Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

De nieuwe voorraad van een narcist staat nu in je schoenen.

“Geen contact” of “emotioneel afstandelijk contact” is de enige bekende manier om met pathologische mensen om te gaan, zeker als de nieuwe voorraad van een toxisch persoon in zijn show-spel komt.

Narcistische individuen leven van jouw energie en hebben constant narcistische voorraad nodig. Het is hun levenskracht. Daarom voel je je helemaal leeg om hen heen. Ze hebben je nodig, of ze het nu toegeven of niet.

Dit is waarom ze altijd een narcistische back-up hebben.

Of iemand nieuw die wacht in de coulissen. Elk contact dat je met hen hebt, veroorzaakt een soort drama of ontbering. Ze leven van de chaos. Het is gewoon hoe ze in de wereld functioneren.

De onzekerheid die ze nu voelen, zorgt ervoor dat ze je stalken en blokkeren, soms zelfs voordat je ze kent.
Ze begrijpen nog niet dat je nooit terug zou willen waar je uiteindelijk aan ontsnapt bent.

Ze missen alleen wat jij ze hebt gegeven en dit krijgen ze nu van hun nieuwe voorraad.

Als je een huis had waarin ze woonden, missen ze dat huis. Als je ze geschenken geeft en hun rekeningen betaalt, missen ze die financiële zekerheid. Als je relatie voornamelijk uit seks bestond, missen ze seks op verzoek.
Ze missen je op geen enkel moment, alleen welke behoefte je ook hebt vervuld.

narcistische back-up
@zelfzorgHelp

Wanneer ze een nieuwe romantische relatie hebben gekregen, zullen narcisten luid en trots opscheppen over hoe gelukkig en verliefd ze zijn.

Ze schreeuwen het bijna van de daken dat ze de liefde van hun leven hebben gevonden. “Hun zielsverwant”.
De persoon “Ik heb nog nooit zo voor iemand gevoeld”. Maar je kent de waarheid. Je weet dat de narcisten nooit van iemand kunnen en zullen houden.

Een narcist wil je liefde niet.

Ze weten niet wat liefde is. Ze willen je bewondering en je gehoorzaamheid als speler in hun schijnwereld. Hij liegt niet tegen je omdat de waarheid je gevoelens zal kwetsen. Hij liegt tegen je omdat de waarheid zou kunnen provoceren.

Denk niet dat je reeds vrij bent.

Wanneer een narcist met je begint te vechten, je devalueert, je begint neer te halen, je de stille behandeling geeft … Hij / zij is dol op het bombarderen van hun nieuwe voorraad met hun narcistische schijnliefde. Ze zullen weer opduiken wanneer de nieuwe voorraad echt begint te praten en vragen te stellen.

Het soulmate-effect van de narcist.

Het is slechts een tijdelijke illusie.
Zodra uw waarde als een bron van levering is beoordeeld, heeft een liefdesbombardement u erin gehaakt, en de devaluatie slaat toe. Zeker, de zoetheid van het ‘soulmate’-effect zorgt ervoor dat er tijdens het misbruik onregelmatige en steeds mindere keren verschijnt.

Maar alleen om je trauma gebonden te houden en het aanbod over te dragen terwijl je wanhopig probeert je ‘soulmate’ terug te brengen door ‘goed genoeg’ te zijn.
Schitterend, in GEEN enkele realiteit kan een persoon die je op deze manier behandelt, als een zielsverwant worden beschouwd.
Laat hun illusie los. Je bent hier veel te goed voor. Maak jezelf vrij.

Waarom proberen narcisten hun partners te ‘recyclen’?

Recyclers kunnen mannen of vrouwen zijn. Wat ze gemeen hebben, is dat ze de neiging hebben om steeds weer door dezelfde reeks geliefden te fietsen.
Terwijl ze bij een persoon zijn, kunnen ze trouw zijn of niet, maar zodra ze zich vervelen of narcistisch gewond raken, gaan ze door naar de volgende beschikbare persoon in hun groep.
Na verloop van tijd verzamelen ze een verzameling niet veeleisende geliefden die bereid zijn ze herhaaldelijk terug te nemen. Als niemand uitvalt, kan dit patroon oneindig doorgaan.

Tot slot

Ik hoop echt dat dit artikel je heeft geholpen en je je kracht en ziel terug heeft gegeven om vast te houden aan geen contact en niet in te storten!

Het is ook mijn diepste wens dat je herstel zo krachtig, ondersteund en “schoon” mogelijk kan zijn, als gevolg van het terugnemen van je Ziel, gezond verstand en leven.

Houd er rekening mee dat aangepast contact en parallel ouderschap nodig kunnen zijn met betrekking tot eigendoms- en voogdijzaken, maar zoveel van wat hier wordt besproken, is absoluut nog steeds van toepassing.

Onze geweldige gemeenschap voor het herstel van narcistisch misbruik helpt en ondersteunt alle mensen die zich losmaken van en genezen van narcistisch misbruik, ongeacht wie de narcist is (zoals familielid, echtgenoot, minnaar, vriend, baas enz.) en ongeacht de omstandigheden of complicaties die erbij betrokken zijn.

U kunt hier meer informatie vinden. Maar ook andere gespecialiseerde bronnen vind je in het menu.

Gemeenschap, ondersteuning, acceptatie en validatie zijn essentieel voor echt herstel of zelfs het omgaan met tegenslag.

Dit is de reden waarom de narcist of giftige persoon ons probeert te isoleren. Ze weten dat als we steun hebben, we ALLES kunnen doen.

Isoleer jezelf niet, het is contraproductief. Word in plaats daarvan lid van onze gratis (of donatie als je wilt) live-ondersteuningsgroep VKoN.

Verzin geen excuses en krijg vandaag nog de hulp die je nodig hebt!

Meld je aan via de link in mijn bio nadat je die visie hebt goedgekeurd.

Ontneem jezelf niet iets wat je nodig hebt. Vergezel ons vandaag!

Zoals altijd kijk ik ernaar uit om uw opmerkingen en vragen hieronder te beantwoorden.

Disclaimer: Het is niet zomaar een relatie die niet is gelukt. De relatie was een deceptie. Het is weten dat het ALLEMAAL een leugen was. Dat ze er NOOIT iets om gaven. En de dingen die ze je aandeden, deden ze zonder er zelfs maar aan te denken hoe je je daardoor zou voelen. Het is het absolute gebrek aan menselijkheid dat zo traumatiserend is. We denken gewoon niet dat mensen van wie we houden zelfs de capaciteit zouden hebben om deze dingen te doen. Het is het gezicht van een duivel zien in het gezicht van mensen van wie je hield. Heb jij dat meegemaakt? Laat het ons weten.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop meer info

Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees