Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Geef jezelf de tijd die je nodig hebt voor het genezingsproces.

Als je bent opgevoed door een narcist, heb je al tientallen jaren van dagelijkse emotionele, psychologische en vaak fysieke mishandeling overleefd. Je krijgt geen tijd voor een genezingsproces.

Wanneer je het misbruik van de narcist begint te ontgroeien en te overwinnen, zal het je niet alleen sterker maken dan je ooit voor mogelijk had gehouden, maar je zult ook niet meer reageren op het misbruik.

Het genezingsproces kan je overgevoelig maken voor zelfs een vleugje misbruik.

Het is normaal en wees in deze periode extra voorzichtig met jezelf. Geef jezelf de tijd die je nodig hebt, want je kunt de wereld niet redden totdat je eerst leert hoe je jezelf kunt redden.

Heb zoveel medeleven met jezelf dat je zou geven aan iedereen van wie je hield.

Ik hoop dat “narcisme.blog” je een dieper en waarheidsgetrouwer beeld heeft gegeven van wat er werkelijk aan de hand is en dat de interne narcist je natuurlijk alle redenen zal geven dat je jezelf saboteert.

Het wil niet dat je naar binnen keert om het trauma los te laten dat het voedsel is dat het in je laat doordringen en werken. Ik hoop dat je begrijpt waarom deze interne parasiet niet wil dat je geneest.

Waar het op neerkomt, is dat wanneer je begrijpt wat er echt aan de hand is met onze hele menselijke conditie, je echt kunt genezen. Weet dat dit komt door het trauma dat vastzit in ons lichaam dat de menselijke ervaring is geweest, die de manier heeft gegenereerd waarop we voelen en denken. Het voedt ons ego en houdt ons geactiveerd en vast.

Het houdt ons eigenlijk gescheiden van de ware grootsheid van wie we werkelijk zijn geboren.

Je ego zal je elke reden geven waarom je “het” in je leven nodig hebt. Denk hierover na. Het is niet anders dan een sigaret, je ervan overtuigen dat je niet zonder kunt als je gestrest bent, terwijl het je kapot maakt.

Het is hetzelfde als een narcist die je zal vertellen dat je afhankelijk bent van hen. Je kunt niet zonder hen leven. Zonder hen ben je niets, terwijl ze je tot niets reduceren door in hun leven te zijn. Ik beloof je, je interne narcist is precies hetzelfde. Het is een bedrieger. Het is niet wie je werkelijk bent.

Bovendien is het de duisternis hier op aarde die we hier allemaal onder ogen moeten zien, vasthouden, opladen, loslaten en vervangen door het licht, zodat we ons geboorterecht van de hemel op aarde kunnen waarmaken, niet alleen voor onszelf, maar voor onze dierbaren, voor het collectief, en voor deze hele planeet.

Op zoek naar zelfgenezing?

Het is hier nu tijd om onze Zielen, ons leven terug te nemen, zodat we kunnen zijn wie we zijn – Bron stroomt door ons heen.

Als je je daaraan verbindt, zul je geen misbruik in je leven hebben van binnenuit of van buitenaf. Je zult voorbij het misbruik van jezelf evolueren, wat echte vrijheid is.

Ik hoop dat dit voor je begrijpelijk is geweest. Ik kijk erg uit naar een gesprek hierover. Misschien wil je dit een paar keer herlezen. En ik hoop dat de verschuivingen die ik je heb gegeven, mensen die met het Engelstalige NARP werken, je echt een boost kunnen geven in je ascentie, terug naar huis bij jezelf transformeren zonder de bedrieger, zonder het ego.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

Uw genezingsproces van een toxische relatie verandert uw relaties.

Reparenting is een krachtig genezingsproces

Schuld over egoïstisch zijn is geen waardevolle reden om iets te doen.

Eenmaal ontsnapt aan de narcist: verzamel de brokstukken ontwikkel uw veerkracht.

Met innerlijk kindwerk/ reparenten jezelf opvoeden

Scheiding van een narcist.

Trauma en traumazorg in Europa

Verdient een Narcist(e) uw kostbare tijd?


Geplaatst

in

, ,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees