Ik ben niet eenzaam zonder jou.

Ik ben niet eenzaam zonder jou.

Ik moet mijn eigen hand vasthouden, mijn eigen tranen afvegen, peptalken tegen mijn eigen spiegelbeeld in de spiegel, mijn eigen ik oppakken als ik het gevoel heb dat ik niet meer verder kan of me eenzaam voel zonder jou.

Maar ik kom er door met mijn zelfgenezingstechnieken:

zoals 3 minuten meditatie, 5 minuten in mijn dagboek schrijven, 6 minuten ademwerk, 1 uur fietsen, suppletie met omega-3 en vit D3, gezond eten enz. elke dag.

Ik heb elke trap doorstaan ​​die alleen aan mij werd gegeven, dus als je even denkt dat ik uiteindelijk als ik afgekickt ben van jouw soap-serie ‘niets’ of ‘eenzaam’ zal zijn zonder jou, dan heb je het mis.

niet eenzaam zonder jou
zelfgenezingstechnieken

Tot slot

Ik hoop dat deze meme je heeft geholpen om diep te begrijpen dat het belangrijkste aspect van alles is dat je een gezond en genezen “zelf” hebt en niet wat de narcist nu denkt.

Dan heb je het vermogen om op je gevoel te vertrouwen, te spreken, te confronteren, te controleren en de tijd te nemen voor mensen, en niet zo behoeftig te zijn als blindelings vertrouwen zonder de nodige zorgvuldigheid. (aan bewijzen)

En bovenal VERTROUW en KEER TERUG naar uzelf.

Ga weg van mensen omdat ze het vermogen of de wens niet hebben om uw waarden en waarheden te delen. (niet dat we het over alles altijd het dienen eens te zijn)

Na narcistisch misbruik kunnen we zeker naar binnen keren om onszelf te helen om deze eigenschappen te ontwikkelen, om op een gezonde manier de mensen en situaties in ons leven te kiezen die de capaciteit hebben voor eerlijkheid, vriendelijkheid, steun, ware liefde en teamwork.

Ik zou je graag helpen om je ware “zelf” te ontwikkelen, door je te verbinden met mijn gratis bronnen om je genezing en ontwikkeling te ondersteunen om daar te komen.

Zoals altijd kijk ik uit naar uw opmerkingen en vragen hieronder – kunt u zich vinden in dit artikel? Heb je enkele domeinen bij jezelf genezen? Aan welke werk je nog?

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees