juridische kwesties met narcisten

Hoe juridische kwesties met narcisten aanpakken? Deel 2

4. Valse beschuldigingen.

Narcisten zullen hun tegenstander vaak voor de rechter aanvallen door hun problemen op de tegenstander te projecteren. Deze valse beschuldiging dwingt de tegenstander om defensief te zijn. Dat is één van de juridische kwesties met narcisten.

Ga naar deel 1

Dat zorgt ervoor dat het rechtssysteem de wenkbrauwen fronst wanneer de tegenstander een soortgelijke aanklacht tegen de narcist indient.

Narcisten zullen hun slachtoffers aansporen en aanmoedigen om irrationeel te handelen. Ze zullen dan de politie dan bij hen te bellen.

Hoewel dit technisch gezien geen beknelling is, omdat het geen wetshandhavingsambtenaar is die de handeling uitvoert, zal het slachtoffer intussen in de val lopen.

De narcist gebruikt deze gebeurtenis als een bedreiging in een ander rechtsgeding of een civiele actie.

5. Juridische sabotage.

Leden van een jury omkopen of intimideren om op een bepaalde manier een beslissing te nemen.

Hoewel dit meestal de films zijn waarvan het materiaal is gemaakt, gebeurt het nog steeds in de rechtszaal. Narcisten geloven vaak dat ze boven de wet staan ​​en niet vervolgbaar.

6. Uitvluchten gebruiken.

Narcisten houden er van om mazen in de wet te vinden en daarmee hun voordeel te doen.

Als hun tegenstander echter een maas in de wet zou gebruiken, zouden de aanvallen meedogenloos zijn. Voor de narcist is dit een éénrichtingsverkeer waar alleen zij een probleem kunnen ontwijken.

Als je met een narcist in een rechtszaak gaat strijden, kun je beter zo goed mogelijk voorbereid zijn met veel bewijs en veel bewijs dat onvergeeflijk is.

Maar het voornaamste blijkt toch de bedoelingen te zijn zoals besproken in de video’s.

Als je suggesties hebt om hoe om te gaan met narcisten in een juridisch conflict laat het ons weten.

Blijf alsjeblieft je verhalen posten (als je je op je gemak voelt om dit te doen), dit helpt andere mensen ook om te weten dat ze niet alleen-zijn en we kunnen dit gevecht beter samen strijden!

juridische kwesties met narcisten
Zal je jezelf versterken in het belang van jouw kinderen? Deel 2.
Bekijk even volgende Engelstalige programma’s want die hebben mij sterk geholpen:

Gold Membership The narcissistic Abuse Recovery Program

The Narcissistic Abuse Recovery Program — Special Gold Membership Offer

The Narcissistic Abuse Recovery Program — Silver Membership

Quantum Healing Starter Pack

The Empowered Self Course

Transforming Family Of Origin Wounds

Wees je goed bewust van het feit dat de narcist gebruik maakt van je kwetsuren.

Daarom als je jouw kwetsuren kunt genezen kun je hen ontwapenen en veel duidelijker zien wat de juiste acties zijn die je kunt ondernemen.

Het verspreiden van bewustwording rond narcisme heeft als doel om een rechtvaardige samenleving dichterbij te brengen.

juridische kwesties met narcisten

paperback

Ben je in de war? Heb je het gevoel dat je niet weet wat er aan de hand is? Zou je je verstand kunnen verliezen? Word je vergeetachtig? Als je je zo voelt, is er misschien een narcist aan het werk in je leven.

Het woord narcisme wordt nu als een trend gebombardeerd.

Het wordt verwarrend voor diegenen onder ons die daadwerkelijk een pathologische narcist in ons leven hebben.

Narcisme is niet zomaar een woord voor arrogant of verwaand gedrag. Je bent geen narcist, omdat je veel dingen post op het web of veel ‘selfies’ gebruikt.

Narcisme, in de zuiverste zin van het woord is een pathologie, een gevaarlijke pathologie want de narcist kan liegen dat hij of zij het zelf gelooft.

juridische kwesties met narcisten,bescherm jezelf terwijl je scheidt van iemand met narcistische persoonlijkeheidsstoornis
klik op de foto voor meer info

Echtscheiding is moeilijk onder de beste omstandigheden.

Omgaan met dit inherent contradictoire proces kan aan beide kanten zeer emotioneel zijn.

Maar wanneer een gescheiden persoon een overtuigende persoonlijkheidsstoornis heeft  – iemand die lijdt aan borderline-persoonlijkheidsstoornis (BPD), narcistische persoonlijkheidsstoornis (NPD) of gewoon een sterk botsende, manipulatieve persoonlijkheid heeft – kan hun gedrag verwoestende gevolgen hebben voor hun voormalige echtgenoten.

Mensen met deze stoornissen kunnen fysiek en verbaal geweld gebruiken als strategieën, liegen tegen advocaten en rechters, de rechtbank manipuleren, en kunnen zelfs beschuldigingen van misbruik doen om hun zin te krijgen.

Omdat overtuigende beschuldigers zo overtuigend en zelfs charmant zijn, werken deze technieken verrassend goed en leiden ze vaak tot oneerlijke uitspraken.

Splitting  is een wettelijke en psychologische handleiding die iedereen die een scheiding wil van een overtuigende ruziemaker zou moeten bezitten.

Geschreven door Bill Eddy, een familierechter, echtscheidingsbemiddelaar en ervaren maatschappelijk werker, en Randi Kreger, BPD-expert en auteur van de bestseller Stop Walking on Eggshells, biedt het lezers hulp bij het navigeren door het hele proces van echtscheiding.

Het inhuren en beheren van een echtscheiding advocaat, het bereiken van een redelijke regeling, zichzelf en zijn kinderen beschermen tegen emotionele en / of fysieke mishandeling van de voormalige echtgenoot, verzet tegen valse beschuldigingen en het verkrijgen van uitvoerbare gerechtelijke bevelen.

Het boek duikt ook in het moeilijk te begrijpen, agressieve gedrag van overtuigende beschuldigers.

Het biedt lezers psychologische verklaringen voor de acties van hun ex-echtgenoot en helpt emotioneel omgaan met de zeer ongewone stemmingswisselingen en impulsiviteit van de echtgenoot.

juridische kwesties met narcisten, BIFF Snelle reacties op mensen met een hoog conflict, hun persoonlijke aanvallen, vijandige e-mail en uitroeiing van sociale media

paperback

We leven in een tijd van snelle verandering en onmiddellijke communicatie met sociale media zoals Twitter.

We leven ook in een cultuur van schuld en gebrek aan respect, waardoor we onze reacties op mensen met een hoog conflict moeten beheren.

Een BIFF Response kan overal en altijd worden toegepast – online, sociale media, in een brief of zelfs in persoon. Het kan op het werk worden gebruikt, wat u respect en succes oplevert.

Het kan je helpen overal in je leven met moeilijke familieleden, vrienden, buren en anderen om te gaan.

BIFF is ontworpen om u en uw reputatie te beschermen door snel en beleefd te reageren op mensen die u grof behandelen, maar in ruil daarvoor redelijk zijn.

BIFF staat voor Kort, Informatief, Vriendelijk en zakelijk.

Een BIFF — reactie is gemakkelijk te onthouden, maar moeilijk om te doen. Het vereist oefening!

Dit kleine boek geeft meer dan 20 voorbeelden van BIFF — antwoorden voor alle aspecten van het leven — plus aanvullende tips om overal met mensen met een hoog conflict om te gaan.

Deze tweede editie bevat een nieuw hoofdstuk over coaching voor BIFF antwoorden. Iedereen kan deze methode gebruiken om iemand anders met een BIFF — antwoord te helpen — door 10 eenvoudige vragen te stellen om deze nog effectiever te maken.

Vragen wat is jouw voorstel?

Een ander handig hulpmiddel om mensen met een hoog conflict te verschuiven van beschuldigen naar het oplossen van problemen is “Wat is jouw voorstel”: Mensen met een hoog conflict verschuiven van beschuldigen naar probleemoplossing, ook door Bill Eddy.

Bill Eddy, LCSW, Esq., Is een advocaat, therapeut, bemiddelaar, auteur en voorzitter van High Conflict Instituut.

Hij ontwikkelde de hoge conflict persoonlijkheidstheorie en is een internationale expert geworden in het beheren van conflicten met persoonlijkheden met een hoog conflict en persoonlijkheidsstoornissen.

5 soorten mensen die je leven kunnen ruïneren Identificatie en omgang met narcisten, sociopaten en andere persoonlijkheden met een hoog conflict

paperback    e-book

Het is allemaal jouw schuld op het werk! Managing Narcissists and Other High-Conflict People

paperback

Klaar voor de rechtbank met een anti-narcistisch juridisch programma?

Schriftelijke communicatie methode om toe te passen met narcisten.

Kennismaking met scheidingsadvocaat Rebecca Zung

Trauma en traumazorg in Europa

Conflict met je partner: Wat je kunt doen als je het niet eens bent?

Je persoonlijke keuze is de juiste keuze, perspectief is alles

Valse beschuldigingen uiten is een narcistisch kenmerk.

Narcistische levering – toevoer -voorraad – bron

“Geen contact regel” is meer een kwestie van overleven.

De aanpak van de narcist: zijn werking en manier.


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.581 andere abonnees