tijd voor het genezingsproces

Als je bent opgevoed door een narcist, heb je al tientallen jaren van dagelijkse emotionele, psychologische en vaak fysieke mishandeling overleefd.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Wanneer je het misbruik van de narcist begint te ontgroeien en te overwinnen, zal het je niet alleen sterker maken dan je ooit voor mogelijk had gehouden, maar je zult ook niet meer reageren op het misbruik.

Het genezingsproces kan u overgevoelig maken voor zelfs een vleugje misbruik.

Het is normaal en wees in deze periode extra voorzichtig met jezelf. Geef jezelf de tijd die je nodig hebt, want je kunt de wereld niet redden totdat je eerst leert hoe je jezelf kunt redden.

Heb zoveel medeleven met jezelf dat je zou geven aan iedereen van wie je hield.

Ik hoop dat narcisme.blog je een dieper en waarheidsgetrouwer beeld heeft gegeven van wat er werkelijk aan de hand is en dat de interne narcist je natuurlijk alle redenen zal geven dat je jezelf saboteert.

Het wil niet dat je naar binnen keert om het trauma los te laten dat het voedsel is dat het in je laat doordringen en werken. Ik hoop dat je begrijpt waarom deze interne parasiet niet wil dat je geneest.

Waar het op neerkomt, is dat wanneer je begrijpt wat er echt aan de hand is met onze hele menselijke conditie, je echt kunt genezen. Weet dat dit komt door het trauma dat vastzit in ons lichaam dat de menselijke ervaring is geweest, die de manier heeft gegenereerd waarop we voelen en denken, en dat het ons ego voedt en geactiveerd houdt, en ons vasthoudt.

Het houdt ons eigenlijk gescheiden van de ware grootsheid van wie we werkelijk zijn geboren.

Je ego zal je elke reden geven waarom je “het” in je leven nodig hebt. Denk hierover na. Het is niet anders dan een sigaret, je ervan overtuigen dat je niet zonder kunt als je gestrest bent, terwijl het je kapot maakt.

Het is hetzelfde als een narcist die je zal vertellen dat je afhankelijk bent van hen. Je kunt niet zonder hen leven. Zonder hen ben je niets, terwijl ze je tot niets reduceren door in hun leven te zijn. Ik beloof je, je interne narcist is precies hetzelfde. Het is een bedrieger. Het is niet wie je werkelijk bent.

Het is de duisternis hier op aarde die we hier allemaal onder ogen moeten zien, vasthouden, opladen, loslaten en vervangen door het licht, zodat we ons geboorterecht van de hemel op aarde kunnen waarmaken, niet alleen voor onszelf, maar voor onze dierbaren, voor het collectief, en voor deze hele planeet.

Het is hier nu tijd om onze Zielen, ons leven terug te nemen, zodat we kunnen zijn wie we zijn – Bron stroomt door ons heen.

Als je je daaraan verbindt, zul je geen misbruik in je leven hebben van binnenuit of van buitenaf, en je zult voorbij het misbruik van jezelf evolueren, wat echte vrijheid is.

Ik hoop dat dit voor u begrijpelijk is geweest. Ik kijk erg uit naar een gesprek hierover. Misschien wil je dit een paar keer herlezen. En ik hoop dat de verschuivingen die ik je heb gegeven, mensen die met het Engelstalige NARP werken, je echt een boost kunnen geven in je ascentie, terug naar huis bij jezelf transformeren zonder de bedrieger, zonder het ego.

#traumabinding #relatiememes #relatiequotes #zelfliefde #zelfrespect #zelfbewustzijn #bekrachtiging #groeiquotes #welzijn #emotionelegroei #emotioneleintelligentie #emotioneelonbeschikbaar #zelfgenezers #emotionelegezondheid #orthopedagogischegedachten #therapeutischegedachten #narcismeblog #zelfzorg #zelfcoaching #zelfherstel

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!