zelfvertrouwen?

Hoe groot zijn jouw overtuigingen in anderen en jouw boodschap?

Naar wie luister je?

Wat denk je over geld? Is geld jouw God of is geld jouw Kwaad?

Hoe kan je gaan van 20.000 euro per jaar maken naar 3.000 euro per maand, en dan van daar naar 3.000 euro per week gaan en daarna per week?

Gebruik je dat geld voor donaties?

Voor nieuwe lidmaatschappen in uw kerk?

Het gebruik van dat geld is afhankelijk van de organisatie die je wil helpen of stimuleren.

Bouwt u een organisatie die een sociaal project sponsort?

krachtig leven,krachten van het kwaad
@narcismeHelp

Wil je jouw organisatie laten groeien in de naam van het goede of het kwade?

Net zoals mijn mentor deed!

Je moet je veranderen.

Als ik over geld praat, betekent dat niet dat je het voor jezelf moet houden.

Als ik over geld spreek, gaat het om geven aan de  armen ,  zieken , wezen en behoeftigen.

Het gaat om geven! Je hoeft je zelfs niet schuldig te voelen! Geef gewoon!

Wat als die persoon 50.000 dollar per maand kan verdienen? En als jij hetzelfde doet als hij. Immers stel je voor dat je in hetzelfde bedrijf bent waar hij zit. Met dezelfde functie.

Wat als je niet succesvol bent? Je zou gaan denken dat dat betekent dat jij het probleem bent.

Als die persoon  1 miljoen volgers krijgt  op zijn Facebookpagina, doet hij de juiste dingen.

Als die blogger 30 reacties krijgt, heeft hij / zij het over een onderwerp waar mensen over willen horen, en zij / hij spreekt op een manier dat ze verloofd zijn. Je kunt ervan leren.

Steek de schuld niet alleen op het systeem. Je bent er een deel van.

Absoluut de wereld is niet perfect. De mechanismes zijn gericht om de rijken nog rijker te maken. enz  Natuurlijk zou het goed zijn mocht dat veranderen.

Maar leer van het gedrag, de houding, de stijl van het goede.

Spreek je vanuit je hart?

Wat betekent het?

Hoe grammaticaal en linguïstisch kun je dat ondermijnen?

Ik ken nu mensen terwijl  je deze blog leest, die 50.000 dollar per maand verdienen  met sociale media en een kracht voor het goede worden.

Een van mijn vrienden ging naar Guinee met 50 Range Rovers vol medicijnen.

Niet alleen is de innovatieve benadering van sociale media een kracht tegen het kwaad, maar het is ook een kracht voor het welzijn van de wereld, als je het ethisch gebruikt.

Het heeft het potentieel om armoede te doorbreken.

Het is een verschuiving in de macht tussen de parasitaire autoritaire oorlogmakers en de mensen.

Nu hebben de dapperen de gelegenheid om hun vrijheid te winnen en te doen wat al eeuwen het motief was: in God vertrouwen we!

Als je een goed persoon bent met die resultaten, wat zou je dan met het geld moeten doen?

Doe je net of je een goed persoon bent, maar als je materialistisch succes hebt, vergeet je de reden, de methode, de overtuigingen die je succesvol hebben gemaakt?

Je voelt het niet meer? Vergeet niet waar je vandaan komt omdat we één zijn.

De methoden werken op sociale media om invloed te krijgen tegen de krachten van het kwaad als je het nodige persoonlijke werk doet.

Omdat ik elke dag met mijn publiek bezig ben, heb ik een verandering in mijn gedachten.

Ik heb het verleden losgelaten, ik heb de melancholieke stem losgelaten, en ik geniet van het nu en werk voor de toekomst.

Ik heb geleerd wat de mindset was toen ik een slachtoffer was.

Nu heb ik contact gehad met mensen die dezelfde strijd hebben gehad als ik gehad heb.

En meer dan ooit ben ik toegewijd om mensen te dienen en te helpen de beste persoon te worden die ze willen zijn.

En als ‘zij’ het in ‘zaken’ kunnen doen, kunt u dit doen in organisaties zonder winstoogmerk en winstorganisaties.

Je kunt helpen om een ​​beweging van Menselijke Vriendelijkheid op te bouwen of kan bijdragen aan de wederopbouw van een organisatie in de geest van Jezus en de Vader of een andere kracht ten goede van de wereld.

Je kunt een ethisch bedrijf opbouwen dat de mensen dient terwijl je verbonden bent met de geest en je dierbaren.

Maar je moet in de goede richting gaan, zelfs als je een beetje een succes hebt.

Je zult nooit van jezelf kunnen weglopen.

Ik ken mensen die klagen, niet veel, maar sommigen wel.

Moet ik op iets anders springen?

Misschien moet ik stoppen om als een christen te praten en het verbergen.

Misschien moet ik hetzelfde doen als de narcist, zeggen sommige slachtoffers.

Je weet dat onderwerpen als gezondheid, familie ouderschap, eten, schoonheid mode, meditatie, mindfulness, kinderen en winkels erg populair zijn.

Maar wat is gezondheid zonder te bidden?

Eten zonder een tafel met vrienden?

Wat is schoonheidsmode als het niet respectvol is?

Mode als het de bedoeling van jaloezie is?

Hoe zit het met de kinderen als je hun medicijnen geeft om hun gedrag te leiden in plaats van een mooie relatie te hebben en een voorbeeld te stellen?

Hoe zit het met het praten over de winkels en restaurants, de butlers, de helikopters en de privéjets, als je vergeet om van deze plek een betere wereld te maken?

Als het allemaal ten einde loopt, hoeveel was het waard en waardevol?

Hoe trots kun je zijn op je rijkdom als je die krijgt door onethisch gedrag?

Je kunt een tiran zijn en alles hebben wat je wilt, maar niemand houdt van je.

Prima! Maar je zult nooit van je weglopen.

Als je deze persoon meeneemt, doe je het de hele tijd.

Als je je overtuigingen, je mindset, je zelfbeheersing met jou of het kleine niveau ervan accepteert, als je verleidingen niet kunt weerstaan ​​en het volgende glanzende ding wilt bereiken of klagen of als je naar negatieve mensen luistert, als je worden aangetrokken door de drama’s, om te argumenteren wat daar gaande is.

Ondersteun en matig je je kracht nog steeds in je comfortzone?

Hoeveel vecht je tegen de krachten van het kwaad?

Hoe groot is je inzet?

Mensen klagen.

In je mindset is rotzooi als je televisie kijkt.

Zit je nog steeds in de matrix?

Ben jij een volgeling van de 1% die meer dan 50% van de wereld controleert?

Je vult je mindset met die informatie; je luistert naar talkshows en zo.

Dan moet je vergeten dat je succesvol bent

Vergeet

 1. dingen op de markt te brengen en invloed uit te oefenen en andere mensen te helpen.
 2. uw organisatie en uw welzijn te laten groeien.
 3. het zijn van een evangelisatie en discipelschap?
 4. verplaats je beweging vooruit.

Uw 3 stappen rol in elke organisatie.

Het tweede ding waar je je op moet focussen is dit:

Ik wil dit voor je opdelen.

Ik wil dit je op de makkelijkst mogelijke manier uitleggen.

In jouw bedrijf, wanneer je op sociale media bent of als je jouw product, dienst of organisatie hebt, wat het ook is, zelfs in uw eigen gezin hebt u drie verantwoordelijkheden als het gaat om het runnen van uw “organisatie”, zelfs uw eigen gezin.

Deze drie dingen zijn op het eerste gebouwd.

je overtuigingen, je mindset, je zelfbeheersing.

Deze drie dingen zijn het fundamentele spul.

De meeste mensen falen omdat ze de basis missen.

Jouw rol in elk bedrijf en elke organisatie is dit
 1. Je zou moeten gekwalificeerde personen aantrekken door dagelijks te schrijven, te chatten, video’s te maken, audio’s en je inhoud plaatsen op de sociale media.
 2. U zou kunnen leads omzetten in klanten of leden.
 3. Je zou moeten van klanten enthousiaste fans maken. enthousiaste gemeenschap.

Je kunt denken: stop! Ik heb geen enthousiaste fans nodig.

Sommige van mijn vrienden hebben honderden fans. Maar denk je dat je geen enthousiaste fans nodig hebt omdat je alleen resultaten nodig hebt?

We willen dat je leert hoe je een narcist kunt beïnvloeden? Als je de visie niet krijgt, verbind je dan niet met mij!

Je wilt 10 slachtoffers van een narcist helpen, dat is een visie.

Ik wil je op deze website leren hoe je mensen tegen narcisme kunt beïnvloeden, voor je coaching bedrijf, voor een leven vol met grootsheid, voor je sociale blog.

Je moet de krachten van het kwaad verplaatsen! Snel! Met energie! Je klok tikt!

Ik zal je zoveel dingen, zoveel gouden goudklompjes geven over narcisme hier, dat deze website genoeg is om je te helpen een grote groep vrienden om je heen te creëren, met meerdere mogelijkheden en grote steun.

Bovendien hoop ik dat mijn vertrouwen in jou en mijn verhaal een verandering in je geest maakt. Dat je de verantwoordelijkheid neemt om je volledige potentieel voor jezelf, je belangrijke anderen en de maatschappij te bereiken.

Dat je de sterke suggesties die ik geef om te lezen over zelfliefde en narcisme, dat je dat doet. Dat je de online cursus ‘Hou weer van jezelf” dat je die toepast.

Als je niet alle trainingen hebt, mis je.

Krijg alle training om de krachten van het kwaad te bestrijden. Ik kan je 500 uur training en honderd uur en uren aan ervaring laten zien van meer dan 1000 overlevenden van narcisme.

Er zijn mensen die veel beter zijn dan ik in het lesgeven.

Wat ik kan is dagelijks met je praten in mijn chat over een bepaald aspect, maar ik kan je niet een logische training geven en kan de coaching niet één voor één doen.

Maar ik kan je wel doorverwijzen en suggesties geven voor online trainingen, e-books, online coaching, therapeuten, boeken, cd en dvd in verband met narcisme en zelfliefde.

