Het valse leven van de narcist. Waarom doen ze wat ze doen?

Narcisten zijn voornamelijk geïnteresseerd in het krijgen van aandacht en bevestiging en narcistische voorraad. Of het nu positief of negatief is, het maakt niet uit. Ze hebben constant voeding nodig om hun valse zelf in leven te houden. Deze post is over hoe narcisten een leugen van een leven leiden.

Narcisten hebben er hun leven lang naar gestreefd manieren te vinden om anderen te manipuleren, te misleiden en te doen wat nodig is om die bevestiging te krijgen. Narcisten zijn niet veilig en zelfzeker, zoals vaak ten onrechte wordt gedacht.

Velen kunnen een innerlijke wrok koesteren en onbewust hun ware aard verachten.

Begrijp het niet verkeerd, het valse zelf dat ze creëerden, onderdrukt die negatieve gevoelens.

Het valse leven van de narcist is gemaakt om de narcist te beschermen tegen de buitenwereld en de waarheid over zichzelf.

Het valse zelf dat ze scheppen, heeft constante validatie nodig om hun ego voldoende te voeden om anderen en zichzelf ervan te overtuigen dat ze deze geweldige en superieure, zelfverzekerde wezens zijn.

De hoogmoed die je dikwijls waarneemt, is het bedrieglijke zelf en hun ijdelheid. Wanneer je hen vraagt waarom ze deden wat ze deden, is het antwoord nooit echt bevredigend. Je krijgt conversatie-onderdrukking, verdraaiing van de werkelijkheid en al het andere dat de conversatie ergens anders naartoe leidt.

Ze zullen je niet vertellen wat er echt aan de hand is en velen weten dat niet eens.

Tot slot

Het is mijn hoop dat u, na deze korte les, kan inzien hoe afschuwelijk het is een relatie met een narcist te hebben. Het maakt niet uit of hij of zij uw geliefde, uw echtgenoot, uw familielid, uw vriend of een andere persoon in uw leven is.

Ze nemen geen verantwoordelijkheid. Deze persoon is beschadigd en heeft een aantal verdedigingsmechanismen die ervoor zorgen dat hij zich voordoet als iemand anders, om zo energie, middelen en een egohit van anderen te krijgen.

Wanneer je stopt met het voeden van de onmogelijk te onderhouden narcistische voorraad die de narcist eist, zullen zijn of haar onzekere, niet-genezen trauma naar boven komen en zal jij de schuld krijgen.

Er is geen uitweg, een narcist is een narcist.

In plaats van het losmaken, trekken en keren naar binnen om je eigen triggertrauma’s aan te pakken en te helen, zodat je een persoon wordt die weet hoe hij in jouw waarheid moet leven en waarden en rechten respecteert.

Wanneer je weet wat je wel en niet wilt, laat je je niet meer misbruiken door narcisten. Dan ga je vrijuit en het gebeurt van binnenuit.

Als je je niet kunt bevrijden van deze waanzin, als je niet kunt ontsnappen aan deze spelletjes en zinnen, en je kracht, leven en ziel kunt terugkrijgen, kijk dan eens naar de groeitaken in het menu. Het is gratis. Dit zal je leren welke spelletjes de narcist met je speelt en hoe je hier vrij van kunt komen.

Ik weet dat de uitdrukkingen die ik vandaag deelde gebruikelijk zijn.

Er zijn er nog veel meer die ik niet heb genoemd. In het menu vind je ook alle informatie over het begrip narcisme. Laat me weten wat je vindt in de reacties.

Zult u in staat zijn uw banden te verbreken en te genezen? Werkt u eraan of heeft u nog steeds last van dezelfde verslaving? Aarzel niet mij te berichten in de reacties hieronder.

het valse leven van een narcist
Meer klaarheid door groeitaken: vind je in het menu

Ik hoop echt dat vandaag heeft geholpen. Vergeet niet om dit artikel leuk te vinden en te delen, zodat anderen de waanzin kunnen begrijpen en abonneer je op onze kanalen zodat je al mijn nieuwe berichten kunt blijven ontvangen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

Valse overtuigingen en het bloeien model van Melanie. deel 2 (groeitaak)

Gratis bronnen narcisme – traumaherstel

Hoe doe je het werk voor zelfgenezing: boek Dr Nicole Lepera video

Heb je een doortastend zelfgenezingsredmiddel na narcistisch misbruik?

Giftige positiviteit en dankbaarheid

Negatieve gedachten en valse beschuldigingen uitdagen? video

Waarom we een vals gevoel van veiligheid creëren?

Echte liefde en valse liefde tijd om te onderscheiden. Deel 2

Begrijpen hoe en waarom gewoontes beginnen, is een eerste stap om ze te veranderen.

Valse overtuigingen blokkeren herstel narcistische misbruik dl 3 (groeitaak)

Wie is er klaar om stapje per stapje de groeitaken te doen? Laat het ons weten in de commentaren. Geef deze post een like en vertel me in welke streek je woont.

narcistisch misbruik herstelprogramma

Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees