Categorieën
Recent sociale media post

Ik ben niet eenzaam zonder jou.

Ik moet mijn eigen hand vasthouden, mijn eigen tranen afvegen, peptalken tegen mijn eigen spiegelbeeld in de spiegel, mijn eigen ik oppakken als ik het gevoel heb dat ik niet meer verder kan of me eenzaam voel zonder jou.

Maar ik kom er door met mijn zelfgenezingstechnieken:

zoals 3 minuten meditatie, 5 minuten in mijn dagboek schrijven, 6 minuten ademwerk, 1 uur fietsen, suppletie met omega-3 en vit D3, gezond eten enz. elke dag.

Ik heb elke trap doorstaan ​​die alleen aan mij werd gegeven, dus als je even denkt dat ik uiteindelijk als ik afgekickt ben van jouw soap-serie ‘niets’ of ‘eenzaam’ zal zijn zonder jou, dan heb je het mis.

Tot slot

Ik hoop dat deze meme je heeft geholpen om diep te begrijpen dat het belangrijkste aspect van alles is dat je een gezond en genezen “zelf” hebt en niet wat de narcist nu denkt.

Dan heb je het vermogen om op je gevoel te vertrouwen, te spreken, te confronteren, te controleren en de tijd te nemen voor mensen, en niet zo behoeftig te zijn als blindelings vertrouwen zonder de nodige zorgvuldigheid. (aan bewijzen)

En bovenal VERTROUW en KEER TERUG naar uzelf.

Ga weg van mensen omdat ze het vermogen of de wens niet hebben om uw waarden en waarheden te delen. (niet dat we het over alles altijd het dienen eens te zijn)

Na narcistisch misbruik kunnen we zeker naar binnen keren om onszelf te helen om deze eigenschappen te ontwikkelen, om op een gezonde manier de mensen en situaties in ons leven te kiezen die de capaciteit hebben voor eerlijkheid, vriendelijkheid, steun, ware liefde en teamwork.

Ik zou je graag helpen om je ware “zelf” te ontwikkelen, door je te verbinden met mijn gratis bronnen om je genezing en ontwikkeling te ondersteunen om daar te komen.

Zoals altijd kijk ik uit naar uw opmerkingen en vragen hieronder – kunt u zich vinden in dit artikel? Heb je een aantal domeinen bij jezelf genezen? Aan welke werk je nog?

#traumabinding #relatiememes #relatiequotes #zelfliefde #zelfrespect #zelfbewustzijn #bekrachtiging #groeiquotes #welzijn #emotionelegroei #emotioneleintelligentie #emotioneelonbeschikbaar #zelfgenezers #emotionelegezondheid #orthopedagogischegedachten #therapeutischegedachten #narcismeblog #zelfzorg #zelfcoaching #zelfherstel

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren