Echte en valse liefde: een smerige grap vol pijn video

Weet jij wat één van mijn moeilijkste klussen is als ik in gesprek kom met een slachtoffer van een narcist(e)? Laat me je het vertellen … Iemand overtuigen van het verschil tussen echte en valse liefde.

Dat is een vrouw of een man ervan overtuigen dat de vrouw of man die ze hebben verloren geen verlies is …

Hoe kan ik dit doen als vrouwen en mannen het hartverscheurende gevoel hebben “Hoe zal ik me ooit zo aangetrokken voelen tot iemand anders als hoe ik me aantrokken voelde bij hem of haar?”

Ik weet dat het in het begin vreselijk is. Ik weet dat het verwoestend en hartverscheurend is.

Het voelt als de wreedste, smerigste grap die het leven met je kon spelen …
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Krijg je inzicht op het plaatje van valse en echte liefde

Echte liefde begint bij jou.  Altijd.

Zoals altijd als je niet weet hoe je je moet losmaken van valse liefde … vraag ons hoe.

Het is wat we doen als ons werk, onze missie en onze passie. Verwijder je van Pijn, van valse naar echte Liefde.

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie is in het bezit van een Bachelor diploma in Orthopedagogie dat ze heeft behaald aan de Hogeschool Gent. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama, armoede consulent en orthopedagoge. Ze werkt 33 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

2 gedachten over “Echte en valse liefde: een smerige grap vol pijn video

  1. Is er iets dat je kan zeggen of doen om te testen of je nu zeker met een narcist te maken hebt of niet? Ik voel de waarschuwingssignalen en de beschrijvende tekst klopt zo… maar mijn hart wil het nog niet opgeven…

  2. De vraag is in welke mate kun jij jezelf verwezenlijken in die relatie. Het is best mogelijk dat je hart al heel lang om de tuin is geleid, en je een compleet verkeerd geloofssysteem hebt over relaties. In hoeverre komt de relatie die je hebt met jouw waarden overeen? Als je constant belogen, bedrogen enz wordt dan als je hart het niet wil opgeven dan versterk je enkel dat gedrag. Er zijn een aantal teksten met kenmerken er in en test, die vind je via de zoekfunctie door te zoeken op kenmerken en test. Maar dit garandeert niets. De reden waarom iemand het na verschillende keren niet willen opgeven, is omdat ze denken dat ze niet goed genoeg zijn. Dat is precies hoe de misbruiker over hen denkt. Ze geloven dus de narcist, in plaats van te beseffen dat iedereen goed genoeg is. Niet beter en niet slechter. Zeker niet iemand met zo veel geduld. Hoe gelukkig ben je op een schaal van 0 tot 10. Dat gaat niet alleen over voelen, hoeveel vrijheid heb je, wat kun je doen, hoeveel innerlijke rust heb je, hoe goed kun je slapen, hoe financieel onafhankelijk ben je, hoeveel vrienden heb je, word je gerespecteerd, is er een diepgaande vriendschap, of draait alles rond geld en seks? Je moet dus eerder kijken naar wat jij wilt en doet en kunt bereiken, dan een test te doen. Zelfs psychiaters zitten dikwijls verkeerd met hun diagnose. Ik kan je verzekeren als je niet meer weet wie of wat je bent, dan ben je in een heel ongezonde relatie. Ik kan je verzekeren als je verbaal, fysiek of seksueel geweld meemaakt dan ben je in een heel ongezonde relatie. Daar heb je geen test voor nodig, om te weten dat als je geen kinderen samen hebt dat je dan beter onmiddellijk een eind maakt aan die relatie. mvg Johan

Voeg hieronder een reactie toe!

%d bloggers liken dit: