Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Echte liefde en valse liefde tijd om te onderscheiden. Deel 2 +video

Instant relaties.

Het volgende is waar directe relaties over gaan. Ze gebeuren snel, ze gebeuren krachtig, en ze gebeuren met heel weinig bewustzijn … En de andere persoon is misschien niet in de buurt vanwaar jij bent in hun eigen overtuigingen en verwachtingen over hoe de relatie is … of ze kunnen … Of het echte liefde wordt of vanaf het begin valse liefde is niet duidelijk

Relaties die gezond beginnen zijn geen ‘potje geluk’.

Ja ‘echte liefde op het eerste gezicht’ kan en gebeurt voor mensen.

En de mensen die toevallig zijn, zijn meestal jong, hebben geen relatiebagage gehad, hebben gezonde geloofssystemen, grenzen en hebben solide en krachtige ouderlijke relatieprogramma’s ontvangen en voelen zich daarom van nature aangetrokken tot gezonde partnervooruitzichten.

Deze gelukkige mensen hoeven eenvoudigweg niet de lessen van evolutie en zelfgenezing te volgen zoals mensen die in relaties worstelen en zullen doen.

Als je dit ‘gelukscriterium’ niet hebt, blijf dan weg van het geloof dat je de ware zult vinden in een oogwenk. Je hebt namelijk meer kans om eerste divisie te winnen in de lotto.

De persoon aantrekken die je genoeg pijn zal bezorgen om te groeien.

Het feit is dat, omdat je niet-geheelde liefdesprogramma’s in jezelf hebt, je meteen de juiste persoon zult aantrekken om je genoeg pijn te bezorgen om deze niet-geheelde delen bewust genoeg te maken voor je om te genezen …

De kansen dat hij of zijn jouw levenspartner is, is ongelooflijk klein, omdat dat niet zijn of haar doel is als je hem kiest als een Instant Relatie.

Als je bewust en genezen genoeg bent, hoef je de genezings-pijnles van deze relatie niet te doorlopen. En de reden is dat je mindfulness zou toepassen.

Je zou de tijd nemen. Je zou  de ‘scheuren’ zien. Ook zou je niet betrokken raken, ongeacht het niveau van chemische / fysieke aantrekking die je voelt.

Het is gemakkelijk te begrijpen en nederig te erkennen als we nog niet op een niveau van gezondheid waren toen we besloten om in deze relatie te gaan en te blijven.

Er klopt iets niet.

Als we echt eerlijk zijn tegenover onszelf, kunnen we toegeven dat er dingen waren die niet klopten die vroeg opdoken.

Al vroeg in de ‘geliefde fase’ samen, was hij arrogant tegenover een serveerster, of hij verklaarde hoe boos hij was op zijn ex-vrouw die met zijn voeten speelde. Je zag hem naar een ​​vrouw in het restaurant lonken toen je terugkwam van de toilet …

Toch negeer je de tekens omdat de beslissing dat Hij de Ene is al is gemaakt.

We wilden geloven dat uiteindelijk degene op wie we al ons hele leven gewacht hebben, onze wereld is binnengekomen. Dus we leven de illusie, ondanks waarschuwingsborden, of gebrek aan informatie over het karakter, verleden of waarden en keuzes van deze persoon in het leven.

We stomen op volle kracht vooruit naar de onvermijdelijke ramp die in de toekomst zal gebeuren.

Naarmate de tijd vorderde werden dingen erger. De relatie lijdt problemen. Plotseling voelt de verbinding als misselijk. Hij lijkt niet zo goed of verliefd. Hij wordt hard, kritisch of zelfs grof. De droom staat nu onder druk en komt niet overeen met hoe jij dacht dat het was bedoeld.

De angst om degene die eindelijk is gekomen te verliezen om mijn leven compleet te maken en de droom van mijn ongelooflijke leven die ik voorbestemd had om met hem te hebben, wordt krachtig geactiveerd.

echte liefde
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Er is geen andere optie.

Het verbrijzelen van de illusie is geen optie als we geloven dat er geen andere optie is dan, we moeten het laten werken met ‘De Ene’.

We denken: “Ik zal waarschijnlijk nooit iemand ontmoeten van wie ik zoveel houd. Kijk hoe lang het duurde voordat deze vrouw of man mijn leven binnendrong …”

Die pijn, intens verlangen en de angst voor verlies zijn krachtig … En natuurlijk, als we niet beter weten, voelen we ons als ‘de grote echte liefde’.

Geen gezond platform of basis om mee te beginnen.

Terwijl, in werkelijkheid, dit gevoelens van verslaving, co-afhankelijkheid, obsessie en ongelooflijk ongezonde valse liefde zijn die nooit is ontstaan ​​op een gezond platform of basis om mee te beginnen …

Als je gelooft dat ‘echte liefde alles overwint’, kijk dan om je heen naar het echte bewijsmateriaal dat overal aanwezig is – evenals je eigen pijnlijke ervaring. Vraag jezelf dan af “Hoe kan ik die mythe in vredesnaam geloven? En: wil ik wanhopig die mythe die me niet helpt geloven?

Hoe weten we wanneer het echte liefde is of wanneer het valse liefde is?

Ik ben altijd ongelooflijk achterdochtig als ik vrouwen hoor praten en vertellen over hun nieuwe echte liefde “Hij is mijn totale zielsverwant. We zijn zo uitwisselbaar. Het is de bedoeling dat we dat zijn.’

Ik deed het ook altijd. Vroeger projecteerde ik mijn versie van mijn droommens op ‘De echte liefde van mijn leven’ en besloot ik ‘Zij was de ware’. Ik deed dit meer dan eens in mijn leven absoluut …

In al deze gevallen speelde ik samen met een versie van ‘mijn perfecte vrouw’ die ik niet wilde versplinteren met een gezond onderzoek, of door mijn tijd te nemen om te zien of deze persoon in feite gelijk, goed of gezond voor mij was.

Wauw, het was zo leuk om verstrikt te raken in de wervelwind van mijn magische fantasie.

Dat was totdat ik plat op mijn achterste viel, kronkelend van pijn na het verlies van “De echte liefde van mijn leven”, de droom, de mogelijkheid van een geweldig leven, de mogelijkheid van toekomstige creaties, veiligheid, feestdagen, diners, bezigheden, geluk, vreugde, de reden om te leven en al het andere dat hoort bij het maken van een ander mens die verantwoordelijk is voor het verstrekken van al uw levensgenot, vreugde en echte liefde voor u en ze vervolgens kwijtraken.

Krijgt u zicht op het plaatje?

Echte liefde begint bij jou.  Altijd. Het is niet het chemische hoogtepunt van onmiddellijke aantrekking, directe relaties en het opengooien van onze harten, lichamen en visioenen van Wie deze persoon bedoeld is om te zijn zonder grote overwegingen te doen. Ware liefde is opmerkzaam, respectvol. Het is niet ongeduldig, behoeftig of roekeloos.

Ware liefde wanneer het voor het eerst wordt ontdekt, wordt niet beschreven als: “Hij is mijn totale zielsverwant. We zijn zo verenigbaar. Het is de bedoeling dat we dat zijn. ‘

Het is waarschijnlijker om als volgt te klinken: “Hij of zij is geweldig. Het is nog vroeg want we kennen elkaar pas. Ik vind hem of haar echt leuk. Ik neem mijn tijd om hem of haar te leren kennen wie deze persoon is voordat ik een relatie met hem of haar start. De tijd zal het leren.”

De eerste beschrijving komt van een geïdealiseerde, fantasieplaats, die ongelooflijk gevaarlijk is. De tweede komt van een geaarde, volwassen en echte ruimte die solide en gezond is.

Herstel van gezonde liefde versus herstel van valse liefde.

Hoe weten we wanneer we verslaafd zijn aan het niet herstellen van valse liefde? We weten wanneer we niet verder kunnen. We weten wanneer we ons beperkt voelen en bang zijn dat we nooit meer zullen beminnen of bemind zullen worden.

We weten dat we proberen te herstellen van obsessieve, ongezonde liefde wanneer we intense pijn lijden over het verlies. We voelen ons leeg en verbrijzeld in onze huidige levens.

Wanneer we angst en wanhoop hebben over onze toekomst. We weten wanneer we geen vreugde of verbinding met het leven voelen.

We kunnen het gevoel hebben dat het leven niet de moeite waard is om te leven. We kunnen het gevoel hebben dat we dood gaan … Ik kan me inbeelden dat sommigen van jullie die dit lezen met je hoofd knikken …

Hoe weten we wanneer we ons herstellen van echte liefde?

We weten het omdat we erkennen dat het, hoe verdrietig het ook is, en zelfs als we nog steeds van elkaar houden dat het gewoon niet werkt. We houden van onszelf en de ander genoeg om elkaar vrij te maken voor een partner die meer geschikt is.

Echte liefde scheidt met respect en met vriendelijkheid.

Valse liefde scheidt niet met zorg voor het welzijn van de ander en met emotionele volwassenheid. Echte liefde scheidt zich af met het besef dat liefde weer bestaat. Dat je absoluut van iemand kunt houden en toch niet noodzakelijkerwijs ze als je levenspartner hebt.

Dat nieuwe echte liefde mogelijk wordt als we accepteren wat niet werkt, het met liefde vrijgeven. Natuurlijk gun we ons wat tijd om te genezen wat we DOEN als we hebben geaccepteerd ‘wat is’. Echte liefde gaat over het wensen en toestaan ​​dat de ander hetzelfde doet en daar oprecht blij mee is.

De remedie voor uw pijn bij verlies.

Het middel is zeker niet om vast te blijven zitten in de gevoelens van pijn en verlies. “Ik zal nooit meer zo iemand vinden”, en alle andere zelfvernietigende gedachten en gevoelens die je vasthouden.

Je zou kunnen denken dat de doodsangst uiteindelijk zal verdwijnen als gevolg van huilen, de spijt en door het verlies te herkauwen en zich over te geven aan deze pijnlijke verhalen.

FOUT! Dit is niet hoe verschuivingen in bewustzijn plaatsvinden!

Ze gebeuren door je overtuigingen direct uit te dagen en de gezamenlijke inspanning te leveren om ze te veranderen.

Je wordt alleen maar beter door actie te ondernemen, niet door een passieve passagier te zijn voor pijnlijke emoties …

Dit begint met het loslaten van de illusies van het verlies van de LIEFDE VAN JE LEVEN, het openen van je ogen en de waarheid accepteren van wat er werkelijk plaatsvond … Ik ga je niet helpen door je rug te wrijven, of je op mijn schouder te laten huilen. Je hebt er meer dan genoeg van gehad. Zoals je weet heeft nog niets van dat je geholpen!

Het is tijd om te veranderen. Echt tijd om te veranderen.

Wanneer je je kapot voelt omdat “Hij of zij was mijn enige echte liefde die ik verloor” en weiger deze illusie weg te nemen en naar de waarheid te kijken, ik kan je niet helpen – omdat je nergens in de buurt bent om jezelf te helpen …

Als je blijft geloven dat chemische, fysieke aantrekking je maatstaf zou moeten zijn voor met wie je betrokken raakt, zonder dat je verantwoordelijk bent voor het vaststellen van zijn karakter en geschiktheid als levenspartner, en je tijd neemt om dat te doen, kan ik je niet helpen – omdat je nergens in de buurt bent om jezelf te helpen.

Ben je al zover dat je in staat bent jezelf te helpen?

Wanneer je nog steeds wilt geloven dat het identificeren en kiezen van een partner die verstandig is gebaseerd op waarden, compatibiliteit en karakter saai is en alle specerijen uit romantiek haalt, kan ik je niet helpen – omdat je volgens mij nergens een volwassene bent die gezonde keuzes voor zichzelf kan maken.

Als je gelooft dat liefde op het eerste gezicht, of intense fysieke aantrekkingskracht de enige manier is waarop liefde ooit voor jou kan gebeuren, kan ik je niet helpen omdat je alleen maar liefdespijn en relatieramp  en relatiedrama zult blijven creëren.

Als je dit gelooft, kun je beginnen.

Wanneer je je dit realiseert dat je niet weet hoe je van jezelf moet houden en jezelf kunt eren – en je wilt daar aan werken …

Je wilt creëren van ECHTE warmte, veiligheid, vrede, waarheid, ondersteuning, loyaliteit, saamhorigheid, toewijding, teamwerk, integriteit, gevoelens van weten … Je wilt het in vrede zijn met een vrouw of man en een relatie die je kunt vertrouwen …

Je wilt een echte liefde ervaren die stevigheid en veiligheid toevoegt aan je alledaagse ervaringen dan moet je aan de slag gaan met wat je moet doen. Wat is … laat je verleden los, sluit er vrede mee.

Neem het geschenk van bewust gewaar zijn van wat de waarheid is.

Wat nodig is en ga verder met je zelfgenezing over het creëren van echte liefde …

Dan is het tijd om te leren hoe ware liefde eruit ziet.  Hoe het te beginnen. Hoe jezelf te zijn.  Waar je in jezelf moet zijn voordat je het creëert. Hoe het voelt als je het echt ontmoet … Als je dat niet doet, zul je simpelweg dezelfde pijn, de onvervullende versie van je liefdesleven steeds opnieuw beleven.

Het komt altijd aan op jouw keuze.

Ja, je kunt het op de ouderwetse manier blijven doen. Rouwen, huilen, lijden aan problemen met het zelfbeeld, lijden aan overleving, angst voor het leven en veiligheid.

Je helemaal niet verbonden voelen met het leven, liefde en het leven voor langere tijd. Sommige vrouwen treuren en herstellen niet na jaren, tientallen of heel eerlijk gezegd nooit …

OF

Je kunt de illusies ontwarren, de waarheid zien, bezitten, accepteren, en je bewegen in de creatie van je echte leven, en ijverig werken aan jezelf om echte Liefde te creëren.

Ik zou dit geweldig vinden omdat het mijn werk een stuk gemakkelijker zou maken, omdat we niet uren zouden moeten doorbrengen op dezelfde vastzittende grond.

We zouden kunnen gaan werken aan het creëren van de inspirerende, geweldige en krachtige dingen.

Dat is warmte, veiligheid, vrede, waarheid, steun, loyaliteit, saamhorigheid, toewijding, teamwork, integriteit, gevoelens van weten en het eerst in vrede zijn in jezelf. Dat is dan een vrouw of man  en een relatie die je kunt vertrouwen en ervaren. Dat is een liefde die stevigheid en veiligheid toevoegt aan je dagelijkse levensstijl.

Deze doelen gaan over vooruitgaan, het gaat niet om vast te blijven zitten! Zoals altijd als je niet weet hoe je dit moet doen vraag ons hoe. Het is wat we doen als ons werk, onze missie en onze passie. Verwijder je van Pijn naar Ware Liefde.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Opnieuw een narcist in je leven vermijden hoe doe je dat? deel 2

Echte en valse liefde.

Trauma en traumazorg in Europa

Affirmaties voor zelfgenezing

Moeilijk voor mensen om over Oekraïense pijn te praten?

Hoe het ego stoppen dat ons verhindert van echte liefde? (taak)

alle artikels over relaties

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees