Categorieën
Empathie sociale media post

De narcist geeft niets om uw zorgen – een rode vlag.

Uw behoeften, wensen of wat dan ook dat belangrijk voor u is zal nooit worden overwogen. Narcistische individuen kunnen niet voorbij zichzelf kijken. Een narcist geeft niets om uw zorgen.

Alles draait om hoe het is voor hen, en hoe dat op hen van invloed zal zijn. Als het hen niet beïnvloedt, is het voor hen niet belangrijk.

Ze kunnen je behoeften niet zien of het kan ze gewoon niet schelen. Hoe dan ook, ze stoppen er geen energie in.

Daarom hebben veel slachtoffers van narcistisch misbruik het gevoel dat ze wegebben en weten ze niet meer wie ze zijn. Wanneer je leven helemaal om iemand anders gaat, is het heel gemakkelijk om jezelf te verliezen te midden van alles.

Tot slot

Ik hoop dat je mijn werk kent en dat de informatie die ik deel niet gaat over dansen rond wat Echt herstel of echte liefde betekent.

Zelf heb ik ervaren hoe het is om jaren en jaren te verliezen aan pijn, lijden, afleiding, verkeerde beslissingen en dan steeds weer opnieuw te moeten opbouwen. Dit is waarom ik ZO gepassioneerd ben over jouw genezing voor echt, in een RECHTE lijn, zodat je de prachtige liefde, vreugde en intieme relatie KAN hebben die jouw Ziel en Waarheid is om te hebben.

https://videos.files.wordpress.com/gewYMSTB/dansen_met_een_narcist_hoe_gaat_dat.mp4

Ik weet dat je je niet de rest van je leven in je huis hoeft te verstoppen.

Bovendien weet ik dat je liefde niet hoeft op te geven, en ik weet dat je niet nog een gewelddadige relatie hoeft aan te gaan, ALS je bereid bent te investeren in tijd, moeite en zelftoewijding in het genezen van jezelf.

De juiste liefde krijgen is een van de meest gekoesterde verlangens van onze geweldige gemeenschap. Je vindt de link naar onze privégroep in het menu.

Als je klaar bent om op reis te gaan om ECHTE liefde voor jezelf te verzekeren als de bouwsteen voor Ware Liefde, dan ben ik zo opgewonden om de groeitaken met je te delen in het menu.

En zoals altijd kijk ik er ZO naar uit om uw vragen en opmerkingen hieronder te beantwoorden.

De narcist zal je beschuldigen als het niet goed gaat.

Je kunt narcistisch misbruik te boven komen.

Trauma en traumazorg in Europa

Rode Vlaggen voor een pathologisch persoon

Rode signalen voor narcisme.

kenmerken toxische persoon

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren