De narcist geeft niets om uw zorgen – een rode vlag.

Uw behoeften, wensen of wat dan ook dat belangrijk voor u is zal nooit worden overwogen. Narcistische individuen kunnen niet voorbij zichzelf kijken. Een narcist geeft niets om uw zorgen. Alles draait om hoe het is voor hen, en hoe dat op hen van invloed zal zijn. Als het hen niet beïnvloedt, is het voor hen niet belangrijk.

Ze kunnen je behoeften niet zien of het kan ze gewoon niet schelen. Hoe dan ook, ze stoppen er geen energie in. Daarom hebben veel slachtoffers van narcistisch misbruik het gevoel dat ze wegebben en weten ze niet meer wie ze zijn. Wanneer je leven helemaal om iemand anders gaat, is het heel gemakkelijk om jezelf te verliezen te midden van alles.

narcist geeft niets om uw zorgen
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Tot slot

Ik hoop dat je mijn werk kent en dat de informatie die ik deel niet gaat over dansen rond wat Echt herstel of echte liefde betekent.

Zelf heb ik ervaren hoe het is om jaren en jaren te verliezen aan pijn, lijden, afleiding, verkeerde beslissingen en dan steeds weer opnieuw te moeten opbouwen. Dit is waarom ik zo gepassioneerd ben over je genezing voor echt, in een rechte lijn, zodat je de prachtige liefde, vreugde en intieme relatie kan hebben die je Ziel en Waarheid is om te hebben.

https://videos.files.wordpress.com/gewYMSTB/dansen_met_een_narcist_hoe_gaat_dat.mp4

Ik weet dat je je niet de rest van je leven in je huis hoeft te verstoppen.

Daarnaast besef ik dat je niet hoeft te kiezen voor een andere, gewelddadige relatie, als je bereid bent tijd, moeite en zelftoewijding te steken in het helen van jezelf. De juiste liefde krijgen is een van de meest gekoesterde verlangens van onze geweldige gemeenschap. Je vindt de link naar onze privégroep in het menu.

Als je klaar bent om op reis te gaan om echte liefde voor jezelf te verzekeren als de bouwsteen voor Ware Liefde, dan ben ik zo opgewonden om de groeitaken met je te delen in het menu.

En zoals altijd kijk ik er zo naar uit om uw vragen en opmerkingen hieronder te beantwoorden.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

De narcist zal je beschuldigen als het niet goed gaat.

Je kunt narcistisch misbruik te boven komen.

Trauma en traumazorg in Europa

Rode Vlaggen voor een pathologisch persoon

kenmerken toxische persoon

Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees