Hoe vooruit te gaan met groeiend bewustzijn?

Uw netwerk heropbouwen met experts die je zelf zoekt.

Ik vind het leuk om je te motiveren om van uw negatieve ervaringen een positieve te maken. Dat is transformatie.  Als ik mensen een groeiend bewustzijn zie ontwikkelen over hun situatie is dat prachtig.

Heb je een uitdrukking in je die zegt dat je iets anders wilt?

Heb je het gevoel dat je op zoek bent naar iets beters, zelfs als je niet precies weet wat het is?
Wanneer je woorden hoort zoals bewustzijn, doel, licht, ontwaken, opheffen, vraag je je af hoe ze van toepassing zijn op je leven? Op je organisatie en je bedrijf?
Misschien heb je wat persoonlijke of zakelijke coaching nodig of online marketing coaching nodig, zodat je mensen bereikt die je wilt bereiken.

Of misschien heeft u meer verkeer naar uw website nodig?

Ja, ik heb dat nodig en iedereen die vooruitgang wil boeken, en dat kun je krijgen als je je netwerk opbouwt met de experts op dat gebied en hun advies opvolgt.

Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je enkele goede normen hebt waarop je die experts selecteert.

Als u ‘ja’ hebt geantwoord op een van deze vragen, wees dan niet bang — ik ben er om je te helpen en ik mijn netwerk is tot uw beschikking.

Ik voorzie eenvoudige, duidelijke en logische gedachten  voor een groeiend bewustzijn rond veerkracht, transformatie en groei, zelfs in een tijd waarin mensen alles vragen, van leidende uitgangspunten tot sociale structuren.

Het doorsijpelen van bewustzijn.

In onze snel veranderende wereld staat percolator als een metafoor voor hoe je verder kunt gaan met groeiend bewustzijn:

laat de wens van je hart opduiken met beproefde systemen.

Wakker worden met wat mogelijk is zonder de eenvoudige en nuttige dingen die al bestaan ​​uit het oog te verliezen.

Om je hart en geest krachtige ideeën te laten opdoen, en je geest als schuim naar de top te drijven.

Om je beste leven te leiden en te gedijen zorg je voor een groeiend bewustzijn.

Het belangrijkste is om nooit op te geven, jezelf toestemming te geven om de stoom te laten opkomen en de wens van je hart te laten opduiken met  beproefde systemen.

U kunt online marketing leren of een andere vaardigheid waarin je creatief kunt zijn en tegelijkertijd werken aan je persoonlijke ontwikkeling (vaardigheden + mindset). Waarover je hebt geleerd kun je dan schrijven op sociale media en wat werkt bij jou is een ervaring die je kunt delen waardoor je je netwerk heropbouwt.

Je kunt datgene wat je wilt op een betere manier produceren, verkopen of beheren als je je aan je visie houdt nadat je die ontdekt hebt.

U kunt leren hoe u verkeer naar uw website kunt brengen, en een lezerspubliek opbouwen. Het is mogelijk  mensen te laten luisteren en laten kopen wat ze nodig hebben zoals het NARP programma.

Je kunt leren hoe je een internetbedrijf of persoonlijke brand opbouwt met een blog zonder grote investeringen. Dat is wat u nodig hebt om in harmonie te blijven met uzelf en uw geliefden en ondertussen uw netwerk opbouwen.

Ah, kun je de magie proeven, terwijl je “de authentiek beste jou” naar de wereld brengt?  Ga je dat doen? Jouw ervaring met narcisme kan een verschil maken voor één iemand anders.

Als je nog meer suggesties hebt, hoor ik ze graag!

Plaats uw opmerkingen hieronder.

Neem  hier contact met mij op!

Ik zou ook graag uw mening hierover horen. Plaats alstublieft uw

opmerkingen, gedachten of vragen hieronder.

Oh, en vergeet niet te “DELEN” als je het goed gevonden hebt en waardevol.

Bedankt en geniet ervan!

Lees meer. Kijk meer.

Netwerken werkt. Op weg naar de baan die je wilt.

Netwerken: zo eenvoudig is het (niet).

Walk with Me dvd.

Samsara DVD.

Under the Skin dvd.

Enter the Void dvd.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • communicatie
 • communicatie met de narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • werktuigen voor veerkracht weerbaarheid hulpeloosheid

Narcisten gebruiken apps om te bedriegen, je kunt hen ontdekken.

Zovelen die met een giftige narcist of psychopaat zijn uitgegaan of leven, hebben de triangulatie en het bedrog meegemaakt en… Read More

 • alleenstaande ouder
 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist
 • zelfgenezing
 • zelfliefde

Als onze relatiepartners niet groeien helpt het ons niet.

Er is ons een idee over relaties verkocht dat niet in ieders relatiecontainer past.​​Nu ik officieel gepensioneerd in mijn leven… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

%%footer%%