narcisme.blog

Uw netwerk heropbouwen met experts die je zelf zoekt.

Ik vind het leuk om je te motiveren om van uw negatieve ervaringen een positieve te maken. Dat is transformatie.  Als ik mensen een groeiend bewustzijn zie ontwikkelen over hun situatie is dat prachtig.

Heb je een uitdrukking in je die zegt dat je iets anders wilt?

Heb je het gevoel dat je op zoek bent naar iets beters, zelfs als je niet precies weet wat het is?
Wanneer je woorden hoort zoals bewustzijn, doel, licht, ontwaken, opheffen, vraag je je af hoe ze van toepassing zijn op je leven? Op je organisatie en je bedrijf?
Misschien heb je wat persoonlijke of zakelijke coaching nodig of online marketing coaching nodig, zodat je mensen bereikt die je wilt bereiken.

Of misschien heeft u meer verkeer naar uw website nodig?

Ja, ik heb dat nodig en iedereen die vooruitgang wil boeken, en dat kun je krijgen als je je netwerk opbouwt met de experts op dat gebied en hun advies opvolgt.

Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je enkele goede normen hebt waarop je die experts selecteert.

Als u ‘ja’ hebt geantwoord op een van deze vragen, wees dan niet bang — ik ben er om je te helpen en ik mijn netwerk is tot uw beschikking.

Ik voorzie eenvoudige, duidelijke en logische gedachten  voor een groeiend bewustzijn rond veerkracht, transformatie en groei, zelfs in een tijd waarin mensen alles vragen, van leidende uitgangspunten tot sociale structuren.

Het doorsijpelen van bewustzijn.

In onze snel veranderende wereld staat percolator als een metafoor voor hoe je verder kunt gaan met groeiend bewustzijn:

laat de wens van je hart opduiken met beproefde systemen.

Wakker worden met wat mogelijk is zonder de eenvoudige en nuttige dingen die al bestaan ​​uit het oog te verliezen.

Om je hart en geest krachtige ideeën te laten opdoen, en je geest als schuim naar de top te drijven.

Om je beste leven te leiden en te gedijen zorg je voor een groeiend bewustzijn.

Het belangrijkste is om nooit op te geven, jezelf toestemming te geven om de stoom te laten opkomen en de wens van je hart te laten opduiken met  beproefde systemen.

U kunt online marketing leren of een andere vaardigheid waarin je creatief kunt zijn en tegelijkertijd werken aan je persoonlijke ontwikkeling (vaardigheden + mindset). Waarover je hebt geleerd kun je dan schrijven op sociale media en wat werkt bij jou is een ervaring die je kunt delen waardoor je je netwerk heropbouwt.

Je kunt datgene wat je wilt op een betere manier produceren, verkopen of beheren als je je aan je visie houdt nadat je die ontdekt hebt.

U kunt leren hoe u verkeer naar uw website kunt brengen, en een lezerspubliek opbouwen. Het is mogelijk  mensen te laten luisteren en laten kopen wat ze nodig hebben zoals het NARP programma.

Je kunt leren hoe je een internetbedrijf of persoonlijke brand opbouwt met een blog zonder grote investeringen. Dat is wat u nodig hebt om in harmonie te blijven met uzelf en uw geliefden en ondertussen uw netwerk opbouwen.

Ah, kun je de magie proeven, terwijl je “de authentiek beste jou” naar de wereld brengt?  Ga je dat doen? Jouw ervaring met narcisme kan een verschil maken voor één iemand anders.

Als je nog meer suggesties hebt, hoor ik ze graag!

Plaats uw opmerkingen hieronder.

Neem  hier contact met mij op!

Ik zou ook graag uw mening hierover horen. Plaats alstublieft uw

opmerkingen, gedachten of vragen hieronder.

Oh, en vergeet niet te “DELEN” als je het goed gevonden hebt en waardevol.

Bedankt en geniet ervan!

Lees meer. Kijk meer.

Netwerken werkt. Op weg naar de baan die je wilt.

Netwerken: zo eenvoudig is het (niet).

Walk with Me dvd.

Samsara DVD.

Under the Skin dvd.

Enter the Void dvd.

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!