Uw behoeften, wensen of wat dan ook dat belangrijk voor u is zal nooit worden overwogen. Narcistische individuen kunnen niet voorbij zichzelf kijken. Een narcist geeft niets om uw zorgen.

Alles draait om hoe het is voor hen, en hoe dat op hen van invloed zal zijn. Als het hen niet beïnvloedt, is het voor hen niet belangrijk.

Ze kunnen je behoeften niet zien of het kan ze gewoon niet schelen. Hoe dan ook, ze stoppen er geen energie in.

Daarom hebben veel slachtoffers van narcistisch misbruik het gevoel dat ze wegebben en weten ze niet meer wie ze zijn. Wanneer je leven helemaal om iemand anders gaat, is het heel gemakkelijk om jezelf te verliezen te midden van alles.

Naar narcismeHelp

Tot slot

Ik hoop dat je mijn werk kent en dat de informatie die ik deel niet gaat over dansen rond wat Echt herstel of echte liefde betekent.

Zelf heb ik ervaren hoe het is om jaren en jaren te verliezen aan pijn, lijden, afleiding, verkeerde beslissingen en dan steeds weer opnieuw te moeten opbouwen. Dit is waarom ik ZO gepassioneerd ben over jouw genezing voor echt, in een RECHTE lijn, zodat je de prachtige liefde, vreugde en intieme relatie KAN hebben die jouw Ziel en Waarheid is om te hebben.

Ik weet dat je je niet de rest van je leven in je huis hoeft te verstoppen.

Bovendien weet ik dat je liefde niet hoeft op te geven, en ik weet dat je niet nog een gewelddadige relatie hoeft aan te gaan, ALS je bereid bent te investeren in tijd, moeite en zelftoewijding in het genezen van jezelf.

De juiste liefde krijgen is een van de meest gekoesterde verlangens van onze geweldige gemeenschap. Je vindt de link naar onze privégroep in het menu.

Als je klaar bent om op reis te gaan om ECHTE liefde voor jezelf te verzekeren als de bouwsteen voor Ware Liefde, dan ben ik zo opgewonden om het volgende met je te delen …

Melanie’s aanstaande 10-weekse Thrive-programma dat binnenkort begint, staat nu open voor registratie en er zijn nog een paar plekken over.

In dit programma zul je genezen in een prachtige ondersteunende “healing bootcamp”-omgeving, rechtstreeks met Melanie en haar team virtueel persoonlijk – en bestrijkt zoveel van de gebieden waar we het vandaag over hadden.

Melanie’s Engelstalig Thrive 10-weekprogramma gaat helemaal over jou genezen, je rotsvaste waarheden, waarden en grenzen vaststellen en leren hoe je contact kunt maken met echte, solide en gezonde mensen voor je toekomstige prachtige Thriving Life … en nog veel meer!

Ik kan Thrive niet genoeg aanbevelen om je te helpen bij je relaties en elke andere uitbreiding die je zoekt te beginnen. Je kunt op de link alles te weten komen over Thrive, inclusief wat we precies zullen behandelen gedurende de 10 weken.

En zoals altijd kijk ik er ZO naar uit om uw vragen en opmerkingen hieronder te beantwoorden.

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!