Ik wil dat je een verbinding met hen maakt.

Ik kan je elke dag vertellen  over narcisme.

Maar ik ben geen apostel. Ik ben geen therapeut.

Ik kan de bijbel niet herschrijven, ik kan het onderzoek over narcisme niet herschrijven.

Er is geen beter formaat van de Bijbel dan de Bijbel zelf.

Ik heb geen betere training gevonden dan de training die ik heb gevonden.

Laat het me weten als je een betere hebt gevonden in de reacties hieronder.

Je wilt het niet van de derde of tweede hand.

Je wilt het uit de eerste hand weten hoe de krachten van het kwaad aan te pakken, nietwaar?

Als u het hoort van iemand die het van een ander hoort, is het bericht al gekleurd en gefilterd. U wilt de gegevens, niet de interpretatie.

Je wilt het duidelijk, en daarom bestudeer ik de training van een meester. Als je het van God wilt horen, lees je de Bijbel.

De bijbel van narcisme vind je wanneer je de experts kent en je reikt naar mensen met echte ervaringen.

Je moet daar op dat niveau zijn.

Geen vraag: mensen die het beste uit hun organisatie halen en het meeste succes hebben in sociale invloed of met een bedrijf online of met een andere organisatie, hebben alle online training, ondersteuning en netwerken die ze nodig hebben.

Als je een groot ondersteunend netwerk hebt van experts op het gebied van online trainingen, coaching over narcisme en ervaringen georganiseerd en met de vriendschapscultuur, lieg je.

Je moet 100% coachbaar zijn.

Als je al deze drie dingen hebt dan is dat de basis die voldoende is om een ​​grote invloed op te bouwen.

Om te beginnen met de training, luister,kijk en lees je eerst de tekst hier of abonneer je. Download de audio op je mobile zodat je kunt luisteren wanneer je een robot werkje doet.

Zou je niet meteen deze specifieke, “hoe” informatie willen weten, zodat JIJ alles zou kunnen hebben om gerichte bezoekers naar je website of je sociale media te laten zwermen zodat je de kennis rond narcisme kunt verspreiden?

De kennis toepassen die jij wilt om de krachten van het kwaad te breken.

En dat is precies zoals het zou moeten zijn omdat het ook zegt dat je slim en vastberaden genoeg bent om te doen wat nodig is om je leven, je website of je organisatie zo snel mogelijk een succes te maken en niet jezelf te saboteren.

Het probleem is, tot nu toe heb je nog nooit  toegang gehad tot zoiets als deze website over narcisme.

En natuurlijk om goede redenen,

Je leven begint net

Je hebt misschien geen eigen zware hitters waar je onbetaalbaar advies van kunt krijgen.

Het kost immers jaren onder de beste omstandigheden om verbindingen aan te leggen met ervaringsdeskundigen in het domein van narcisme en hun kennis te laten doordringen.

Dat gezegd hebbende, je hebt maar één optie.

Ga voor je “geluk”. Zie dat je geaccepteerd kunt worden. Het hangt ervan af of je er klaar voor bent om toe te treden in mijn netwerk waar reeds een aantal goede mensen die tegen narcisme willen vechten aanwezig zij.

Daar krijg je eindelijk de kans om voor je hersens te kiezen, om je strijdlust aan te wakkeren. Daarbij weten ze hoe ze de grote transformatie echt dichterbij brengen.

Ik ben dol op reageren op alle opmerkingen die je onderaan plaatst

Actie in de richting van uw dromen

Wanneer u een brandend verlangen hebt, en bereid bent om actie in de richting van uw dromen te nemen dan ben je hier op de juiste plaats en moment. Daarbij is ons doel en missie de ontwikkeling van het meest gelukkige support team dat ooit bestaan heeft voor volwassen kinderen van narcisten afgekort VKoN.

De sluier over het narcisme en de krachten van het kwaad kunnen verdwijnen. Je kunt gewekt worden uit de sluimer van uw hulpeloosheid om één per één onze eigen narcistische neigingen te verslaan.

Wij zijn hier om u te bekrachtigen om te stappen naar je dromen. Het is mogelijk. Sta ons toe om dat te doen. Schrijf je daarom in voor updates van de website.

Als je nog meer suggesties hebt, hoor ik ze graag! Plaats uw opmerkingen hieronder.

Laat me je vragen: ben je een blogger of beïnvloed je sociale media die de krachten van het kwaad bestrijden?

Ik ben dol op de reacties hieronder.

Ik weet dat je graag persoonlijk wil groeien.

Waarom een narcist ‘s morgens opstaat? Om te stelen! Deel 1

De krachten van het kwaad: het systeem, de menselijke conditie!

Kenmerken van een narcistische organisatie en organisatiecultuur.

Trauma en traumazorg in Europa

Basisconcept voor een bloeiend resultaat na narcisme! video Deel 2a

Kenmerken van een narcistische organisatie en organisatiecultuur.

Inspirerende bron over complex trauma : Jon G. Allen Phd mentaliseren.


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees