module 1 Narp

Kun je genezen van kindertrauma en vermijdingsstoornissen? Deel 5

Module 1 Narp: De ontbrekende code.

Dat kunnen we niet!

We moeten door ons lichaam naar onszelf toe gaan! Ik wist dat NARP deze code had gevonden die ontbreekt in andere therapieën.

Want wat ik denk was de eerste keer in mijn levenservaring, ik was in mijn lichaam en het werkte voor mij!

De verlichting en shift was ongelooflijk! Ik was zo opgelucht! Ik heb mijn therapeut meteen gemaild.

Het was een opluchting om te weten dat Module 1 Narp bestaat:

1) er een “techniek” was die werkte en

2) dat ik nog steeds de vermogen had om te genezen! Ik word nog steeds erg emotioneel als ik aan die ervaring denk. Het is net een omgedraaide levenslange gevangenisstraf! Ik zat in de gevangenis en je opende de deur en liet me eruit!

Ik zag nog steeds niet een voldoende context van mijn jeugd en hoe het verband hield met narcisme. Dit alles kwam naar voren na mijn eerste ervaringen met het programma. Ik begon met NARP in december 2018 en zette mijn groeiproces over narcisme voort.

Ik leerde heel snel dat het niet om de dader(s) ging of wat zij me aandeden. Ik had toen al ongeveer 15 jaar geen contact en dat hielp enorm met onthechting.

Ik realiseerde me door het programma, vooral door de oriëntatie en het instructie- en werkbladdocument dat ik verschillende keren moest lezen om te begrijpen wat het proces was.

Ik moest mijn egoïsche interpretatie van Module 1 Narp – programma loslaten.

Ik moest me alleen concentreren op mezelf.

Het deed er niet toe wat ze gezegd hadden. Wat ze gedaan hadden en deden. Ik wist dat ik niets kon doen aan de narcist of het verleden. Ik moest leren accepteren en gewoon van daaruit beginnen.

Ik gebruikte het forum om een ​​veilige bron van goedkeuring en ondersteuning te krijgen. Ik deed verschillende malen module 1 en las alle  e-boeken. Drie weken lang heb ik dagelijks aan Module 1 gewerkt.

Eerst het zoeken naar een pijnpunt. Dan het volledig ervaren door dieper te graven en dan het verschuiven naar het Ware Zelf. Daarna zoeken naar een nieuw pijnpunt.

Ik liet gewoon NARP het hele herstelproces overnemen, omdat mijn eerste doorbraak zo diep en krachtig was. Ik ging door met het bestuderen van NLP en gebruikte dat als een realiteitstest, maar NARP was het nieuwe diepgaande voertuig.

Mijn voortgang met het werken met Module 1 Narp was enorm.

Ik had snelle resultaten en doorbraken waar ik al meer dan 10 jaar mee vocht.

Wat ik ontdekte over mijn innerlijke programma’s die ik bij me droeg, die het misbruik in mijn leven mee hadden voortgebracht was enorm.

Ik ontdekte de berg onder het topje van de ijsberg.

Wauw. NARP werkte zo goed dat het enkele vrij forse geheugenblokken bereikte, waarvan sommige op hun plaats kwamen vanwege het lukraak opnieuw inlijsten van eerdere gedachten.

Sommige waren op hun plaats vanwege de overlevingsmechanismen voor codependentie en vermijding, dus toen deze werden geactiveerd, werden ze versterkt door de C-PTSS – reactie.

NARP brak door tot de oorsprong van mijn wonden, door het doorlopen van het directe pad in mijn lichaam.

Narp was ook in staat om mijn verwonding op een manier vrij te geven die cognitieve therapie nooit zou kunnen.

We zijn eigenlijk heel technische wezens. We hebben een besturingssysteem. Het is verbazingwekkend flexibel, maar als het wordt geïnfecteerd met misbruik, trauma, op een chemische basis, dan breken we af.

Ik ontdekte dat de narcisten de zeer bekwame chirurg is die het scalpel gebruikt om mijn persoonlijkheid en verdedigingsmechanismen uit elkaar te halen.

De narcisten ontmantelden me net genoeg om me bewust te maken van mijn nogal fragiele toestand. De narcisten waren een nodige, vitale interventie.

Een zeer bekwame professional.

ik zou nu niet “meer” intact zijn zonder hen. Wat mij betreft, ben ik hen evenveel dankbaar als voor een zeer bekwame professional. Want ik ben blij dat zij het waren, omdat iemand anders misschien niet zo voorzichtig was.

Ik hoop dat ik dit nooit nog een keer zal moeten herzien, maar als ik dat doe, wil ik dat iemand net zo bekwaam en capabel is.

Wat gebeurt er als je het innerlijke werk in je leven doet?

Niets minder dan een enorme transformatie. Het hebben van een juiste context om mijn ervaringen uit mijn kindertijd in te kaderen heeft me bevrijd van de twijfels, de zelfhaat en zelfmedelijden.

Door de opgeslagen emoties te ervaren en los te laten, verbinding te maken met mijn lichaam, heb ik zoveel meer en veel sneller kunnen genezen dan andere methoden hadden toegestaan.

Ik was in staat om mijn afhankelijkheid, verbinding, akkoorden met narcisten los te laten en narcisme volledig uit mijn systeem te bevrijden.

Het verschuiven van de innerlijke overtuigingen die me in contact brachten met mijn jongere gedeelten heeft me geholpen om te leren met de oudere gedeelten van mezelf samen te werken.

Ik heb contact kunnen maken met een hoger perspectief, een hoger zelf.

Op die manier heeft een nieuw perspectief in mijn leven zich geopend.  Dit omvat zoveel meer dan het kleine, kinderachtige egoïsche overlevingsperspectief die eerder mijn kijk op het leven en de ervaring gaf.

De mogelijkheid heeft zich voor mij geopend. Ik ben veel spiritueler geworden. Ik neem informatie en ervaring op in mijn leven die ik nog niet zo lang geleden had afgewezen of zelfs niet eens opgemerkt.

Leren omgaan met Narcisme.

Wij werden geïnspireerd door verschillende ervaringsdeskundigen, orthopedagogen, psychologen en neurowetenschappers en door de 100.000 mensen overal in de wereld die hun leven met narcisten hebben overleefd en tot een rijk leven hebben gemaakt.

In het bijzonder is Melanie Tonia en haar bloeien gemeenschap een voortdurende bron van verdere groei.

Zowel in ons 21- dagen programma “Leren omgaan met narcisme” vind je die verbondenheid met allen die een solidaire en niet narcistische gemeenschap nastreven als in mijn aanbeveling voor het gratis starterspakket van Melanie en haar nieuwsbrief (Engelstalig).

Narp van Melanie Tonia.

Als je de Engelse taal voldoende beheerst ga je in haar programma de werktuigen vinden die succesvol zijn voor de transformatie van 10.000 den personen.

Het maakt niet uit wat de ernst van het misbruik, de context van cultuur of plaats is dit programma heeft voor enorm veel mensen geholpen en zal dat verder in de toekomst doen.

Daarbij heb je contact met 1000-tal van haar lidmaatschap forum waar u gebruik kunt maken van hun kennis, ervaring en steun waar ook je je bevindt 24/7.

U krijgt contact met Melanie’s team en kunt persoonlijke conversaties voeren over de specifieke toepassing van haar genezingsproces als dat nodig is, en alle andere onderwerpen. Bekijk het volledige programma en de voorwaarden op onze website waar u de links vindt.

U krijgt ook een voorproefje te zien van dit herstelprogramma dat wij gebruiken in “Hoe narcistisch misbruik snel te overkomen? Test!”  Gebruik de zoekfunctie om de test nu te doen, zodat u minstens alle mogelijkheden geprobeerd hebt.

Bekijk het nieuwe Golden herstelprogramma voor narcisme en lidmaatschap van Melanie of het nieuwe Zilver herstelprogramma

We hopen met ons allen dat je het nooit opgeeft.


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees