Heb je te maken met een valse narcistische zielsverwant?

Heb je te maken met een valse narcistische zielsverwant?

Aandacht want dit artikel zal je raken. Aan het einde van het artikel vind je een gratis cursus om te herstellen van de pijn. Onthoud: alles wat schittert is geen goud. Hun warme glimlach verbergt hun vervelende geest, “Liefdeloos” beschrijft hun soort het beste. Je hebt eindelijk iemand ontmoet die alles is waar je van gedroomd hebt. Je soulmate, je tweelingvlam enz.

Maar deze narcist is een valse tweelingvlam.

Als je de tekens kunt herkennen en hem kunt sluiten nadat je hebt opgelet, omdat dit artikel alles versterkt waar je getuige van bent geweest.

Het lijkt erop dat ze dezelfde doelen, waarden en interesses delen als jij. Ze bouwen je zelfvertrouwen op. Ze houden zelfs van dezelfde spirituele activiteiten als jij.

Maar plotseling begint alles te veranderen. De persoon waarvan je dacht dat het je tweelingziel was, verdwijnt en een snode versie vervangt al het goede.

Is je soulmate daar ergens begraven – of ben je gefascineerd door een vals zielenmaatje?

De waarheid is dat narcisten deskundige manipulators zijn – kameleons eigenlijk – die je verlangen naar een soulmate uitbuiten om je leven te vernietigen met emotioneel misbruik voor hun gewin.

Ga je door met een giftige relatie en geloof je dat je de dubbele vlamdynamiek ervaart?

Hier zijn de tekenen dat je te maken hebt met een narcist in plaats van een echte tweelingvlam en hoe je kunt ontsnappen.

Hoe gebruiken narcisten de soulmate Dynamiek? Een narcist kan nooit je tweelingvlam zijn, omdat ze hun emoties, acties en woorden aanpassen aan elke situatie.

Uiteindelijk ervaart iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis emoties niet op dezelfde manier als jij. Voor hen zijn emoties hulpmiddelen om mensen te beheersen en te manipuleren.

Het is verkeerd om te zeggen dat narcisten empathie missen. In werkelijkheid missen ze compassie en menselijkheid. Ze hebben dus een soort cognitieve empathie aangeleerd om te kunnen faken.

Narcisten zijn bedreven in het gebruik van een potentieel gevaarlijke vorm van empathie waar veel mensen zich niet van bewust zijn. Het is heel anders dan emotionele of meelevende empathie, dat is wat de meesten van ons denken als we de term ’empathie’ horen. Ze weten wat je wilt in een relatie en ze weten wat ze moeten doen om je verslaafd te houden.

De narcist komt in je hoofd en zegt de juiste dingen.

Ze lichten je net lang genoeg op om je volledige aandacht te trekken. Dan, op een dag, schakelt de narcist een schakelaar om.

De persoon waarvan je dacht dat het je soulmate was, begint plotseling te vechten om kleine dingen. Ze zetten je constant neer. Je twijfelt over alles wat je dacht te weten over jezelf – maar NIET over de relatie, toch?

Als je echt gelooft dat deze persoon je soulmate is, weten ze zeker wat het beste voor je is, toch? Moet je wat wijzigingen aanbrengen? Je wilt ze immers niet kwijt. Klinkt bekend?

Dat is een valse zielsverwantschapsdynamiek en onderdeel van de narcistische misbruikcyclus. Je bent een narcistische valse tweelingvlam tegengekomen!

Narcisten weten hoe ze mensen moeten manipuleren. Dit is de reden waarom al je vrienden een compleet andere persoon zien en je vaak niet geloven als je het giftige gedrag en misbruik beschrijft dat je hebt.

Dat is ook de reden waarom je jezelf in deze situatie bevond. Je bent gedupeerd en uitgebuit.

Als de onderstaande punten bekend voorkomen, ervaart u waarschijnlijk een valse tweelingvlamrelatie met een narcist, ze hebben een magnetische aantrekkingskracht omdat ze je persoonlijkheid spiegelen, ze doen net alsof zij jouw redder zijn, het antwoord op alles. Eindelijk iemand die mij begrijpt.

Je hebt het gevoel dat je overuren maakt om hun emotionele kant te ‘aan te trekken’.

Je zult tegen jezelf zeggen: “Ze zijn in het verleden bedrogen en gewond, dus het is logisch dat ze zich nog niet willen openstellen.”

Je doet al het emotionele werk en ze zijn volledig emotioneel niet beschikbaar. Iedereen die ooit “It’s Always Sunny” in Philadelphia heeft gezien, heeft gehoord van het DENNIS-systeem, waar hij vrouwen op weg helpt met fragmenten van gekunstelde kwetsbaarheid.

Je zult momenten hebben waarop je het gevoel hebt dat je eindelijk een emotionele doorbraak hebt gemaakt, alleen maar om ze weer in de emotionele leegte te laten verdwijnen.

Ze houden je op afstand.

Een valse tweelingvlam heeft een dozijn “rechtmatige” redenen waarom ze zich niet kunnen engageren en ze hebben allemaal een grote lading BS.(bagage) (rugzakje). Ze hebben het te druk om je de aandacht te geven die je verdient. Ze hebben nog steeds gevoelens voor hun ex.

Hun kinderen zijn hun hele leven.

In al deze situaties heeft de narcist JOU tot de slechterik gemaakt als je probeert hem te dwingen zich te binden – wat voor soort monster zou iemand dwingen om tijd weg te nemen van zijn kinderen?

Het kan gemakkelijk zijn om vast te houden aan de ‘Zij lopen weg! Ik ben de jager! ‘ om te helpen begrijpen wat je voelt. Sommige zogenaamde tweelingvlam-experts beweren dat je pas na je scheiding zult weten dat je je tweelingvlam hebt ontmoet.

Deze verkeerde informatie kan je inspireren om voor onbepaalde tijd vol te houden voor een persoon die absoluut geen toekomstplannen met je heeft. Omdat je in werkelijkheid geen goddelijke scheiding ervaart.

Je krijgt de stille behandeling omdat je te maken hebt met een narcist.

Je maakt excuses voor hun waardeloze gedrag. Je rationaliseert die onzin als gevolg van cognitieve dissonantie.

Je kunt hier eerlijk zijn: ze behandelen je als onzin, nietwaar? Toch verzin je voor hen excuses, omdat je zo graag wilt geloven dat dit je tweelingvlam is. Je hebt hier al zolang naar verlangt en ziet geen andere opties voor je liefdesleven.

In het begin hadden ze zo’n goed imago dat de verbinding volkomen reëel leek. Hint: dat was het niet. Het was de hele tijd een maskerade.

Als je merkt dat je wordt behandeld zonder vriendelijkheid of liefde, loop dan weg. Dit is geen tweelingvlamreünie.

Wat ze zeggen en doen zijn twee totaal verschillende dingen.

Simpel gezegd, een valse tweelingvlam van narcist zal alles zeggen om u betrokken en attent te houden. Daardoor blijf je maar denken wat het zou kunnen betekenen zodat het obsessief wordt.

Ze zullen je vertellen dat ze allemaal dezelfde hobby’s hebben en dol zijn op dezelfde boeken, maar hun acties vertellen een heel ander verhaal. De waarheid is dat de narcist volledig tegen je heeft gelogen. De woorden en daden van een echte tweelingvlam zullen altijd worden uitgelijnd.

De onvoorwaardelijke liefde die je geeft, wordt niet teruggegeven.

Wanneer je partner fouten maakt – groot of klein – probeer je het te bespreken, de verschillen te doorstaan ​​en verder te gaan. Dat is wat mensen doen in gezonde relaties.

Maar deze relatie is niet gezond. Wanneer je een fout maakt – hoe klein ook – verandert het meteen in een brand met vijf alarmen. Hoe kun je iemand van wie je houdt zo aanvallen?

In gezonde relaties is het normaal om iets te zeggen als: “Hé, als je dat en dat doet, stoort het me.” Wanneer je dit in het verleden hebt geprobeerd, verwachtte je dat je partner met mededogen zou reageren en zich zou verontschuldigen.

Dat is echter niet wat er gebeurt als je te maken hebt met een narcist. In plaats daarvan beginnen ze een enorm gevecht en JIJ verontschuldigt je uiteindelijk bij HEN. Ze zijn altijd het slachtoffer.

Een echte tweelingvlam zal je niet ellendig maken over jezelf. Ervaar je de benodigde gebieden van groei, maar dergelijke groei zal de vrucht zijn van uitbreiding en koestering. Een tweelingvlam zal je niet afbreken integendeel. Ze zorgen ervoor dat je je vastgehouden voelt en accepteren je zoals je bent.

Je probeert constant hun onrealistische verwachtingen waar te maken.

Nogmaals, een echte tweelingvlam zal proberen je beste kwaliteiten te ondersteunen en je op te bouwen. Een valse tweelingvlam van een narcist zal een hoop onrealistische verwachtingen stellen die je nooit zult waarmaken —, maar dat is het hele punt.

De narcist wil dat je verteerd raakt door ze te behagen. Het gaat er niet om ze echt te plezieren – dat is onmogelijk. Het gaat erom je in een staat van angst te houden en wanhopig te proberen de vrede te bewaren.

De relatie heeft al je energie verbruikt.

Denk je elke keer als je je klaarmaakt om het huis te verlaten, ‘boos worden dat ik wegga zonder het hen te vertellen?’ Voel je een zinkend gevoel wanneer jouw telefoon zoemt terwijl u weg bent omdat u weet dat het een boze tekst wordt die gevuld is met smaad?

Een narcist zal er alles aan doen om je te isoleren van uw vrienden en geliefden. Ze zullen al je tijd en energie verbruiken met kleine gevechten en ronddraaien.

Een echte tweelingvlam moedigt je daarentegen aan om je identiteit gescheiden te houden. Het is niet nodig je te isoleren van de andere mensen in je leven. Je behoudt nog steeds je vrijheid, ook al heb je een relatie met hen.

We fight for Ukrainian children on a psychological front

Je geeft delen van jouw identiteit op die overeenkomen met die van hen.

Behalve het consumeren van je mentale en fysieke energie, zal een valse tweelingvlam je identiteit volledig wissen. Je interesses, doelen, hobby’s, waarden, meningen, andere relaties – verdwenen.

Een narcist wil dat je al je energie en waarden daarop richt. Ze worden je identiteit en jij verliest je zelf.

Een echte tweelingvlam zal je willen zien bloeien als je eigen persoon. Je zult nooit je identiteit verliezen met je ware tweelingvlam. In plaats daarvan zul je uitbreiding ervaren die verder gaat dan je ooit had gedacht. (1 + 1= 3)

Je hebt volledig verlaten grenzen.

Sommige mensen geloven dat het schattig is om telefooncodes te delen en grenzen van de badkamer te wissen. (1+ (-1))= 0 Dat lijkt op het eerst zicht ook een harmonie zolang hij of zij je wensen spiegelt of omgekeerd.

Het verwijderen van dergelijke grenzen betekent niet dat je je op een ander spiritueel niveau bevindt dan andere mensen die een romantische relatie hebben.

De narcist wil dat je je fysiek aan hen gehecht voelt – alsof je een verlengstuk van hen bent, want dat is precies hoe ze je zien.

Je leeft in een giftige Déjà vu.

Misschien heb je te lang bij het diner doorgebracht met je vrienden. Heb je een sms’je ontvangen van iemand die de narcist niet leuk vindt of vertrouwt. Hoe dan ook, je hebt steeds weer hetzelfde vervelende gevecht.

Natuurlijk zal de narcist hun jaloezie en beheersing van de natuur in een positief licht plaatsen en zichzelf afschilderen als het echte slachtoffer: “Ik maak me gewoon zorgen om je” of “Ik hou gewoon zoveel van je dat ik je helemaal voor mezelf wil”, zullen ze zeggen.

Ze brengen het ergste in jou naar boven.

Een echte tweelingvlam zou het beste in jou naar boven moeten halen. Zinnen als “je zult het de volgende keer beter doen”, “geweldig werk” en “Ik hou van je, wat er ook gebeurt” zouden allemaal heel gewoon moeten zijn.

Een narcist zal je in het begin met deze lof overladen. Het heet liefde bombarderen en de narcist doet dit om je te haken.

Na verloop van tijd zal het fineer van ondersteuning verdwijnen en zullen ze je slechtste eigenschappen aanzetten. Je zult merken dat je uithaalt, beledigingen werpt en gewoon over het algemeen naar hun niveau buigt.

De valse tweelingvlam zal je vertellen dat dit giftige gedrag allemaal deel uitmaakt van liefde. Maar dat is het niet.

Ze klinken als een compleet andere persoon rondom anderen.

Ik kan niet genoeg benadrukken dat narcisten meester-manipulators zijn. Ze manipuleren iedereen die ze tegenkomen. In de zeldzame gelegenheid dat u en de narcist uitgaan met vrienden, veranderen ze plotseling in een compleet andere persoon die u niet eens herkent.

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat jouw partner niets van auto’s weet. Vorige week was hun batterij leeg en moesten ze AAA bellen. Maar toch, hier ben je aan het dineren met vrienden en ze praten met je monteurvriend over hoeveel ze van auto’s HOUDEN.

Vervang auto’s in deze situatie door iets — koken, naaien, basketbal, geschiedenis, geopolitiek, noem maar op. Je had geen idee dat ze zoveel wisten over auto’s (of wat dan ook). Nou, dat komt doordat ze dat niet doen.

Narcisten hebben mensen nodig die hen leuk vinden. En niet alleen zoals zij — ze hebben mensen nodig om hen te bewonderen en hen hoog in aanzien plaatsen.

Ze zijn NIET wie je dacht dat ze waren. Ze weten waarschijnlijk zelfs niet eens wie ze zijn! Dat is hoe oppervlakkig narcisten zijn. Ze zijn een valse tweelingvlam die van vorm verandert en past bij elke rol die ze nodig hebben.

Ze flirten met andere mensen.

Grote rode vlag hier. Zeg alsjeblieft niet tegen jezelf: “Ze zijn gewoon een vrije geest die niet kan worden vastgebonden.” Ze gebruiken jou – en alle anderen die ze zien.

Natuurlijk hebben we het niet over onderling overeengekomen open relaties waar je dit samen hebt besproken (hoewel een narcist graag gebruikmaakt van eenzijdige open relaties).

Vreemd gaan

Als je de narcist hebt betrapt op vreemdgaan en ze polyamorie claimen, is je eerste neiging om lid te worden van de liefdesstam van de narcist om hem of haar niet te verliezen.

Maar denk goed en diep na over waar je aan zou kunnen beginnen. Omdat, eerlijk gezegd, de meeste narcisten die beweren polyamorie te zijn, het eenvoudigweg als een excuus gebruiken om een ​​voortdurende reeks geliefden op hun stok te houden.

Een echte tweelingenzielenverbinding omvat geen niet-bestaande grenzen die alleen dienen om een ​​codependente relatie te vormen. 

Tweelingvlam grenzen komen van een plaats van vreedzame liefde, niet van schaamte of de schending van je waardigheid als individu door triangulatie.

Hoe narcistisch misbruikherstel kan helpen?

Narcistisch misbruik vernietigt alles wat je dacht te weten over jezelf. Een narcist zal je volledig ontdoen van je identiteit en deze vervangen door zijn eigen identiteit. Al je gedachten, al je energie, alles wat je doet – het is allemaal om de narcist te sussen en hun ego op te bouwen.

Dat is geen relatie met twee vlammen. Het is emotioneel misbruik.

Narcistisch misbruik herstel is van vitaal belang voor het opnieuw opbouwen van uw identiteit na het ervaren van een valse tweelingvlam wat een narcistische persoon gespiegeld heeft.

Niet alleen dat, het is van noodzakelijk belang om te leren hoe je de tekenen van narcistisch misbruik kunt identificeren voordat je je kniediep in een andere giftige relatie zonder exit-strategie bevindt.

Je zult je ware tweelingvlam vinden – en ze zullen je niet afwijzen, devalueren of je leven met angst en zorgen vullen.

Ze zullen je ondersteunen en opbouwen – en niet alleen op een oppervlakkige manier om je te manipuleren.

Echte tweelingvlammen zijn te nauw met elkaar verbonden en te spiritueel ontwikkeld om je ooit opzettelijk pijn te doen of te manipuleren.

Je verdient beter – veel beter – en je zult het sneller vinden als je giftige relaties loslaat waarin je je bevindt, zodat je ruimte kunt maken voor genezing en goddelijke verbinding.

Als je klaar bent om je te bevrijden en NU aan de slag te gaan met genezing na narcistisch misbruik, is er maar EEN manier om dit te doen: Laat me je zien hoe je de narcist kunt vergeten en verder kunt gaan.

Je genezen leven begint met één stap …

Deel zoveel mogelijk details over jouw ervaring met narcisme en vooral over jouw inspanningen voor herstel als je kunt in de commentaren.

Per dag komen hier meer dan 1000 mooie zielen langs voor inzicht en inspiratie om o.a. aan hun kinderen de opvoeding te geven die ze nodig hebben ondanks de narcist.

Je verhaal is precies wat iemand nodig heeft om dingen vanuit een nieuw perspectief te bekijken.

Belangrijk: deel uw gedachten en ideeën rechtstreeks in de reacties. Links naar andere berichten, video’s, enz. kunnen worden verwijderd.

Heel erg bedankt voor het luisteren, lezen en kijken, delen en aanmoedigen van deze gemeenschap met je eigen unieke stem.

Blijf je droom najagen, want de wereld heeft echt dat speciale geschenk nodig dat alleen jij hebt.

Als deze status bij je resoneert en je weet dat het tijd is om de chaos te stoppen, de mentale marteling te beëindigen en je leven te helen, dan zou ik graag willen dat je je naar onze gesloten Facebookgroep VKoN gaat waar je met gelijkgezinden elkaar kunt ondersteunen door de werkwijze te volgen die je op onze website vindt om te herstellen van narcistisch misbruik. Alle links vind je in het menu.

Als je klaar bent om dieper te gaan en je leven nu te veranderen, bied NARP (Engelstalig) een breed scala aan effectieve  middelen en technieken  om te beschermen tegen giftige mensen.

Je hebt ook de mogelijkheid voor online therapie (Engelstalig)

Ik ben enthousiast om met u de psychologische hulpmiddelen te delen die ik en anderen hebben gebruikt om te genezen van narcistisch misbruik. Deze vind je door de zoekfunctie te gebruiken op onze site.

Het genezen van je leven gebeurt stap per stap.

Deze informatie is geen vervanging of behandeling voor mentale, psychologische of emotionele counseling bij een gelicentieerde zorgaanbieder en ook geen diagnose. zie Disclaimers op “narcisme.blog”.

We raadplegen onze arts voordat wij een oefenprogramma uitvoeren.

Ongeautoriseerde vermenigvuldiging of het downloaden van deze informatie is een overtreding van de toepasselijke wetgeving.

Respectvol van mening verschillen

Terwijl ik dit artikel schrijf weet ik dat niet iedereen die dit leest het met mij eens is. Ik respecteer dat. Maar de laatste paar jaar van mijn leven is zeer gericht om ervoor te zorgen dat mensen die kwetsbaar zijn daadwerkelijk de informatie die ze nodig hebben krijgen om hen te helpen een deel van hun macht terug te nemen en om kwetsbare mensen te beschermen.

Dus nogmaals ik respecteer dat velen van jullie een verschil van mening hebben en dat is absoluut prima. Zij kunnen hun ideeën daarover uitwisselen als dat met respect wordt gedaan want dat is de enige manier waarop we gaan samenleven in dit land, in deze wereld.

Ik zie een gemeenschappelijke menselijkheid. Bovendien zie ik in ieder mens gedeelde strijd en gedeelde pijn, maar we moeten de systemen ontmantelen die mensen systemisch onderdrukken en mensen bevoorrechten ten opzichte van anderen.

Ik ben bereid om dit uit te houden want ik denk dat iedereen en overal, kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen een beter uitzicht op een meer vreedzame en rechtvaardige wereld verdienen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer